qarny
Użytkownik
nie wiadomo jeszcze. a co chcesz pograć na jakiś pogromik? też tak myślałem, w końcu muszą wygrać przekonująco... ????LOVE dziisaj gra w CAVS?
nie wiadomo jeszcze. a co chcesz pograć na jakiś pogromik? też tak myślałem, w końcu muszą wygrać przekonująco... ????LOVE dziisaj gra w CAVS?
Z takim podejściem to za dużo nie ugrasz tak w NBA jak i na forum. Po pierwsze trzeba się szanować i szanować typy innych, każdy ma odmienne zdanie. Po 2 to jest NBA amazing thins happend ; ) tutaj naprawdę każdy może wygrać z każdym i to nie jest slogan to rzeczywistość. Fajnie, że widzisz tutaj duże szanse dla Houston, ale ja widzę podobne dla Chicago. Dlaczego? Dlatego, że ostatnio zostali zmiażdżeni przez Indiane, a w NBA nic dwa razy się nie zdarza ( no dobra zdarza) Wiadomo Houston też przegrali dlatego są rządni rewanżu, ostatnie ich mecze naprawdę słabiutkie. Mogą się wstrzelić a mogą nie wstrzelić. Bardziej w tym meczu stawiałbym na over 221,5 pkt, bo ostatni mecz i Chicago i Houston to padlina strzelecka, a Rockets i tak co mecz oddają prawie 50 trójek, więc coś wpadnie na pewno. Podobnie Chicago, a oni bardzo słabo bronią, zresztą Houston nie lepiej.Czytam od paru dni takie kwiatki i wcale się nie dziwię, że na tym forum w tym dziale jest większość na czerwono jak skończą się spotkania. Jak ktoś zagrał ten typ ów usera niech szybko lepiej zmienia na -5.5 na Rockets. Bullsi zostaną dzisiaj zasypani gradem trójek ( bardzo slabo bronią obwód), i nie będę zdziwiony jak skończy się blowoutem na korzyść przyjezdnych. A argument, że złapali zadyszkę do mnie nie przemawia,to jest całkiem inna "liga" i to jest wciąż druga ofensywa ligi i nawet bez Hardena są tutaj murowanymi faworytami i nawet -5.5 biorę z pocałowaniem ręki.I też Tobie radze się zastanowić czy warto moczyć kase na taki bezsensowny typ a to jak bardzo wydaje Ci się "najciekawszy" na dziś to sam się przekonasz po 4 nad ranem czasu polskiego z ostatnią syreną meczu.
Chicago Bulls - Houston Rockets
Houston Rockets -5.5 1.9 bet365
jak widzę Twoje typy to nic tylko facepalm, nic nie napisałeś ciekawego zresztą to nie nowość, nawet nie napisałeś o osłabieniach, ale czego się spodziewać po Tobie jak w typach dnia na piłke dawałeś co chwilę typy drużyna X wygra jedną bramką haha... Mogłeś zapodać typ że drużyna X rozpocznie mecz...Dyscyplina Kosz NBA
Godz: 0w:00
Spotkanie Minnesota-Clevland
typ: over 228.5
Kurs 2.45
Buk Totolotek
Analiza: Ciekawie zapowiada się spotkanie Minnesoty , która na własnym obiekcie podejmowała będzie Clevland Cavaliers. Oba zespoły ostatnio nie znajdują się w najwyższej dyspozycji , gospodarze 6 spotkań 3 wygrane oraz 3 porażki , goście natomiast 4 porażki i tylko 2 zwycięstwa . Goście mają zdecydowanie problem z grą na wyjazdach i dopiero w poprzednim spotkaniu wyjazdowym do Orlando zanotowali zwycięstwo , wcześniej przegrali 5 spotkań pod rząd , gospodarze na swoim ternie zanotowali już 4 wygrane z rzędu i na pewno tutaj również nie odpuszczą, są stawiani w roli delikatnych faworytów do zwycięstwa , ale nie ma się co oszukiwać i trzeba jednogłośnie powiedzieć że składem lepszym dysponuje ekipa przyjezdnych , która ma patent na Miennesotę. W ostatnich latach goście wygrywali za każdym razem , niezależnie czy było to spotkanie rozgrywane we własnej hali czy też na wyjeździe. W tabeli obie ekipy są na podobnych pozycjach, ilośc zwycięstw oraz porażek różnią się niewiele. Myślę że w dniu jutrzejszym znów zapunktuje drużyna przyjezdnych , która ostatnio pokazała że potrafi rzucać i zdobyła 131 punktów, liczę również na over w punktach.
https://forum.bukmacherskie.com/threads/tabela-grudzien-2017.149553/#post-6580225jak widzę Twoje typy to nic tylko facepalm, nic nie napisałeś ciekawego zresztą to nie nowość, nawet nie napisałeś o osłabieniach, ale czego się spodziewać po Tobie jak w typach dnia na piłke dawałeś co chwilę typy drużyna X wygra jedną bramką haha... Mogłeś zapodać typ że drużyna X rozpocznie mecz...