A. Horford over 21.5(zbiórki+ pkt) 1.80 1xbet 25
A. Horford over 13.5 pkt 1.89 1xbet 14
1xBet śpi więc trzeba korzystać, Irving dzisiaj out i to jest najważniejsza wiadomości, u innych buków linie o 2-3 oczka poszły do góry.
Horford ostatnio wrócił po przerwie do składu Bostonu i zaliczył kapitalny występ przeciwko GSW zdobywając 22pkt + 13 zbiórek.
Przed meczem bardzo dużo na temat jego osoby było w mediach, między innymi wypowiadał się trener i lider GSW:
„He’s a perfect modern day center,” Kerr said. “He can protect the rim, he can run dribble hand-offs and step out to the 3 point line ,and can put the ball on the floor. He’s a really good passer, so that means you have to guard the entire floor and there’s nobody to cheat off of.”
“He can shoot threes now, and he’s bringing the ball up and making plays,” said Kevin Durant. “So we have to be aware of him out on the perimeter.”
Nie mylili się co do Horforda, ten zaliczył kapitalne zawody przeciwko GSW, linia dzisiaj nie zbyt wygórowana patrząc na poprzednie spotkanie. Ja to gram.
M.Gortat under 6.5 zbiórek 1.77@Dafabet 5
M.Harrell over 6.5 zbiórek 1.62@Sportingbul (Gortat w 5s tak jak pisałem)
Na początku powiem, że warto wstrzymać się z podaniem pierwszej 5tki, jeśli Marcin zacznie na ławce, można grać bez obaw te dwa typy.
Ja pomimo tego takie linie pobieram już teraz, nawet jeśli Polak zacznie, to i tak sądze, że buki trochę przeszacowały.
Wiem, że Gortat w ostatnich meczach linie pokrywał, ale było to naprawdę na styku i jak Kolega pare postów wyżej zaznaczył, miał po prostu bardzo dużo szczęścia bo wynik 7 zbiórek w 13 minut, naprawdę zdarza się dosyć rzadko. Buki cały czas trzymały się granicy 4,5/5,5 zbiorek Polaka wystawiając kursy, a tu nagle 6,5. Dodatkowo dzisiaj naprzeciwko środkowi Atlanty- Dedmond(213 cm) i Len(216 cm), nie wiem z którym Polak dostanie te swoje pare minut, ale z każdym będzie miał ciężko.
Na Harrella ostatnio była linia 8.5 zbiorek, i to była dobrze wystawiona linia, dzisiaj linia spadła do 7.5 u większości buków, a w Sportingbulu taka promocja. M. Harrell ostatnio nie zaczął w 5tce, a mimo to udało mu się zebrał piłkę 7 razy. Swój typ jednak bardziej upatruje w tym, że na ten moment to jest najbardziej wyróżniający się koszykarz Clippersów, atakuje, rzuca z każdej pozycji, jest go po prostu pełno. Ostatni mecz z Sacramento i najlepszy wynik w meczu 25pkt+ 7 zbiórek. Liczę, że trener znowu da mu większość minut w „pojedynku” z Gortatem, widząc w jakiej jest formie.
Naprawdę fajne linie, ale tak jak pisałem wcześniej dla pewności wstrzymać się do składów ????
Tutaj bardziej z przymrużeniem oka
K. Durant over 4.5 asyst 1.80 dafabet 7
S. Curry over 5.5 asyst 2.09 1xbet
D. Cousins over 3.5 asyst 1.80 1xbet 4
K. Thompson over 1.5 asyst 1.71 etoto-128620 2
„Golden State Warriors: Draymond Green (rest) will not play vs Indiana”
Najważniejsza informacja tego meczu to taka, że odpoczywa Draymond Green, człowiek, który w drużynie GSW odpowiedzialny jest za ostatnie podanie. Notuje najwięcej w całym zespole asyst, średnia ponad 8, a zdarzały mu się ostatnio spotkania nawet z 14 asystami.
Ja sobie na to spotkanie upatrzyłem over asyst czołowych graczy GSW, ktoś musi przejąć dogrywanie ostatnich piłek po Green-ie. Sprawdziałem większość bukmacherów, wybrałem najniższe możliwe linie po jak najlepszym kurse. Myśle, że dosyć duże szanse na powodzenie overów chociaż 2-3 zawodników(
3), tym bardziej, że nawet w składzie z Greenem często te linie pokrywają.
Dodam, że u buków nadal zaklad na asysty Greena wisi, więc się jeszcze nie poczaili, że nie zagra. Później pewnie linia na asysty u innych graczy wzrosnie.