>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

[ND] 4Euro 8/9 Pool Ball

Status
Zamknięty.
A 0

adrian1

Użytkownik
jak widać walą ścieme żeby nie wypłacić
tak to 2,7 to ze mną i wcale się nie poddałem poprostu mi ta czarna kula wpała do uzy :;/:
fakt że mi nie zależało jest ale przecież nie mogą mi w myslach czytać odrazu wiedziałem że to gówno jest przegrałem kase i wyinstalowałem dziadostwo
variater nad innnym bilardem się rozejrze ale czy będą wypłacalni? :jezora:

V 0

variater

Użytkownik
Artur. zlecilem w piatek, a maila dostalem dzis, no ale byl weekend. powinni Ci odpisac wiec szybko.
Adrian. no widzisz, tego, zes trafil czarna nie zauwazylem, a szybko cos mi sie wylaczylo. myslalem, ze spasowales.
napisalem do nich, ze jestem uczciwy, ze gralem duzo za male stawki i nikt nie oddal mi bonusa, ze zamierzam u nich dalej grac, ale oczekuje powaznego traktowania. odpisali zaraz, ze zadecyduje managment, odpowiedza najszybciej jak sie da i musze czekac. najchetniej bym sie po nich ostrzej przejechal, ale nie chce ich zrazic, bo mi szkoda kasy, z ostateczna strata ktorej jeszcze sie nie pogodzilem. walcze.
i jeszcze jedno - jak moglem kurna oddac bonus komus innemu, skoro to ja wygrywalem prawie caly czas?... to juz mogli krecic, ze bylo odwrotnie. napisalem im tez , zeby sobie sprawdzili historie moich gier czy robilem jakies wałki.

Edytuj posty :przeklina:

A 0

adrian1

Użytkownik
powodzenia życze choć nie podchodze do tego optymistycznie kasa jest twoja warunki spełniłeś a oni mówią że przegrałes specjalnie poprostu paranoja :zoltakartka:

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
A u mnie niby wszystko ok, ale jak chce otworzyć Cashier, to wyświetla mi sie puste okno IE. A to chyba tam trzeba wpisać ten kod z maila. Nie wie ktoś co to może być?? i czy ktoś ma podobnie

V 0

variater

Użytkownik
chlopaki, mam prosbe. zawzialem sie na te play89. z ich strony cisza, a ja wyslalem im teraz maila, zeby pokazali mi jakis dowod, ze oszukalem i co na to wszystko ten ich managment. jak do wieczora nie odpowiedza albo znow beda trwac przy swoim, to chce im wyslac maila, ze powiem o ich praktywkach na roznych, nawet zagranicznych forach. dla uwiarygodnienia chce im przeslac gotowe zdanie w kilku jezykach, ktore rozesle po tych forach. prosze o pomoc w tlumaczeniu tego na angielski, niemiecki, wloski, hiszpanski, rosyjski:
&quot;Play89 oszukuje i wmawia graczom, ze to oni są nieuczciwi. Nie wplacac tam pieniedzy. Wiecej na priv&quot;.
Z gory dzieki za pomoc i przepraszam moderatora, ze jestem w tym temacie taki upierdliwy.

T 0

trzcinek

Użytkownik
gadalem dzis podczas gry z jednym kolesiem z turcji i on powiedzial mi ze wyplata jest minimum 200 ojro takze bedzie ciezko. Czy ktos moze to potwierdzic?

V 0

variater

Użytkownik
my napewno mozemy (niby) wyplacac od 20E. dla mnie nie bedzie problemu zrobic tam nawet te 200E, ale musze miec pewnosc, ze wyplaca, a na to sie nie zanosi. zablokowali mi tez konto, gamonie.

T 0

trzcinek

Użytkownik
nio to ladnie cie zalatwili ale mam nadzieje ze wywalczysz swoje racje. ja mam narazie 18 ojro i zobaczymy

artur202 4

artur202

Użytkownik
haha udało się. Pisze,że mam wypłatę w trakcie realizacji. ????
Jak dojdzie na moneybooker bo wkleje screena.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Ale oni są wolni.Makasra dzisiaj dostałem maila,że zaakceptowali wypłate. W niedziele zleciłem wypłatę i nadal nie mam kasy po 4 dniach mam tylko info,że wypłacą napisali takiego maila
Dear
Your withdrawal has been approved by Play89.
To view information about your account, enter
cashier and click the Transaction History button.
The transaction # is ******
If you need to download Play89&#39;s software again,
visit our web page at: http://www.Play89.com

Sincerely,
The Play89 Customer Support Team
http://www.Play89.com
You have received this e-mail
because you are a registered
Play89 member.

Może jutro dostanę kasę. :roll:

G 3

grassssss

Użytkownik
ale lipe zaliczyłem zostało mi 0,36e!! .Jednego eurocenta mi brakuje i nie moge grać ,wpłącić tez nie mam jak zresztą nawet nie wiem czy warto bo nikt sie jeszcze nei chwalił czy dostał hajs od nich.Dalej mi pisze ze jak ugram na funie te 300e to dostane 20e albo żle to interpretuje jak tak to niech ktoś mnie oświeci.Prowizje biorą i nei wiem czy trzeba cośwpłącic zeby dostac te 20 co by tak kase rozdawali to by każdy grał .Napiszcie bo nie nie wiem czy tracic czas na to bajo. ????

grucel 0

grucel

Użytkownik
ale lipe zaliczyłem zostało mi 0,36e!! .Jednego eurocenta mi brakuje i nie moge grać ,wpłącić tez nie mam jak zresztą nawet nie wiem czy warto bo nikt sie jeszcze nei chwalił czy dostał hajs od nich.Dalej mi pisze ze jak ugram na funie te 300e to dostane 20e albo żle to interpretuje jak tak to niech ktoś mnie oświeci.Prowizje biorą i nei wiem czy trzeba cośwpłącic zeby dostac te 20 co by tak kase rozdawali to by każdy grał .Napiszcie bo nie nie wiem czy tracic czas na to bajo. ????
Dostaniesz te 20€ jak wpłacisz kase i nią w ciągu trzech godzin rozegrasz 36 gier...o ile dobrze pamiętam :spokodfhgfh: [/i]

artur202 4

artur202

Użytkownik
no ja chyba jestem najbliżej. Jak dostanę na moneybookres to wkleje screena. W poprzednią niedziele zleciłem wypłatę i nadal nie mam kasy. Pisze mi,że wypłata została zaakceptowana i wysłana.

Może ktoś się orientuje jak długo może iść kasa od nich na moneybookers?

pisak 1

pisak

Użytkownik
Potwierdzam jest kasa na koncie.Jednak mam nadzieje ze ktos wyplaci wkoncu te pieniadze.

V 0

variater

Użytkownik
ja tez jeszcze czekam. jesli ktos nie czuje sie zbyt mocny w bilarda, to proponuje taki uklad. moge troche pograc za jego bonus. jak wygram cos, to podzial 50/50. ciagnie mnie, zeby sobie popytkac w tego bilarda, ale moje konto dalej zablokowane. wciaz czekam tez na decyzje szefostwa.

V 0

variater

Użytkownik
no, jakis postep. odblokowali mi konto, wiec moze juz grac na swoim. zlecilem ponownie wyplate 21E. zapytalem czy teraz juz nie bedzie problemu i odpowiedzieli, ze nie powinno juz byc. czekam...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom