Wyplacalni ????
Raz zlecilem wyplate 20 euro to kasa byla na koncie po 3 dniach..
Druga wyplata jest w trakcie realizacji.. takze swietna sprawa z tym bilardem ????
Zarobilem juz na nim ok 100 euro.
dostałem dzisiaj check także wyplacalni. Ale kur** w tym problem,że Polskie banki biorą sobie zajeb**** prowizje za realizacje. Check na 21 euro a oni biorą prowizję 45zł ???? śmiech na sali i jeszcze mam czekać 3 tygodnie na realizację. Śmieszni są albo druga opcja czekam do 3 miesięcy i płace 20zł. Także rewelacje. Wysyłam im check spowrotem do Irlandii i wypłacają mi na moneybookers tak się dogadałem z nimi.
teraz na start się dostaje 2€... przynajmniej tyle ja dostałem ale to przegrałem więc wpłaciłem sobie tam przez MB 5€ i z tego ugrałem 53€ i wypłaciłem 50€ na MB - także z wypłatą nie ma najmniejszego problemu
pozdro
ja sie wczoraj zarejestrowalem przysedl mi email ze dostalem 2 euro, ale jest jeden problem nie moge wejsc w cashier.Wyskakuje mi stronka do wpisania loginu i hasla, wpisuje wszystko dobrze i nic sie nie dzieje:/ mial tak ktos moze??
jakim cude na tym czyms mozna cos ugrac .....bez kitu .. grałem z tego bunusu i zajebiscie ze zawsze koles rozbijal pierwszy i pakowal wszystkie bile a ja sie patrzylem cala gre i wyskakiwalo ze przegralem ... poprostu zajebista gra
Wypłata na moneybookers powinna iśc 4-5 dni tak mówią. Moja szła 7 dni. Po piątym dniu napisałem im maila co oni odpieprza** i odpisali,że przepraszają za opóźnienie ale mają problemy techniczne hehehe (napewno) i następnego dnia kaska była.