>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NFL 2008/2009

Status
Zamknięty.
michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Jeszcze dwa słowa o College football.
Mam pytanie, czy ktoś zna jakichkolwiek polaków grających obecnie w football podczas studiów. Ja ososbiście wiem o jednym &quot;polaku&quot; grającym na uczelni w football. Celowo wziąłem w cudzysłów polaków, ponieważ Grzesiek Wójt ( z ang. Greg Wojt, uczelnia Central Michigan Chippewas. OL ) urodził się już w Kanadzie, a ja osobiście widziałem go ostatnio, gdy miał ... 2 lata :-D. Nasze matki znały się bardzo dobrze. Wyemigrowali z Polski do Kanady jakiś czas temu ale na pewno maja polskie korzenie, tak więc o Grześku mozemy mówić, że jest w nim polska krew :-D
Z niecierpliwością czekam na info.
M.

T 52

thedon

Użytkownik
Carolina Panthers - Arizona Cardinals ( 27 - 23 )
Typ : 1 (-3,0) ✅
Kurs : 1,62

Dzisiaj o godz. 19 odbedzie mecz juz 8 kolejki ligi NFL.
Pomiedzy soba stana dwie dosc specyficzne druzyny, Carolina bardzo dobrze grajaca w obronie ( tylko 14,9 PA ) oraz Arizona ktora jest dobra w ofensywie ( 29,5 PF).
Faworytem tego spotkania sa gospodarze, ktorzy w tym sezonie nie przegrali na wlasnym boisku ( 4 W 0 L ). Na pozycji QB w druzynie Panter mecz rozpocznie niezly zawodnik J Delhomme ( TD 7, Yards 1533 ).
Statystyki moze niezbyt powalajace ale jest on chyba najlepszym graczem w druzynie na tej pozycji. Rozegral narazie wszystkie 7 spotkan w lidze bez zadnej zmiany. Na swoim boisku nie musi on jednak ryzykowac jakis dlugich podan gdyz goscie srednio zdobywaja 8 punktow na mecz. Tak wiec w ofensywie moga grac dosyc rozwaznie, ale i tak zdobywaja srednio 27 pkt na mecz. Roznica jak widac jest kolosalna.
W ostatnich sezonach Carolina wygrywala z Arizona na wlasnym obiekcie (&#39;07 25-10 &#39;05 24-20 &#39;04 20-17 ) po wyrownanych meczach. Dzisiaj na pewno nie bedzie inaczej, jednak sadze ze gora w tym spotkaniu bedzie druzyna ktora lepiej gra defensywnie.
Arizona przystapi do tego meczu w bojowych nastrojach po 2 wygranych meczach u siebie z silnymi jak co roku Dallas oraz Buffalo. Ostatnio sa naprawde piekielnie mocni w ofensywie. W 3 ostatnich meczach zdobyli az 106 co daje srednio ok 35 pkt na mecz. Naprawde niezle ...
Musze jednak powiedziec, ze po takich meczach najczesciej przychodzi lekki kryzys bo przeciez nie mozna zdobywac powyzej 30 pkt co tydzien przez dluzszy okres czasu. Wlasnie na to dzisiaj licze, ze ropedzeni Cardinals nie dadza dzisiaj rady zdobyc wiecej niz 20 pkt.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
#(1/10)
Chicago Bears - Detroit Lions +13.5 @ 1.85 ✅ 27:23
Ostatni raz grałem NFL chyba w II. lub III. kolejce sezonu i nie wyszło mi to na dobre trochę poczekałem na rozegranie chłopaków i jednym ze spotkań jest mecz Niedźwiedzi z Lwami. Detroit jeszcze w sezonie nie wygrało oglądałem ich pierwsze spotkanie w sezonie z Atlantą Falcons gdzie gracze z Atlanty wchodzi w RZ przez obronę jak nóż w masło i oglądałem ich ostatnie spotkania z Waszyngtonem czy z Houston gdzie porażki już były dosyć minimalne jednym, dwoma przyłożeniami. Dzisiaj myślę że wreszcie Lwy otrząsną się bo przecież aż tacy słabi to oni jednak nie są, mają dwóch dobrych QB Kitnę i Orlovsky&#39;ego, Chicago skupia się najbardziej na jednym QB nie mają jakiegoś dobrego supportu na te miejsce i jeśli dzisiaj Lwy będą trzymać na wodzy Ortona z Chicago może być dosyć dobrze i może paść tutaj lekka niespodzianka. W H2H L9 prowadzą 8-1 Lwy, więc to jest dosyć dobry prognostyk na to by dzisiaj wygrać pierwsze spotkanie w sezonie zasadniczym.
#(1/10)
Indianapolis Colts - New England Patriots +5.5 @ 1.85 ✅ 18:15

Pats jak narazie na pewno nie grają jak sezon temu, ale to nie znak od razu by już w meczu z Coltsami spisywac ich jako underdog, każdy wie że jednak Pats to nie jest drużyna z dolnej połówki swojej Dywizji czy Konferencji. Indy jeśli wygrawają to bardzo srogo lecz w L2 to oni dostali baty od Tennessee czy Green Bay. W L9 Pats na sztucnej murawie która jest taka w Indianapolis prowadzą 7-2. Na wyjeździe w L21 15-6, gdzie w Indianapolis na ostatnie 10. spotkań wygrali aż 7. Wyniki pomiędzy tymi zespołami w całej historii są bardzo na styku, największa różnica pomiędzy nimi na korzyść Pats jaką zanotowałem to różnica aż 33. punktów, gdzie największa różnica na korzyść Colts to 19. punktów, jednak sądzę że Pats zdołają tutaj pokryć handi.

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
NY Jets at Buffalo⛔ ( 26:17)
Buffalo - 4,5 @1,89
Betsson

Ważny mecz dla układu tabeli w wyrównanej dywizji AFC Eastern. Bills nie mogą sobie pozwolic na porażkę. Kluczem do zwycięstwa jest powstrzymanie QB Jets&#39;ów Favre i wymusznie jak największej liczby przechwytów. Favre ma z tym kłopot - 11 INT do tej pory. Zapewne będzie grał więcej &quot;po ziemi&quot;. Obrona BUF plasuje się mniejwięcej w połowie ligi w tego typu zagrywkach. Szykuje się mecz walki więc moze być także underowo ( under 41 at 1,91, Betsson⛔ 43 pkt. )

Baltimore at Cleveland
over 36,5 @ 1,98✅ ( 37:27 )
Betsson

Linia ustawiona nisko ze względu na dokonania do tej pory obu drużyn. BAL średnio 18,9 pkt. na wyjeżdzie, CLE 16,4 u siebie. Również ważne spotkanie dla układu tabeli w dywizji. Uważam, że Browns zaatakują a Ravens będą zmuszeni gonić i tym samym obie drużyny zapunktują. Osobiście uważam, że wygrają Ravens ( @ 2,09, Betsson ✅)

Philadelphia at Seattle
Seattle @3,45⛔
Betsson

Kurs wywołał u mnie spore zdiwienie. Eagles na pewno faworytem, ale czy aż takim? Grzech nie zagrać za małą stawkę. H2H za ostatnie 5 spotkań 3-2 dla SEA a w punktach 26,2 do 15,6. PHI w tym sezonie na wyjeździe zdobywa średnio 24,1 pkt, SEA - 17,4. SEA cały czas liczą się grze o postseason, na pewno nie będzie dzisiaj łatwo PHI.

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
WashingtonvsPittsburgh
vs

Typ:2 ✅
Kurs:2.15 ✅
Stawka: (3/10) = 150 Pln
Zapowiada się niezwykle ciekawy mecz.Jak dla mnie kurs na Steelersów jest wysoki i warto na nich postawić. Oczywiście zwycięstwo może nie przyjść łatwo ale wierzę w siłę defensywną Pittsburghu, która w tym sezonie jest wyśmienita i zajmuje pod tym względem 1 miejsce w lidze. Niestety quarterbacka mają słabszego, ale nie można mieć wszystkiego ???? . Oglądałem 3 Previewy tego meczu i większość fachowców komentujących mecze Nfl stawiają na Steelersów. Dlatego wole zaryzykować konkretny kurs.
Edit:
Warto było zarwać nockę by obejrzeć ten mecz. Popis defensywy Pittsburghu pokazali to że zajmują 1 miejsce w obronie przykład z meczu 1jard do przejścia został Washingtonowi wydaje się że łatwy Rush i TD dla Redskinsów a tutaj świetna obrona i ściana nie do przejścia, po prostu chłopaki mają diffens niewiarygodnie silny, w ofensywie było znacznie gorzej ze swojej połowy wyszli dopiero w mniej więcej 11 minucie 2 kwarty ale później już się rozkręcili i pewnie dowieźli zwycięstwo. No i jeszcze jedno Quarterback Steelersów po połowie doznał kontuzji nadgarstka ale ten co za niego wszedł zaskoczył mnie całkowicie od razu przepięknie podał na ponad 50 jardów dzięki czemu później Pittsburgh zdobył TD.

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Mała refleksja po 9 tygodniu.
Strasznie przykro ogląda się DAL w obecnej formie. Żałuję, ponieważ czuję sentyment do tej drużyny. Była praktycznie pierwszą, której zacząłem kibicować w swoich początkach w NFL. Do dzisiaj została mi czapeczka z gwiazdą. Ale sobotni mecz to był dramat. obaj QB wyglądali jak freshmeni w colleg&#39;u. T.Owens chyba wkońcu nie wytrzyma i komuś przyłoży na meczu, tak jest sfrustrowany ???? ) W następnym tygodniu mają bye, Romo już się chyba wykuruje na WAS.
Zaskoczeniem in plus była dla mnie gra NYJ. Skazywałem ich na porażkę, a tym czasem zagrali ładny zbilansowany football. Bills co prawda orłami nie są w grze biegowej ale zdobycie tylko 30 yds w meczu to niezła robota D Jetsów. Dodatkowo mieli jeszcze 5 sacks. Favre znowu przechwycony ????
Zasada nr 1 po tym weekendzie: nigdy już nie grać na CHI, w żadnej kombinacji ????
Zasada nr 2: zaufać PHI. Mcnabb szaleje. Ciekawe jak wypadną teraz w konfrontacji z Giants ?
Pamietacie MIA 1-15 z zeszłego sezonu? Teraz już 4-4 i całkiem przyjemnie się ich ogląda.
PIT - NYG taki Superbowl chciałbym zobaczyć.
Do usłyszenia za tydzień.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Niestety quarterbacka mają słabszego, ale nie można mieć wszystkiego ???? .
Ben ?? Słaby ??
Może i rewelacyjnie nie gra , ale jako zdobywca SB wkońcu gra zobowiązuje do czegoś.
Leftwich tez mnie zaskoczył , czego innego sie można po nim spodziewać - ale teraz ładnie zagrał.
Michael Ellis - Dallas pokazuje , że bez Romo to nie ta drużyna , T.O. wali fochy - fani Eagles coś o tym mogą wiedzieć.
A nie , jest ktoś to przebił QB Dallas - Russell i Oakland - tych to chyba wpiszą do Ksiąg Historii - całe 31 yardów z podań :!: :]

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Denver at Cleveland ( 34:30 ) no cóż, przez 3Q szli &quot;planowo&quot; ale w 4 było 21:7....
under 46 @1,89

CLE z nowym QB, dla którego bedzie to pierwszy mecz jako starter a dopiero drugi w karierze wogóle. Obydwie drużyny słabe w defensywie i reprezentują podobny poziom. Spodziewam się raczej meczu błedów niź kanonady.

jkula 2

jkula

Użytkownik
Cleveland Browns - Denver Broncos 2 @ 2,40 ✅
Cleveland Browns - Denver Broncos (-3.5/+3.5) 2 @ 1,85 ✅

Wydaje mi się że Denver postara się dziś odkuć po serii 3 porażek. Jak wspomniał kolega Michael Ellis dzić w ekipie z Cleveland wystąpi nowy QB i nie spodziewam się cudów po jego występie, najpierw musi zdobyć troche doświadczenia. Fakt faktem że obie drużyny reprezentują mizerny poziom ale Denver w poprzednim meczu z Miami przebłyski mialo i dziś stawiam właśnie na ich wygraną.

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Osobiście też zastanawiałem się nad typem na Denver, ale jak zacząłem czytać że mają kontuzje w defensywie, która jest i tak dziurawa to sobie odpuściłem ten mecz bo wszystko może sie wydarzyć. Szczerze powiedziawszy to mi tu śmierdzi overem, obie drużyny zapewne skupią się na ofensywie, ale to tylko takie moje przemyślenia.
A i jeszcze jedno Grzesio co do meczu Steelersów ja nie napisałem że Ben jest słaby tylko że jest słabszy od QB Washingtonu miałem na myśli obecne statystyki.Oczywiście w trakcie meczu nie było tego widać. Może troche źle sformułowałem myśl.

No i można się było tego spodziewać szkoda że nie postawiłem na Denver, choć nie było to łatwe zwycięstwo.

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Week 10
Narazie same typy, komentarz później:

San Francisco at Arizona ( 53 pkt )
over 47 @1,91✅
Betsson

Obie drużyny zdecydowanie ofensywne. Prawda jest taka, że w tym meczu sama ARI może wypełnić linię. Dodatkowo, jak napisł jednen z amerykańskich portali sportowych, te drużyny rzadko mają okazję grać w poniedziałek ( tylko jeden mecz w tym dniu, tarnsmisja na cały kraj ) więc będą miały okazję się pokazać. A zdecydowanie lepiej w TV wygląda ofensywa niż obrona ????

St. Louis at NY Jets ( no cóż.. :-D 3:47 )
St. Louis + 10,5@1,71⛔
Betsson

Jets na pewno są faworytem ale liczę po cichu, że albo popełnią błedy albo odpuszczą w końcówce bo przed nimi dwa ciężkie tygodnie, najpierw pojedynek w dywizji z NE a potem TEN. Co ciekawe ostatnie 5 spotkań pomiędzy tymi drużynami to 5 zwycięstw STL. Bilans punktów: 27,4 - 16,6 średnio dla Rams.

Baltimore at Houston ( 41:13)
Baltimore @1,94✅
Betsson

Liczę bardzo na obronę BAL. Od przegranego meczu z IND, ustabilizowali także ofensywę. Texans bez kontuzjowanego QB Shaub&#39;a. Dotychczasowe dwa spotkania dla Ravens. Warto dodać, że były to spotkania bardzo wyrównane.

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Witam,
Ja na dzisiaj widzę tylko jeden meczyk ponieważ Jetsy już gromią a też ich chciałem napisać trudno brak czasu.
Pittsburgh vs Indianapolis
Typ:1⛔
Kurs:1.45

Oglądałem ostatnio mecz Steelersów i jak dla mnie z taką obroną to można na nich stawiać ze spokojem. Ciekawo co Roethlisberger pokaże ostatnio jak wiadomo po połowie zszedł z lekką kontuzją nadgarstka, ale Leftwich miło mnie zaskoczył więc sie nie obrażę jakby on zaczynał chociaż słabo mi sie widzi taka zmiana. Oczywiście w Indianapolis jest nie kto inny jak Peyton Manning, który napewno będzie dużym zagrożeniem dla obrońców Pittsburgha ale ja osobiście wierze w chłopaków ????
Pierwsza połowa ładna z obydwu stron w drugiej gra Pittsburgha nie była już taka ciekawa.

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Nyj @ Nwe
NY Jets at New England ( 65 pkt. )
over 41,5 @1,91✅
Betsson

Dzisiaj, choćby mnie pułkownik Kuklinowski przypalał żywym ogniem, za nic nie podejmę się wytypowania zwycięzcy ????
Spróbuję natomiast z innej strony. Zamierzam zagrać over w tym spotkaniu.
Uważam, że będący na fali Jets, wykorzystując osłabienia Pats, ruszą ostro do ataku. NWE zmuszeni będą gonić i pójdą na wymianę i powinien to być mecz z przewagą ofensywy. Oby tylko Favre nie popełnił zbyt wielu błędów. Jets wygrali tylko 3 razy na 16 spotkań, ostatni raz prawie równo dwa lata temu.

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
OOO nie wiedziałem że dzisiaj jest mecz Nfl, ehh już nie mam czasu na rozmyślenia ale jakbym miał stawiać to bardzo ładny kurs na New England 1.60
A więc moim typem na dziś jest
New England vs NY Jets
Typ:1⛔
Kurs:1.60

Widać że New England ma sporo kontuzji, a Jetsy na wysokiej fali na czele z QB Favre, pewnie dlatego taki wysoki kurs ale nie wydaje mi się żeby New England dało się ograć u siebie. Dokładny wynik widzi mi się mniej więcej 23-10. Mi osobiście widzi się tutaj under ale ... mogę sie mylić oczywiście ????
Gratki za dobry typ meczu Michael, nie oglądałem więc nie będe komentował widać jedynie że chłopaki sobie pobiegali hehe

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
NCAAF
Spotkanie : Kansas - Texas (NCAAF)
Typ : Texas (-21) ✅
Kurs : 2,80
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Chociaż na Futbolu Amerykańskim nie znam się praktycznie wcale to koło tego typu przejść obojętnie nie można... Ekipa z Texasu w tym sezonie bilans (9-1) zagra z bardzo mocnym u siebie Kansas (5-1)... Wgłębiając się w historię spotkań między obiema drużynami i w ogóle ogólnymi statystykami obu ekip mogę stwierdzić, że... Kansas &quot;leży&quot; Texasowi jako przeciwnik co wyraźnie widać w H2H... Odnośnie formy obu ekip to Kansas w kratkę... Przegrali ostatnio wyjazdowy mecz z Nebraską 10 pkt i dzisiaj wracają do siebie aby powalczyć z co najmniej o klasę lepszym Texasem... Z Texasem który w tym sezonie przegrał tylko raz na wyjeździe i to z drużyną Texas Technology, która z bilansem 10-0 plasuje się na przedzie tabeli... Obie ekipy dzieli różnica klas i jeśli wszystko pójdzie z planem to Texas powinien sobie powetować porażkę sprzed 2 tygodni z Texas Technology i potwierdzić, że mają ambitne plany na ten sezon.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Atlanta - Denver # Falcons -6.5 # 1.952 ⛔
Falcons z Ryanem to całkiem inna drużyna niż sezon temu bez Ryana oczywiście i Vicka , na pewno jeden z najlepszych Roookie jak nie najlepszy. Denver róznie gra - mimo bilansu 5-4 - stracili więcej punktów niż zdobyli , a Defensywa super nie jest.
Atlanta w domu 4-0-0.
Kłopot może być jak sie okaże , że RB Turner nie zagra - jedna z głównych podpor drużyny. Ma kłopoty z ręką. W ostatnim meczu z Denver miał 10 biegów - 147 Yardów i TD
Ostatnio po BYE ładnie idzie gra - wygrana z Saints i wygrana do 0 z Raiders i zaraz bo BYE przegrana z Eagles.
Ale myśle , że z linią dla Ryana problemów nie będzie , szczególnie z bardzo dzirawą defensywą Denver
49ers - Rams # SF -6.5 # 1.909 ✅
49ers ma nowego trenera i jak tego nie wygrają w domu to nie widze możliwości nigdzie indziej póżniej - Dallas , Buffalo , Jets , Miami , znowu Rams , Redskins.

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Witam dzisiaj stawiam dwa meczyki Nfl :
New York Giants vs Baltimore Ravens
Typ:1✅ ( Chłopaki spisali się wzorowo)
Kurs:1.31

Oglądałem już kilka razy grę Giantsów i ich mecze zawsze ogląda się znakomicie. Eli Manning QB Giantsów powinien i tym razem pokazać klasę i podawać na najwyższym poziomie. Co do kontuzji to ekipa z New Yorku nie ma na co narzekać bo ma ich naprawdę niewiele. Baltimore też gra zadowalająco wygrywając 4 kolejne mecze z rzędu, ale nie wydaje mi się żeby pokonali oni na wyjeździe Giantsów którzy mają 5-0 u siebie i są naprawdę mocni.

Pittsburgh Steelers vs San Diego Chargers
Typ:1✅
Kurs:1.39

Drugi typ to moja ulubiona drużyna Pittsburgh. Ich defensywa co wiadomo nie od dziś jest wyśmienita. Przegrali oni ostatnio z Indianapolis ale nie było aż tak źle bo oglądałem ten mecz i 1 połowa była na niezłym poziomie ale w drugiej niestety trochę gra siadła Steelersom. Dzisiaj napewno chłopaki będą chcieli coś sobie i innym udowodnić że są oni w stanie powalczyć w tym sezonie o bardzo wysoką lokatę a może nawet o Finał Super Bowl.

Alez emocjeeee haha jak ja lubię oglądać te Nfl opisze ostatnie 15 sek gry : 15 sek do końca FG dla Pittsburga wykonane prawidłowo przez Reeda 11-10 dla gospodarzy, 05 sek do końca San Diego sobie olało i złe podanie wykorzystuje T.Polamalu przechwyt i TD dla Steelersów haha mecz kończy sie zwycięstwem 17-10. Ogólnie oglądając cały mecz można było zauważyć obniżkę formy gospodarzy szczególnie w ofensywie ale jak dla mnie to nie jest wina Bena bo podawał dziś bardzo dobrze i mądrze, mam nadzieje że chłopaki pokażą na co ich stać w następnych spotkaniach. Hmm a jednak 11-10 nie wiem co tam sie wydarzyło że nie zaliczyli TD ale już nie chce mi się sprawdzać Dobranoc

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP

Pittsburgh Steelers vs San Diego Chargers
Typ:1
Kurs:1.39

Drugi typ to moja ulubiona drużyna Pittsburgh. Ich defensywa co wiadomo nie od dziś jest wyśmienita. Przegrali oni ostatnio z Indianapolis ale nie było aż tak źle bo oglądałem ten mecz i 1 połowa była na niezłym poziomie ale w drugiej niestety trochę gra siadła Steelersom. Dzisiaj napewno chłopaki będą chcieli coś sobie i innym udowodnić że są oni w stanie powalczyć w tym sezonie o bardzo wysoką lokatę a może nawet o Finał Super Bowl.
Ben gra słabo i jak znowu sie nie poprawi do SD to wygra mimo wszystko , że nie wygrali jeszce w histrotii meczu w Pittsburghu to inna sprawa.
Dla mnie SD z handi dziś. ✅
Ja ogladalem pierwszy mecz Pits w sezonie i był świetny - im dalej z sezonem tym gorzej.

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Week 11
Dzisiaj jeszcze jeden mecz przed nami, ale mało istotny i chciałbym po krótce podsumować ten weekend.
Moim zdaniem Giants pewnie zmierzają do obrony tytułu. Po cichu liczyłem na Ravens w ostatnim meczu i więcej walki z ich strony ale niestety ich ofensywa zdecydowanie za słaba na NY. B.Jacobs to czołg :-D. To co wyprawiał z bądź co bądź obroną nr 1 w lidze nie wystawia dobrego świadectwa BAL. Kalendarz raczej nie sprzyja NYG, bo przed nimi jeszcze DAL, WAS, PHI i CAR, tak więc trochę wysiłku będzie ich to kosztowało. Ale mimo to powini zapewnić sobie home field advantage i pewny udział w Superbowl. Cięzko w NFC znaleźć rywala dla nich.
Co do AFC, nie mogę się osobiście przekonać do Titans. Niby wszystko wygrywają i tak zapewne pozostanie do końca, bo z ciężkich meczy pozostają im tylko PIT oraz IND, ale jak dla mnie coś jest nie tak. Jest to tak naprawdę dobrze zorganizowana drużyna ligowych średniaków i szczerze mówiąc mam nadzieję, że w postseason znajdą swoich pogromców.
Jak już wcześniej pisałem, marzy mi się SuperBowl PIT-NYG, ale oglądając coraz więcej PIT, coraz mniej ich lubię. Niby wszystko jest OK, wygrywają, Ben ma dobre statystyki, ale z meczu na mecz, jak napisał Grzesio, wygląda to coraz gorzej. Ben podaje głównie 1-10 yds, brakuje mu charyzmy i zupełnie nie jest liderem. A tragicznie wręcz wygląda running game PIT. Któryś mecz z rzędu nie radzą sobie przy ważnym 3 and 1 i mają spore problemy z przekroczeniem 100 yds w meczu. Tak na pewno nie prezentuje się drużyna na wielki finał.
Połowa sezonu zdecydowanie za nami i wszyscy już na pewno kalkulują postseason. Co się może wydarzyć?
Szczerze mówiąc nie wierzę w IND. Bardzo nierówna gra od początku sezonu, nie typuję ich na SB. Jets? Ładnie to wygląda i wszystko w rękach Favre, czy wytrzyma ? Pats? - nie, BAL - musiałby się stać cud z ich ofensywą.
CAR - to samo, co TEN - średniaki plus bardzo niepewny Delhomme. ARI? - bez przesady ???? może GB? moim zdaniem jedyna drużyna w NFC, która może coś namieszać. PHI raczej się nie będzie liczyć. McNabb się starzeje...
Do usłyszenia za tydzień.

djkg6 0

djkg6

Użytkownik
Spotkanie:New Orleans Saints - Green Bay Packers
Typ:1
Kurs:1,65
Bukmacher: MILENIUM
Analiza: Te dwie drużyny to typowe &quot;przeciętniaki&quot; ligi NFL. Remisy w futbolu amerykańskim to prawdziwa rzadkość, a oglądając zapisy z meczów tych obu drużyn muszę przyznać, że grają na tym samym poziomie, więc myślę, że decydującą rolę w wyniku będzie miał przywilej własnego boiska- stawiam na gospodarzy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom