>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nba & Piłka Nożna

tobias 359

tobias

Użytkownik
Witam,
Tak jak w tytule tematu typy podawać będę z NBA i Piłki Nożnej.
Obstawianiem spotkań zajmuje się od roku, zaś mecze oglądam od dobrych kilku lat. Temat posłuży mi jako wyznacznik moich umiejętności z zakresu bukmacherki. A wam mam nadzieje pozwoli coś ugrać.

Kilka informacji odnośnie tematu;
- gram głównie w Bet365,
- zastosuje stawkowanie 1/10 jednostek,
- statystyki umieszczam co miesiąc,

Co do komentarzy to chciałbym zachować przejrzystość tematu, dlatego wszelkie uwagi proszę kierować na PW. Oczywiście jestem otwarty na merytoryczną krytykę ????
Pozdrawiam!​

Otrzymane punkty reputacji: +1
tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 1
⚽West Ham - Tottenham Hotspour
Typ; West Ham DNB
Kurs; 2,25
Stawka 4j⛔
Wygrana 9j

Czekałem na składy... West Ham u siebie jest mocny, Tottenham grał w czwartek mecz w Lyonie, po za tym wciąż kontuzjowany jest Defoe. Według mnie to duże osłabienie, fakt Bale wyśmienicie go zastępuje, ale pytanie ile jeszcze razy sam Bale pociągnie ofensywę ,,Kogutów&quot;.
W obronie Dawson z Caulkerem mnie nie przekonują. Mogą mieć problemy z Carollem... Wiem, że ten ostatni argument trochę śmiesznie brzmi ???? Parker wrócił po kontuzji, wciąż brak Sandro.

Tottenham team v West Ham: Lloris, Walker, Vertonghen, Caulker, Dawson, Parker, Holtby, Lennon, Dembele, Bale, Adebayor.
West Ham team v Tottenham: Jaaskelainen, O&#39;Brien, Demel, Collins, Reid, O&#39;Neil, Diame, Nolan, Jarvis, Cole, Carroll
źródło; oficjalne konto PremierLeague na Twiterze.

Krótko;
Bale jednak ciągle On Fire. 3 bramka niesamowita... nie oszukujmy się gdyby nie Jaskelainen mecz zakończył by się dużo wcześniej.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 2
???? Utah Jazz - Boston Celtics
Typ;Utah Jazz -3,5
Kurs;1.50
???? Toronto Raptors - Washinghton Wizards
Typ;Over 183,5
Kurs;1,43

AKO; 2,15

Stawka 5j.⛔
Wygrana 10,76j.

Kursy oczywiście z Bet365

Co do overa to w pierwszej kwarcie obie ekipy ,,popisały się&quot; fatalną skutecznością (12-41) rzutów z gry. Rudy Gay nie istniał a te 20 kilka punktów zawsze ukręcił. Celtowie zaskoczyli.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 3
⚽ Everton - Oldham ✅
Typ; 1
Kurs; 1.18
⚽ Sheffield Utd - Leyton Orient
Typ; 1
Kurs; 1.61
Ako; 1.91⛔
Stawka 3,5j
Wygrana 6,5j

Everton
team to play Oldham: Howard, Neville, Baines, Gibson, Jagielka, Jelavic, Mirallas, Distin, Osman, Pienaar, Coleman
Jak widać Moyes nikogo nie oszczędza, Everton traktuje poważnie Puchar Anglii i dziś spokojnie powinni wygrać. W pierwszym meczu podopieczni Moyesa stracili bramkę na 2;2 w ostatniej akcji meczu. Brakuje Fellainiego, ale nawet bez niego Everton ma kim postraszyć w ofensywie.
Sheffield bije się o awans do Championship. W czubie tabeli jest bardzo ciasno i zespół gospodarzy takie mecze ma wygrywać. Goście małe problemy kadrowe.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 4
???? Phoenix Suns - Minnes ota Timber wolves
Typ ; O ver 1 89⛔
Kurs; 1,44

???? Chica go Bulls - Clev eland Ca valiers
Typ; B ulls - 3,5⛔
Kurs; 1,4 0
Ako; 2.00
Stawk a ; 4 j.
⛔
Wy grana; 8j. W Phoenix nawet dogrywka nie pomogła. Pff
Czikago słabizna w obronie, jednak poza domem warto na nich st awiać. Kupon 5
???? Phila dep hia 76 ers - Orlando Magic
Typ ; Under 1 84
Kurs; 2.00
Staw ka; 2j.
Wy gra n a; 4j.
✅
Wynik 182 :grin:

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 6
⚽ Zagłębie Lublin - Ruch Chorzów
Typ; 1
Kurs; 1,75
Stawka 4j.⛔
Wygrana 7j.

Stało się, W Betclic większy kurs na te zdarzenie.​

Kupon 7
⚽ Bayern Monachium - Borussia Dortmund
Typ; Bayern over
2,5
Kurs; 3,25
Stawka; 2,5j.⛔
Wygrana; 8j.

Wygrana bawarczyków dobra opcja, ale po 1,65 nie biorę.
W Weekend kursy 1,85 jeszcze się nadawały to gry.
Oczekuje otwartego meczu i skutecznej gry gospodarzy, są w świetnej w formie i dziś mają okazje zrewanżować się za porażki z poprzedniego sezonu właśnie z BVB. Szkoda, że nie zagra Ribery, jednak Robben siedzący ostatnio na ławie będzie głodny gry. Kto jak nie on pamięta złe chwilę z poprzedniego sezonu... Motywacja, stadion, obecna forma.
Na luźno obstawiam wynik 3-1 wiadomo dla kogo.

Małe podsumowanie;
Przytoczę popularne słowa, wypowiedziane przez obywatela podczas ,,pielgrzymki&quot; Donalda T. po naszym pięknym kraju: ,,Panie Premierze jak żyć?&quot;
Bayern miał multum sytuacji, niestety niemoc, Weidenfeller, Kross i po moim overze a były realne szanse...
Polska piła bez komentarza, Małek dał zarobić jedynie.

W temacie czerwono jak w dzielnicy burdeli pewnego europejskiego miasta. Obiecuje poprawę :cool:

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 8
???? New York Knicks - Golden State Warriors
Typ; Knicks - 3,5✅
Kurs; 1,48

???? Oklahoma City Thunder - New Orleans Hornets
Typ; Over 198 ⛔ (193 pkt)
Kurs; 1,44
Ako; 2.00
Stawka 5j
Wygrana 10j

3 mecz Warriors w ciągu 4 dni. Goście bez Davida Lee, który po wczorajszym spięciu z Hibbertem został zawieszony na jedno spotkanie. Co oznacza ogromną przewagę NY w pomalowanym.
Wczoraj z Pacers trzymali się jako tako, Curry rzucił pierwsze 10 pkt i to on głównie utrzymywał kontakt z Pacers. Z pewnością ławka Indiany w postaci wracającego po kontuzji Grangera i zagubionego Augustiena pomagała gościom... Dziś liczę na NY, potrzebują zwycięstw na podbudowanie team spirit. A gdzie indziej jak nie W Madison Square Garden.

W drugim meczu over, Thunder z Durantem na czele. Hornets/Pelikans bez Davis&#39;a co powinno ułatwić akcje penetracyjne gosp. Nie mam w zwyczaju grać takich wysokich handi, stąd ten typ.

Kupon 9
???? Utah Jazz - Atlanta Hawks
Typ; 2
Kurs; 2,65
Stawka; 1,5j.✅
Wygrana; 5j.

Myślę, że Atlanta jest nie doceniana i widzę value. Utah bez Millsapa (Twitter, David Locke. komentator radiowy Utah Jazz)
Jastrzębie 4 wygrane z rzędu min. w Milwaukee czy Dallas.
Na sucho Over 200 pkt

Kupon 10
???? Memphis Grizzlies - Dallas Mavericks
Typ; 2 ⛔
Kurs; 3,70
Stawka; 2j.
Wygrana; 7,5j.

Memphis po oddaniu Gaya znacznie straciło na jakości w ataku. Dallas ostatnio ma problemy w clutch time z Bukcs (Ta akcja Collisona bez żadnej koncepcji) czy z Lakersami. Grizlies 4 ostatnie mecze u siebie win, ale zobaczmy z kim; Orlando Magic, Timbervolves, Kings, Golden State Warriors. Tylko Ci ostatni są zespołem ze strefy Play-off. Liczę na udany powrót O.J Majo do hali w której przecież występował z powodzeniem.

Kupon 11

???? Portland Trail Blazers - Denver Nuggets
Typ; 1⛔
Kurs; 2.00
Stawka; 2,5j.
Wygrana; 5j.

To moje pierwsze analizy, dlatego proszę o wyrozumiałość.
Pogram jeszcze Ellias over 18,5, i over w San Antonio, ale to na luźno poza tematem.

Oklahoma 119 pkt, ale Noh 74 i nici nawet z tak niskiego overa.
Dallas Maverics w 3 kwarcie zdobyte całe 5 pkt????
Portland 109-111. Niewiele brakło.

Aby nie być gołosłownym Chandler zebrał 28 piłek, Curry On Fire (54 pkt) Ellias niesamowity game winner.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 12
???? LA Lakers - Minnesota Timberwolves
Typ; Lakers - 5,5✅ (116-94)
Kurs; 1,44

???? Chicago Bulls - Philadelphia 76ers (93-82)
Typ; Bulls -2,5✅
Kurs; 1,40

Ako; 2,00
Stawka; 3j,
Wygrana; 6j,✅

Lakers walczą o PO, takie mecz po prostu muszą wygrywać, dlatego będzie pełna mobilizacja. Wilki dziś bez A. Kirlenko co jest dużym osłabieniem ofensywy. Na sucho myślę o overze 205.
Co do drugiego typu, dam drugą szanse Bykom. Buzzer i Noah powinni zgnieść Hawesa. Podopieczni Tabanou notują 3 porażki z rzędu u siebie. Czas przełamać serię a rywal idealny. 76ers...
Na luźno under178pkt i Boozer over 15,5.

Planowo :grin:

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 13
???? Lech Poznań - Polonia Warszawa ⛔
Typ; 1
Kurs; 1,61

???? Vitesse - Utrecht ✅
Typ; Vitesse over 1,5
Kurs; 1,60

Ako; 2,58
Stawka 3,5j.⛔
Wygrana 9j.

Kursy z Bet365. Vitesse overowa drużyna, u siebie lubią strzelać.
Lech już w pierwszym meczu rundy wiosennej odrobił 3 pkt do lidera. Dziś trzeba wygrać bo jutro w stolicy GKS nie ma czego szukać. Polonia w rozsypce kadrowej...
Rodzimej ligi zawsze się obawiam. ????
A jednak wykrakałem. Odpuszczam nasza ,,ekstrak las ę&#39;&#39;​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 14
????
Mia mi Heat - Memphis Grizzlies (98- 91)
Ty p; Miami - 3, 5✅
Kurs ; 1, 46

???? Houston Rockets - Or lando Magic (118-110)
Typ; Houston - 3,5✅
Kurs; 1,38
A
ko; 2 ,00
Stawka; 5j
Wygrana; 10 j✅

Miami według mnie na właśnie takie mecze się sprę ż a . Grizzlies grają defensywnie , ale dziś im to nie pomorze wobec LBJ i spółki. Gas ol z Randolp h rzucą swoje i tyle w temacie.
9 5 -83 Coś w t ym stylu widzę. Mialem grac Jazz , ale wypadł Mill sap(50/ 50) i Jeffers on . Zdecy dowałem si ę na Rak iet y... Orlando nadal problem z kontuzjam i . Houston cz ują na plecach odde ch Lakersów w walce o playoffy, dlatego dziś zwycięstwo po winno być formalnością . Jazz ostat nio obniżyli loty (patrz kontuzje)i trzeba to wykorzystać.
100 goście spokojnie rzucą.

Kup on 15

????Marc Gasol over 15,5 pkt. (Memhis Grizzlies) 24 pkt
Bet3 65

Kurs ; 2.00
Stawka ; 2j
Wygrana; 4j✅
Bosh nie jest centrem, Miami gr ają tzw niską piątką i to mnie skłania do pogrania na Gasola. Obecnie jest to pierwsz a o pcja w ataku gości i ostatnie mecze to pokazują. Jeżeli nie wyłapie szybko fauli linia do po kryc ia.

Kupon 1 6

????
Brooklyn Nets - Da llas Mavericks (90-98 )
Typ; Under 201✅
Kurs; 1 ,44

???? Denver Nuggest - Oklahoma City Thun
der (105-103)
Typ ; Over 210⛔
Kurs ; 1,44

Ako ; 2,00
Stawka ; 3 j.⛔
Wygrana ; 6 j.

Szkoda drugiego kuponu , było blisko :-|​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 17
???? Tottenham Hotspur - Arsenal Londyn (2-1)
Typ; Tottenham over 1,5 gola
Kurs; 1.90
Stawka; 4,2j.
Wygrana; 8j.✅

Tottenham jest faworytem w tym spotkaniu, ale czystego winu nie zaryzykuje. Koguty pod wodzą Villasa-Boasa realnie mogą myśleć o eliminacjach do LM w przyszłym sezonie. Dziś mogą zrobić w tym celu ogromny krok tzn powiększyć przewagę punktową nad 5 Arsenalem do 7 pkt. Ogólnie spodziewam się overovego meczu, co sezon derby północnego Londynu owocują w gole. W pierwszym meczu tego sezonu Arsenal wygrał 5;2. Czerwona kartka dla Adebayora zepsuła według mnie tamten mecz. Fajnie się oglądało, ale raczej to już było jednostronne widowisko. Do tego typu skłania mnie też słaba postawa defensywy Arsenalu, zdarzają im się błędy jak w A-klasie. Co do Tottenhamu to oczywiście wszyscy liczą na Bale&#39;a, który jest w mega gazie. Gol w derbach to jest coś, a piłka mu siedzi jak nigdy... Cieszy powrót Parkera w środku pola (jeżeli macie zakład kartkowy w buku to warto pograć na Parkera)
Myśle nad wynikem 2;1 ; 2;2 lub 3;1.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 18
???? New York Knicks - Miami Heat (93-99)
Typ; Miami -5
Kurs; 1.95
Stawka; 2j.
Wygrana; 3,9j. ✅

Heat zagra z Knickami w bardzo prestiżowym meczu. Jak wcześniej pisałem odnośnie NY ta wygrana z Golden State Warriors mnie nie przekonała. Chandler zebrał 29 piłek, przez co Ny zdobywali punkty 2 szansy. Wyraźnie przygasł Kidd, zawsze rzucił jakąś 3 i dzielił się lepiej piłką. Anthony rzucił swoje i dziś pewnie też rzuci (over 29,5) Ale czy to wystarczy na Heat? Moim zdaniem NIE. LBJ uwielbia takie pojedynki... Stawka mała ze wzgędu na atmosferę jaka panuje w Madison Square Garden, przewagę na pozycji 5 i świadomość, że Knicks to śpiący niedźwiedź i prędzej czy później się przebudzi! (mam namyśli ich formę z pierwszej części sezonu) Oby nie dziś...

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 19

???? La Lakers - Atlanta Hawks (99-98)
Typ; Lakers +1,5
Kurs; 1,33

???? Sacramento Kings - Charlotte Bobcats (119-83)
Typ; Kings -4,5
Kurs; 1,55

Ako; 2,00
Stawka; 5j.
Wygrana; 10j.✅

Kupon 20

???? Orlando Magic - Memphis Grizzlies (82-108)
Typ; Orlando Magic
Kurs; 4,5
Stawka; 2j.⛔
Wygrana; 9j.

tobias 359

tobias

Użytkownik
21 Kupon
???? Golden State Warriors - Toronto Raptors
(125-118)
Typ; Warriors -1,5
Kurs; 1,43

???? Portland Trailblazers - Charlotte Bobcats
(122-105)

Typ; Portland -8,5
Kurs; 1,41
Ako; 2.00
Stawka; 4j.
Wygrana; 8j.✅

22 Kupon
???? Milwukee Bucks - Utah Jazz
(109-108)
Typ; Bucks - 5,5
Kurs; 1,95
Stawka; 2j.⛔
Wygrana; 3,9j.

tobias 359

tobias

Użytkownik
23 Kupon
???? Kobre Bryant over 5,5 asyst (Bet365)
Kurs; 1,66
Stawka 6j.⛔
Wygrana 10j.

Ze stawką się podpaliłem. Miałem nadzieje, że Kobe przeciwko czołowej drużynie NBA zagra tak jak poprzednio tzn dzieli się piłką. A tu marne 2 asysty i mamy efekty.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 25
???? New Orleans Hornets - La Lakers (102-108)

Typ; Lakers -2,5
Kurs; 1.95

Stawka; 4j.
Wygrana; 7,8j.✅

Kupon 26
???? Atlanta Hawks - Philadelpia 76ers (107-96)
Typ; Hawks -3,5
Kurs; 1,40

???? San Antonio Spurs - Chicago Bulls (101-83)
Typ; Spurs -3,5
Kurs; 1,43
Ako; 2.00
Stawka; 4j.
Wygrana; 8j. ✅

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 27
Russel Westbrook over 26,5 pkt
(21pkt)
Stawka; 3,5j.⛔
Wygrana; 6j.

Westbrook w ostatnich 3 meczach średnio notuje 34,7 pkt co jest imponującym wynikem. Russel jest dość specyficzną postacią, lubi gwiazdorzyć. Zaczynając od jego specyficznego stylu ubierania, aż po co mnie bardziej interesuje graniu swoich akcji na siłę. Dokładnie to było widać w przegranym starciu z Lakersami w Staples Center. Kiedy mimo iż ceglił forsował swoje akcje. Patrząc na miejsce w którym jest rozgrywane spotkanie - magiczne MSG tu Russel musi się pokazać. W tej hali wielcy tego sportu zawsze grali popisowe zawody... (LBJ, Kobe, Rising Star - Curry). Dodatkowo Felton z małą nadwagą będzie mieć ciężko przeciwko niezwykle dynamicznemu Westbrookowi...
Wyglądać to będzie następująco; Russel pojawi się w NY ubrany w t-shirt z krokodyla filipińskiego z czerwoną torebką i okularami w niebieskie oprawki. Następnie rzuci 32 pkt i po sprawie...

8/22 i po zawodach

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 28
⚽Manchester United - Chelsea Londyn
Typ; ManU
Kurs; 1,72
Stawka; 3,5j.⛔
Wygrana; 6j.

Tak wiem mecz dopiero w niedziele, ale gram już dziś (tfu już wczoraj powinienem 1,80). Kursy idą w dół i kto wie jak w dzień meczu spadną...
Manchester United obecnie obok Tottenhamu najlepiej grająca angielska ekipa. Czerwone diabły są strasznie pobudzone odpadnięciem z LM na rzecz Realu po kontrowersyjnej czerwonej kartce dla Naniego. Fergie żuje gumę w przyspieszonym tempie a to oznacza, że wszystko co najlepsze zostanie rzucone na Chelsea... Motywacja po stronie gospodarzy i nawet Benitez jest po ich stronie :grin:. Tak Rafa kompletnie się nie sprawdza w roli szkoleniowca Chelsea, ale w sumie się nie dziwie, zawodnicy po zwolnieniu Di Matteo byli zdruzgotani. Pan Abramovich niczym rozkapryszony dzieciak bawiący się kostką rubika poprzestawiał wszystko w momencie. Benieza mówiąc delikatnie w niebieskiej części Londynu nie kochają. Po sezonie odejdzie na 100%, zawodnicy i kibice pewnie już chcą, aby ten sezon się skończył.
O zgrozo przyjdzie im zagrać z United w Pucharze Anglii, forma wyjazdowa fatalna na 10 spotkań 4 wygrane, może nie wygląda tak źle, ale zobaczmy z kim wygrali; Midlesborough (Championship), Sparta Praga (grali słabo), Stoke i Southampton.
Z mocniejszymi rywalami przegrywali tj. City, Newcastle i Steua?
United absolutnie najwyższa półka europejska.
Na luźno United over 2,5 gola po kursie 3,25.

Małepodsumowanie. United kompletnie niczego nie wynieśli z potyczki z Realem Madryt. Po strzeleniu gola bronili wyniku ograniczając się jedynie do kontr. Chelsea mając tyle miejsca skrzętnie do wykorzystała, aczkolwiek kibice Chelsea czują pewnie mały niesmak. Pozdro​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 29
???? San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder (105-93)
Typ; OKC
Kurs; 2.00
Stawka; 4j.⛔
Wygrana; 8j.

Kupon 30

???? Golden State Warriors - New York Knicks (92- 63)
Typ; Knicks +8
Kurs; 1.35

???? Utah Jazz - Detroit Pistons (103-93)
Typ; Utah -5,5
Kurs; 1,41

Ako; 1,90
Stawka; 2,6j.⛔
Wygrana; 5j.

Knicks całe 63 pkt ????

Do góry Bottom