oj, ponad tydzień !???? i rozmowa w j.angielskim !po jakim czasie od wyslania dokumentow do Was zadzownili ?
1. Nie idzie zmienić waluty.Mam pytanie, chce podniesc swoj status do extended
- czy moge zmienic walute na polskie złotwoki (posiadam w euro), poniewaz przy weryfikacji konta bankowego w przeliczeniu na euro kwota ktora wklepuje sie nie zgadza z wysłaną do mnie (pozostała mi jedna próba)
- jak długo sie czeka na weryfikacje dowodu osobistego (czekam juz ponad 2 tygodnie)
- czy w ogole pracuja tam jacyś Polacy ?? Strasznie ciężko sie z nimi dogadac, nie wspominajac juz o czasu oczekiwania na odpowiedz.
Z gory
Dzieki za Odpowiedz
Raczej w naszym. A jak długo się czeka na rozmowę, to nie wiem. Zawsze możesz sam do nich zadzwonićDzieki Nikifor
No nic teraz pozostaje mi czekac na telefon.
Wiesz mniej wiecej ile sie czeka zanim zadzwonia ??
Rozmowa w naszym języku czy angielskim ??
Nie z bardzo rozumiem pytanie. Chodzi Ci o to, czy bez podnoszenia statusu rachunku będziesz mógł otrzymywać na swoje konto NETeller pieniądze np. z kasyna? Odpowiedź brzmi tak. Będziesz równie dobrze mógł przelać te pieniądze do jakiejkolwiek firmy bukmacherskiej.Czy moge przelac pieniadze na netellera bez podnoszenia statusu rachunku?
Zalozylem konto na netellerze bo w jednym kasynie nie bylo innej mozliwosci wyplaty, zwykle dokonuje platnosci przez moneybookers. Nie wplacalem nic na nettelera z banku bo jak mi nie przeleja tych pieniedzy z kasyna to i tak nie bede go uzywal.
Podajesz jedynie wszystkie dane na które jesteś zarejestrowany - imię, nazwisko, adres zamieszkania, mail, data urodzenia.Chciałbym się dowiedzieć co trzeba mówić podczas rozmowy telefonicznej gdy do nas dzwonią?Mógłby mi ktos powiedziec jak taka rozmowa przebiega? Z góry dzieki