Jedyne o co mi się rozchodzi, to fakt że dział ten z kopalni perełek betów na NBA(niektóre bety na zawodników to była poezja) wygląda tak, jak obecnie. Ludzie tworzący ten dział w czasach jego świetności (jeszcze w tym sezonie, niektórzy userzy wyłapwywali naprawdę bety warte gry) - odeszli. Karmol(on to już dłuższy czas się nie udzielał)SewerynKG, easy, bizon91, maroon, mJaUrVcEin, maciass00, MasaSklili, wojnodrake, Weed233, Drexler, Rambo(też widzę ostatnio się strasznie mało udziela) i inni niewymienieni spece (oraz ci którzy udzielali się przed moim zainteresowaniem bukmacherką), Peja ???? , gdzie się podziewacie:-(? Wiem, że z pewnych względów się nie udzielacie, a szkoda wielka, bo za czasów świetności to pozwalaliście zarobić naprawdę fajnie sumy, a i jakoś po nocach się lepiej oglądało mecze mogąc przeczytać jakiś super trafny, ale z mega poczuciem humoru komentarz.
Teraz, od razu mówię, że nie piszę o wszystkich, mamy serwowane np. Jeżeli A>B>C, gdy gra A vs C, to na A możecie stawiać domy i wgl.
Już nie chodzi o samą skuteczność, ale argumentację typów i ton ich przedstawiania jakoby to o czymś oczywistym się pisało, a inny punkt widzenia "to sobie możecie wsadzić, ja mam rację".
Jednak moderacja działu pozwalająca na taką twórczość (ja rozumie jak ktoś jest początkujący czy coś, ale czasem wystarczą 2 sensowne zdania do typu) sprawia, że nie przybywa ludzi mogących zastąpić chodź trochę wyżej wymienionych(nie jest to żądne smarowanie, moja opinia, i myślę że wielu się zgodzi).