>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Styczeń 2014

Status
Zamknięty.
lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik

W tym temacie podajemy wszelkie przemyślenia i analizy dotyczące spotkań NBA rozgrywanych w styczniu.
Nie podajemy suchych typów bez analiz.
Piszemy poprawnie po polsku, jak ktoś nie umie sam polecam słownik ortograficzny.
I przypominam o kolejnej ważnej zasadzie pisowni polskiej - Nazwiska, nazwy klubów i inne nazwy własne piszemy WIELKĄ literą.
Jeśli chcecie się podzielić informacją o kontuzjach, to koniecznie podawajcie źródło takiej informacji!
Nie podsumowujemy swoich typów w osobnych postach.
Dział tematyczny to nie czat. Nie zadajemy pytań o to co warto grać itd.
Wszelkie występki będą odpowiednio nagradzane.
Zapraszam do dyskusji i podawania typów.​

doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik
Witam w Nowym Roku!
Tak jak pisałem i poszedłem trochę w ślad za naszą gwiazdą EloPeją 31 grudnia koszykarzom w najlepszej lidze świata nie chciało się grać i myśleli zapewne bardziej o tych dupeczkach i alkoholu, który w siebie wleją.
7 na 8 wczorajszych meczy to były solidne undery, (San Antonio z Brooklynem szczęśliwie) poza jednym zgadnijcie którym?
Houston mamy problem. Nie chcę tu spiskować, ale biorę tą drużynę pod solidną detektywistyczną lupę, bo mimo dobrego nosa gdyby nie mój wczorajszy typ poza forumowy na Portland i parę singli na undery skończyłoby się na minusie.
Podobno wygranych się nie sądzi. Ja jednak oddając wielki szacunek koledze Elopeja za szeroką wiedzę o NBA napiszę, że albo i on potrzebuje kupę szczęścia, aby na tym zarabiać ( o ten under 220 każdy by drżał oglądając mecz) albo faktycznie posiada pewną wiedzę. Sami się zastanówcie. Przecież było tyle lepszych meczy do typowania underów na sylwestrową noc.
A żeby nie było off topic, na dzisiejszą noc mam do zaproponowania ciekawy mecz.
Charlotte Bobcats-Los Angeles Clippers
typ: Bobcats +11pkt
Drużyna Michaela Jordana radzi sobie bardzo dobrze w tym sezonie. Grają naprawdę fajną koszykówkę. Mają szansę na playoffy. Potencjał w obronie jest.
Mogą być trochę zmęczeni roadtripem, ale to dopiero 4 dni w których zagrali 2 mecze, a przed nimi ciężkie mecze w Portland i Sacramento. Czy jednak powinni być aż takim dogiem?
Najpierw u siebie postawili się Oklahomie i gdyby omal nie wygrali gdyby Josh McRoberts lepiej miał ustawiony celownik w ostatniej akcji.
Później pechowo po dogrywce przegrali z Atlantą i Utah.
Charlotte pokrywa spread gdy nie jest faworytem bardzo regularnie (jak znajdę to podam dokładną liczbę)
Dodam również patrząc na ich grudniową dyspozycję wyjazdową, że jak przegrywali z faworyzowaną ekipą to nieznacznie z @MIA 1 punktem z @DAL 7pkt z @IND 5 pkt no i ostatnie pechowe porażki z @ATL 2 pkt i @UTA 3 pkt. Potrafili również wygrać na terenie rywala w Toronto i Detroit.
Przed sylwestrem wszyscy myślą o zabawie. Po zabawie, w Nowy Rok poza piłkarzami Cracovii, którzy zgodnie z tradycją sięgającą 1920 roku rozegrają sparing, niemal każdy marzy o spędzeniu tego czasu w łóżku co najmniej do 14.
Więc może kolejna underowa kolejka.
Nie sądzę, żeby Blake Griffin chociażby, którego twarz również nie wskazuje na IQ powyżej 150, czy czarni gracze Clippers oszczędzali się podczas zabawy, bo przecież w Nowy Rok grają z Charlotte. Mecz będzie na styku, a w głowach jeszcze będzie trochę szumiało.
Pozrawiam ????

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Witam w Nowym Roku i mam zamiar zacząć go w zielonych barwach. ;) Kolegę doktora_G ponosi chyba noworoczna fantazja, więc dajmy mu ochłonąć. :cool: Dzisiaj pod swoją detektywistyczną lupę wziąłem mecz pomiędzy Wizards i Dallas. Wg. mnie typ godny zagrania to:

Washington Wizards - Dallas Mavericks
over 205 pkt ⛔⛔
1,92
Marathonbet

O ekipie gospodarzy pisałem 2 dni temu przy okazji spotkania z Pistons. Grałem ich overek i się nie pomyliłem. Wykręcili 106pkt i tym samym w ostatnich 6 spotkaniach 5-krotnie przekroczyli &quot;stówkę&quot;. Wrócił Beal i od razu widać poprawę w poczynaniach ofensywnych Wizards. Dzisiaj również widzę wysokie cyferki nie tylko po stronie Czarodziejów, ale i Mavs. Goście w tym sezonie także przykładają większą wagę do gry ofensywnej niż obronnej, o czym świadczy 5 miejsce w lidze w tym aspekcie gry, a dopiero 17 w defense. Ich ostanie mecze to praktycznie serial zdobyczy punktowych zdecydowanie powyżej 100 pkt. Dzisiejsza linia wystawiona przez bukmacherów skłania mnie do zdecydowanego optowania za overem w meczu. Zapowiadam się wyrównane i atrakcyjne widowisko. Na koniec argument tego typu... Zapewne obie ekipy będą chciały przywitać pierwszy dzień Nowego Roku z rozmachem i postarają się o efektowną grę, by wprowadzić kibiców w świetny nastrój. Bo niby dlaczego mieliby całą noc balować? :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +15
L 2

legion18

Użytkownik
Ostatniej nocy zgodnie z przypuszczeniami moimi oraz mati89 drużyna Indiany nie dała rozwinąć skrzydeł liderowi Cleveland Irvingowi, przez co ten nie pokrył linii 23.5 zdobywając ledwie 10 punktów podczas 35 minut gry. Dzisiaj Indiana po raz kolejny wyjdzie na parkiet, tym razem w Toronto, i pójdę tym samym tropem typując under lidera rywali-Derozana. Linia tym razem wynosi 20.5, dla średniej punktowej zawodnika w sezonie równej 20.8. Obie drużyny będą b2b, a Derozan zeszłej nocy rozegrał 36 minut przeciwko Chicago zdobywając ledwie 11 punktów. Podczas 10 ostatnich gier jedynie 3 krotnie pokrywał linię(Knicks, Bobcats i 76ers). Obie drużyny mierzyły się już ze sobą w tym sezonie(początkiem listopada), i na parkiecie w Indianie Derozan zdołał zdobyć marne 6 punktów w 36 minut.

DeMar DeRozan
under 20.5
Marathon 1.75​

majsti 240

majsti

Użytkownik
Toronto Raptors - Indiana Pacers
Under 192,5 pkt. @1.97 Marathonbet
✅ ✅
Na początku nowego roku trzeba by spróbować pokusić się o dobrą passę ;) Zacznę od drużyny z Kanady. Ostatnio są w dobrej formie wygrywając cztery z pięciu ostatnich meczy. Niespodziewanie pokonali OKC na ich terenie, polegli ze Spursami, wygrali dwa razy z NYK i odnieśli zwycięstwo nad Chicago. Tylko w dwóch meczach przekroczyli barierę 100 punktów, w wygranym meczu z Thunder i Nicksami. Od spotkania z Oklahomą zdobycze punktowe Toronto wyglądają następująco: 104,99,95,115,85. O ekipie Franka Vogela pisałem w tym sezonie dużo w poprzednich analizach. Świetna defensywa, przemyślane akcje, dość spokojne tempo i dobra gra pod koszem Hibberta i Westa. W ostatnich trzech meczach h2h under wszedł dwa razy, a w poprzednim spotkaniu między Indianą, a Toronto padł wynik 91-84 dla drużyny Pacers. Dodatkowo Raptors to dopiero piętnasta ofensywa ligi, a Indiana dwunasta, więc nie sądzę, że będzie to overowe spotkanie. Jeśli przede wszystkim Indiana od początku przyciśnie w obronie Kanadyjczyków to jestem spokojny o under w tym meczu ;)

Washington Wizards - Dallas Mavericks
John Wall over 20,5 pkt. @1.85 Unibet ✅ ✅
Na dziś wybrałem jeszcze over rozgrywającego drużyny z Waszyngtonu. W ostatnim czasie Czarodzieje rozgrywają dobre spotkania, mają streak dwóch wygranych. W poprzednich pięciu meczach wygrali z Brooklynem, Bostonem, przegrali z mocną Minnesotą, i na końcu wygrali dwa mecze Detroit. Wall w tych meczach zdobywał kolejno 21,20,26,20,29, widać, że jest w dobrej formie. Prawdopodobnie Johna będzie krył Calderon, który obrońcą jest słabym, więc gracz Wizards nie powinien mieć z nim problemów. Dodatkowo wszystko wskazuje na to, że będzie to overowe spotkanie, więc John tym bardziej powinien przekroczyć tę linię. W Marathonie linia o punkt wyższa i po kursie @1.90, ale ja wybrałem typ z Unibetu.

Otrzymane punkty reputacji: +23
brick 208

brick

Użytkownik
Washington Wizards - Dallas Mavericks @ 2.10 Bet365 ✅✅ (78:87)
Na dzisiaj spotkanie mocnych ekip, ja idę w stronę ekipy z teksasu, która nie jest faworyzowana przez bukmacherów, co może dziwić. Ekipa z Dallas dobrze spisuje się na wyjazdach, pokonała mocnych Rockets i Timberwolves, do tego pokonała jeszcze Bullsów różnicą aż 22 punktów! Do drużyny wrócił Brandan Wright, który jest dobrze broniącym i punktującym graczem. W formie jest Ellis i Carter. Z drugiej strony ekipa z Washingtonu. Drużyna która spisuje się bardzo dobrze w tym sezonie i z pewnością są dla wielu zaskoczeniem. U siebie Czarodzieje grają w kratkę, potrafią wygrać z mocną drużyną, ale potrafią przegrać ze słabeuszami, np. Milwaukee Bucks. W tej ekipie cały ciężar gry bierze na siebie rozgrywający John Wall. W ostatnim meczu z przeciętnymi Tłokami to wystarczyło, lecz sądzę, że dziś ekipa z Teksasu będzie chciała udowodnić, że liczą się w walce o PO i nie są chłopcami do bicia. Mają ciekawy skład w którym każdy zawodnik może wziąć na siebie ciężar gry i poprowadzić drużynę do zwycięstwa!
Lance Stephenson ilość punktów, zbiórek i asyst over 27.5 @ 1.83 Bet365 ⛔⛔
Dzisiaj po raz kolejny celuje w over na Stephensona. Po wczorajszym raczej słabym meczu w jego wykonaniu dzisiaj liczę na rehabilitację z jego strony i udowodnienie, że potrafi wziąć na siebie ciężar gry. Wczorajszy występ tego zawodnika uważam za wypadek przy pracy i wierzę, że dzisiaj pokaże całe swoje umiejętności i wszechstronność.
Kyle Lowry over 6.5 asyst @ 1.83 Bet365 ✅✅ Linia pokryta już w pierwszej połowie, a na koniec 14 asyst :grin:
Dzisiaj zagram jeszcze na rozgrywającego Toronto Raptors. Dzisiaj grają z bardzo mocną Indianą, ale grają na własny terenie i to że grają z mocną drużyną jest motywujące. Dlaczego? Mianowicie w pierwszym meczu miedzy Indianą a Toronto rozgrywanym w Indianapolis Lowry zanotował 8 asyst. Po drugie z mocnymi ekipami Lowry bardziej się stara i tylko w meczu z Miami nie przekroczył granicy 6.5 asyst notując 6 asyst, mało ale jednak zabrakło. Granicę 6.5 asyst przekroczył kolejno z Spurs, Oklahomą, Phoenix, Golden State, Portland. Oczywiście mowa tutaj o tych najsilniejszych ekipach. Ponad to w ostatnich 14 meczach Lowry nie przekroczył tej granicy tylko 4 razy! Osobiście uważam, że jest to zaniżona linia na tego zawodnika i przy takim kursie z pewnością zagram ten bet.

Otrzymane punkty reputacji: +26
M 2,5K

mati89

Forum VIP
Ja od siebie dodaje typ który poniekąd kłóci się z moimi ostatnimi betami na Wolves ale dzisiaj po prostu widzi mi się dobry spot dla drużyny gości. Wilki u siebie grają dobrze ale też nierówno. Potrafią okropnie męczyć się ze słabymi Sixers by potem pokonać na luzie mocne Portland. Ostatnio sądziłem że poradzą sobie z Mavericks a tymczasem przyszła porażka. Nie jestem wróżką i nie powiem czy dziś Pelicans uda się wygrać ale widzę tutaj szanse na close game i walkę Pelicans do samego końca. Goście mają sporo grajków którzy uwielbiają penetrować i przedostawać się pod kosz a w pomalowanym Wolves mają niezywkle słabą defensywę. Ekipę Pelicans czekają ponadto fajnie matuchupy. Jrue może wykręcić dobre staty naprzeciw tak słabego defensora jakim jest Rubio. Martin i Brewer mogą zostać z kolei zneutralizowani w ataku przez Gordona i Aminu. Poza tym Love &amp; Pek kontra Anderson &amp; Davis, powinno być ciekawie i widzę tu szanse Pelicans na pokrycie handicapu a kto wie, może i na wygraną..
Pelicans +5,5 @ 2,02 marathon ⛔

/ trzeba było brać Sixers heh

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Jrue Holiday over 16.5 pkt@ 1.71 bet365 ✅✅✅

Obstawiam over punktowy na Holidaya, w ostatnim meczu poprowadził Pelicans do wygrania i zrehabilitował się po bardzo słabym występie przeciwko Rockets. Średnia jego punktów w tym sezonie to 15.5 więc blisko overa, ale w dzisiejszym meczu Pelikany podejmą drużynę z Minnesoty. Oba zespoły zdobywają dużo punktów, według mnie w tym meczu padnie dosyć wysoki wynik, więc ktoś te punkty musi zdobyć. Mam nadzieję, że Holiday będzie chciał kontynuować dobre wyniki i kto wie może poprowadzić jakąś serię bardzo dobrych występów bo 31 punktów i 13 asyst przeciwko Portland to nie może być przypadek.

Otrzymane punkty reputacji: +3
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Spotkanie: Minnesota Timberwolves vs NO Pelicans
Typ: Under 209,5pkt
Kurs: 2,15
Bukmacher: Unibet

Analiza:
Już na pierwszy rzut oka linia wydaje mi się dość wysoka jak na te zestawienie. Kurs też ładny, więc warto spróbować. W 3 bezpośrednich meczach tych drużyn w 2013 roku ani razu nie przekroczono tej linii. Fakt, że mecze grano dość dawno temu (styczeń, luty i marzec), ale jednak najwyższy total czyli 201 pkt coś nam sugeruje... Wilki u siebie ostatnio się rozstrzelały (98, 120, 120), ale biorąc do średniej 5 ostatnich gier na własnym terenie średnio rzucają 105 pkt. Pelikany z Nowego Orleanu przy tej samej miarce 5 spotkań zdobyły średnio 93 pkt na mecz, więc sumując te średnie jesteśmy w domu. Według mnie jest duże prawdopodobieństwo, że ten mecz będzie poniżej 205 pkt. Dobrze u gości grają ostatnio Tyreke Evans czy Holiday, ale dziś prawdopodobny jest powrót do składu Gordona, a to jedenak wielki egoista, który nie notuje zbyt wielu asyst i często sępi zamiast grać podaniem. Ostatnie mecze były dość overowe, ale trzeba wziąć poprawkę na czas w jakim się odbywały- okolice świąt, sylwestra. Wracamy już do normalności i liczę, że nie będzie w tym meczu strzelaniny i otwartej ofensywnej koszykówki, ale zobaczymy trochę dobrej defensywy (Pek, Davis,Aminu).

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
Dwa ciekawe zakłady widzę na dzisiejszą noc, z których można ukręcić dubelek 2.00+ AKO.
Wizards - Mavericks✅✅
Mavericks + 6.5 | 1.43
Nie rozumiem faworyzowania gospodarzy. Obydwie drużyny są w podobnej dyspozycji i na podobnym poziomie sportowym. Warto wspomnieć H2H tych drużyn - ostatnie 6 meczy to wygrane Mavs. Wyraźnie z Waszyngtonem im się dobrze gra, czemu dzisiaj miałoby być inaczej? Wizardsi są w stanie tutaj wygrać, jednak myślę, żę +6.5 w wypadku porażki do pokrycia przez Dallas. Jakbym miał wybierać między tymi 2 zespołami - grałbym na Mavs, ale dzisiaj gram powiedzmy, że &quot;zachowawczo&quot;.
Timberwolves - Pelicans⛔⛔
Pelicans +9.5 | 1.45
To samo co wyżej. Drużyny obok siebie w tabeli, podobne umiejętności, bez kluczowych kontuzji. H2H 3:2 dla Wolves. Ten typ uważam za bardziej bezpieczny niż 1.45 na czysty win Wilków - jest to mecz ważny z punktu sportowego, gdyż drużyna która dziś wygra odskoczy dzisiejszemu rywalowi choć na chwilę w tabeli - także nie powinno być mowy o odpuszczaniu. Liczę na ciekawe, wyrównane widowisko.
AKO : 2.07⛔⛔
W tym nowym 2014 roku znalazłem grosik, który wylądował w mojej prawej kieszeni, by parę chwil później wdepnąć lewym butem w psi kał ???? . Podobno daję mi to kumulacje szczęścia, zobaczymy czy uda się nowy rok otworzyć trafionym dubelkiem ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
esperanza10 506

esperanza10

Użytkownik
Bobcats @ Clippers
Charlotte Bobcats @ LA Clippers

W ostatnim tej nocy meczu NBA na parkiecie Staples Center podopieczni Doca Riversa będą mierzyć się z Bobcats. Naturalnie faworytem gospodarze i będzie wielką niespodzianką, jeśli nie odniosą dzisiaj zwycięstwa. Kursy na czysty win czy hc mnie nie interesują – z zasady – gram tylko linie punktowe na jeden z zespołów. Bwin na Bobcats wystawił 92.5, co skłania mnie do grania undera.
Przede wszystkim liczę na defensywę gospodarzy i chęć rehabilitacji z ich strony przed własnymi kibicami za wydarzenia z przed kilku dni. Ekipa LA Clippers trzy dni temu została we własnej hali mocno sprowadzona na ziemie przez Suns – którzy po trzech kwartach zapewnili sobie praktycznie zwycięstwo, demolując gospodarzy blisko 30 punktami po 36 minutach gry. Obrona, to w ogóle nie funkcjonowało po stronie Clippers i liczę, ze Doc Rivers odpowiednio pokieruje swoich koszykarzy na tym polu, bo w grze defensywnej po stronie LAC na pewno może to wyglądać lepiej niż podczas choćby meczu z Suns. Do tego naturalnie Cats to nie jest zespół, którego LAC powinni się obawiać. Goście, w tym sezonie nie grają tak słabo i nieskutecznie jak w poprzednich latach, kiedy zdarzało im się nawet linii 70 pkt nie przekraczać, ale to nadal dość słaba drużyna – ich pozycja w konferencji wschodniej jest tak wysoka, bo po prostu poziom jest tam slaby – o czym najlepiej świadczy liczba drużyn z dodatnim bilansem.
W mojej ocenie nie powinniśmy tej nocy zobaczyć wielkiego popisu ze strony Bobcats w ofensywie, czyli przekroczenia proponowanej linii. Clippers drugi raz z rzędu, we własnej hali, tak fatalnie w defensywie jak z Suns nie zagrają, do tego dochodzi okres noworoczny i dość słaba skuteczność drużyn w tym czasie (jeśli spojrzeć przez pryzmat z 31.12 i nocy 1.01). Do tego różnica potencjału i możliwości jest dość znaczna - LAC przy nawet przy minimalnym zaangażowaniu w grę obronną (w stosunku do ostatniego popisu z Suns) powinni mocno uprzykrzyć życie ofensywie Bobcats. Powodzenia!

Charlotte: under 92.5 pkt @ 1.85 Bwin [85 pkt ✅✅✅]

To mój pierwszy wpis w dziale, dlatego mam nadzieję spece od NBA nie będą zbyt krytyczni. O wszelkie uwagi proszę na priv - na pewno nimi nie pogardzę. Pozdrawiam ;)

Otrzymane punkty reputacji: +23
M 15

maja81szn

Użytkownik
Panowie na mecz miami vs goldenstate na betssonie jest kurs 1.51 jakies kontuzje, nieobecnosci ?? bo az dziwne ze z 7 druzyna konferencji na miami u siebie w domu jest taki wysoki kurs

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik

Arron Afflalo: over 21 @ 1.90 Marathonbet ⛔ 12 pkt

Przed meczem Magic z GSW Karmol podawał jego over po linii 22,5. W tym meczu Arron rzucił jednak 15 pkt i jak widać linia poszła w dół co moim zdaniem trzeba wykorzystać. Bez wątpienia lider Magic, który w tym sezonie zachwyca chyba nie tylko mnie. Aktualna średnia punktowa ~21.7 pkt tak więc ponad linię dzisiaj na niego wystawioną. Występ z GSW jemu jak i całej drużynie z Orlando po prostu nie wyszedł. Po fatalnej pierwszej połowie przegrywali już różnicą 23 pkt. Affalo z gry 7/14 ale nie weszła mu żadna trójka. Rzucał jedynie 3 osobiste i dlatego zabrakło trochę do pokrycia linii. Co nie zmienia faktu, że mimo wszystko był najważniejszym punktem Magic. No ale w takim meczu gdzie była tak duża strata nie musiał przecież grać na 100% bo Warriors prezentowali się znacznie lepiej i było już w zasadzie wiadomo, że nie przepuszczą takiej przewagi. Arron daje z siebie najwięcej jak gra jest wyrównana i jego team walczy o zwycięstwo. Pokazują to zresztą statystyki. Dzisiaj czeka ich mecz z Cavaliers, którzy w ostatnim czasie grają mocno przeciętnie. 6 porażek z rzędu i dzisiaj u siebie będą chcieli przerwać na pewno tą serię. Ale spacerek to raczej nie będzie bo Magic na wyjazdach spisują się ostatnio bardzo dobrze (wygrane z Bobkami i Bykami oraz solidny mecz z Thunder). Biorąc pod uwagę aktualną dyspozycję Cavs nie ładowałbym w nich większych pieniędzy. Pamiętam, że pisałem analizę do pierwszego w tym sezonie spotkania pomiędzy tymi ekipami i typowałem zwycięstwo Cavs. Dzisiaj jednak się wstrzymuję. Myślę, że mecz będzie wyrównany i Afflalo zrobi swoje. Zwłaszcza, że Cavaliers w obronie nie zachwycają. Wykorzystał to już lider GSW Curry, który rzucił im 29 pkt. Moim zdaniem Arrona stać na podobny występ. Po tym słabszym meczu z GSW pownien powrócić do swojej normy i walczyć o zwycięstwo dla Magic. Po takiej linii jak dla mnie warto.​

M 15

maja81szn

Użytkownik
Czyli w miami dzis niepewny wystep Wade i Cola
&quot;Wade&#39;s status for the game against the Warriors is unknown. The same goes for reserve guard Norris Cole, who also left Monday&#39;s game after hitting his face on the floor at the end of a driving layup attempt.&quot;
Plus, big man Chris Andersen could miss a fourth straight game due to a sore back.
Could miss ale z 2 strony moze i zagra
Reasumujac 3 zagrozonych ale w sumie wszyscy moga zagrac.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Panowie na mecz miami vs goldenstate na betssonie jest kurs 1.51 jakies kontuzje, nieobecnosci ?? bo az dziwne ze z 7 druzyna konferencji na miami u siebie w domu jest taki wysoki kurs
Wszyscy na pewno nie zagrają ktoś wypadnie na bank.
A takie patrzenie że 7 ekipa zachodu to można o kant dupy rozbić wystarczy że Warriors trójka siądzie i mogą wygrać ten mecz nawet bez tego są w stanie.
Do skasowania później.

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
Wszyscy na pewno nie zagrają ktoś wypadnie na bank.
A takie patrzenie że 7 ekipa zachodu to można o kant dupy rozbić wystarczy że Warriors trójka siądzie i mogą wygrać ten mecz nawet bez tego są w stanie.
Do skasowania później.
Golden mocni ale na papierze ...ostatnio byli tak mocni ze wtopili u siebie z San Antonio bez Manu ...Parkera....i Duncana .....wstyd jak cholera na parkiecie Curry...Bogut ....Iguodala...żenada drużyna zagatka

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Boston Celtics @ Chicago Bulls
Wydaje mi się że drużyna Bostonu jest niedoceniana dziś przez bukmacherów. Nie biorę się do typowania zwycięzcy meczu, ale nie chce mi się wierzyć w blowout ze strony Chicago. Obie drużyny prezentują podobny poziom, chociaż trzeba przyznać że w przypadku Celtów to niespodzianka, a w Chicago rozczarowanie. Zobaczmy ostatnie mecze:
CHI: porażka z Toronto, wygrana w Memphis, porażka z Dallas, wygrana w Brooklynie i z Cavs, potem 4 porażki.
BOS: porażka z Atlantą (sic), wygrana z Cavs, porażki w Indianie, z Wizards i Detroit.
ALE zauważmy że te mecze były przeważnie na styku. No większość z nich.
Czy warto przywoływać wyniki bezpośrednie? Moim zdaniem nie, gdyż Boston zmienił się diametralnie, jedynie Chicago bez Rose&#39;a drugi rok.
Questionable jest Jared Sullinger, ale zdaje się że zagra, gdyż &quot;he doesn&#39;t expect wrist to keep him out &quot; zaś coach Stevens twierdzi że Jared &quot;could have returned in the fourth quarter of Tuesday&#39;s game.&quot;
Tak jak wspomniałem - nie podejmuje się wskazania zwycięzcy meczu. Spodziewam się wyrównanego, underowego meczu.
Pozdrawiam
Celtics +9.5 - 1,4 @WilliamHill ⛔
Celtics + 6.5 - 1.61 @bet365 ⛔
Widzę że czerwono ogólnie cała noc z NBA. Parodia trochę, przepraszam jeśli ktoś skorzystał z mojego typu. Boston już prowadził +6, ale 2 połowa była tragiczna.

arachnus 24

arachnus

Użytkownik
Phoenix Suns vs Memphis Grizzlies

Dzisiejszej nocy dojdzie do spotkania Phoenix Suns z Memphis Grizzlies. Nie ma co ukrywać że drużyny prezentuja calkowicie inny poziom niż jeszcze sezon temu. Niespodzianka z pewnoscia jest drużyna Phoenix suns która
w tym sezonie maja spore aspiracje na play-offy. Graja swoją solidna piłkę, nie kombinują i to przynosi efekty.
Po ostatniej wygranej z Los Angeles Clippeers udowodnili ze są w stanie podjąć walke z każda drużyna.
W dobrych humorach wracają na własne boisko by podjąć gości z Memphis. Bilans gości na wyjeździe to 6/12, osobiście uważam ich gre za bardzo chaotyczna, rzuty oddawane na siłe, i problemy z ułożeniem akcji.
To będzie drugie spotkanie tych drużyn w sezonie. Pierwsze zakonczyło sie wygraną Memphis Grizzlies na własnym boisku stosunkiem pkt 110-91
Niewątpliwie gracze z Phoenix będę chcieli się zrewanżować.

Typ Phoenix Suns( w tym dogrywka) kurs: 1,42 uni bet stawka 500zł
Typ Phoenix Suns -3,5 kurs: 1,65 uni bet

hayto 631

hayto

Użytkownik
Cleveland Cavaliers - Orlando Magic
Dion Waiters over 15.5 @ 1.90 Marathonbet ✅ 17 pkt
ufffff..
Dziś najprawdopodobniej w szeregach Cavs zabraknie Kyrie Irvinga, czyli gwiazdy tej drużyny (na obecną chwile jest game-time decision). Dużo się mówi o „parze” Irving – Waiters m.in. to , że jest „za mało” miejsca na parkiecie dla ich dwóch, dlatego też trener Cavs Mike Brown stara się rotować składem i zazwyczaj Waiters rozpoczyna spotkania na ławce rezerwowej. Póki, co to Dion jest w cieniu Irvinga, to Kyrie bierze na siebie ciężar gry i nie raz prowadził Kawalerzystów do zwycięstwa. Dziś jest idealna szansa dla Waitersa, by pokazać się publiczności, a przede wszystkim udowodnić swoją wartość. Dion pod nieobecność Irvinga (jeżeli takowa będzie)powinien dostać więcej minut od trenera ani, jeżeli jest to, na co dzień, gdy Kyrie gra. Jeżeli Irving wystąpi to i tak Diona stać na wykręcenie overa. Obie drużyny już raz się spotkały w tym sezonie lepsi okazali się Cavs wygrywając 100-109 Waiters rzucił, wtedy 21 pkt (Irving grał).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom