>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA sezon 2007/08 . 16 listopada -30 listopada

Status
Zamknięty.
kapa91 2

kapa91

Użytkownik
Phoenix Suns - Orlando Magic 2 3,09 ⛔
Phoenix Suns - Orlando Magic+6,0 2 1,91 ✅

Orlando na fali na ostatnie 10 meczy przegrali jeden - z San Antonio, Dwight&#39;a Howarda w tym sezonie zatrzymać nie może nikt. Czy dzisiaj uda się to centrowi Phoenix. Zobaczymy, po pierwsze kurs. Nie wiem czego buki tak nie doceniają Orlando, ale to nie mój problem, patrząc na kontuzje to nie ma żadnych poważnych, a Magic to drużyna naprawde w tym sezonie nieobliczalna, potrafiąca wygrać z każdym (Boston). U siebie z PHX w tym sezonie przegrali, licze na odwrócenie się tej sytuacji. Po drugie, może nie mi to oceniać, ale w tym sezonie Howard gra lepiej od Yao, a to właśnie center Rakiet przysporzył najwięcej problemów drużynie gospodarzy. Lewis ostatnio zdobywa troche mniej punktów, ale swoje robi, poza tym bardzo dobry Turkoglu. Nie ma co ukrywać Suns bardzo dobrzy u siebie, ale ten kurs, szanse Magics oceniam na jakieś 45%, a szanse z HC 75%. Przeanalizowałem 11 ostatnich mecze między tymi drużynami i PHX tylko 3 razy wygrało różnicą większą niż 6 punktów.

Pozdrawiam
50/50 110:106 mogłoby być lepiej.

juancarlos 0

juancarlos

Użytkownik
Ron Artest (21.7 ppg; 7.4 rpg; 3.7 apg) nie wystapi w dzisiejszym spotkaniu przeciwko Houston Rockets z powodow rodzinnych. Chodzi prawdopodobnie o problemy zdrowotne jego corki.

W takiej sytuacji warto zwrocic uwage na typ Houston Rockets -6. Popularne Rakiety po serii 3 zwyciestw - m.in. przeciwko Suns - przegrali z bedacymi ostatnio w kapitalnej dyspozycji Golden State Warriors. W obliczu problemow Sacramento maja dzis bardzo dobra okazje do nadrobienia porazki przeciwko Wojownikom. Co wiecej, Kings nie sa jakas mocna druzyna, a bez Rona Artesta tym bardziej. T-Mac, Yao i Francis powinni sobie spokojnie poradzic.

fito85 0

fito85

Użytkownik
Juan Carlos, wstrzymałbym się z tym handicapem

Artest (personal reasons) might play Saturday against the Rockets, the Sacramento Bee reports.

skąd masz info, że na pewno nie zagra, raczej własnie zagra

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom