>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Styczeń 2018

Status
Zamknięty.
pavlyuchenko 94,2K

pavlyuchenko

Użytkownik
Dubel:
Minnesota Timberwolves - New Orleans Pelicans
typ: New Orelans Pelicans powyżej 107,5 pkt. ⛔
kurs: 1.65 (sts)
Poprzedniej nocy grałem przeciwko Wilkom no i tej będzie w sumie podobnie, tylko nie pomyślcie sobie, że się uwziąłem na nich czy coś. Już wyjaśniam skąd taki pomysł ode mnie na ten typ, otóż oglądałem wczorajsze spotkanie Minnesoty z Bostonem no i nie ma się co oszukiwać Wilki oddawały sporo miejsca pod własnym koszem i jedynie tylko przez słabą skuteczność Bostonu nie stracili więcej punktów. Dzisiaj jeśli sytuacja się powtórzy i tyle samo miejsca będą mieli zawodnicy Pelicans to jestem pewny, że to wykorzystają i ich skuteczność będzie stała na dobrym poziomie, a jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, że Wilki grają dzień po dniu to jestem też pewny o to że też zmęczenie zrobi swoje i nie będą nadążać za zawodnikami z New Orleans a oni mają kim straszyć, Davis, Cousins czy też Rondo to zawodnicy, którzy robią mega robotę jeśli chodzi o ofensywę - to głównie dzięki nim ten zespół ma dobrą średnią jeśli chodzi o zdobywane punkty - średnio 111 pkt. na mecz.
Czyli w skrócie pod uwagę biorę aspekt zmęczenia Wilków, ich wczorajszej gry no i siły ofensywnej Pelicans.
Sacramento Kings - Denver Nuggets
typ: Denver Nuggets handicap -4,5 ⛔
kurs: 1.60 (sts)
Co prawda Denver grało wczoraj spotkanie z Utah Jazz i mogą być lekko zmęczeni ale wczoraj w trzeciej kwarcie meczu narobili sobie sporej przewagi i ostatnią kwartę sobie mogli lekko odpuścić no i tak też zrobili. Wczoraj wspominałem o tym, że Denver ma mega bilans u siebie, co do ich wyjazdów nie jest aż tak kolorowo w porównaniu do meczów rozgrywanych na własnej hali i ich bilans wyjazdowy to na 20 spotkań tylko 7 zwycięstw, ale dzisiaj grają z Sacramento Kings, które ostatnimi czasy nie porywa swoją grą chociaż zdarzają im się lekkie przebłyski (np. wygrana z Cleveland), tej nocy wątpie, żeby się na to zanosiło tym bardziej, że przed chwilą pojawiła się informacja o tym, że w meczu nie wystąpi dwóch podstawowych zawodników ekipy Kings czyli Z.Randolph a także G.Hill (żródło: https://basketballmonster.com/playernews.aspx).
Wczoraj typ na Bryłki się sprawdził, dzisiaj rywal inny, moim zdaniem mniej wymagający i powinno się udać również i tej nocy.
łączny kurs: 2.64 ⛔⛔
Niestety to była beznadziejna noc.. :mad:

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Kosz NBA
Godz: 01:00
Spotkanie Dallas-NY Knicks
typ: over 208.5
Kurs 2.00
Buk Totolotek
Analiza: Obie ekipy raczej na chwilę obecną ze słabą formą, gospodarze dwie kolejne porażki z rzędu, mnóstwo punktów rzucone ,ale jeszcze więcej stracone z Goldenami to dziwić nie może , ale z Chicago Bulls? widać iż jest problem w obronie , wcześniej go nie było bowiem mieli 4 wygrane z rzędu . Ofensywa jest mocna jak wspominałem rzucają w przedziale około 120 punktów w poprzednich 4 spotkaniach , goście natomiast zamykają się w granicach setki co spotkanie, jednak ich statystyka wygląda na prawdę niezwykle słabo , 1o poprzednich spotkań i tylko dwa mecze wygrane, poza tym tutaj dochodzi wieloletni problem gry w tej hali z zespołem mavericks, od 1999 roku w hali Dallas spotykali się ze sobą już 20 krotnie, gospodarze wygrali aż 16 razy, zanotowali zaledwie 4 porażki. Myślę że w dniu jutrzejszym znów Dallas okażę się zespołem znacznie mocniejszym i to oni wygrają, stawiam również na over w punktach jeśli gospodarze i goście utrzymają swoją formę to myślę że spokojnie granice over 208.5 punktu powinni przeskoczyć.

elvisinho 116

elvisinho

Użytkownik
Dzisiaj mam chyba petardę.Gram przeciwko mojej ulubionej ekipie San Antonio Spurs.
Powód jest jeden - mega osłabienia.Na pewno nie zagra Gay i Leonard.Na roto widnieje Parker i Aldrige OUT a
GTD jest Green.Ktoś z dwójki Parker Aldrige według mnie zagra, nawet jeśli poskładają Greena to będzie grał ograniczone minuty.Portland w pełnym zestawieniu.
Gdy grali ostatnio między sobą 21.12.2017 SAS wygrali 93-91 wtedy grali bez Parkera i Leonarda i ledwo co ogarneli-to raczej Portland przegrało niż SAS wygrali.Dzisiaj moim zdaniem będzie na odwrót.
Dla ostrożnych radzę poczekać co do składów ale ja pobieram teraz.
Dodam jeszcze, że w tamtym meczu McCollum rzucił 13 pkt był 5-22 z gry,dzisiaj na pewno zagra lepiej.
Ogólnie pierwszy raz gram Portland u siebie i mam nadzieje,że wejdzie.
Portland - San Antonio Porland win 1,9 @ fortuna ✅✅✅ 111-110
Jak potwierdzą się absencje w SAS atakuje Portland - 5,5 2,48 @ fortuna ale z tym czekam aż do nocy-odpusciłem z powodu Lillarda

Otrzymane punkty reputacji: +11
L 11

leszasty

Użytkownik
Los Angeles Lakers vs Atlanta Hawks
Lakers win 1.70 totolotek ✅✅
Praktycznie dwie najsłabsze ekipy w NBA. Atlanta Hawks wygrało tylko 3 z ostatnich 20 meczów wyjazdowych,a Lakersi przegrali ostatnie 9 spotkań. Dwie ekipy słabo bronią,ale do gry w drużynie z LA wrócił Lonzo Ball,który na pewno jest w stanie pociągnąć drużynę do zwycięstwa. Obie drużyny są beznadziejne,ale Lakers jednak trochę mniej niż Hawks ;).

Otrzymane punkty reputacji: +1
pavlyuchenko 94,2K

pavlyuchenko

Użytkownik
Dzisiaj bez większego rozpisywania się i trzy luźne propozycję ode mnie ponieważ brak czasu.
Miami Heat - Utah Jazz
typ: poniżej 201,5 pkt. ⛔
kurs: 1.55 (sts)
Obie drużyny grają często undery, godzina rogrywania meczu jest bardzo wczesna jak na NBA i takie godziny sprzyjają wynikom underowym.
Dallas Mavericks - New York Knicks
typ: powyżej 204,5 pkt. ⛔
kurs: 1.65 (sts)
Dallas ostatnio sporo rzuca i też sporo traci, ich ostatnie 4 spotkania kończyły się wysokimi wynikami przy czym aż w 3 z nich rzucali aż ponad 120 oczek do tego też sporo tracili, grają ze słabo spisującą się na wyjazdach ekipą z NY Knicks i tu także spodziewam się wysokiego wyniku.

Portland Trail Blazers - San Antonio Spurs

typ: poniżej 202,5 pkt. ⛔
kurs: 1.55 (sts)
Spurs i ich wolne tempo gry plus przeciętna postawa przed własną publicznością ekipy Portland przez co uważam że nie zobaczymy w tym spotkaniu wielu punktów.

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dallas vs NYK
Typ: Liczba rzutów 3-punktowych trafionych przez gracza — w tym dogrywka

Matthews over 2,5 ⛔ ⛔ ⛔
Kurs: 2,2
Bukmacher: Unibet
Znowu idę w stronę Wesleya Matthewsa z Dallas. Generalnie gościu ostatnio więcej rzuca, oddaje dużo rzutów za 3 pkt, to jest jego największa broń. W ostatnich 4 meczach jego skuteczność zza łuku to odpowiednio 5/9, 7/10, 1/6, 4/7. Widać, że bierze grę na siebie i oddaje dużo rzutów. Nie zawsze wpada, ale te 3 trójeczki powinien trafić, tym bardziej, że w NYK nie ma specjalnych obrońców. Idę w tą stronę i mam nadzieję, że siądzie.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Miami i poniżej 196,5 punktów @ 3,10 unibet
Utah ma jeden z gorszych wyjazdowych bilansów w lidze, przegrywaja bardzo często szczególnie grając z druzynami na poziomie Miami. Tym samym stracili miejsce w PO. Nie wydaje mi się żeby dzisiaj byli w stanie zdominować rywala. Obie ekipy raczej nie forsuja tempa, nie prezentują się najlepiej w ataku. Jednakże uważam ze to Miami ma więcej argumentów. Radzą sobie całkiem dobrze u siebie, bilans w bezpośrednich spotkaniach z Utah tez dobry. Przewiduje ze jednak mecz będzie dość wyrównany do pewnego stopnia lecz Heat powinni zdołac zgarnąć wygrana

semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
Portland - Spurs
McCollum over 19.5 pkt @ 1.82 ✅✅✅ 25pkt
Nurkic over 12.5 pkt @ 1.82 ✅✅✅ 17 pkt szybko łatwo i przyjemnie ????

kursy z efortuna
Sprawa prosta, wypada Lillard mózg i pierwsza strzelba drużyny. Ci dwaj panowie to opcja nr 1 i 2 na ten mecz. Bez ich solidnego dorobku punktowego ciężko będzie pokonać też mocno osłabione San Antonio. Liczę że Mccolum dostanie coś pod 40 minut a Nurkić około 30. Powinno wystarczyć jezeli sie nie wyfaulują. Lillard rzuca koło 20 razy na mecz więc sporo akcji do przejęcia. Oer McColluma wydaje się troszke pewniejszy, dzis bedzie sie dwoil i troil, rzucal wjezdzal pod kosz , wymuszal faule, mysle ze to do pokrycia w 3 kwarty spokojnie. Nurkic troche z Gasolem sie bedzie przepychał boje sie wlasnie ze szybko zlapie przewinienia co ograniczy jego minuty, ale linia dla mnie atrakcyjna wiec tez pobieram. Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +21
L 44

luksus777

Użytkownik
Kolejny ujowy dzień w NBA, Miami wygrało 1 pkt i rzucili over, Phoenix ograło Oklahomę, w LA na przekór statystykom ładują over - 235 pkt, Dallas w formie rzuca under i przegrywa z &quot;mocnymi&quot; na wyjeździe Knicks, w Portland ciężko 200 rzucić, dzisiaj gruby over - cuda i dziwy.
????NBA.

Otrzymane punkty reputacji: +5
L 44

luksus777

Użytkownik
Dzisiaj próbuje Chicago po kursie @2.7 - Houston osłabione i dodatkowo złapało ostatnio zadyszkę.
Byki nie są już takimi chłopaczkami do bicia jak to było jeszcze miesiąc temu. Ze wszystkich typów na dzisiaj ten wydaje mi się najciekawszy. Houston w Chicago nigdy łatwo nie miało, jest jeszcze Clevland, praktycznie w pełnym składzie z Minnesotą, ale w tym sezonie ich gra mnie nie przekonuje kompletnie, ewidentnie czekają na PO a na zasadniczy mają wywalone, a szkoda bo bilans z Wilkami mają rewelacyjny.

Otrzymane punkty reputacji: +5
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Kosz NBA
Godz: 0w:00
Spotkanie Minnesota-Clevland
typ: over 228.5
Kurs 2.45
Buk Totolotek
Analiza: Ciekawie zapowiada się spotkanie Minnesoty , która na własnym obiekcie podejmowała będzie Clevland Cavaliers. Oba zespoły ostatnio nie znajdują się w najwyższej dyspozycji , gospodarze 6 spotkań 3 wygrane oraz 3 porażki , goście natomiast 4 porażki i tylko 2 zwycięstwa . Goście mają zdecydowanie problem z grą na wyjazdach i dopiero w poprzednim spotkaniu wyjazdowym do Orlando zanotowali zwycięstwo , wcześniej przegrali 5 spotkań pod rząd , gospodarze na swoim ternie zanotowali już 4 wygrane z rzędu i na pewno tutaj również nie odpuszczą, są stawiani w roli delikatnych faworytów do zwycięstwa , ale nie ma się co oszukiwać i trzeba jednogłośnie powiedzieć że składem lepszym dysponuje ekipa przyjezdnych , która ma patent na Miennesotę. W ostatnich latach goście wygrywali za każdym razem , niezależnie czy było to spotkanie rozgrywane we własnej hali czy też na wyjeździe. W tabeli obie ekipy są na podobnych pozycjach, ilośc zwycięstw oraz porażek różnią się niewiele. Myślę że w dniu jutrzejszym znów zapunktuje drużyna przyjezdnych , która ostatnio pokazała że potrafi rzucać i zdobyła 131 punktów, liczę również na over w punktach.

L 11

leszasty

Użytkownik
Minnesota Timberwolves-Cleveland Cavaliers
+1,5 Cavs 1.80 totolotek ⛔⛔ odpuszczam na pewien czas
Ostatnie cztery mecze rozgrywane w Minnesocie przeciwko Cavaliers zakończyły się zwycięstwem drużyny z Cleveland. Widać,że drużyna Ty&#39;a Lue wraca na dobre tory, w meczu przeciwko Magic,Lebron rzucił 33p i zaliczył 10 zbiórek,a Kevin Love zaczął w końcu rzucać trójki i zebrał 27pkt. Z każdym meczem Isaiah Thomas będzie się rozpędzał i rzucał coraz więcej.Wiem,że drużyna z Minnesoty świetnie gra u siebie,ale mieli wpadkę z Nets.Czas aby Cavs zbudowali kolejną serię zwycięstw.
Powodzenia ;)
ewentualnie można zagrać z większym handi na Cavs

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Czytam od paru dni takie kwiatki i wcale się nie dziwię, że na tym forum w tym dziale jest większość na czerwono jak skończą się spotkania. Jak ktoś zagrał ten typ ów usera niech szybko lepiej zmienia na -5.5 na Rockets. Bullsi zostaną dzisiaj zasypani gradem trójek ( bardzo slabo bronią obwód), i nie będę zdziwiony jak skończy się blowoutem na korzyść przyjezdnych. A argument, że złapali zadyszkę do mnie nie przemawia,to jest całkiem inna &quot;liga&quot; i to jest wciąż druga ofensywa ligi i nawet bez Hardena są tutaj murowanymi faworytami i nawet -5.5 biorę z pocałowaniem ręki.I też Tobie radze się zastanowić czy warto moczyć kase na taki bezsensowny typ a to jak bardzo wydaje Ci się &quot;najciekawszy&quot; na dziś to sam się przekonasz po 4 nad ranem czasu polskiego z ostatnią syreną meczu.
Chicago Bulls - Houston Rockets
Houston Rockets -5.5 1.9 bet365
Z takim podejściem to za dużo nie ugrasz tak w NBA jak i na forum. Po pierwsze trzeba się szanować i szanować typy innych, każdy ma odmienne zdanie. Po 2 to jest NBA amazing thins happend ; ) tutaj naprawdę każdy może wygrać z każdym i to nie jest slogan to rzeczywistość. Fajnie, że widzisz tutaj duże szanse dla Houston, ale ja widzę podobne dla Chicago. Dlaczego? Dlatego, że ostatnio zostali zmiażdżeni przez Indiane, a w NBA nic dwa razy się nie zdarza ( no dobra zdarza) Wiadomo Houston też przegrali dlatego są rządni rewanżu, ostatnie ich mecze naprawdę słabiutkie. Mogą się wstrzelić a mogą nie wstrzelić. Bardziej w tym meczu stawiałbym na over 221,5 pkt, bo ostatni mecz i Chicago i Houston to padlina strzelecka, a Rockets i tak co mecz oddają prawie 50 trójek, więc coś wpadnie na pewno. Podobnie Chicago, a oni bardzo słabo bronią, zresztą Houston nie lepiej.

Otrzymane punkty reputacji: +3
matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Widzę właśnie tą Twoją rzetelną analizę i podbijane usilnie reputacje. Oglądam każdy mecz Chicago, więc wiem na co ich stać. Jak już podajesz jakiś typ to pisz o kontuzjach bo Mirotić ma nie grać, więc jest to duże osłabienie siły ofensywnej Bulls. Ma zapalenie żołądka i jest doubtful (źródło: http://www.rotoworld.com/playernews/nba/basketball-player-news) Możliwy jest powrót LaVine, chociaż nikt o tym nie pisze bo ma zadebiutować 13 stycznia. Chicago to jest na tyle nieobliczalna ekipa, że naprawdę trudno jest tutaj wytypować bo może być lanie od Houston, może być wyrównany mecz jak i również win gospodarzy. Nic mnie tu nie zdziwi dlatego wolę grać ewentualny over, a najlepiej sobie to spotkanie odpuścić.

L 44

luksus777

Użytkownik
Cóż, rzeczywiście kursy na Houston lecą na łeb. Może i warto zaryzykować. Linia na ten mecz jest za wysoka, tak się zastanawiam nad tym co khawilight napisał, blow jest prawdopodobny, z Hardenem w składzie był bym tego pewien...
Zerknijcie Panowie sobie ile razy w meczach Chicago i Houston została przekroczona linia 222 pts. - 3 razy na 27 meczy, może warto w to uderzyć - dodam, że to były dogrywki.
No nic, nie lubię zmieniać zdania, ale wcześniejszy post do usunięcia.
Idę w under 226. @1.63
No i siadło ✅

M 0

m4y3

Użytkownik
Chicago vs Houston
Typ: Chicago +5.0
Kurs: 1.91
Buk: Ladbrokes
WYNIK: ?
Widzialem kilka ostatni meczy ekipy Chicago, dla mnie sa w gazie, graja u siebie, i ja osobiscie nie faworyzowalbym tak Houston, bo jezeli te trojki, nie beda wchodzic to moze mecz isc w inna stronne.
Pamietajcie ze gramy NBA, tu wszystko zdarzyc sie moze, a skoro w moim mniemaniu spotkanie ma byc wyrownane, to sprobuje zagrac przeciw khawilight&#39;owi i zagram byki z handicapem. Tak czy siak, powodzenia, bo kasa nie zostanie u buka, ktorys z nas zarobi ???? Pytanie tylko kto? ????

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Dyscyplina Kosz NBA
Godz: 0w:00
Spotkanie Minnesota-Clevland
typ: over 228.5
Kurs 2.45
Buk Totolotek
Analiza: Ciekawie zapowiada się spotkanie Minnesoty , która na własnym obiekcie podejmowała będzie Clevland Cavaliers. Oba zespoły ostatnio nie znajdują się w najwyższej dyspozycji , gospodarze 6 spotkań 3 wygrane oraz 3 porażki , goście natomiast 4 porażki i tylko 2 zwycięstwa . Goście mają zdecydowanie problem z grą na wyjazdach i dopiero w poprzednim spotkaniu wyjazdowym do Orlando zanotowali zwycięstwo , wcześniej przegrali 5 spotkań pod rząd , gospodarze na swoim ternie zanotowali już 4 wygrane z rzędu i na pewno tutaj również nie odpuszczą, są stawiani w roli delikatnych faworytów do zwycięstwa , ale nie ma się co oszukiwać i trzeba jednogłośnie powiedzieć że składem lepszym dysponuje ekipa przyjezdnych , która ma patent na Miennesotę. W ostatnich latach goście wygrywali za każdym razem , niezależnie czy było to spotkanie rozgrywane we własnej hali czy też na wyjeździe. W tabeli obie ekipy są na podobnych pozycjach, ilośc zwycięstw oraz porażek różnią się niewiele. Myślę że w dniu jutrzejszym znów zapunktuje drużyna przyjezdnych , która ostatnio pokazała że potrafi rzucać i zdobyła 131 punktów, liczę również na over w punktach.
jak widzę Twoje typy to nic tylko facepalm, nic nie napisałeś ciekawego zresztą to nie nowość, nawet nie napisałeś o osłabieniach, ale czego się spodziewać po Tobie jak w typach dnia na piłke dawałeś co chwilę typy drużyna X wygra jedną bramką haha... Mogłeś zapodać typ że drużyna X rozpocznie mecz...
EDIT: ooo nie wiedziałem ale jesteś fajny super i cool, widocznie sam zapomniałeś jakie miałeś posty na &quot;starym&quot; forum... Jak widzę takich pseudo znawców z flashscore to aa dobra ciach bajera panie znawco...

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
jak widzę Twoje typy to nic tylko facepalm, nic nie napisałeś ciekawego zresztą to nie nowość, nawet nie napisałeś o osłabieniach, ale czego się spodziewać po Tobie jak w typach dnia na piłke dawałeś co chwilę typy drużyna X wygra jedną bramką haha... Mogłeś zapodać typ że drużyna X rozpocznie mecz...
https://forum.bukmacherskie.com/threads/tabela-grudzien-2017.149553/#post-6580225
Tabela z typów dnia z poprzedniego miesiąca... Więc się nie kompromituj. Napisz coś ciekawego od siebie a nie krytykujesz innych , takich cwaniaków jest dużo...

Otrzymane punkty reputacji: +3
pavlyuchenko 94,2K

pavlyuchenko

Użytkownik
Ostatnie dwa dni tragiczne.. liczę, że dzisiaj wrócę na dobre tory
SOLO:
Brooklyn Nets - Toronto Raptors
typ: Brooklyn Nets poniżej 103,5 pkt. ⛔
kurs: 2.13 (fortuna)
Zdobycze punktowe Nets na ich własnej hali w ostatnich 10 spotkaniach wyglądają mizernie, aż w 7 z tych spotkań nie potrafili przekroczyć bariery 100 oczek a gdy już im się udawało to robili to bardzo skromnie - 103 pkt. z Wizards oraz 104 pkt. z Knicks no i tylko raz solidnie przekroczyli tą linię zdobywając 119 pkt. również w meczu z drużyną M.Gortata. Dzisiaj do hali Barclays Center zawita nie byle kto bo Toronto Raptors, którzy są wypoczęci, bez żadnych osłabień w składzie i przede wszystkim w dobrej formie. Uważam, że drużyna z Kanady także nie pozwoli ekipie z Brooklynu rzucić więcej jak 103 pkt.
Wszystko szło ładnie do czasu ostatniej kwarty.. 6 celnych rzutów za 3 pkt. w 4 kwarcie przesądziło.. :mad:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom