Tylko, że na ten moment Dallas i Memphis to dwie różne bajki, jeżeli chodzi o skład i kontuzje. W Dallas grają prawie że najlepszym składem, a Miśki to szpital i nie mają kim grać. Szybciej w tym meczu szukałbym underaForumowicze jak myślicie jak będzie dziś jeśli chodzi o handicapy?
Czy są śmiałkowie jak ja co zagrają Grizzlies+18 przy kursie 1.91 na williamhill? Pytam czysto teoretycznie bowiem ja gram Grizzlies handi dziś bo oni są charakterni jak Dallas a wczoraj Mavs przykusrie 13 wjechało aż miło...Następny mecz polecamgrać OKC bo Durant obiecuje poprawe jarównież ten 2 mecz to mega fuks choć wiem że Thunder w sezonie nie raz nie dwa nie 5 grali wpodobny sposób. Jak dla mnie 3 drużyna NBA a czasem żal na ich koszykówkę patrzeć ????
ja ako Boston +14 ah i Memphis +25 ah kurs cos kolo 1.7 w playoffach nie ma slabych druzyn i dzis tak jak wczoraj goscie beda walczyc o najlepszy rezultat
W mojej ocenie Boston +10,5 @1,5 miało wejść na luziku a tu taka patolka...To chyba jeszcze mało co widziałeś NBA ;-) Co jakiś czas ktoś się mocno wkurza jak mu nie wejdzie zakład hehe pozdro
Typu nie neguję, natomiast nie wierzę żeby Detroit zagrało na takich wysokich procentach choćby przy rzutach ze 3 jak w G1. Ja myślę, że to spotkanie będzie trochę wolniejsze niż poprzednie i tym razem Pistons będą musieli bardziej wykazać się defensywie niż ofensywnie aby zrobić niespodziankę i wziąć G2. Ale handi wygląda sensownie. Osobiście nie gram nic pre, a może skuszę się na jakiś under na live.W pierwszej kolejności trzeba zaatakować handicap na Pistons dzisiejszej nocy. Jestem wręcz przekonany, że Detroit urwą 1-2 spotkania Cavaliers. W zasadzie mogli to zrobić już podczas G1, ale zabrakło doświadczenia. Spośród wszystkich trenerów uczestniczących w PO van Gundy to tak na miękko licząc TOP5 taktyków (Pop, Carlisle, Vogel), po prostu łebski gość i mimo, że swoje drużyny buduje według jednego schematu to potrafi reagować na wydarzenia na parkiecie. Pistons potrafili w regularze napsuć krwi Cavaliers, co zresztą udowodnili w G1, gdzie zwycięstwo Cleveland wcale nie przyszło z łatwością. H2H w regularze 3:1 na korzyść Pistons i naturalnie Cavs nie pokryli ani razu handicapu (+8 podczas jedynego zwycięstwa). Oczywiście jak już wspominałem PO to inna bajka, wychodzi doświadczenie, LeBron włącza piąty bieg, to miejsce i czas zawodników z jajami, ale Detroit, na przykładzie drużyn 89-90; 04-05, to banda charakternych gości, którzy niczego tutaj nie oddadzą za darmo. Jakość jest po stronie Cavs, ale trener i charakter (patrząc na takiego Love'a czy Kyriego) zdecydowanie po stronie Pistons i sądzę, że warto zaatakować handi, bo linia wysoka, a spotkanie powinno być znów na styku.
Detroit Pistons +10 @ 1,9
Bet365
I tak wygrają, bierz póki kurs jeszcze w miaręPanowie jeżeli ktoś znajdzie oficjalne info na temat stanu kostki Stefana to proszę o odzew ????
Spowodowane jest to ostatnim niskim wynikiem, ale ta skuteczność nie ma prawa się juz powtórzyćE: no rzeczywiście linia wyżej na OKC@DAL wygląda nieźle, zaskakująco niska.