K
3,3K
krzysztoflosin
Użytkownik
Co jest nie tak z Indianą ze jest taki kurs na nich duzy?
Oladipo nie ma i długo, długo nie będzie.. Dobry obrońca i najlepszy shooter w drużynie wypada. Jeśli coś grać w tym meczu to under Punktowy.Co jest nie tak z Indianą ze jest taki kurs na nich duzy?
A ja myślę że warto na Indiane. Ostatnio grali również bez Oladipo i ogarneli elegancko również grając w Orlando.Oladipo nie ma i długo, długo nie będzie.. Dobry obrońca i najlepszy shooter w drużynie wypada. Jeśli coś grać w tym meczu to under Punktowy.
Dali radę, ale wtedy grali z Evansem, który dzisiaj też jest out. Oczywiście nie mówię, że nie wygrają tego meczu, ale na pewno nie będzie te "elegancka" przeprawa, jak ostatni mecz, w którym Evans jednak grał.A ja myślę że warto na Indiane. Ostatnio grali również bez Oladipo i ogarneli elegancko również grając w Orlando.
Ale na sto pro już wiadomo, że bez evansa?Dali radę, ale wtedy grali z Evansem, który dzisiaj też jest out. Oczywiście nie mówię, że nie wygrają tego meczu, ale na pewno nie będzie te "elegancka" przeprawa, jak ostatni mecz, w którym Evans jednak grał.
Tak, oficjalnie out:Ale na sto pro już wiadomo, że bez evansa?
Knicksi przygotowują kasiorkę dla Duranta albo Irvinga, albo obu. Matthews i Jordan na wygasających kontraktach. Ruszyło targowisko.Detroit - Dallas
do przerwy/ mecz Detroit/Detroit
1.8
bet365
Stawiac na to wszystko co macie! wlasnie polecial deal Dallas - NYK Deandre, Matthews i Smith za Hardawaya, Lee i Łotysza. Wiec Dallas dzis bez 3 podstawowych graczy. Do tego Dallas jest b2b game.
Podziekujecie jutro!
Awaria...Tak to jest z all inami w NBA.Jak to przeczytałem to od razu pomyślałem,że w drugą mańkę pójdzie.:sarcastic:Detroit - Dallas
do przerwy/ mecz Detroit/Detroit
1.8
bet365
Stawiac na to wszystko co macie! wlasnie polecial deal Dallas - NYK Deandre, Matthews i Smith za Hardawaya, Lee i Łotysza. Wiec Dallas dzis bez 3 podstawowych graczy. Do tego Dallas jest b2b game.
Podziekujecie jutro!
Spoko, Paul George dużo zarabia, szybko się odkuje. Gorzej z resztą.Awaria...Tak to jest z all inami w NBA.Jak to przeczytałem to od razu pomyślałem,że w drugą mańkę pójdzie.:sarcastic:
Chyba tłuki. Mecz tak, ale jakieś większe handi? Bez szans.ogarną mecz tłoki ?
A ja myślę, że nawet meczu nie ogarną.Chyba tłuki. Mecz tak, ale jakieś większe handi? Bez szans.
Dobrze myślisz ????A ja myślę, że nawet meczu nie ogarną.