bundesmaster
Użytkownik
Hm... GSW podejrzewam, że bez Curry'ego mało ugrają. Gdyby jeszcze Dwight zagrał to już kompletny rozpi*rdol. No cóż, liczę na L.A. i Kobe'ego. Let's go Lakers! Let's go!
Ta a do piątku zostało pare dni.. jak tak argumentujesz swoje wszystkie typy to pozdr... Dlaczego Real wystawił bdobry skład w meczu memphis skoro w piątek mają eurolige? dlaczego w ogole pojechali do USA skoro w piątek mają mecz?...GSW wygrali i to wysoko
A dzisiaj dobrym betem będzie granie na Raptors z handi,jakimkolwiek składem wyjdą nie interesuje mnie to.Trener Laso byłby idiotą gdyby przed piątkowym ważnym meczem w eurolidze nie wiadomo jak eksploatował swoje gwiazdy.Przewiduje że dzisiaj Rudy wraz z Miroticem,Reyesem nie pograją za dużo.Ważniejsze jest spotkanie piątkowe i on zdaje sobie z tego sprawe.Handik na Raptors jest niski
Raptors(-5) 1.91 4/10
Pinnacle
Jakie parę dni, to gracze Realu od razu z lotniska wejdą na parkiet, raptem 2 dni bedą mieli na treningi i to też chyba niecałe, a "przestawić się" na Europę też trzeba? Poza tym grają z nie byle kim tylko z Panathinaikosem.Ta a do piątku zostało pare dni.. jak tak argumentujesz swoje wszystkie typy to pozdr... Dlaczego Real wystawił bdobry skład w meczu memphis skoro w piątek mają eurolige? dlaczego w ogole pojechali do USA skoro w piątek mają mecz?...
Nie grają z Raptors w czwartek żeby wystawili rezerwy..
Nie muszą sie na nic przestawiać xd Przeciez oni juz są w rytmie sezonowym znowu sie nad nimi tak nie rozczulaj...Przestawic to sie musiał Boston i Dallas w Europie...Po za tym w Toronto tez lekkie przemeblowanie, po obozie przygotowawczym są..Jakie parę dni, to gracze Realu od razu z lotniska wejdą na parkiet, raptem 2 dni bedą mieli na treningi i to też chyba niecałe, a "przestawić się" na Europę też trzeba? Poza tym grają z nie byle kim tylko z Panathinaikosem.
Handi jak dla mnie warte zagrania, ale to mój pierwszy post więc zaraz mi się oberwie zapewne, ale jestem za tym -5. :grin:
Chyba najważniejsza informacja, bo najlepszy zawodnik nie zagra. Z ciekawszych informacji, trzeba wspomnieć, że Collison przeszedł do Mavs, ma go zastąpić D.J. Augustin, którzy przywędrował z Bobcats. Fakt, w drużynie są jeszcze West, Hill, Hibbert czy George, jednak w mojej ocenie w tym meczu oni dużo nie pograją. Nowy rozgrywający bo spodziewam się, że Augustin wyjdzie w pierwszej piątce, brak Grangera oraz dobra paczka ze strony Wilków. To wszystko jak się zbierze do jednej kupki to wniosek nasuwa się sam, dziś to gospodarze powinni być górą. Good Luck !Comment: Granger (knee) is not expected to play in Indiana's preseason opener Wednesday night against the Timberwolves, the Indianapolis Star reports.