>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA w sezonie 2021/2022 Faza Zasadnicza - Typy z analizą, dyskusja, komentarze

Status
Zamknięty.
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs

Josh Giddey powyżej 31.5 punkty+zbiórki+asysty @ 1.78 betclic

Witam ponownie, ostatnio nie szło, chwila przerwy i mam nadzieję, że wrócę na odpowiednie tory :D.

Oklahoma w kolejnym meczu zagra w mocno osłabionym składzie, nie zagra Dort, SGA, Muscala, Williams, Jerome i Earl. Pierwszoroczniak z Australii ostatnio gra naprawdę bardzo solidnie i jeżeli OKC chce w tym meczu jakkolwiek powalczyć to na pewno dużo będzie zależało od gry Josha. W ostatnich dwóch meczach Giddey zanotował triple-double, notował odpowiednio 33 PZA i 51 PZA, jednak a propos pierwszego meczu warto wspomnieć, że wtedy grał Lu Dort, który oddał 19 rzutów z gry i to on był główną siłą ofensywy w OKC. Dzisiaj Dorta oczywiście zabraknie. Co do drugiego meczu - najlepszy jego występ na parkietach NBA, 28 punktów, 11 zbiórek i 12 asyst, poprowadził Oklahomę do zwycięstwa z New York Knicks w Madison Square Garden, co zawsze działa na zawodnika. Trener OKC wspominał nie tak dawno, że Giddey będzie grać na limicie minut (~30 min) do weekendu gwiazd, jednak ostatnie mecze wcale o tym nie świadczą, 33 i 39 minut, więc myślę, że dzisiaj będzie podobnie, o ile Spurs szybko nie odjadą to około 35 min Josh dostanie. Warto także dodać, że od kiedy nie gra SGA (9 meczów) Giddey notuje średnio 16.1 punktów, 8.9 zbiórek i 7.2 asyst na mecz. Idę tutaj i za formą Australijczyka, i za osłabieniami OKC, moim zdaniem tutaj jest głównie kwestia blowoutu, szansa jakaś zawsze jest, ale ostatnimi czasy OKC potrafiło nawiązać walkę z mocniejszymi zespołami. Podoba mi się ta linia, nawet 32.5 jest do grania, ale skoro betclic oferuje niższą to warto skorzystać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +189
Y 45,2K

yaz

Użytkownik
Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs

Josh Giddey powyżej 31.5 punkty+zbiórki+asysty @ 1.78 betclic

Witam ponownie, ostatnio nie szło, chwila przerwy i mam nadzieję, że wrócę na odpowiednie tory :D.

Oklahoma w kolejnym meczu zagra w mocno osłabionym składzie, nie zagra Dort, SGA, Muscala, Williams, Jerome i Earl. Pierwszoroczniak z Australii ostatnio gra naprawdę bardzo solidnie i jeżeli OKC chce w tym meczu jakkolwiek powalczyć to na pewno dużo będzie zależało od gry Josha. W ostatnich dwóch meczach Giddey zanotował triple-double, notował odpowiednio 33 PZA i 51 PZA, jednak a propos pierwszego meczu warto wspomnieć, że wtedy grał Lu Dort, który oddał 19 rzutów z gry i to on był główną siłą ofensywy w OKC. Dzisiaj Dorta oczywiście zabraknie. Co do drugiego meczu - najlepszy jego występ na parkietach NBA, 28 punktów, 11 zbiórek i 12 asyst, poprowadził Oklahomę do zwycięstwa z New York Knicks w Madison Square Garden, co zawsze działa na zawodnika. Trener OKC wspominał nie tak dawno, że Giddey będzie grać na limicie minut (~30 min) do weekendu gwiazd, jednak ostatnie mecze wcale o tym nie świadczą, 33 i 39 minut, więc myślę, że dzisiaj będzie podobnie, o ile Spurs szybko nie odjadą to około 35 min Josh dostanie. Warto także dodać, że od kiedy nie gra SGA (9 meczów) Giddey notuje średnio 16.1 punktów, 8.9 zbiórek i 7.2 asyst na mecz. Idę tutaj i za formą Australijczyka, i za osłabieniami OKC, moim zdaniem tutaj jest głównie kwestia blowoutu, szansa jakaś zawsze jest, ale ostatnimi czasy OKC potrafiło nawiązać walkę z mocniejszymi zespołami. Podoba mi się ta linia, nawet 32.5 jest do grania, ale skoro betclic oferuje niższą to warto skorzystać.
Sam o tym myslalem ale wczesniej jak wrzucalem swoje posty nie bylo jeszcze lini
Nie napalajac się próbuje za drobne ciut inaczej
Josh Giddey double double 2.08 betclic

GL

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +214
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Ostatnie dni to totalny dramat z mojej strony. Ktoś, kto zagrał odwrotnie ma teraz nieźle powypychane kieszenie.

Nie poddaję się jednak i próbuję odwrócić złą passę. Pod lupę biorę spotkanie w Waszyngtonie pomiędzy Wizards a Pacers. Pacers, którzy moim zdaniem wykonali bardzo ciekawą wymianę w trade deadline, gdzie oddali Sabonisa, a wzięli za niego Hielda i Haliburtona. Reszta tej wymiany nie ma znaczenia w kontekście tego betu, więc ją pominę. Tyrese jakieś 3-4 tygodnie temu w wywiadzie mówił, że zrobi wszystko, żeby organizacja Kings wreszcie zaczęła grać jak drużyna NBA, że zrobi wszystko, żeby tak się stało. I co? I dostał kopa w dupę. Kings wolą Foxa, co jest dla mnie kompletnym nieporozumieniem, bo chłop nie umie rzucać do kosza, i na pewno nie ma takiego przeglądu gry jak Haliburton. Zgoda, jest zwinny i mega skoczny, ale z wiekiem te walory zaczną spadać, a już miewa kontuzje powodowane kłopotami fizycznymi. Jest dla mnie duuuuużo gorszą wersją Westbrooka, który jednak w prime był bestią. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki dla mnie Haliburton > Fox. Kto ma inne zdanie, chętnie przedyskutuję?

Haliburton jest teraz głównym kreatorem Pacers. Co prawda Brogdon jest questionable, ale ma ten status od dobrych kilku spotkań i szczerze mówiąc wydaje mi się, że przed przerwą na all-star game Malcolma nie zobaczymy. Szczerze mówiąc, to patrząc jakie problemy ma ten chłopak z achillesem, to wydaje mi się, że budowanie drużyny wokół niego jest nieco szalone. Ja bym go spakował i brał za niego jakieś picki albo fajny backup dla Pacers, bo z jego zdrowiem nigdy nie wiadomo. A szkoda, bo chłopak jest naprawdę świetny i jest dobrym fitem dla Indiany. Mimo wszystko, Haliburton powinien być teraz priorytetem dla Pacers. Dla mnie jest to chłopak formatu all-star w przeciągu maksymalnie dwóch sezonów. O ile oczywiście zdrowie pozwoli, ale póki co nic nie wygląda na to, żeby miało być inaczej.

W ostatnich mecach Tyrese pokazał pazur i bardzo fajnie wszedł do ekipy z Indianapolis. W trzech meczach zdobył kolejno 6, 16 i 8 asyst, co na małej próbie daje średnio 10 asyst na mecz. Wczoraj linia nie pokryta w meczu z Bucks, gdzie Giannisa grubo poniosło i walnął 50 punktów. Wcześniej nie pokrył linii w meczu z Cavs, gdzie fatalnie zagrał Buddy Hield. Wczoraj nie najlepszy mecz Brisetta i to zaważyło.
Matchup z Neto może być nieco wymagający, bo Neto jest całkiem dobrym obrońcą i może być upierdliwy. Spodziewam się sporo akcji catch&shoot z Hieldem, który zdobywa średnio 6.9 punkta na mecz po takich akcjach. Daje to czwarty wynik w lidze biorąc pod uwagę zawodników z co najmniej 50 meczami na koncie. Może Brisett się dzisiaj ogarnie, bo wczoraj był nieswój. Może czuł się przytłoczony przez Bucks? Dzisiaj z pewnością będzie trochę luźniej na parkiecie, bo Wizards nie są najlepsi w defensywie. Pacers zresztą też. Osobiście spodziewam się wesołego meczu z przyjemnym overkiem. W końcu na plac wychodzi 26 i 22 defensywa ligi. Mecz dla koneserów to to nie będzie. I bardzo dobrze.

Tyrese Haliburton over 8,5 asyst @2,15 14 asyst

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +362
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Znalazłem jeszcze dwie propozycje na dzisiejszą noc, mam nadzieję, że każdy coś dla siebie wybierze, i że skuteczność wróci...

Fajnie Giddeya opisał niewiemnajaki niewiemnajaki kilka postów wyżej. Ja spróbuję go 'ugryźć' z drugiej mańki. W ofensywie Josh jest czarodziejem, choć dzisiaj match-up bardzo dla niego ciężki. Dejounte Murray to świetny obrońca, ale to, jak rozwinął się w ofensywie w tym sezonie budzi mój szczery podziw. Ostatnio flirtuje z triple-double niemal w każdym spotkaniu. Giddey będzie dla niego łatwym celem, kiedy Spurs będą atakować. Rookie nie jest najlepszym obrońcą, a ewentualny switch z Dortem nie wchodzi w grę, bo ten jest out. Dejounte nie jest szczególnie groźny zza łuku, ale w grze za dwa punkty jest bardzo skuteczny i wielowymiarowy. Jest mega skuteczny i w trumnie, i w pomalowanym i w mid-range, który jest przez wielu uważany za najbardziej bezużyteczny rzut w dzisiejszej koszykówce. Ciekawe co na to DeRozan i CP3, nie wspominając właśnie o Dejounte? Pod koszem kończy głównie lay-upami po wjazdach, aczkolwiek jest dosyć staromodny jeżeli chodzi o typ rzutów, bo często oddaje pull-upy, czy zwykłe jumpery. Ogólnie Spurs są bardzo skuteczni spod kosza i półdystansu, kolejno drugie i trzecie miejsce w całej lidze, jeżeli chodzi o procent. Biorąc pod uwagę te wszystkie czynniki stawiam na:

Dejounte Murray over 21,5 punktu @1,83

Do Bostonu przyjeżdżają dzisiaj outsiderzy z Detroit. Linia na spotkanie dość wysoka, więc idę w under.
Boston są b2b, wczoraj roznieśli 48 punktami Philly na wyjeździe rzucając przy tym 135 punktów. W meczu b2b drugi raz tak w ataku nie zagrają. Celtics zaczęli wreszcie grać to z czego słyną, czyli świetną obronę. Bardzo fajne ruchy w trade deadline, oddanie Schroedera, wzięcie za niego Theisa, czy też oddanie Richardsona i Langforda za White'a i wymiana ze Spurs to pierwsze dobre ruchy Brada Stevensa. Widać, że niedawno był jeszcze trenerem i szuka grajków takich, jakich sam chciałbym mieć w swojej drużynie. Udoka po prostu daje im grać, pierwsza piątka jeżeli jest zdrowa jest bardzo wysoka i to pomaga im w obronie. Dzisiaj zapewne bez Williamsa, który jest po prostu szklany. Z tego co prześledziłem, to najwięcej zagrał 22 mecze z rzędu w ciągu swojej kariery, potem 13 i out wczoraj w meczu z Philadelphią. To nie jest najlepszy wyznacznik zdrowia Time Lorda. Ale Boston mogą grać różnie w obronie, Horford na piątce, Tatum i Brown na czwórce i trójce i dobra jest. Smart dzisiaj prawdopodobnie nie zagra, ale Pistons są na tyle słabi, że nawet bez większej pomocy Celtów mogą wpaść w dołek i rzucić 90 punktów.

Celtics-Pistons under 214,5 @1,76 Boston zrobił typowy Boston i przegrał mecz, którego nie miał prawa przegrać. :D

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +30
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Los Angeles Lakers - Utah Jazz

Rudy Gobert powyżej 12.5 punktów @ 1.80 ewinner

Tak, zdaje sobie sprawę, że Rudy zagra na limicie minut, mimo tego zaproponuje ten typ. Rudy powinien dostać około 28-30 minut, przynajmniej na takie tempo szedł w meczu z Houston, dzisiaj będzie podobnie. Poniżej podrzucam statystyki Goberta z tego sezonu w meczach, w których grał poniżej 30 minut.

1645045407299.png

Jak widzimy, linia pokryta w 10/13 spotkań. W tym sezonie Rudy vs Lakers zanotował 19 punktów w 37 minut, LAL w dalszym ciągu to jedna z najgorszych drużyn jeżeli chodzi o obronę pomalowanego, najgorsza obrona P&R Roll Man w lidze (przy czym Utah jedni z lepszych jeżeli chodzi o ofensywę w tym aspekcie gry) i tutaj upatruję sporo punktów dla Francuza.

1645045669841.png

Myślę, że 13 punktów Francuz jest w stanie zrobić nawet na limicie minut, mecz powinien być wyrównany i blowout tu raczej nie grozi, nawet te 28-30 minut wystarczy do pokrycia takiej linii w takim matchupie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +30
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Chicago Bulls - Sacramento Kings

DeMar DeRozan powyżej 32.5 punktów @ 1.90 sts

Nie powinno się grać takich linii, ale szczerze mówiąc jest jeden powód dla którego to zagram. DeRozan stoi przed okazją pobicia rekordu legendarnego Wilta Chamberlaina. O co chodzi? DeMar obecnie notuje serię sześciu meczów z rzędu ze zdobyczą minimum 35 punktów na skuteczności minimum 50%, jeżeli dzisiaj zaliczy kolejny występ 35+ pkt ze skutecznościa przynajmniej 50% to pobije 60-letni rekord legendarnego Wilta, z którym obecnie się zrównał.

Co stoi za tym betem oprócz rekordu? Forma DeRozana, to jasne, dodatkowo dalej nie zagra LaVine (poniżej statystyki ostatnich meczów DeMara bez Lavine'a), a przeciwko Bulls są Kings, którzy w obronie są jedną z najgorszych drużyn w lidze.

1645050709314.png

Znając amerykańskie zamiłowanie do wszelakich rekordów, nawet jak tu będzie blowout to DeRozan dostanie dodatkowe minuty, żeby spróbować pobić ten rekord o ile zagra tak, że będzie w jego zasięgu, a czy tak zagra? Patrząc na jego formę w ostatnim czasie i na przestrzeni całego sezonu, patrząc na osłabienia w Bulls to myślę, że jak najbardziej, jednak nie będę kłamać, linia bardzo wysoka i gdyby nie ten rekord to bym tego nie grał.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +299
Thalion 10,3K

Thalion

Użytkownik
Panowie takie pytanko: jak gracie over punktowy i jest dogrywka w meczu to też się liczą Waszemu zawodnikowi punkty zdobyte w tym czasie??

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Panowie takie pytanko: jak gracie over punktowy i jest dogrywka w meczu to też się liczą Waszemu zawodnikowi punkty zdobyte w tym czasie??
Wydaje mi się, że naziemne mogą rozliczać tylko czas regulaminowy (fortuna,sts,totolotek itd.), ale zawsze warto sprawdzić w supporcie. Internetowi bukmacherzy zazwyczaj liczą wraz z dogrywką i liczy się to każdego typu zakładów, wliczając handicapy.

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ers

Giannis Antetokounmpo over 29.5 punktów @ 1.80 STS

Idę tutaj w over Giannisa, sprawa jest prosta, mecz dwóch gwiazd, dwóch najlepiej punktujących zawodników w tym sezonie, Giannis praktycznie zawsze w takich meczach gra lepiej, daje z siebie więcej i dokładnie tego spodziewam się tutaj. Bucks grają u siebie, a za tym idzie ciekawa statystyka, Giannis w tym sezonie w meczach na własnym parkiecie notuje średnio 32 punkty na mecz, średnio o 5 punktów więcej niż na wyjeździe.

1645127872497.png

Jak spojrzymy na ostatnie mecze Milwaukee u siebie, Giannis ten over przekroczył w dwunastu na ostatnie czternaście spotkań. Co więcej, Giannis przeciwko 76ers z reguły gra dobre mecze, ostatnie trzynaście spotkań to ten over pokryty w 9 meczach.

1645128117771.png

Co do samego przeciwnika czyli Philadelphi, ostatni mecz z Bostonem tragiczny w ich wykonaniu i spodziewam się dużo lepszej gry w ich wykonaniu, myślę, że możemy spodziewam się w miarę wyrównanego spotkanie i wcale się nie zdziwię jak 76ers wygrają ten mecz. Czy Philadelphia jest w stanie zatrzymać Giannisa? Nie sądzę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +237
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Ostatnie podrygi przed All-Star Weekend. Zaledwie pięć spotkań w dniu dzisiejszym, ale niektóre z nich zapowiadają się bardzo ciekawie. Są również spotkania, które praktycznie nikogo nie obchodzą, i jednym z nich się dzisiaj zajmę.

Chodzi mi konkretnie o Terance'a Manna, który po złamaniu jednej z kości stopy przez Normana Powella wskoczył do pierwszej piątki. Terance jest solidnym zmiennikiem, ale materiału na pierwszą piątkę z niego póki co nie ma. Ostatnio Terance się za specjalnie nie popisał w meczu z Suns, gdzie zagrał ponad 30 minut i zdobył tylko dwa oczka, ale Suns są trzecią najlepszą defensywą ligi + wygrywają z każdym jak leci i biorąc pod uwagę całokształt oraz współczynnik zwycięstw są zdecydowanie najlepszą drużyną w lidze. Typ głównie przeciwko Houston Rockets, którzy są najgorszą defensywą w lidze, tracą 116.2 punktu na mecz. Chcąc przybliżyć sylwetkę Terance'a warto powiedzieć, że w ataku wachlarz ma nieograniczony. Potrafi rzucać z każdej strefy na boisku, ma niezły cyngiel na dystansie, w tym sezonie średnio 35.6% zza łuku, co jak na zmiennika jest niezłym rezultatem. Terance często kończy akcje lay-upami, a Rakiety nie najlepiej bronią wjazdy pod kosz, nawet grając w pełnym składzie. 45.9% z pomalowanego i 68.1% w trumnie - z taką skutecznością grają rywale ekipy z Houston. Możliwy jest brak Christiana Wooda i KPJ, którzy się czegoś nażarli i mają problemy żołądkowe. Terance powinien w dzisiejszym meczu rozgrać około 30 minut, co powinno w zupełności wystarczyć na pokrycie tej linii.

Terance Mann over 12,5 @1,83 20 punktów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +338
Y 45,2K

yaz

Użytkownik
Ja zaatakuje dzisiaj Kuzme.
Ptaszki ćwierkają ze do ekipy Wash wraca dzisiaj Gafford wiec licze na ciut wieksza rotacje na liniach Kuzma Gafford, Bryant, Avdija co moze troche ograniczyc Kuzme w ataku a przede wszystkim w zbiórkach.Linia wg mnie i tak jest wysoka nawet mimo tego ze pare dni temu vs BKN zrobił 38PZA zaliczajac tripledouble.Z Gaffordem w skladzie z BKN nie pokryl tej lini ani razu w 2 spotkaniach
Kyle Kuzma under 35.5 PZA 1.90 ewinner

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +375
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Ja zaatakuje dzisiaj Kuzme.
Ptaszki ćwierkają ze do ekipy Wash wraca dzisiaj Gafford wiec licze na ciut wieksza rotacje na liniach Kuzma Gafford, Harrel,co moze troche ograniczyc Kuzme w ataku a przede wszystkim w zbiórkach.Linia wg mnie i tak jest wysoka
Kyle Kuzma under 35.5 PZA 1.90 ewinner
Harrell? Chyba chodzi o Bryanta... Harrell poszedł do Charlotte. Btw. Gafford nie grywał ostatnio więcej niż 15 minut.

auxi 41,2K

auxi

Auxi
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie:
Charlotte Hornets - Miami Heat
Typ: Liczba punktów zawodnika P.J. Tucker 10+
Kurs: 2.08

Bukmacher: betfan
Analiza:

P.J. Tucker
zdobywa średnio 8,4 punku na mecz - w sezonie. W lutym obniżył loty bo jego średnia to 6,6 na mecz ( w 6 meczach ) podczas gdy w styczniu było to 10,5 ( 8 razy na 13 meczy przekroczył 10pkt ) Czemu? A no temu, bo ostatnio nie trafia "trójek". Ostatni raz 2 trójki trafił 6 meczy temu. Nie może być, że tak bedzie dalej. Czemu? Bo to najskuteczniejszy zawodnik ligi w rzutach za 3 punkty. 45,5% skuteczności w całym sezonie przy skuteczności w lutym ( 6 meczy ) 33%. To nie może trwać seryjnie. Liczę na to że w tym meczu co najmniej 2 trójki wsadzi czyli 6 pkt. a to już będzie droga do sukcesu. Dodatkowe 4 dołoży z bliższego dystansu. Gra średnio około 28 minut wiec czasu ma sporo. Tak na marginesie myślę, że może nawet trzy trójki wsadzić ( tak statystycznie - no bo statystyka nie kłamie i ) a kurs na to jest 3,44 ale biorę bezpieczniejsze 10+ pkt. Jak trafi 3x3 to bet 10+ punktów niemal pewny. W Miami nie zagra Tyler Herro oddający średnio w meczu 7,2 rzuty z 3.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +866
Y 45,2K

yaz

Użytkownik
James Johnson (BKN) over 13.5 P+Z 1.80 betclic
Betclick dal linie na pkt Johnsona oczko nizej niz inne buki a ze zbierac potrafi pojde w tę opcje.W meczu z Knicks sie ladnie pokazał notujac 14 + 7, w nie tak dawnym meczu vs Wizzards mial 13+3.Linia wg mnie troszke za niska ale poczekam na oficjalne sklady czy puszcza go w s5

Ostatnia edycja:
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA

Under 226.5 pkt @ 1.89 betclic

Za drobne:
Under 216.5 pkt @ 3.20 betclic

Nie no, ja rozumiem, że to jest mecz z udziałem Charlotte, ale taka linia? Dla mnie za wysoka, Miami to jedna z najlepszych defensyw w lidze, w lutym top 2 zaraz po Bostonie (niedawno Charlotte vs Boston 107-113), ostatni raz taka linia w meczu z Miami została pokryta 8 meczów temu, a właściwie to 9, bo trochę niemiarodajne jest spotkanie z Toronto gdzie były 3 dogrywki (w "regulaminowym" czasie gry łącznie 200 pkt), dodatkowo Miami drugi najmniejszy pace w całej lidze.

Obie ekipy grały ze sobą niecałe dwa tygodnie temu i wtedy padł wynik 104-86 dla Miami. Na początku sezonu obie ekipy również grały ze sobą i Miami wygrało wtedy 114-99.

Rzadko gram over/under, ale obok takiej linii, mimo, że to Charlotte nie można przejść obojętnie i uważam, że jest to warte zagrania.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +211
P 500

pieru96

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie:
Typ: Liczba punktów zawodnika P.J. Tucker 10+
Kurs: 2.08

Bukmacher: betfan
Analiza:

P.J. Tucker
zdobywa średnio 8,4 punku na mecz - w sezonie. W lutym obniżył loty bo jego średnia to 6,6 na mecz ( w 6 meczach ) podczas gdy w styczniu było to 10,5 ( 8 razy na 13 meczy przekroczył 10pkt ) Czemu? A no temu, bo ostatnio nie trafia "trójek". Ostatni raz 2 trójki trafił 6 meczy temu. Nie może być, że tak bedzie dalej. Czemu? Bo to najskuteczniejszy zawodnik ligi w rzutach za 3 punkty. 45,5% skuteczności w całym sezonie przy skuteczności w lutym ( 6 meczy ) 33%. To nie może trwać seryjnie. Liczę na to że w tym meczu co najmniej 2 trójki wsadzi czyli 6 pkt. a to już będzie droga do sukcesu. Dodatkowe 4 dołoży z bliższego dystansu. Gra średnio około 28 minut wiec czasu ma sporo. Tak na marginesie myślę, że może nawet trzy trójki wsadzić ( tak statystycznie - no bo statystyka nie kłamie i ) a kurs na to jest 3,44 ale biorę bezpieczniejsze 10+ pkt. Jak trafi 3x3 to bet 10+ punktów niemal pewny. W Miami nie zagra Tyler Herro oddający średnio w meczu 7,2 rzuty z 3.
W betsson/betsafe linia 7.5 za 1.8, jak ktoś gra na zagranicznych

Y 45,2K

yaz

Użytkownik
W sts zaspali w Houston nie zagra Kevin Porter + nie ma Gordona wiec licze ze Green bedzie dzisiaj wiecej bombardowal zza łuku i z Tatem oraz Woodem raczej beda punktowac we trojke .W betclicu linia oczko wyzej.
Jalen Green over 14.5 pkt 1.85
Ja'e Tate over 12.5 pkt 1.65 sts

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +890
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom