lukascash
Forum VIP
co można powiedzieć o obu meczach..na pewno nie to, że rozczarowały..Jets w pierwszej połowie postawili twarde warunki i fani Colts mogli sie troche podenerwowac..druga połowa to już dominacja Colts, którzy jada na Floryde. Mecz Vikings-Saints..świetny mecz, na miare SB..szkoda tylko Vikingów, bo to był ich mecz..6 fumbles, z czego 3 lost..szczególnie boli ten przy goal line Saints i kolejny Berriana w redzone Saints..uciekło im w ten sposób ok 10 ptk, bo wydaje mi się, że Peterson zdobyłby TD w tym posiadaniu przy goal-line, a Longwell w najgorszym wypadku trafiłby FG..szkoda też tego INT pod koniec regular-time..chociaz było daleko, ja bym probował kopać...poza tym nie wiem czy ktos jeszcze, ale ja odniosłem wrazenie, że sędziowie gwizdali dziwnie na korzyść Saints..szczegolnie zapadło mi w pamięci- kara dla Viks w ostatniej minucie, gdy nie wiedziec czemu nie pozwolili na wzięcie Timeoutu, chociaz Favre pokazywał kilka razy (jesli jest mi w stanie ktos to wyjasnic to bede wdzięczny, bo to był dosć istotny moment, ktory mogł odwrócic mecz) i Defense Pass Interference w dogrywce przeciwko Vikings, w momencie gdy: nie było kontaktu między obronca a TE Saints, który dodatkowo nie miał szans złapać podania..strasznie szkoda mi Vikingów, bo z całej stawki chyba najbardziej lubie ten team i mysle, ze mieliby wieksze szanse na pokonanie Colts.