limes
Użytkownik
Mecz na który czekałem od długiego czasu, więc też coś skrobnę. Spotykają się na tę chwilę zdecydowanie dwie najlepsze drużyny w NBA. Niesamowita ofensywa wojowników przeciwko świetnej grze zespołowej gości. Zacznę od tego, że jeśli SAS zagra tak jak zagrało Cleveland to od razu można wyłączyć telewizory i spokojnie się wyspać. Zadaniem Spurs będzie przypilnować lidera gospodarzy - Stephena, który gra sezon życia. Jeśli ktoś zapytałby mnie na ulicy o zalety gości to bez wahania do głowy by mi przyszła ich postawa w defensywie na czele w młodym Leonardem, który przed rokiem został obdarowany tytułem najlepszego obrońcy sezonu, a przed dwoma laty MVP finałów. Myślę, że nadal jest niedoceniany w świecie koszykarskim, a moim zdaniem ten sezon ma jeszcze lepszy niż dwa poprzednie i to jest idealny mecz, żeby pokazać swoją wartość i poprowadzić swoich do zwycięstwa z wychwalaną pod niebiosa drużyną Golden State. Co do typu na under dla GSW - moje słowa o solidnej defensywie po stronie gości chciałbym potwierdzić cyferkami. Ostatnią drużyną, której udało się rzucić więcej niż 110 punktów przeciwko Ostrogom była Oklahomo trzy miesiące temu! W dzisiejszym meczu dojdzie maksymalna koncentracja i mała granica błędu.