B
434
boca-juniors
Użytkownik
mała strata Love jest jednym z najgorszych w drużynie w tych finałach
Trener Cavs zapowiadał walkę na noże przed Game 1Co myślicie o tym, że Cavs mogą dzisiaj iść na noże z GSW, a wtedy jakiś overek do gry?
Zagraj że pierwsze pkt zdobędzie Tristan Thompson, a może Mozgov'a z ławki wpuści do S5. Kursy piękne. Polecam mocno.Pioteer ma racje, więc nie lepiej zagrać kto pierwszy rzuci 10 pkt? Wiem że to jest loteria ale jak na początku Cavs nie przyciśnie to będzie potem ciężko
A ja się nie zgodzę z tą ofensywą na Goldenów. Gra przenosi się do Cleveland, gdzie Cavs są w swojej hali o wiele mocniejsi mentalnie i te ogórki pomagiery LBJa potrafią grać świetne zawody. Po drugiej stronie barykady bliźniaki wcale nic wielkiego nie graja a wątpię, aby na wyjeździe i w kolejnym 4 meczu ławka wnosiła aż tak wiele. Zresztą dziś Cavs rzuci na szale 200% potencjału, bo jak wjebią to po finale. Często te game 3 przy 0-2 biorą gospodarze bo grają na maksa a Ci co mają 2-0 czują jednak podświadomie komfort tego stanu. No i jest jeszcze aspekt marketingowy tego niby "kinga", liga może chcieć aby swojego bohatera kreskówki nie kompromitować w finale i zrobić pozory walki, tu mogą się włączyć arbitrzy, którzy jak wiemy potrafię wiele zdziałać a w nba szczególnie to modne...
Tak więc mimo wszystko Cavs lekko 4/10 po 1,9 w betgun
Odradzam wynik rywalizacji bedzie brzmial 2-2 po dzisiejszym meczu a mistrzem zostanie Cavs co potopi wielu ludzi myslacych ze Warriors przy 2-0 juz wygralo.Co powiecie na granie dziś w strone GS, kurs 2,1 kusi. Pozdro
Przecież mówiłem i wierzyłem w to, że Golden State to ogarnie mimo 1-3 z OKC. Teraz zachwyt nad GSW po tym jak historycznie spuścili baty Cavs w dwóch pierwszych meczach, jednak Cavs są silni. Na pewno silniejsi niż rok temu, więc są groźni, szczególnie u siebie. Jednak porównują potencjał oby drużyn (z uwzględnieniem absencji Love), GSW są zdecydowanie lepsi. Jest to przede wszystkim drużyna. Koszykówka XXI wieku i nie powinni mieć problemu, żeby zostać mistrzami. GSW miało problemy z 3 meczem w PO, jednak później ogarniali. Na 4 mecz stawiam zwycięstwo GSW, a kurs zaproponowany przez buków na zwycięstwo GSW to według mnie value. Ja stawiam na GSW z małym minusowym handi. A co do Twoich przemyśleń, to uważam, że to przede wszystkim jest sport i tu wszystko jest możliwe. Tu raczej bukmacher nie ustala zasad, a na pewno nie na tak wysokim poziomie rozgrywek ???? Aczkolwiek ciekawy punkt widzenia ????Odradzam wynik rywalizacji bedzie brzmial 2-2 po dzisiejszym meczu a mistrzem zostanie Cavs co potopi wielu ludzi myslacych ze Warriors przy 2-0 juz wygralo.
Takze
Cavs-2
1.980
Pinnacle
Jeszcze chcialbym cos dodac a propos finalu rywalizacji.
Widze to tak bukmacher zawsze musi zarobic a wiec tak najpierw SAS dostaje baty od OKC co jest niespodzianka.Potem OKC bije mistrza 3:1 co znowu jest niespodzianka a potem ten mistrz wychodzi na 4:3 i nikt mi nie powie ze wiedzial ze GSW wyjdzie z tego.Teraz mistrz wygrywa gladko 2 pierwsze mecze po czym co bedzie?Niespodzianka i win Cavs.
Moze jestem chory na glowe ale powiedzcie cos w tym jest co nie ze buk na koncu wychodzi na swoje.