>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

[ND] 4Euro 8/9 Pool Ball

Status
Zamknięty.
rumaqinho 80

rumaqinho

Użytkownik
Generalnie chodzi o to ze jest to bilard na hajsik ????
www.play89.com
8/9 BallPool sciagnij a nastepnie sie zarejestruj. podczas rejestracji bedzie trzeba zaznaczyc kwadracik ze jestes zainteresowany promocja bez depozytu, dokonczyc ja i mozna juz grac. wyplata po uzbieraniu 20E(rownowartosc)

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
niom 4 ojro na koncie ???? ale jak tam sie wogóle uderza? kto zagra?

lorson 0

lorson

Użytkownik
nigdzie... jak klikniesz link potwierdzajacy rejestracje ten kod wypelni sie automatycznie... musisz tam tylko wpisac jeszcze raz swoje dane i 4 $ na koncie... Zagralem jedna partie na FUN MONEY zeby zobaczyc jak to sie gra i dostalem info ze jak uzbieram 300$ na fun money dopisza mi 20euro na real account ????

emde 0

emde

Użytkownik
Kasa na koncie ???? Teraz tylko trzeba będzie na Fun ugrac 300 $ i pograc na Real&#39;u ✅

krzepas 0

krzepas

Użytkownik
ta gra jest daremna że szok ???? chyba jacys amatorzy ją zmontowali, te bile to lataja jakby byly z plastiku :p

rumaqinho 80

rumaqinho

Użytkownik
dopisza wam te 20E ale jak zdeponujecie w przeciagu 3h od ugrania 300E (fun money) i zdazycie ugrac 35 meczykow...

rumaqinho 80

rumaqinho

Użytkownik
iron77 napisal mi w pw ze link ktory zamiescilem jest REFLINKIEM... chce sie oczyscic zanim nadgorliwi sie dowala ze:
1. to nie jest moj REFlink
2. jest to link wziety zywcem z zagranicznego forum bukmacherskiego ... nazwy nie podam bo mnie tez zgladza...

chcialem dobrze a obawiam sie ze zaraz mnie tu dojedzie ktos ????

iron77 2

iron77

Użytkownik
iron77 napisal mi w pw ze link ktory zamiescilem jest REFLINKIEM... chce sie oczyscic zanim nadgorliwi sie dowala ze:
1. to nie jest moj REFlink
2. jest to link wziety zywcem z zagranicznego forum bukmacherskiego ... nazwy nie podam bo mnie tez zgladza...

chcialem dobrze a obawiam sie ze zaraz mnie tu dojedzie ktos ????
spoko, jak dla mnie to nie ma problemu :p moze po prostu zedytuj 1 post na http://www.play89.com/ i nikt Ci raczej nic nie zrobi ;)

iron77 2

iron77

Użytkownik
iron jak sie do czegos nie przyczepi to nie bylby soba
a czy ja sie przyczepiłem????? spytalem sie tylko go jaki ma comission plan (tzn cpa czy revshr jakby ktos nie wiedzial ocb) xD

ja propunuje inaczej:
&quot;arahja88 jak sie do Irona nie przyczepi to nie bylby soba&quot; &lt;lol&gt;

oczekuje przeprosin za oszczerstwa !

P 0

piotrciuba

Użytkownik
strasznie latwy ten bilard jesli ktos umie grac na wp tak jak ja to ogra tam wsyzstkich tylko kurde nikt nie chce ze mna grac
dlaczego?]
moze jakis mini turniej na forum zrobimy??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom