HawK
@moderator:
Zaraz Podam typy, żebyś nie traktował mnie jak trolla, i nie wyrzucał zaraz tego posta.
@igor9k
Cytat:
Napisał
igor9k
A tak już całkiem na poważnie to uważam, że Celtowie dzisiaj wygrają różnicą co najmniej 6 punktów.
Boston Celtics @ Utah Jazz 104:98 ?
?
????
dalej @ igor9k
Ponieważ, moje posty zostały usunięte to nie jestem w stanie się obronić, ale zauważ, że ja wczoraj mówiłem, że boston niekoniecznie wygra. Co nie zmienia jednak faktu, że się pomyliłem, także tu
dla ciebie. Co jednocześnie nie zmienia faktu, że nie stawiałem tego meczu.
Co dzisiaj wygenerował system i zostało przezemnie wyselekcjonowane do zagrania:
Zagrałem w bukmacherze naziemnym, milenium. mogę później wrzucić skana jak przyjdzie i ktoś nie uwierzy ????
jeśli naruszam w jakikolwiek regulamin, to proszę moda o usunięcie tekstu między gwiazdkami.
A tutaj coś co zagrałem wczoraj:
wchodzimy na stronę bukmachera:
http://www.wzbmilenium.pl/?m=10
i wprowadzamy numerek postawionego przeze mnie kuponu, skanu niestety nie wrzucę, bo już odebrany.
9302071229140841-5296
New Y - Chicago
TYP: 1
KURS: 2
Uzasadnienie: mam dwa główne argumenty, poza podpowiedzią systemu:
1) chicago ma nowego trenera, także niewiadome co się może wydarzyć.
2) NY ma 3L streak, a przez jakiś czas może się nie nadarzyć taka okazja na poprawę streaka.
LA Lakers - Boston
TYP: 2
KURS: 1,85
Uzasadnienie: i znów poza podpowiedzią systemu.
tak jak pisało już wiele osób, boston ostatnio tnie wszystkich i wszystko. Jakkolwiek obawiam się lakersów w względnie pełnym składzie, to mam nadzieje, że nie będą zbytnio przeszkadzać bostonowi w rzucaniu koszy.
Portland - Philadelphia
To będzie mam nadzieję wisienka na mojej jutrzejszej wygranej ????
TYP: philadelphia +7
KURS:1,9
Uzasadnienie: Nie będę się powtarzać apropo systemu już więcej ???? obiecuje
Ale 76ersi pod wodzą nowego trenera potrafią dokonać różnych cudów i dziwów ???? dodatkowo jako matematyk, wierzę w prawo serii i to, że 12 wygranych Portland musi się kiedyś skończyć, czego dowodzi fakt, że jest to obecnie najdłuższy streak w lidze, a drużyny najdłuższy od kilku sezonów.
Za małą rzeczowość wypowiedzi, przepraszam, ale troszkę na biegu.
EDIT:
Prawie zapomniałem ???? grane jest to jako ako:
kurs:7.03
Stawka: 159zł
EWK:1005.99