>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

[ND] 4Euro 8/9 Pool Ball

Status
Zamknięty.
artur202 4

artur202

Użytkownik
radziłbym z supportem nic nie załatwiać bo z doświadczenia wiem,że gów** robią. Nie rozmawiaj na live bo nic nie załatwisz jedynie dostaniesz maila na który możesz pisać i właśnie przez maila wszystko można z nimi załatwić. Ten live chat z tego co sie orientuje bardzo żadko funkcjonuje. Także polecam tylko maile. Oczywiście obowiązuje tylko angielski.

K 0

ksbs

Użytkownik
pod STATUS przy wyplacie na moneybookers mam takie cos &quot;Requested&quot; a obok na czerwonym tle przycisk CANEL. Tak powinno byc??

K 0

ksbs

Użytkownik
ja sie zapisalem wczoraj i 2 euro na koncie po 4h mialem juz 20 i zlecilem wyplate grajac na wirtual mam jzu ponad 1000 euro ale to tylko wirtual gram na maxa i caly czas wygrywam szkoda ze nia mam takiej kasy w real. mam 0.36 a do gry potrzeba 0.37 poczekam az obruce kasa u buka i wplace zeby znow wygrac tym razem wieksza kase bo w tego bila graja same leszcze a jezeli ktos gra na wp.pl w bila to juz proscizna ????

artur202 4

artur202

Użytkownik
ksbs TAK POWINNO BYĆ. To oznacza,że przez 2-3 dni możesz anulować tą formę wypłaty i wybrać inną jeśli tego nie zrobisz to za 2 dni będzie pisało In process a jak wyślą to będzie pisało,że wysłane sended.

S 55

stacho27

Użytkownik
Kasa u was było od razu bo zweryfikowaniu maila? Bo ja zweryfikowałem maila, wpisałem dane ale kasy jeszcze nie ma, chyba że trzeba odczekać jakiś czas?

K 0

ksbs

Użytkownik
no to dzis jest pierwszy dzien wiec jeszcze poczekam sobie;/ ale wazne ze kasa pewna i okolo 80zł na koncie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom