>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Styczeń

Status
Zamknięty.
lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ers
Typ Milwaukee Bucks Under 101,5⛔
Ako-1,909
5dimes

Dziś nie mogłem zdecydować się co wybrać z bogatej oferty NBA, kusiło mnie postawienie na win Miami, Oklahomy, Philadelphii bądź Orlando. Jednak w końcu postanowiłem zagrać na to że Milwaukee nie żuci 102 punktów. Uważam że jest to najbardziej prawdopodobne zdarzenie tego wieczoru po takim kursie. Zacznę od drużyny z Milwaukee, które ten sezon jak na razie może zaliczyć jako dość udany. Zajmują oni 16 miejsce w lidze. W ostatnim czasie udało im się pokonać Huston i Detroit, co jest nie małym zaskoczeniem. Średni w ich meczach 192,9 pkt., co stawia ich w połowie tabeli pod wzglądem liczby punktów na mecz. W Bradley Center Bucks rzucają średnio 98,7 pkt. czyli jest to pierwszy fakt przemawiający za Underem i tracą 92pkt. W drużynie Milwaukee niepewny jest występ Andrew Bogut , który maił wrócić na ten mecz po kontuzji, co jest według mnie następnym plusem. Teraz może trochę o Philadelphii. Jest to jedna z lepiej broniących drużyn NBA. Zajmują pod tym względem 6 miejsce w lidze ze średnią 96,1 . Faktem jest ze nie są także mistrzami ofensywy i plasują się na 5 miejscu od końca ze średnią pkt. 95,67pkt. na mecz, co daje w sumie 191,68 na spotkanie. W Sixers brak osłabień. W 17 spotkaniach na wyjeździe Philadelphia pozwoliła 7 drużynom na zdobycie więcej niż 101,5 pkt. Jednak zawsze było to bardzo blisko tej granicy(2x102pkt Boston, Minnesota, Washington 103 pkt., Denver 105 pkt., 2x106 pkt. Miami i San Antonio i dość wysoko 112 z Utah). Na uwagę zasługuje fakt ze udało im się zatrzymać na granicy 92 pkt. ofensywnie grającą Indianę. Bucks natomiast grając u siebie przekroczyli tą granicę w 6 z 15 meczy( po dogrywce z Washingtonem 112pkt na początku sezonu ,z ofensywnie grającymi drużynami NYK 104pkt i Indianą 121 pkt. oraz z LAC 119 i w ostatnich dwóch meczach u siebie z Bobkami103 i Toronto 107). Jednak gdy grali oni z drużynami które jednak miły obronę to nawet ni zbliżali się do tej granicy. Ostatnim faktem przemawiającym za graniem tego typu są spotkania h2h, gdzie w ostatnich 10 meczach Milwaukee przekroczyło 101,5 pkt. dwa razy

PHI 93 - MIL 88
MIL 97 - PHI 119
PHI 112 - MIL 69
PHI 83 - MIL 87
MIL 99 - PHI 114
MIL 109 - PHI 90
PHI 110 - MIL 97
MIL 98 - PHI 94
MIL 111 - PHI 116
PHI 85 - MIL 88

na ten mecz myślę że można zagrać jeszcze hcp+7

slander 10

slander

Użytkownik
Cleveland Cavaliers-Charlotte Bobcats Typ: Charlotte Bobcats +14⛔⛔⛔(111-81)
Taki handicap w NBA, to niezbyt częsty przypadek i nie wolno przejść obok niego obojętnie. Czemu jest tak duży? Po pierwsze Cavs już dwa razy pokonali Bobcats w tym sezonie:
30/10/2008 @CLE 96, CHA 79
6/12/2008 CLE 94, @ CHA 74
Jak widać w obu przypadkach dzisiejsze handi zostało pokryte. Jednak dziś Cavs to nieco inna drużyna niż miesiąc temu, czy na początku sezonu. Już nie demolują rywali co najmniej 15pkt i raczej rażą nieporadnością z ekipami średnimi/słabymi. Najkrótszym komentarzem jest tu porażka z Washington Wizards w ostatnim meczu. BTW Wizards to najsłabsza drużyna na wschodzie.
To tylko ostatni mecz, ale już praktycznie od 2 tygodni Cleveland nie zwycięstw meczy, w których miażdży. Wyjątek spotkanie z Chicago Bulls, ale Byki nie są obecnie na fali. Najważniejszy powód obniżenia lotów przez Cavs jest kontuzja Ilgauskasa. Jego brak osłabia nie tylko deskę, ale także zmniejsza szanse na łatwe punkty z pomalowanego. Litwin jest najlepszy 1on1 na post-upie w Cleveland i bez niego naprawdę ciężko odkleić obrońców od strzelców na obwodzie. Skutkiem tego jest sporo nieprzygotowanych rzutów pod presją obrońcy. Zydrunas nie wróci tak szybko, więc ogólnie to średnio fajnie w Ohio.
Dość o Cavs. Bobki z kolei, po słabym początku sezonu, powoli nabierają tempa. Trenerowi Brown&#39;owi udało się naprawdę fajnie ustawić zespół, którego najmocniejszą bronią jest deska. Charlotte szczególnie groźne jest na własnym parkiecie, gdzie pokonali ostatnio Celtics po dogrywce. Na wyjeździe też jest nieźle, z wyjątkiem ostatniego blamażu w Milwaukee(porażka 75-103). Jest to z pewnością jeden z powodów tak dużego handicapu.
Dziś Bobki zechcą poprawić swoją reputację jeśli chodzi o wyjazdy. Z pewnością spróbują nawiązać walkę z Cavs, żeby nie zakończyć z nimi serii meczów w tym sezonie gładkim 3-0.

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Takie handi to dlatego, że Cavs do 22.12 wygrało 17 z 18 spotkań średnią różnicą 15.7 punktów. Natomiast po tej dacie jest już gorzej. I dlatego w pełni zgadam się z twoim typem. Ja jeszcze gram na Charlotte over 84.5. W ostatnim czasie Bobcats grają dużo lepiej niż na początku sezonu i myślę, że są w stanie rzucić tyle punktów nawet w Cleveland. Tym bardziej, że nie gra Big Z i Okafor będzie mógł więcej pod koszem. Bobcats na pewno zmęczeni, ale chyba jeszcze bradziej podbódowani wczorajszą wygraną z Bostonem.
I jeszcze gram mecz Boston Celtics-Houston Rockets over 184.5. W tym sezonie grali ze sobą i rzucili 202 punkty. Boston ostatnio stara się grać bardziej defensywnie, ale jak Bobcats rzucają im 97 punktów w regulaminowym czasie, to myślę, że dziś drużyny zakręcą się koło setki każda.
Cleveland - Charlotte
Typ: Charlotte over 84,5
Kurs: 1.85
Buk: Betgun
Boston - Houston
Typ: Over 184.5
Kurs: 1.91
Buk: Betgun

ben85 55

ben85

Użytkownik
UTA Jazz - NO Hornets 116-90

Hornets powyżej 93,5 ⛔⛔ Bet365

Typ może troszke pochopny, bo oparty na wczorajszym meczu z Lakersami. Kto widzial ten wie o co chodzi ???? . Linia stosunkowo mała w stosunku co Utah prezentowało w obronie we wczesniejszych meczach z Lakers i Golden State.

Ps. Kolejne ostrzeżenie by uważać na mecze zespołów które grają dzień po dniu. Pierwsza kwarta szerszeni znakomita 33 punkty. W ciagu następnych dwóch w sumie zdobyli 31:/. Na czwartą kwarte Scott wpuszcza rezerwe która troszeczke odrabia. Utah natomiast nie odpuszcza i mimo wyniku na parkiecie brylują zawodnicy z pierwszej piątki, stąd też taki wynik. Szerszenie zdeklasowani na zbiórkach 26-55, to oczym tu mówić.

ms89 0

ms89

Użytkownik
✅Atlanta Hawks - Orlando Magic powyzej 191.5 punktow 1.90 ✅

Orlando a szczeglonie atlanta to nie sa zespoly defensywne... orlando ostatnio regularnie
zuca powyzej 100pkt tak samo jak atlanta... ostatnie 2 potyczki zakonczyly sie wynikami
powyzej 210pkt... to o czymś świadczy...

⛔Portland Trail Blazers - Detroit Pistons 1 (-2.5) 1.91⛔ zabrakło jednego kosza ????

Portland powinno poradzic sobie z slabo grajacym na wyjazdach Pistons ich statystyka
na wyjazdach 9:6 powala... na wyjazdach przegrywali z takimi zespolami jak Knicks
i wizards ktore w tym sezonie nie sa za mocne, szczegolnie druzyna z Washingtonu...

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Atlanta Hawks @ Orlando Magic
Charlotte Bobcats @ Philadelphia 76ers
Memphis Grizzlies @ Toronto Raptors
Boston Celtics @ Cleveland Cavaliers
Los Angeles Clippers @ New Orleans Hornets
Houston Rockets @ Oklahoma City Thunder
Washington Wizards @ Chicago Bulls
New Jersey Nets @ Milwaukee Bucks
Detroit Pistons @ Denver Nuggets
Miami Heat @ Sacramento Kings
Indiana Pacers @ Los Angeles Lakers
Dallas Mavericks @ Phoenix Suns

No panowie dzisiaj arcyciekawa noc przed nami ???? Wiele ciekawych pojedynków i okazji do rewanżu.Napewno wszyscy dzisiaj czekają na hicior jakim napewno będzie pojedynek Celtów z Cavs w quicken loans arena.Cavs będą chcieli zrewanżować sie za przegrany mecz na początku sezonu.To oni rozgromili ostatnio Bobki i to oni w oczach bukmacherów są faworytami.Ja jednak uważam inaczej...myśle że nie ma lepszej okazji do przełamania i pokazania wszystkim kto jest lepszy właśnie w meczu z 2ga obecnie ekipa wschodu.W cavs zabraknie Ilgauskasa który jest podstawowym defense pionkiem drużyny Browna.Celci wystąpią w nasilniejszym zestawieniu..od paru dni KG gra z urazem łydki bodajże ale jak widać narazie sobie radzi.Myślę że kluczem w tym spotkaniu będzie brak wysokiego ilgauskasa i ławka celtów.To oni ostatnio strasznie zawodza nie dając żadnego wsparcia.Martwią mnie również manewry doca bo dosyć dziwnie rotuje w tym sezonie.Napewno Cavs rzucą sie na celtów od samego poczatku zresztą tak jest w każdym spotkaniu.Doc mówił ostatnio w wywiadzie że rywale traktują każde spotkanie z Celtami jak PO.Dzisiaj stawiam na Celtów..są w dołku ale spotkanie z Cavs jest właśnie tym które pozwoli im wrócić na właściwe tory.

slander 10

slander

Użytkownik
Los Angeles Lakers - Indiana Pacers Typ: Indiana Pacers +14,5 ✅✅✅ (121-119)
Kolejny spory handicap, wobec którego nie mogę przejść obojętnie. Lakers będą grać w nieco okrojonym składzie. Zabraknie Farmara(nie ma go już jakiś czas), Waltona i prawdopodobnie Odoma. Osłabienia spore, bo nie będzie komu za bardzo odjechać rywalowi w 2 i na przełomie 3 i 4 kwarty, jak to Lakers mają w zwyczaju. Widać to także po wynikach: porażka z Hornets(u siebie!) i wygrana 8pkt z Warriors.
Oczywiście LAL to nadal bardzo silna ekipa i nie z takimi drużynami jak Pacers powinni sobie radzić w obecnym składzie, ale właśnie w Indianie ostatnio dzieją się pozytywne rzeczy. Pokonanie Suns na ich terenie to nie lada wyczyn. W Phoenix zabrakło Shaqa, ale to ich nie usprawiedliwia. Co więcej do składu Pacers wrócił Mike Dunleavy(nie grał od początku sezonu), czyli praktycznie 2 strzelba zespołu. Rzucił w Phoenix 14pkt ze skutecznością 50%. Nie trafił żadnego z 3 rzutów za 3, ale i tak uważam, że po takiej przerwie wypadł naprawdę dobrze w meczu z niezłym rywalem. Można się spodziewać, że z meczu na mecz będzie coraz lepiej. Większa motywacja powinna być po stronie Pacers, bo nie co dzień gra się w Staples Center przeciwko najlepszej drużynie zachodu.
Indiana gra szybką koszykówkę, podobną do Golden State. Jeśli im udało się przegrać zaledwie 8pkt, to czemu nie miało by się to udać Pacers? Z takimi teamami bardzo przydaje się długa ławka, a tego, jak już wspominałem, Lakers zabraknie.

PS. Niech nikogo nie zwiedzie lista kontuzjowanych w Indianie. Nie grają oni od kilku spotkań. Dziś jeśli ktoś wróci, to może Marceo Baston.

K 18

klakson

Użytkownik
A co myślicie o przełamaniu złej passy Bostonu. Może akurat uda im się zawojować parkiet Cavsów. Kursy spore są w bukach a myślę że szansa na wygranie jakaś tam jest ? W końcu trzeba przerwać tą złą passe.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
A co myślicie o przełamaniu złej passy Bostonu. Może akurat uda im się zawojować parkiet Cavsów. Kursy spore są w bukach a myślę że szansa na wygranie jakaś tam jest ? W końcu trzeba przerwać tą złą passe.

jaką złą passe? każda drużyna choćby najlepsza miewa gorsze okresy ale to nie żadna zła passa, byłaby taka gdyby przegrali kilka meczy z rzędu po kiepskiej grze. Cleveland po świętach też już tak strasznie nie dominują (wysoka wygrana z Cats była spowodowana w dużej mierze ich wcześniejszą wygraną u siebie z Bostonem, po czym &quot;siadli na laurach&quot; jak to średnie drużyny w NBA po dobrym meczu zwykły robić). Akcja jest tego typu, Boston po porażce z Houston na bank będzie głodny zwycięstwa, lecz pamietajmy jak Cavs byli blisko wygranej w pierwszym meczu tego sezonu między tymi zespołami w Bostonie. Oczekuje rewanżu, czy uda się w największym stopniu b.ędzie zależeć moim zdaniem od tego czy będą w stanie uzupełnic jakoś brak Big Z, jeśli Ben Wallace zagra dobrze na deskach i w obronie, to myślę że zadecyduje tu parkiet Cavaliers i naładowany jak zwykle na takie mecze LeBron James

Cavs -4 @ 1.952 pinnacle

slander 10

slander

Użytkownik
Napisałem na temat tego meczu trochę w temacie Jacquesa, ale niestety zostało skasowane.
Pokrótce. Postawiłem na Cavs za niewielką stawkę, bo Boston ostatnio gra słabo. Cleveland niby bez Ilgauskasa, ale KG gra z jakąś kontuzją i ciska jumpery. Wallace go przykryje i C&#39;s nie będą mieli aż tak dużej przewagi pod koszem.
Motywacja na remis.
Przewagi:
Cavs:
LeBron&gt;Pierce
lepsza ławka zwłaszcza na obwodzie
własny parkiet(niezdobyty przez nikogo w tym sezonie i C&#39;s nie wygrali tu od 18/12/2004)
Boston:
pod koszem lepszy atak
Ray Allen&gt;SG w Cavs
Ostatnie mecze Celtics to zacięte końcówki, więc w razie czego LeBron pozamiata.
Mimo wszystko mecz raczej do oglądania niż obstawiania.

ycho 9

ycho

Użytkownik
Clevaland Cavaliers - Boston Celtics
Typ:2
Kurs:2.50
Buk:Bwin
Analiza:
Dziś w nocy zostanie rozegrany hitowy pojedynek w najlepszej koszykarskiej lidze świata - NBA , triumfatorzy z poprzedniego sezonu zmierzą się z drużyną , która wraz z LA Lakers radzi sobie najlepiej w tym sezonie.
Tak więc można będzie dziś obejrzeć koszykówkę na najwyższym możliwym poziomie ,
faworytami spotkania są gospodarze - Clevaland , które w ostatnim czasie gra dobrze i wysunęło się na czoło ligi , na którym jeszcze niedawno byli popularni Celtowie , ale po serii 19 zwycięstw z rzędu przyszło pogorszenie formy i od pamiętnego meczu z Lakersami w LA wygrali tylko 2 razy na 8 meczów , a ostatnio mają serię 3 porażek z rzędu .
Mimo , że statystyki przemawiają za gospodarzami sądzę , że wygrają goście , którzy na pewno mają skład zdolny do zwycięstwa i na pewno nie zabraknie im woli walki , bo po przegranych paru meczach będą chcieli pokazać że oni ciągle rządzą a ten mecz jest do tego świetną okazją.
Ostatnio mam fatalną skuteczność typowania , opierałem się głównie na statystykach nie zawsze stawiając zgodnie z tym co mi podpowiadała intuicja , teraz postanowiłem zmienić sposób selekcji meczów , a że czuje w powietrzu zwycięstwo Bostonu dziś w nocy to stawiam na 2 !

kamara 0

kamara

Użytkownik
@PhillipS
Toronto Raptors
Updated Player Pos Injury Expected Return
01/06/09 Nathan Jawai PF Heart Out indefinitely. Likely out until at least mid-January
01/04/09 Jose Calderon PG Hamstring Out until at least Jan. 9 vs. Memphis
01/07/09 Jamario Moon SG Personal Probable for Jan. 9 vs. Memphis
01/07/09 Jermaine O&#39;Neal PF Knee Questionable for Jan. 9 vs. Memphis
Hmmm trzech podstawowych zawodników Toronto może nie wystąpić więc nie wiem czy to nie poważne osłabienie? ;)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Napisałem na temat tego meczu trochę w temacie Jacquesa, ale niestety zostało skasowane.
Zostało skasowane na moją prośbę. To był mój temat, gdzie podaje swoje przemyślenia. Swoje możesz przedstawiać albo tutaj albo w swoim temacie:spokodfhgfh:
Ostatnie mecze Celtics to zacięte końcówki, więc w razie czego LeBron pozamiata.
Dlaczego tak twierdzisz ? Czy Lebron w swojej karierze rzucał jakoś ponadprzeciętną liczbę buzzer beaterów ? Ok w IV kwartach rzuca sporo punktów, ale już w ostatniej minucie potrafi póki co tylko wymusić faul i to rzadko. Najczęściej zawodził. Dlatego wiele mu jeszcze do Jordana brakuje, choć warunki ma lepsze. Jak ulał pasuje to co zrobił z Wizards. Czyli kroki i zawód. Pierce może rzecyzwiście jest słabszy ale akurat decydujących rzutów oddał w swojej karierze dziesiątki. Podobnie Allen czy Garnett. Dlatego mówi się o nich wielka trójka albo money players ... Le Bron jest najlepszym koszykarzem obok Bryanta i może Wade ale akurat to co mówisz nie jest jego mocną stroną. Cavs wygrywają albo bardzo pewnie, albo 6-10 punktami ale wtedy mecze nie są na styku do samego końca albo ... przegrywają. Wystarczy popatrzeć w statystyki. Z Wizards LeBron kroki, z Celtics w 1 meczu został powstrzymany. Także jak będzie mecz &quot;one possesion&quot; to zdecydowanie większe szanse daję Celtom.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Jacques, moim zdaniem Paul Pierce jest motorem napedowym Celtics, jak lokomotywa dla pociągu... ma niesamowity charakter i pewności siebie jaką dysponuje teraz po zdobyciu mistrzostwa po tylu bezowocnych latach, może mu pozazdrościć niejeden &quot;bardziej utalentowany&quot; zawodnik tej ligi. Oczywiście nie jest to żaden kontrargument do Twojej wypowiedzi tylko moje zdanie o tym zawodniku. ;)

# Edit by Jacques #

Jak już to potwierdzasz moją tezę ;-)

.kb 31

.kb

Użytkownik
miodzik obojetnie jak to bedziemy nazywac, czy zla passa czy gorszym okresem gry, czy jeszcze jakimkolwiek innym sformuowaniem, fakty sa takie, ze 6 porazek na 8 ostatnich meczow to fatalny wynik dla kazdej druzyny w lidze, a co dopiero dla mistrzow NBA. a jesli juz mamy sie czepiac slowek, to przeciez 3 porazki z rzedu sa slaba passa, 3 mecze z rzedu zakonczone takim samym wynikiem to passa, a ze sa to porazki to raczej nie mozna jej nazywac dobra ???? zartuje oczywiscie, bo rozumiem o co ci chodzi ;p

zgadzam sie ze slanderem, takie mecze sie oglada a nie stawia jednak.. wiekszosc z nas i tak postawi jakies pieniadze, przede wszystkim dla emocji ;p historia NBA juz niejednokrotnie pokazala, ze w takich spotkaniach dotychczasowa gra, dotychczasowe statystki i wyniki maja znacznie mniejsze znaczenie. szanse sa na prawde wyrownane i nie oplaca sie inwestowac duzych pieniedzy w to spotkanie. lepiej lekko zagrac na kurs @2.50 ????

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
@PhillipS

Toronto Raptors
Updated Player Pos Injury Expected Return
01/06/09 Nathan Jawai PF Heart Out indefinitely. Likely out until at least mid-January
01/04/09 Jose Calderon PG Hamstring Out until at least Jan. 9 vs. Memphis
01/07/09 Jamario Moon SG Personal Probable for Jan. 9 vs. Memphis
01/07/09 Jermaine O&#39;Neal PF Knee Questionable for Jan. 9 vs. Memphis

Hmmm trzech podstawowych zawodników Toronto może nie wystąpić więc nie wiem czy to nie poważne osłabienie? ;)

Bez O&#39;Neila rzeczywiście Raptors grając lepiej, Chris Bosh wie wtedy dokładnie co ma robić i gdzie jest jego miejsce. Calderon to na pewno osłabienie w obronie i w skuteczności rzutów za 3 ale ostatnie mecze pokazują że nie jest to osoba niezastąpiona, co do Jamario Moon&#39;a to masz przy nim probable, co raczej będzie oznaczało że wystąpi dziś.

slander 10

slander

Użytkownik
Dlaczego tak twierdzisz ? Czy Lebron w swojej karierze rzucał jakoś ponadprzeciętną liczbę buzzer beaterów ? Ok w IV kwartach rzuca sporo punktów, ale już w ostatniej minucie potrafi póki co tylko wymusić faul i to rzadko. Najczęściej zawodził. Dlatego wiele mu jeszcze do Jordana brakuje, choć warunki ma lepsze. Jak ulał pasuje to co zrobił z Wizards. Czyli kroki i zawód. Pierce może rzecyzwiście jest słabszy ale akurat decydujących rzutów oddał w swojej karierze dziesiątki. Podobnie Allen czy Garnett. Dlatego mówi się o nich wielka trójka albo money players ... Le Bron jest najlepszym koszykarzem obok Bryanta i może Wade ale akurat to co mówisz nie jest jego mocną stroną. Cavs wygrywają albo bardzo pewnie, albo 6-10 punktami ale wtedy mecze nie są na styku do samego końca albo ... przegrywają. Wystarczy popatrzeć w statystyki. Z Wizards LeBron kroki, z Celtics w 1 meczu został powstrzymany. Także jak będzie mecz &quot;one possesion&quot; to zdecydowanie większe szanse daję Celtom.
Garnett dużo decydujących rzutów oddawał w Minnesocie. Allen oczywiście też jest alternatywą. Pierce owszem jest świetny w zaciętych końcówkach. Podczas serii 19 zwycięstw, to on wygrywał mecze w 4 kwartach, ale gdzie był w tych kilku ostatnich spotkaniach?
LeBron zwykle bierze się za wygrywanie na początku, bądź od połowy czwartej kwarty. Co do tego czy jest clutch przekonali się wszyscy choćby dwa lata temu w PO seria z Pistons. W tym sezonie LeBron w 4 kwartach wyłącza lidera drużyny przeciwnej. W tym wypadku Pierce&#39;a. Pozostaje problem Allena, ale wszystko zależy od tego czy LeBron w ogóle dopuści do &quot;one possesion game&quot;.

kamara 0

kamara

Użytkownik
W dzisiejszych meczach ciekawą propozycją moim zdaniem są:
Washington Wizards - Charlotte Bobcats 1,60 - 2,30
Minnesota Timberwolves - Milwaukee Bucks 1,80 - 1,90
Bobki grają drugi mecz z rzędu, wczoraj przegrali z 76 tylko 6pkt. Na dzisiejszy mecz wszyscy z s5 mają być gotowi do gry. Kontuzje leczy tylko Sean May.
W drugim spotkaniu Bucksi grają również drugi mecz z rzędu wczoraj u siebie pokonali NJN 102-104, do dzisiejszego składu ma wrócić Bogut.
Kursy moim zdaniem są bardzo zachęcające.

eddingx7 0

eddingx7

Użytkownik
Spotkanie:Minnesota Timberwolves-Milwaukee Bucks
Typ:1 106:104 ✅ ✅ ✅
Kurs:2,12
Bukmacher:Centerbet
Analiza:
▶
Dzisiejsze spotkanie rozgrywane w hali Target Center pomiędzy Minesotą Timberwolves, a Milwaukee Bucks będzie naprawde bardzo emocjonujące.
Podopieczni Randyego Wittmana mimo odległej pozycji w tabeli w ostatnim czasie spisuje się naprawde dobrze.Bilans sześciu ostatnich pojedynków to 5 zwycięstw i 1 porażka.Wygrali z Memphis (87:94), z &quot;Bykami&quot; (92:102) i &quot;rozjechali Oklahomę (129:87).Niby te zwycięstwa to nic takiego, bo przecież ekipy, z którymi wygrywali plasują się oprócz Chicago w dolnej części tabeli, ale w takim razie czym mogą sie pochwalić zawodnicy Scotta Skilesa :?: W ostatnich dwóch rozgrywanych meczach porażka z Sixers na własnym parkiecie i dzisiejszej nocy wymęczona wygrana nad NJN 104:102.
Z wyników, które mocno wpadły w oko była spora wygrana nad najmłodszym klubem ligi NBA Charlotte Bobcats. Dodatkowym atutem przemawiającym moim zdaniem za &quot;Leśnymi Wilkami&quot; jes to, że zawodnicy Milwaukee muszą przebyć spory kawałek drogi, aby dotrzeć na ten mecz.Gospodarze mieli dwudniową przerwę.Moim zdaniem ze względu na dobrą w ostatim okresie grę koszykarzy z Minesoty, będą się oni starać o zwycięstwo w tym spotkaniu, bo przeciez Bucks nie jest ekipą nie wiadomo jaką dobrą.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom