Buki trochę przesadziły z kursami,1 na 3 wejdzie i na plus,ja dziś zaryzykuje 3 spotkania
Raiders-Jets 1 3,43 JaMarcus Russel nr 1 draftu 2007,hahaha,najgorszy qb ligi w tym roku.
Raiders tydzień temu zatrzymali bardzo mocny zespół Eagles u siebie wygrywając 13-9,pozwolili Eagles zdobyć tylko 67 rush yards,Dziś wg mnie są faworytem(kurs 3,43)Jetsi przegrali 3 mecze z rzędu,do tego Mark Sanchez przeciwko Bills mial aż 5 Interceptions,dziś też będzie miał ciężko,bo w Jets nie zagrają dwaj WR Cotchery i Smith.Obrona Raiders w tym meczu raczej skupi się na zatrzymaniu Thomasa Jonesa który miał ponad 200 jardów przeciwko Bills,Jeśli JaMarcus Russell zagra tak jak z Eagles(rush+pass)to Raiders powinni wygrać z Jets.Do tego"Jets are 2-12-1 in 15 road games against the Raiders"
Giants-Cardinals 2 3,60
Cardinals są w ofensywie prawie identycznym teamem jak Saints tj dobry QB+dobrzy WR+kiepski RB.Do tego Cardinals mają najlepszy rush defense w
NFL(60 jardów na mecz).Zapowiada się pojedynek Manning kontra Warner.Defense Giants tydzień temu pozwolił Breesowi rzucić aż 370 jardów.Po kursie 3,6 warto zaryzkować na Cardinals
Steelers-Vikings 2 3,38 W pięknym stylu Vikings to przegrali
Broniacy SuperBowl Steelers kontra niepokonani Vikings.Big Ben kontra Brett Favre i Adrian Peterson,zapowiada się mecz tygodnia.Vikings już w tym roku pokazali że potrafią wygrywać mecze w koncówkach(49Ers,Packers,tydzień temu fuksem z Ravens)Steelers już 2 razy w tym roku przegrali mecze w ostatniej minucie(Bears,Bengals)Ja stawiam na Vikings którzy mają w swoim składzie Bretta Favre który ma najlepszy sezon od kilku lat oraz Adriana Petersona jak dotąd najlepszego RB w lidze.
Do tego
Panthers-Bills 1(-7)2.02
Bills bez swojego pierwszego QB,ogólnie kiepsko w ofensywie w tym roku,Panthers też grają kichę,ale raczej to wygrają.
Patriots-Buccaners 1(-14,5)1.98
Pats tydzień temu 59-0 z Titans,Brady miał 6TD,Buccaners jak narazie 0-6,mecz w Londynie na Wembley.Ja stawiam 28-0 lub 35-0 dla Pats.
Texans-49ers 1(-3)1.89 21-0 do przerwy,24-21 na koniec :kwasny4565:
Texans tydzień temu zagrali najlepszy mecz w sezonie przeciwko Bengals,Schaub i spółka powinni nadspodziewanie łatwo to wygrać.
edit
Generalnie to Texans zawalili mi 3 wygrane kupony(z Colts,Patriots i Packers):kwasny4565:,21-0 do przerwy 24-21 na koniec:kwasny4565:.Bengals nieżle pocisneli Niedzwiedzi,Benson i Palmer pokazali klasę w tym meczu.Saints pokonali logike ???? i wygrali z Dolphins przegrany mecz.