>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Neteller

Status
Zamknięty.
M 0

metalyaro

Użytkownik
Witam. Chcialbym sie dowiedziec troche na temat Neteller.
Czy sa problemy z zarejestrowaniem sie bo to po angielsku a ja zabardzo nie umiem. Podobno
dzwonia po cos a ja sie przeciez z nimi nie dogadam. Nie wiem czy jest potrzebna karta kredytowa bo ja nie posiadam i wogole czy sa jakies problemy.
Wiem ze gamebookers jest po polsku ale ja mam konto w bet24 a tam jest tylko wyplata przez Neteller.
Pomóżcie bo nie mam o tym pojecia

szary 0

szary

Użytkownik
Jeśli na bet24 grasz tylko za bonus to bez problemu możesz wypłacić na neteller. Jeśli wpłacałeś kasę to już tylko na konto bankowe. Po rejestracji na Netellerze prawdopodbonie zablokują Ci konto. Żeby je odblokować musisz im wysłać skan dowodu osobistego lub prawa jazdy. Z netellera możesz bez problemu wysyłac kasę na konto bankwe, ale najpierw musisz je zweryfikować. Po wpisaniu danych swojego konta dostaniesz na nie pewną kwotę pieniędzy (kilkadziesiąt groszy). Weryfikacja polega na tym że wpisujesz właśnie tę kwotę, ale pamiętaj że musisz podać kwote w walucie takiej jaką masz ustawioną na Netellerze bo znowu zablokują Ci konto. Ja tak miałem ale wysłałem im maila i było już wszystko OK. Wpłacałem i wypłacałem już z Netellera i nie było żadnych problemów. Raczej miłe zaskoczenie, bo przelałem na Netellera 50zł z bet24. Tam widniała kwota 18.44$. Z tego wpłaciłem 40 zł bez kilku groszy na konto w Betandwin a na Netellerze zostało ponad 6$ czyli tak naprawdę zostało mi nie 10 tylko 20zł ????

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Jeśli na bet24 grasz tylko za bonus to bez problemu możesz wypłacić na neteller. Jeśli wpłacałeś kasę to już tylko na konto bankowe. Po rejestracji na Netellerze prawdopodbonie zablokują Ci konto. Żeby je odblokować musisz im wysłać skan dowodu osobistego lub prawa jazdy. Z netellera możesz bez problemu wysyłac kasę na konto bankwe, ale najpierw musisz je zweryfikować. Po wpisaniu danych swojego konta dostaniesz na nie pewną kwotę pieniędzy (kilkadziesiąt groszy). Weryfikacja polega na tym że wpisujesz właśnie tę kwotę, ale pamiętaj że musisz podać kwote w walucie takiej jaką masz ustawioną na Netellerze bo znowu zablokują Ci konto. Ja tak miałem ale wysłałem im maila i było już wszystko OK. Wpłacałem i wypłacałem już z Netellera i nie było żadnych problemów. Raczej miłe zaskoczenie, bo przelałem na Netellera 50zł z bet24. Tam widniała kwota 18.44$. Z tego wpłaciłem 40 zł bez kilku groszy na konto w &lt;u&gt;Betandwin&lt;/u&gt; a na Netellerze zostało ponad 6$ czyli tak naprawdę zostało mi nie 10 tylko 20zł ????
Ile dni trwa transfer kasy z bet24 na neteller?

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Jeśli na bet24 grasz tylko za bonus to bez problemu możesz wypłacić na neteller. Jeśli wpłacałeś kasę to już tylko na konto bankowe. Po rejestracji na Netellerze prawdopodbonie zablokują Ci konto. Żeby je odblokować musisz im wysłać skan dowodu osobistego lub prawa jazdy. Z netellera możesz bez problemu wysyłac kasę na konto bankwe, ale najpierw musisz je zweryfikować. Po wpisaniu danych swojego konta dostaniesz na nie pewną kwotę pieniędzy (kilkadziesiąt groszy). Weryfikacja polega na tym że wpisujesz właśnie tę kwotę, ale pamiętaj że musisz podać kwote w walucie takiej jaką masz ustawioną na Netellerze bo znowu zablokują Ci konto. Ja tak miałem ale wysłałem im maila i było już wszystko OK. Wpłacałem i wypłacałem już z Netellera i nie było żadnych problemów. Raczej miłe zaskoczenie, bo przelałem na Netellera 50zł z bet24. Tam widniała kwota 18.44$. Z tego wpłaciłem 40 zł bez kilku groszy na konto w &lt;u&gt;Betandwin&lt;/u&gt; a na Netellerze zostało ponad 6$ czyli tak naprawdę zostało mi nie 10 tylko 20zł ????
Ile trzema minimum wyplacic z bet24 na NETTeller ?
Bo ja w sobote zlecilem wyplate 10zl z bet24 na netteller i mi dzis dopisalo spowrotem ta kwote do bet24... czyli nie przelalo srodkow na netteller ???? DLACZEGO?

rogusz9 0

rogusz9

Użytkownik
Siema ja mam takie pytanie bo neteller wpłacił mi 43 grosze na konto bankowe w celu weryfikacji. Na netellerze wpisałem raz 0.1 potem 0.11 i psze że sie nie zgadza. Została mi jwszcze jedna próba co mam wpisać!!! Prosze o odpowiedź

rogusz9 0

rogusz9

Użytkownik
Raz już dzwonili. Znaczy nie mam całkowicie zablokowanego netellera ale wpisałem 3 razy kwote przeliczając na kurs EURO, i nie mam pojęcia czemu nie chcą zatwierdzić jak tyle kasy mam na koncie bankowym. Zna sie ktoś na tym?? Tu moje gadu: 884401 prosze o pomoc tych którzy już robili weryfikacje

iron77 2

iron77

Użytkownik
Ile trzema minimum wyplacic z bet24 na NETTeller ?
Bo ja w sobote zlecilem wyplate 10zl z bet24 na netteller i mi dzis dopisalo spowrotem ta kwote do bet24... czyli nie przelalo srodkow na netteller ???? DLACZEGO?
musisz zapytac sie supportu bet24

rogusz9 0

rogusz9

Użytkownik
Jeśli chodzi o mnie to wszystko załatwione nareszcie. Laska zadzwoniła i okazało sie że trzeba wpisać kwote w groszach mimo że mam netellera w euro. Dzięki za pomoc i POZDRO :spokodfhgfh:

K 76

karlos83

Użytkownik
Kase przy weryfikacji trzeba wpisywac po Polsku (czyli nie przeliczac jej na dolary tylko wpisac np 0,26 jesli dostalismy 26 groszy) dzwonila do mnie pani z USA i uswiadomila mnie ????

rogusz9 0

rogusz9

Użytkownik
Tak zrobiłem i jest OK. Ale mam pytanie czy można przesyłać i odbierać kase P2P po weryfikacji czy najpierw trzeba coś wpłacić na netellera z konta bankowego żeby moć otrzymywać i wysyłać kase za pomocą maila

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
ej ludzie wchodz wczoraj na swoje konto - a tam komunikat ze moje konto zostało zamkniete- co ja mam teraz zrobic? czy to definytywne zamkniecie mojego rachunku? miał ktoś taki przypadek? co mam teraz zrobic? jakis kontak z nimi przyniesie efekt? dzieki za pomoc,. pozdro

iron77 2

iron77

Użytkownik
ej ludzie wchodz wczoraj na swoje konto - a tam komunikat ze moje konto zostało zamkniete- co ja mam teraz zrobic? czy to definytywne zamkniecie mojego rachunku? miał ktoś taki przypadek? co mam teraz zrobic? jakis kontak z nimi przyniesie efekt? dzieki za pomoc,. pozdro
wyslij do nich mail, poprosza albo o romzmowe tel. abo przeslane scanu dowodu, jakby co moga sami zadzwonic

C 0

cleaner

Użytkownik
Wisz, nie rozumiem tego pytania a nie chce mi sie domyslac. Przeczytaj to i ............

Wiec czym tam wplacisz, naplujesz czy nasrasz i kopa zamieni sie w kase ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom