>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NFL - luźne rozmowy, ciekawostki, pytania

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
My tu gadu-gadu a Falcons grają świetnie, ale też pozwolili na bardzo łatwe 14 pts, trzeba przyznać.
Marzy mi się SB Pats - Falcons ???? To będzie mecz !!
Superbowl w stylu Colts - Saints z 2010 czyli pojedynek rewolwerowców na QB ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
SF musi zrobic odpowienie adjustments w przerwie bo w tym momencie przegrywają z jonesem i gonzalezem..jeszcze bedzie ball game..szkoda tego td osttniego, ale sf zaczyna od piłki - biegi gore przez srodek ladnie, optin tez ladnie wiec trxeba grac..i davis trzymac ????

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Sf nie moze tego przegrac ... nie z takimi Falcons ???? frajerska kara na 4 downie moze być kosztowna dla Atlanty
Mialem racje przed meczem ze tackle jedne z najgorszych w lidze w Falcons . co chwila odbijają się od graczy SF ????
E: To kuźwa w dobrym momencie napisałem ???? taki hit na goal line ????

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
teraz bedzie kluczowe posiadanie...gdyby akers trafił byłby mnuej nerwów i tak jest dobrze ze fg falcons nic nie daje a trudno ufac mikeowi smithowi w stresie, tak czy siak sporo czasu do konca trzeba twardo grac

kuzwa..nie bylo catcha

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
miał bo piłka dotknęła ziemi a Douglas nie miał pełnej kontroli w momencie uderzenia o ziemię...tyle razy widziałem tego typu sytuacje, że szok mnie ogarnął w momencie gdy sędzie powiedział, że STANDS...teraz to i tak nieważne czy był czy nie - po meczu..dobrze, że ten wątpliwy catch nie zdecydował o wyniku....myślałem, że mi serce wyleci z klaty..jeszcze ten delay na końcu...Atlanta kolejny raz okazała się drużyną pierwszej połowy..gra się cały mecz Falcons!!! odpowiednie adjustments i 0 ptk po przerwie..mimo wielkiej radości z wygranej jest też żal
Tony Gonzalez the best TE to play in the NFL ever wciąż bez pierścienia - jemu i Mossowi należy się pierścien jak mało komu.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
miał bo piłka dotknęła ziemi a Douglas nie miał pełnej kontroli w momencie uderzenia o ziemię...tyle razy widziałem tego typu sytuacje, że szok mnie ogarnął w momencie gdy sędzie powiedział, że STANDS...teraz to i tak nieważne czy był czy nie - po meczu..dobrze, że ten wątpliwy catch nie zdecydował o wyniku....myślałem, że mi serce wyleci z klaty..jeszcze ten delay na końcu...Atlanta kolejny raz okazała się drużyną pierwszej połowy..gra się cały mecz Falcons!!! odpowiednie adjustments i 0 ptk po przerwie..mimo wielkiej radości z wygranej jest też żal
Tony Gonzalez the best TE to play in the NFL ever wciąż bez pierścienia - jemu i Mossowi należy się pierścien jak mało komu.
Moim zdaniem piłka była luźna ale podłozona druga ręka po której potoczyła się piłka . Nie było wyraźnego momentu kiedy piłka dotkneła ziemi . Nie było podstaw do zmiany , Mike Pereira powiedział to samo
Falcons bezsensowny ostatni drive i ten bieg będąc w red zone ... Wygrała lepsza drużyna ;)
Teraz Patriots - Ravens ???? będzie dobry mecz

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Mike Pereira nigdy nie podważa decyzji sędziów publicznie - to zdążyłem zauważyć po tylu latach. Zawsze kocur tak wytłumaczy, że będzie to, co na boisku. Piłka dotknęła podłoża między jego nogami na wysokości jajec. Nie miał pełnej kontroli bo na końcu miał bubble, takie jest moje zdanie. Uderzenie o ziemię najpierw mu przeszkodziło, ale potem dzięki ziemi wyglądało jakby miał kontrolę. Skoro na końcu miał ten bubble tzn. że w żadnym momencie nie miał pełnej kontroli. Moje zdanie. Grunt, że po meczu po mojej myśli i ta decyzja nie zadecydowała. Później się znajdzie na YT to podyskutujemy :p Ale straciłem chyba z 10 lat życia przez ten stres ???? i nikt mi za to nie płaci :/

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Mike Pereira nigdy nie podważa decyzji sędziów publicznie - to zdążyłem zauważyć po tylu latach. Zawsze kocur tak wytłumaczy, że będzie to, co na boisku. Piłka dotknęła podłoża między jego nogami na wysokości jajec. Nie miał pełnej kontroli bo na końcu miał bubble, takie jest moje zdanie. Uderzenie o ziemię najpierw mu przeszkodziło, ale potem dzięki ziemi wyglądało jakby miał kontrolę. Skoro na końcu miał ten bubble tzn. że w żadnym momencie nie miał pełnej kontroli. Moje zdanie. Grunt, że po meczu po mojej myśli i ta decyzja nie zadecydowała. Później się znajdzie na YT to podyskutujemy :p Ale straciłem chyba z 10 lat życia przez ten stres ???? i nikt mi za to nie płaci :/
No akurat Perreira przed decyzcją powiedział co myśli ale jego zdanie mnie najmniej obchodzi bardziej jako ciekawostkę to traktuję ;)
W sumie emocje były takie że na szybkośći można było coś przeoczyć ???? najważniejsze że nie miało to wpływu na wynik . Przanalizuję sie tak jak mówisz na YT będzie ????
No jak to nikt nie zapłaci ;) Bukmacher zapłacił ????
RAY LEWIS płacze przy hymnie ????

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Wielka szkoda:-(
Swoją drogą, ten ostatni drive ATL, to wielkie nieporozumienie... dlaczego mając takiego gościa jak TonyG, nie wykorzystuje się go w takiej sytuacji...

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Cóż..zmałpuje trochę z Maroona..on jest mistrzem w te klocki ???? &lt;ukłony&gt;

&quot;Breaking News: Tom Brady, quarterback New England Patriots, po meczu finału konferencji przeciwko Baltimore Ravens, został zabrany przez pogotowie do Boston City Hospital, po tym jak ssał przez cały mecz a na końcu zaczął się dławić.&quot;
Ktoś się orientuje, czy stan jest poważny? Bart, może Ty? ????

A teraz całkiem poważnie.
Gdzie są Ci Pats z tym mega offensem i fajerwerkami? Flacco pokazał Brady&#39;emu jak się rzuca. Defense zagrał kapitalnie - ale o tym pisałem, że Ravens mają TOP3 Redzone Defense. Dopóki Ravens próbowali biegać, Pats byli w grze. Odkąd zaczęli rzucać, Pats przestali istnieć. Nie wiem, co Patriots sobie myśleli - że bez defensywy wejdą do Superbowl? Come onnnnn...Pats nie mieli ani szybkości, ani jaj. Ridley jak dostał hita, to przez chwilę wyglądał jak gumowa lalka dla dewiantów. Tak właśnie kończą się słabe kalendarze w NFL w postseason - nie ma ani Houston ani Denver ani Patriots. Pitta, Boldin, Smith, Pierce, Rice - wystarczyli. Zmiażdżyli przereklamowanych Patriots, a o Bradym to żal cokolwiek pisać, bo nie ma słów by opisać tego przereklamowanego quarterbacka, który w życiu nie wygrał w postseason meczu, w którym musiał gonić wynik. Piękny Superbowl się szykuje - dwie twarde drużyny, dwóch braci przeciw sobie i retirement party Raya w tle. Zapowiada się jeden z lepszych w ostatnich latach.

E: POTY heheh...mało, że brzydko pachnie to jeszcze źle wygląda ???? Pussy of the Year - trzeba co sezon wybierać takiego pusiaka ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Cóż..zmałpuje trochę z Maroona..on jest mistrzem w te klocki ???? &lt;ukłony&gt;

&quot;Breaking News: Tom Brady, quarterback New England Patriots, po meczu finału konferencji przeciwko Baltimore Ravens, został zabrany przez pogotowie do Boston City Hospital, po tym jak ssał przez cały mecz a na końcu zaczął się dławić.&quot;
.
aż się prawie zlałem ze śmiechu :spokodfhgfh:
No to potwierdziło się że Ravens wiedzą jak grac z Pats . Super Bowl zapowiada się zajebiście .
Patriots mięciutcy jak pupa niemowlaka i z takimi Ravens nie dało się tak wygrać .
Przyznaję że ich nie doceniałem(nie aż tak) .
Ktoś się orientuje, czy stan jest poważny?
Podobno na pocieszenie dostał nagrodę imienia Marka Sancheza - POTY *
* POTY - (pussy of the year)

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
dlaczego nie ma zadnych typow na to spotkanie jeszcze? ;)

cyt
&quot;Niestety w telewizji pokazywać to będzie tylko ESPN America, dostępna na niektórych platformach satelitarnych i kablowych. W przeciwieństwie do ubiegłego roku nie będzie go pokazywać Polsat Sport. &quot;

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Mieliśmy wrócić do tego catcha Douglasa z końcówki meczu z Niners...
jeśli o mnie chodzi, to ewidentnie widać, że jest no-catch. Douglas nie ma pełnej kontroli a piłka ewidentnie dotyka ziemi na wysokości brzucha Douglasa. Douglas owszem ma rękę pod piłką, ale tylko z przodu, pozostała część piłki, mniej więcej od środka do tylnej części dotyka ziemi. Dobrze się stało, że Niners to wygrali, bo gdyby Falcons mimo OFFICIAL REVIEW zdobyli przyłożenie to można by się było zachlastać. Nie dziwię się reakcji Jima na ten call. Pomijam fakt, że Harry tak się podniecił, że może złapać piłkę, że aż miał wzwód.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
W jednej z gazet przeczytałem dziś, że finał pokaże ESPN Amercia i....Polsat Sport. Prawda to?
Rok temu pokazywali. I dzięki temu poznałem ogólne zasady tej dyscypliny i bardzo mi się spodobała. Tegoroczny finał również obejrzę.

Mam za to pytanie natury bukmacherskiej:
Rok temu Tobet dawał freebeta na SuperBowl. Nie wiecie czy w tym roku też ktoś podobnego planuje?

Czekam na analizy finału, bo ja się kompletnie nie znam a lubię komuś kibicować jak oglądam jakiś mecz. Pozdrawiam

stardog 250

stardog

Użytkownik
Znam i korzystam ???? . Nie zawsze jednak da się złowić coś co rzucone na tv będzie pozwalało na spokojne oglądanie. Dzięki za pomoc w każdym bądź razie.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
drhtv.com.pl
atdhe.eu/
lsh.lshunter.tv

a jak chcesz obejrzec beztresowo wykup weeb.tv za 4zl i bedziesz mial hd tyle, ze po polsku na polsat sport hd

Do góry Bottom