>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA Styczeń 2012

Status
Zamknięty.
david295 80

david295

Użytkownik
San Antonio Spurs - Dallas Mavericks 2 2.00 Tobet
SAS bez Ginobiliego nie jest juz tak mocne wczoraj co prawda wygrali z GSW ale Dallas to zdecydowanie mocniejsza ekipa. Mistrzowie poprzedniego sezonu weszli we wlasciwy rytm i zaczynala wygrywac. Pokonali mocna Oklahome i Phoenix. Carter i Odom wygladaja lepiej tak jak cala ekipa. SAS przegrywali juz z Houston i Minnesota a Dallas to zdecydowanie mocniejsza ekipa. Obje ekipy graly wczoraj i ograly swoich rywali. Dobry mecz zagral Nowitzki ale takze niezle zaprezentowali sie Terry i Odom. Druzyna SAS ograla GSW i pokazali ze bez swojego kluczowego gracza jakim jest Ginobili potrafia grac, ale dzis zdecydowanie trudniejszy mecz i wlasnie jego w ekipie Spurs moze zabraknac.

Atlanta - Miami 2 1.75
Najwieksi kandydaci do tytulu jada na mecz z Atlanta. Miami w tym sezonie radzi sobie swietnie bilans 6-1 robi wrazenie. Jedyne mecz przegrali wlasnie z Hawsk i dzisiaj beda palac rzadza rewanzu. Nie pewne sa dzis wystepy 2 najwiekszych gwiazd Miami Wade i Jamesa, ale Heat to naprawde solidny team i nawet gdy z gry wypadnie jedna gwiazda to nic sie nie dzieje co pokazal wczorajszy mecz z Indiana. Miami bez Wade ograli silna Indiane 118-83. Taki pogrom bez kluczowego gracza robi wrazenie. Ostatnio dobre spotkania rozgrywa Bosh a takze dubiutant Norris Cole. Hawks to solidna ekipa w tym sezonie bilans 4-2 ograli juz min. Miami Heat. Jednak przedwczoraj przegrali z Chicago po dobrym meczu przegranym w samej koncowce ktory na pewno kosztowal ich duzo sil. ten mecz pokazal ze nie umnieli utrzymac sporej przewagi. Mam nadzieje ze przynajmniej jedna z gwiazd Miami zostanie postawiona na nogi i Heat siegna po zwyciestwo w tym trudnym meczu, no i oczywiscie zrewanzuja sie za ostatnia porazke.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Portland - Lakers 1.65
Panbet
3/10

Portland -3.5 2.00
Panbet
2/10

Portland home są 3:0 w tym sezonie, a Lalki road 0:2. I wg mnie nie zanosi się na zmianę trendu. U siebie pokonali Denver, Sacramento i Phile. Lakersi przegrali wyjazdy z Sacramento (rozumiem, że brak Bynuma, ale no bez jaj) i z Denver, już z Bynumem. PTB przegrało tylko jeden mecz - z Clippersami. Ale podnieśli się szybko po tej porażce i w następnym meczu pokonali na wyjeździe OKC. Lakersi ostatnio też wygrany mecz, ale z Houston, a nie OKC. Do tego mecz wygrany praktycznie w ostatniej kwarcie, wcześniejsze 3 w miarę na remis.
Dodatkowo dziś się pojawiła taka ciekawa informacja:

Kobe Bryant has been taking a numbing injection to his right wrist before every game in hopes of performing normally.

Bryant does not want to publicize all the details of his wrist, which is usable only because the bones were not moved permanently out of alignment without the ligament to hold them in place.
Yikes. We knew Bryant&#39;s wrist injury was bad, but the fact that he has to get the injections before every game is not exactly an encouraging sign for his long-term outlook. Bryant has shown that he&#39;s willing to play through pain, but it&#39;s obvious that the problem isn&#39;t going away anytime soon. He&#39;s shooting just 41.7 percent from the floor through seven games, tying his rookie season for the worst mark in his career.
Więc nieciekawie z tym jego nadgarstkiem zapewne jest. Kobe Kobem, zastrzyki zastrzykami, ale pewnych rzeczy się nie oszuka. Jak człowiek rozwalił nadgarstek to musi się zrehabilitować, bo przyjdzie czas, że zastrzyki już nie pomogą. Nie mówię, że to już dziś, ale im dłużej to trwa tym mniej bym oczekiwał cudów od Bryanta. Dziś trudny bardzo przeciwnik, zwłaszcza, że naprzeciw niego Matthews i Wallace, którzy już w zeszłym sezonie bardzo uprzykrzali mu życie. Gdy byli na parkiecie i się nim zajmowali to momentalnie staty Bryanta spadały. A bez bardzo dobrego meczu Bryanta Lakersi nie mają tu czego szukać wg mnie.

Otrzymane punkty reputacji: +6
cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Tony Parker powyzej 18 punktów za 1,70 w Betsson ⛔

Wczoraj 21 oczek z GSW, dziś naprzeciwko Dallas. Mecz będzie zapewne wyrównany, więc Tony znów dostanie dużo minut. Naprzeciwko Kidd, zapewne będzie łatwiej niż wczoraj. Dallas dodatkowo bardziej wiekowi niż GSW , wolniej wracają do obrony więc Tony popunktuje także z kontr.

Brandon Jennings poniżej 18 punktów za 1,85 w Betsson ⛔

Obserwowalny spadek formy - złe decyzje w końcówce meczu w Denver, potem kicha z Utah, trzeci mecz w sesji wyjazdowej. Nie przewiduje by Brandon się obudził, dziś też typuje piach, czyli under.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Parker over 18 1.70
Betsson
2/10

Wczoraj się Betsson totalnie przeliczył i dał linie 13 na Parkera, a Parker w samej ostatniej minucie rzucił 6. Oddał 16 rzutów i miał 9 wolnych. To niemało. Dziś powinno być podobnie. Będzie sporo rzucał, no i wolne po jego wjazdach pod kosz też z pewnością będą. Spodziewam się, że mecz będzie close. A jak taki będzie to Tony nie będzie w końcówce oddawał piłki, tak samo jak to było wczoraj. Tak więc lekko uważam, że jak najbardziej można spróbować.

Cousins over 14.5 1.85
Tobet
4/10

W Bucks jak już pisałem szpital. Wyżej wszystkie absencje są wypisane. No, a w Kings ktoś musi puntkować. Cousins ma talent na miarę nastu albo nawet 20+ punktów nawet przy Bogucie. A dziś go nie ma, więc pod koszem dużo luźniej. Myślę, że 15 punktów to minimum co powinien dziś zdobyć. Stawiam, że zakręci się koło 20 punktów. Będzie trochę fauli pewnie, a wolne rzuca nieźle. Także wszystko wskazuje na over wg mnie.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
http://www.rotoworld.com/headlines/nba/166703/kings-fire-paul-westphal-keith-smart-new-hc
The Sacramento Kings have fired head coach Paul Westphal, replacing him with Keith Smart.
Wiadomosc, na ktora Evans z Cousinsem czekali dobrych kilka dni. Bez Westphala a z nowym starym[asystent] trenerem Kings powinno pokonac szpital Bucks. W 100% popieram typ Ola. Nie sugerujmy sie ostatnimi fatalnymi wynikami Sacramento. W szatni dzialo sie zle, wiele informacji wychodzilo na zewnatrz wiec jak tu mozna bylo profesjonalnie grac w koszykowke. Talentu w Sactown jest zdecydowanie wiecej niz u przyjezdnych + ich najlepszy gracz nie gra, wiec dla mnie idealna okazja na przelamanie dla Kings.
Kings 2.28 Betsson

Otrzymane punkty reputacji: +4
kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Mecz: Portland Trailblazers - Los Angeles Lakers
Data: 06.01.2012 04:30
Typ: 2
Kurs: 2.44
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Dzisiaj rozegrane zostaną w nocy 4 mecze najlepszej ligi koszykarskiej na świecie, czyli w NBA. Z pośród nich zastanawiałem się nad postawieniem na Miami oraz na Lakersów i wybrałem tą drugą opcję ze względu na możliwie większe korzyści. Tak jak mi się wydaje, zespół z Kalifornii nie będzie mieć żadnych problemów, aby ten mecz wygrać, więc nie waham się na nich postawić. Portland dobrze zaczęło ten sezon, w którym to wygrali już 4 razy i tylko raz ulegając rywalom z Los Angeles, lecz była to drużyna Clippersów. A jak wiadomo nie od dzisiaj, że to Lakersi są jednym z najlepszych zespołów w całej stawce. W składzie mają takie gwiazdy jak Kobe Bryant, Pau Gasol, Derek Fisher czy też świetnie spisujacy się pod tablicami Andrew Bynum, który ostatnio bardzo cieszy swoją pewną grą. Jest bardzo pomocny zespołowi, dla którego zbiera cenne piłki oraz rzuca swoje punkty, a mało ich nie jest. Ponadto barwy klubu bronią także Matt Barnes, Jason Kapono, Metta World Peace oraz Steve Blake. Myślę, że przede wszystkim ci gracze, którzy zostali wymienieni przeze mnie jako pierwsi są w stanie zapewnić Lakersom zwycięstwo, w co wierzę. Z drugiej strony w zespole Trail Blazers grać będą LaMarcus Aldridge, Nicolas Batum, Marcus Camby, Kurt Thomas czy też Raymond Felton. Biorąc pod uwagę mozliwości obydwu zespołów, jestem przekonany, że to goście wyjdą z tego pojedynku zwycięsko. Mam nadzieję, że Kobe w końcu pokaże na co go stać naprawdę i zapomni o bardzo niskiej skuteczności z jaką rzucał 2 mecze wcześniej (6/28).

toudi 715

toudi

Użytkownik
Popieram zdanie poprzedników co do Kings. Wczesiej zagrałem +4 na Kings 1.87 Pinnacle ale teraz kursy spadły.
Na początku sezonu pisałem, ze Kings maja skład nawet a playoffy i podtrzymuje to zdanie mimo ich ostatnich słabych występów. Dobre transfery przed sezonem, solidni Hickson i Hayes. Poprzedni rok był słaby bo był pajac Westphal, Thornton, który okazał się wręcz rewelacją doszedł dopiero pod koniec sezonu a Evans był kontuzjowany przez znaczną część sezonu. Moim zdaniem dwoma trenerami do wywalenia od zaraz był Westphal i jest... Skilles z Milwaukee. Bucks tez maja naprawdę niezły skład (akurat nie w meczu z Kings bo jest szpital) ale nie mają jaj na co wpływ ma moim zdaniem Skilles. Na otwarcie frajerska porazka ze słabiutkimi Bobcats w meczu, który mieli pod całkowitą kontrolą w pierwszej połowie. Pozniej Bobki zagrały z jajami i pocisnęły Milwaukee. Ostatnio mocno osłabieni nie podjęli walki ze słabymi Jazz i z Kings nie daje im większych szans. Bez Boguta i Mbah-Moute pod koszem tylko Gooden daje rade bo o klocach pokroju Ilyasovy szkoda gadać. Kings natomiast pod koszem mają wielu konkretnych graczy. Ostatnio Ersan juz przynajmniej przestał za 3 rzucac.
Kings 2.30 Betsafe

Kings +6,5 + Mavericks +8,5
AKO 1.89 Bet365

Spurs wczoraj wygrali tylko dlatego, ze grali z Warriors, których wtopy na wyjazdach to juz klasyka, ze Curry złapał kontuzje w trakcie meczu i ze mieli trochę szczęścia w końcówce. Roster Dallas wygląda o niebo lepiej niz Spurs bez Manu. Mavs wczoraj łatwy mecz z Suns, tylko Dirk grał ponad 30 minut. Spurs natomiast męka z Wojownikami, Jefferson 38 minut, Duncan 31, Parker 34. Mavs to bardzo dobrze grajaca na wyjazdach druzyna, przykładowo 10-2-1 against the spread w ostatnich 13 meczach. W najgorszym przypadku Dallas moze niezacznie przegrać po close game.
Mysle tez na Portland.
Podobno Tyreke Evans jest trochę chory (zródło covers.com) i co prawda raczej zagra ale liczba minut i forma jest zagadką. Trudno powiedziec jak powazna jest ta choroba ale jezeli jest powaza to duze osłabienie Kings.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
LeBron grimacing as he tries to twist left ankle. Dwyane Wade is not out shooting.

Mike Miller asks Craig Sager if TNT can move the game to another night if LeBron and Wade can&#39;t play

Mike Miller tells LeBron his ankle looks fine. LeBron, &quot;You a doctor or something.&quot;

Mike Miller has a jersey at his locker, for what it&#39;s worth. Says Golden State the likely target.

LeBron short on his jumpers. Mike Miller comes over and says, &quot;Let&#39;s see how you shoot against a white guy.&quot;

LeBron out shooting early, something he almost never does. Says of his left ankle, &quot;It&#39;s stiff on my landings.&quot;

LeBron walks back into the locker room limping and looking miserable
aaaaaaaaaa

toudi 715

toudi

Użytkownik
Atlanta 1.85 Unibet
Wade na 90% nie gra, James spróbuje porzucać a rozgrzewce ale w 100% zdrowy nie będzie nawet jak ostatecznie zagra. Do tego obrona strefowa Hawks, która zatrzymała Miami i prawie zatrzymała Chicago.
Jeszcze takie AKO lekko
Kings 2.20 + Hawks 1.80 + Porland 1.62 + Dallas +8 1.33
8,53 Bet365

Nie widzę mozliwości zeby Atlanta to przegrała. Atlanta w ostatnim czasie gra wręcz fenomenalnie w obronie, świetna strefa, która sprawia problemy kazdej ofensywie w NBA. Bez fast breaków Wade i Jamesa cięzko będzie Heat zdobywać punkty, chyba jedyną szansą jest mecz zycia Bosha czy z 8 trójek Jonesa bo przeciez Battier czy Joel Anthony 30 pkt raczej nie rzucą. Gdybym to ja wystawiał kursy to bym dał 1.30 na Atlante max. Tyle, ze to NBA...where amazing happens...oby nie dzis.
Edit: Pamietam mecz z końcówki poprzedniego sezonu kiedy to Heat grali na wyjezdzie z Toronto bez Bosha, Jamesa i Wade&#39;a, nie mieli jeszcze Cole&#39;a i Battiera i wygrali...tyle, ze to były kołki z Toroto słabsze o 2 klasy od Atlanty.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Boston-Indiana +7,5 1,65

Czekam na ten mecz z ciekawością.W Celics pawdopodobnie nie zagra Allen, w Indianie bez braków waznych graczy. Ostatnio grałem + dla Paces w meczu Heat i akura na tym sie zawiodłem. 2 razy z rzędu nie liczyłbym na baty dla Indiany, zwłaszcza, ze Celtics grają najbardziej ekonomicznie jak się da. Wygrywają z najsłabszymi najmniejszym nakładem sił, byle tylko wygrać a z Indianą, która ma perspektywiczny i dośc atletyczny team bedzie trudno.

Thunder,76ers,Lakers oraz Volves wydaja sie byc dośc pewn w nadchodzącej nocce. Niby nie powinno sie ak grac al ze srody na czwartek weszły wszyskie &quot;pewniaki&quot; czyli Heat,Celtics,Magic,Mavs,Nuggets i SAS wiec moze i teraz?

J 13

jrq-

Użytkownik
Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego kurs na Toronto to 1.37 :&gt;
Rozumiem, że może Deron i Kardashian wrócić, no ale chyba bez przesady.

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Nie widzę tu przesady :] Rozumiem, że jesteś zaskoczony, że aż taki wysoki kurs (to wynika z Twojej wypowiedzi). Przypuszczam jednak, że gracze NJ Nets nie wyjdą na parkiet i nie położą się przed graczami Toronto, czekając na zasłużone baty. Taki kurs mnie nie dziwi, gdyby był poniżej 1,20 byłbym zaskoczony. Pozdrawiam

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Oklahoma City Thunder - Houston Rockets
Typ: under 205.5 points
1.952 Pinnaclesports ✅

W meczach z udziałem trzeciej drużyny konferencji zachodniej zdobywanych jest ok. 196 punktów na mecz, przy założeniu, że rywale rzucają koło setki. Czy Rakiety stać na taki wyczyn? Moim zdaniem nie. Potencjałem znacznie odstają od Oklahomy, i nie nabiją według mnie znacznej ilości punktów. Co ciekawe obie drużyny przegrały po dwa ostatnie spotkania, i będą starały się dzisiaj grać z zimną głową, żeby nie tracić łatwych koszy, i nie zaprzepaścić szansy na przełamanie kiepskiej serii już na początku spotkania. Granica jak na moje nieco zawyżona, ale zobaczymy jak to będzie ;)

New Orleans Hornets - Denver Nuggets
Typ: Hornets + 8
1.50 Bet365 ZWROT

Szerszenie zanotowali porażki w ostatnich 4 meczach. Gorszą serią mogą &#39;pochwalić się&#39; jedynie dwie ekipy. Z kolei Denver po 7 meczach jest wiceliderem konferencji zachodniej, co jednoznacznie wskazuje nam faworyta.
W sobotę na parkiecie prawdopodobnie znowu nie zobaczymy w drużynie gości Nene, a w Hornets Trevora Arizy i Xaviera Henry. Dlaczego taki typ? Myślę, że Szerszenie stać na przełamanie swojej niemocy właśnie w tym meczu, nie są zdecydowanie na tyle słabą ekipą, żeby nie móc powalczyć. Ich siłą powinna być wyrównana kadra i gra zespołowa, wierzę zatem, że taki handicap pokryje wynik ;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Nets - Raptors 3.90
Bwin
1/10

Nets +7.5 1.91
Bwin
3/10

Deron Williams (ribs) is expected to return for Friday&#39;s game against the Raptors.
Williams (ribs) participated in Nets practice on Thursday and it looks like he will only end up missing one game with his injury. Unless he has a setback before the game, it looks safe to get D-Will back into your lineups.
After practicing on Thursday, Kris Humphries (shoulder) is set to return for the Nets on Friday night.
The Nets get a bit of good news as both Humphries and Deron Williams are expected to return on Friday night vs. the Raptors. While it originally looked like it could be a serious injury, it&#39;s good to see Humphries return to the court so quickly and he is safe to slot back into your lineups.

Otrzymane punkty reputacji: +2
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Dobrze że nie czekałem na info czy zagra James i Wade,bo na Atlante zagralbym za grube pieniądze i wszystko wtopił.Bosh pokazał,że potrafi być liderem i w ostatnich spotkaniach ustabilizował formę.
Na dzisiaj.
Orlado-Chicago
Typ:Chicago✅
Kurs:1,87
Orlando radzi sobie zaskakująco dobrze na obecnym etapie rozgrywek,ale zagrali raptem jedno spotkanie z mocnym zespołem(OKC) i już po 3 kwartach wynik był przesądzony.Dostali też od Detroit,wprawdzie b2b no ale to o czymś świadczy.
Chicago jak na razie zaliczyli wpadkę z GSW,ale widać,że w tym sezonie Warriors grają lepiej w obronie i są całkiem mocni.Resztę spotkań wygrywali przekonująco a z Memphis w szczególności.
Nie jest pewne czy Rose zagra,ale myślę że w tym spotkaniu będzie chciał wystąpić bo z Orlando walczą o jak najwyższe miejsce na wschodzie.
Orlando jak wszyscy wiedzą lubi porzucać za 3.Bardzo często zapominają o Howardzie,a dodatkowo dzisiaj świetna obrona Bulls może ograniczyć jego punkty spod kosza.Byki są znacznie bardziej atletyczne i przyda się to przy bronieniu picków Turkoglu i Nelsona.Howard nie ma żadnego solidnego zmiennika i jak bedzie wchodził Davis to Chicago będzie miało czas żeby odskoczyć na kilka oczek.
Bulls mają bardzo wszechstronny zespół,na kazdej pozycji jest 2 wartościowych zawodników.Chociaż wątpliwe żeby dzisiaj zagrał Watson,mecz się rozstrzygnie na obronie rzutów za 3 Magic,jeśli Deng i spółka będą szybko rotować to o wygraną gości jestem spokojny.

I drugi mecz
Phoenix-Portland
Typ:portland⛔
Kurs:1,7

Jak widzę taki kurs to gram w ciemno.Portland gra wprawdzie b2b,ale powinni wytrzymać kondycyjnie.
Oglądałem ostatnio Słońca z Warriors i tylko w grze trzymały ich zbiórki ofensywne,bo w GSW nie grał Lee.Phoenix zdobyło wiele punktów z ponowień czy dobitek.Za 3 większosć meczu im nie wpadało i wynik był na styku.Dopiero bodajże na 7 minut przed końcem wszedł Nash i pokazał wielką klasę.Na moje oko rzucił 12 punktów chyba nawet nie spudłował rzutu ,rozdał asystę i w pojedynkę wypunktował gości.
Portland jest o klasę wyżej.Nie sądzę aby lider zachodu miał przegrać.Ostatnio przyspieszyli grę,mało tracą piłek,a Camby+Aldridge zapewnią zbiórki w obronie.
W ataku jest komu szaleć.A Phoenix nie słynie z dobrej obrony,a atak też mają kulawy.
Nie wiem czy Reed zagra ale nawet jeśli to nie wierzę że odmieni losy meczu

J 13

jrq-

Użytkownik
Nets - Raptors 3.90
Bwin
1/10
Nets +7.5 1.91
Bwin
3/10
sorki, ale chce grubo dać na Toronto, masz jakieś argumenty za Nets poza tym, że wraca w/w dwójka? bo przecież nawet jak grali, to Nets wyglądali tragiczne, może nawet gorzej, bo Deron strasznie żyłował i grał sam i dość kiepsko mu szło

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
grać grubo na Toronto to lekka przesada,niemniej Toronto powinno wygrać.W tym sezonie grają całkiem przyzwoicie,Bargnani gra jak lider,DeRozan też sobie dobrze radzi,a z ławki Davis też daje radę.Do tego solidny Barbossa i kilku przyzwoitych graczy zadaniowych.
Widać też,coraz lepszą obronę i myślę,że Raptors stać na sprawienie kilku niespodzianek w tym sezonie.

Ładnie wygląda typ na Hawks.Kurs 1,91 jest jak najbardziej wart zaryzykowania.
W Bobcats prym wiedzie trio Diaw-Augustin-Henderson.Diaw powinien zostać zatrzymany przez atletycznych podkoszowych Atlanty,a jeśli on zagra słabo to Bobki mają problem bo dobrze rozciągał grę i trafiał ważne rzuty.
Typ:Hawks✅
Kurs:1,91

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Najwięcej zbiórek z trójki ( Blatche, Stoudemire, Anthony ) ✅
Amar&#39;e Stoudemire w Betsson za 2,25

Kurs piękny więc żal by było nie zaryzykować. Statystycznie 7,5 Amare, 6,8 Melo, 7,0 Blatche. Dzisiaj zapewne więcej okazji do zbierania będzie na tablicy Nicks więc Blatche jak dla mnie wypada z rywalizacji . Zostaje Melo i Amar&#39;e. Wyżej oceniam zdolności Amare&#39;a , stąd pobieram po tym przyjemnym kursie.

Otrzymane punkty reputacji: +6
pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Orlando Magic - Chicago Bulls
Typ: Orlando Magic
1.90 Bet-at-home
Ja się nie zgodzę z moim przedmówcą i wydaje mi się, że Orlando ma spore szanse ograć Chicago. Szczególnie ważna dla Magic jest wiadomość o urazie Rose, który sam podkreśla że cieszy się z dnia przerwy pomiędzy meczami, mimo że rentgen nic nie wykazał, ręka dawała o sobie znać. Wszyscy co chociaż trochę mają na uwadze NBA wiedzą kim jest Rose dla Byków, jego absencja może mieć fatalny skutek dla całej drużyny. W przed ostatnim meczu z Atlantą, gdy w trzeciej kwarcie różnica na korzyść Hawks była dwucyfrowa to własnie Derick dał sygnał do ataku, i wraz z Dengiem odrobili straty. W Orlando świetnie prezentuje się Howard, który z meczu z Wizards zanotował podwójną zdobycz. Wraz z nim dobrze prezentuje się Anderson. Uważam, że w Amway Arena naprawdę może dojść do małej niespodzianki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom