>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Styczeń 2018

Status
Zamknięty.
pawkuc 150

pawkuc

Użytkownik
Ale końcówka w Phoenix, Booker znów bohaterem i w lepszej ekipie zapewne byłby kandydatem na All Stara. Ale co zrobił w końcówce Schroeder to jakaś komedia. 6 sekund do końca i Niemiec biegnie przez całe boisko, mija Bookera i ma czystą pozycję i zamiast rzucać za 3 kiedy przegrywają 3 punktami, robi wjazd na kosz i zostaje poniżej 1 sekundy. Czy Niemiec jest aż takim kretynem (choć wydaje mi się, że nie należy do najbystrzejszych koszykarzy) czy Atlanta już tak cynicznie oddaje mecze, żeby tylko zająć jak najniższe miejsce? Może jedno i drugie, ale jedno jest pewne. Bez dobrego naboru w przyszłych draftach w Atlancie playoffów nie będzie przez dobrych kilka lat.
Przecież on jest czarny ; )))))

L 44

luksus777

Użytkownik
Dzisiaj taki typ:
Orlando - Houston under 222 ✅✅✅ nie mogło być inaczej
@1.81
2 drużyny mocno punktujące w ostatnim meczu między sobą 232 pkt.
Harden nie gra.
W Orlando zazwyczaj pada mniej punktów, niż kiedy te zespoły grają w Houston.
Ostatnio Houston z Lakersami nawrzucali 290 pkt razem z dogrywką.
Na pewno chłopaki to odczuli, dzisiaj będzie ceglenie.
Poważnie też zastanawiam się nad wygraną Orlando, ale kurs 3.45 mnie nie przekonuje.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Ja bym Spurs nie ruszał. Swoją robote dzis zrobili i nie wiadomo czy zagra Kawhi oraz Green . Spurs i Pop są minimalistami trzecie miejsce na zachodzie jest zaklepane raczej dla nich. Nie zdziwilbym sie jakby dzisiaj byly jakies duże.rotacje.w.składzie.

jo0hny 44

jo0hny

Użytkownik
Ja bym Spurs nie ruszał. Swoją robote dzis zrobili i nie wiadomo czy zagra Kawhi oraz Green . Spurs i Pop są minimalistami trzecie miejsce na zachodzie jest zaklepane raczej dla nich. Nie zdziwilbym sie jakby dzisiaj byly jakies duże.rotacje.w.składzie.
ja dziś gram na win 76ers za większą stawkę chyba, szkoda że nie gra Embiid, ale w Spurs też Questionable pół składu, dziś młodość wygrywa z dziadami u siebie

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Słuszna uwaga. Teraz spojrzałem i faktycznie Parker ma nie grać. Może tak być, że podejdą na luzie i porotuja składem. Tak czy inaczej odpuszczam ten mecz w ogóle ????
Niemniej jednak coś trzeba obstawić, ale chyba pójdę w doga jakiegoś.
Chodzi mi po głowie albo Cavaliers albo NO Pelicans.

jo0hny 44

jo0hny

Użytkownik
Słuszna uwaga. Teraz spojrzałem i faktycznie Parker ma nie grać. Może tak być, że podejdą na luzie i porotuja składem. Tak czy inaczej odpuszczam ten mecz w ogóle ????
Niemniej jednak coś trzeba obstawić, ale chyba pójdę w doga jakiegoś.
Chodzi mi po głowie albo Cavaliers albo NO Pelicans.
Cavaliers bym nie ruszał osobiście, pod względem win-win trochę ciężko tu oszacować kto wygra, emocjonalny mecz napewno dla Irvinga i Lebrona, a takie mecze często rozstrzygają się aż do ostatnich minut ???? a Pelicans sam pobrałem też ale z handi +5,5 bo oni czasem grają taką żenadę że to się w głowie nie mieści, ale na papierze czysto teoretycznie powinni wygrać w Utah, jak będą chcieli to zabiją ich samą strefą podkoszową przecież

T 143

tdulko

Użytkownik
Spurs jak zagraja ci questionable to wygra, jak nie zagraja to przegra.. pewniak za cene nie spania - mi sie nie oplaca ;)

macready 56

macready

Użytkownik
Washington Wizards - New York Knicks
Typ: NYK ML
Kurs: 4,35
Bukmacher: Intertops.eu

Ostatnio w meczu NYK z SAS parę osób widziało value na New York i ja też, mimo iż nie zdecydowałem się tego zagrać. Knicks jednak nie dali rady. Dzisiaj grają ze słabszym od SAS przeciwnikiem według mnie ale na wyjeździe. Myślałem nad +9 po kursie 1,95 co mi się wydaję bezpieczne, jednak patrząc na ostatnie dni w NBA to czasami warto poszukać czegoś takiego bez szaleństw.
Wizzards wygrali 4 mecze z rzędu u siebie - to napewno plus dla NY gdyż każda seria musi się skończyć kiedyś. tak samo to że h2h cały czas wygrywa Washington, ileż można to NBA a NYK to nie ogórki ????

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Co do Spurs to Leonard na pewno nie zagra, a znając życie to jeszcze kilku dostanie wolne albo mniejsze minuty, więc trochę ryzyko. Z drugiej strony 76ers już nie grają tak dobrze jak jeszcze z miesiąc temu, ostatnie 10 meczów to bilans 4-6. Do tego chyba Embiid dziś nie gra. Spurs po takim kursie jednak warto spróbować, bo to klasowa drużyna.
Z underdogów warto popatrzeć na Pistons. Do składu ma dziś wrócić Bradley, a w Miami cały czas parę osób poza grą. Powinien być wyrównany mecz, a kursy na Detroit zachęcające.
Tak samo Cleveland, jeżeli nikt nie dostanie wolnego z uwagi na b2b to sama osoba LeBrona Jamesa robi value z kursu 2,2 na Cavs.
Nie sądzę żeby we wszystkich tych trzech spotkaniach wygrali faworyci.

tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
Pewniaczek to chyba tylko Bucks. Nie zagra Oladipo, a Milwaukee gra solidną koszykówkę. Niemniej warto poczekać na jakieś info o składach

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Hmm jest 12 meczy i z tych pojedynków pewnie będzie kilka niespodzianek. Nie radzę stawiać po kursach 1,3 czy coś takiego na podbicie typu. To jest NBA, amazing thing happens ;) ja np. w meczu Brooklyn vs Minnesota widzę szansę na zwycięstwo Brooklynu albo w meczu Dallas z GSW gospodarze również mają szansę na wygraną, bo Dallas jak im siedzi to są w stanie wygrać z każdym. Ciekawe kursy są na Detroit w meczu z Miami oraz na Chicago z Toronto. Chicago zawsze Toronto leży i dobrze im się z nimi grało. Teraz jest problem z Miroticem a jego najbardziej brakowało w końcówce spotkania z Portland. Trzeba będzie coś przeanalizować i wrzucić pod wieczór ; ) Myślę, że Clevland ogra Boston bo to szczególny mecz jest i tu nie ma znaczenia back to back. Co myślicie?

rewq 2,2K

rewq

Użytkownik
Orlando Magic +7,5 / under 219,5 @3.80 unibet
Dzisiaj próbuję w stronę Orlando. W Houston Harden out, ławka krótka, a w nogach podwójna dogrywka z LAL. Myślę, że Magic będą zwalniać grę. Aaron Gordon złapał ostatnio fajną formę, Biyombo całkiem nieźle zastępuje Vucevica pod koszem. Nie zdziwię się jak Paul i Eric Gordon przyceglą.. za drobne myślę, że warto

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Ja jeszcze się zastanawiałem na overem DeRozana. Ostatnio kilka fajnych gier mu się udało, m. in. 52 punkty w nowy rok czy 45 przed świętami. A Chicago lubi przyspieszyć tempo, będzie wyrównany mecz - dużo minut dla niego, dużo posiadań, dużo rzutów. Jak trafi się dobry dzień ze 35 może rzucić. Ostatecznie zagrałem co innego, ale do końca się wahałem bo argumenty są.

pavlyuchenko 94,2K

pavlyuchenko

Użytkownik
Poprzednia noc na plus, dzisiaj bogata oferta więc taka propozycja dubelka ode mnie:
Washington Wizards - New York Knicks
typ: Washington Wizards handicap -6,5 ✅✅
kurs: 1.55 (sts)
Knicks grają b2b, do tego jeśli spojrzymy na ich grę na wyjazdach to widzimy gołym okiem -na obcych parkietach radzą sobie fatalnie tylko 3 zwycięstwa na 15 spotkań, tracą średnio 107,4 pkt na mecz a rzucają średnio tylko 98,4 pkt. Tej nocy przyjdzie im się mierzyć z Czarodziejami którzy przejawiają zwyżkę formy a na własnym parkiecie ostatnimi czasy radzą sobie bardzo dobrze, na ostatnie 8 spotkań na własnym parkiecie przegrali tylko raz (porażka z Cleveland) a pozostałe 7 meczów dość gładko wygrywali (no może z wyjątkiem meczu z Chicago), w tym spotkaniu spodziewam się tego samego.
Utah Jazz - New Orleans Pelicans
typ: New Orleans Pelicans powyżej 102,5 pkt. ✅✅
kurs: 1.55
Pelicans średnio 109,6 pkt. rzucanych na wyjazdach, czyli bardzo solidnie. Davis, Cousins czy też Rondo lubią sporo nawrzucać, na przeciwko nich Utah Jazz które co prawda na własnym parkiecie traci mało bo średnio tylko 95,5 pkt. Dlaczego więc stawiam na over Pelicans? Obie ekipy w tym sezonie już się raz spotkały i też mecz był rozgrywany na parkiecie w Utah, wynik? 114-108 dla gospodarzy, mimo wygranej pozwolili sobie jednak wrzucić dużo ponad swoją średnią traconych pkt. Dodatkowym argumentem według mnie jest to, że w dzisiejszym spotkaniu prawdopodobnie zobaczymy identyczne wyjściowe składy jak w tamtym meczu, ponieważ nadal kontuzjowany jest R.Gobert, który wtedy też nie był do dyspozycji swojego trenera. Warto też wspomnieć o tym, że Pelicans na wyjazdach na 18 spotkań tylko 5 razy nie przekraczali linii 102 pkt. z czego aż 4 spotkania gdzie nie przekraczali tej linii miały miejsce na samym początku sezonu (pierwsze 2 tygodnie).
łączny kurs: 2.40 ✅✅
A co do innych spotkań to według mnie warte uwagi:
Chicago Bulls - Toronto Raptors / Toronto win (pod warunkiem, że w składzie Bulls nie zagra N.Mirotić, jeśli będzie grał nie ruszam tego spotkania) kurs: 1.47 ✅
Dallas Mavericks - Golden State Warriors / powyżej 211,5 pkt. (na parkiet wrócił Curry a do tego ekipa z Dallas również jest w dobrej formie dlatego widzę w tym spotkaniu sporo punktów) kurs: 1.45 ✅
Orlando Magic - Houston Rockets / Houston poniżej 115,5 pkt. (ostatnie 3 mecze wyjazdowe rzucali bardzo słabo czyli 107 pkt z OKC, 98 z Bostonem i 103 z Washingtonem, w dodatku dzisiaj bez J.Hardena czyli tracą bardzo dużo jeśli chodzi o siłę ofensywną) kurs: 1.60 ⛔ niestety o 1 pkt. za dużo

Otrzymane punkty reputacji: +5
L 11

leszasty

Użytkownik
Washington Wizards - New York Knicks - over 208,5 , kurs: 1.70 totolotek ✅✅ 224 pkt weszły
W ostatnich czterech spotkaniach u siebie,gdy Wizards wygrywali zdobywali średnio ponad 120 punktów,co jest naprawdę dobrym wynikiem,a z drugiej strony mamy ekipę z Nowego Jorku,która po wczorajszej porażce z Spurs na pewno będzie chciała powalczyć z Wizards i rzuci swoje.
Powodzenia.

since1950 92

since1950

Użytkownik
Rudy Gay, Manu Ginobili, Danny Green, Kawhi Leonard and Tony Parker are out for tonight&#39;s Spurs-Sixers game.
Ładujemy się na pokład z Phillą!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom