>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik - mecze przedsezonowe

Status
Zamknięty.
bundesmaster 0

bundesmaster

Użytkownik
Hm... GSW podejrzewam, że bez Curry&#39;ego mało ugrają. Gdyby jeszcze Dwight zagrał to już kompletny rozpi*rdol. No cóż, liczę na L.A. i Kobe&#39;ego. Let&#39;s go Lakers! Let&#39;s go!

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
GSW wygrali i to wysoko ;)
A dzisiaj dobrym betem będzie granie na Raptors z handi,jakimkolwiek składem wyjdą nie interesuje mnie to.Trener Laso byłby idiotą gdyby przed piątkowym ważnym meczem w eurolidze nie wiadomo jak eksploatował swoje gwiazdy.Przewiduje że dzisiaj Rudy wraz z Miroticem,Reyesem nie pograją za dużo.Ważniejsze jest spotkanie piątkowe i on zdaje sobie z tego sprawe.Handik na Raptors jest niski
Raptors(-5) 1.91 4/10
Pinnacle

ajax123 7

ajax123

Użytkownik
GSW wygrali i to wysoko ;)
A dzisiaj dobrym betem będzie granie na Raptors z handi,jakimkolwiek składem wyjdą nie interesuje mnie to.Trener Laso byłby idiotą gdyby przed piątkowym ważnym meczem w eurolidze nie wiadomo jak eksploatował swoje gwiazdy.Przewiduje że dzisiaj Rudy wraz z Miroticem,Reyesem nie pograją za dużo.Ważniejsze jest spotkanie piątkowe i on zdaje sobie z tego sprawe.Handik na Raptors jest niski
Raptors(-5) 1.91 4/10
Pinnacle
Ta a do piątku zostało pare dni.. jak tak argumentujesz swoje wszystkie typy to pozdr... Dlaczego Real wystawił bdobry skład w meczu memphis skoro w piątek mają eurolige? dlaczego w ogole pojechali do USA skoro w piątek mają mecz?...
Nie grają z Raptors w czwartek żeby wystawili rezerwy..

S 1

suworow

Użytkownik
Ta a do piątku zostało pare dni.. jak tak argumentujesz swoje wszystkie typy to pozdr... Dlaczego Real wystawił bdobry skład w meczu memphis skoro w piątek mają eurolige? dlaczego w ogole pojechali do USA skoro w piątek mają mecz?...
Nie grają z Raptors w czwartek żeby wystawili rezerwy..
Jakie parę dni, to gracze Realu od razu z lotniska wejdą na parkiet, raptem 2 dni bedą mieli na treningi i to też chyba niecałe, a &quot;przestawić się&quot; na Europę też trzeba? Poza tym grają z nie byle kim tylko z Panathinaikosem.
Handi jak dla mnie warte zagrania, ale to mój pierwszy post więc zaraz mi się oberwie zapewne, ale jestem za tym -5. :grin:

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Cavs -10 - Siena 1.94
Marathon/Panbet
4/10

Siena pokazała się w meczu z SAS, gdzie SAS grało głęboką rezerwą, nawet Eddy Curry grał prawie 10 minut. Jednak między NBA, a Euroligą różnica poziomów jest.

Siena nie przywykła raczej do grania co 2 dzień, więc myślę, że to mały plus po stronie Cavs, bo niektórzy gracze Sieny grali przecież po pół godziny z SAS.

Cavs mają naprawdę fajny, młody skład. Nie można temu zaprzeczyć. Ostatnio grali wewnętrzny sparing, Irving forma jak w midseason wg tego co czytałem. Casspi w wakacje pokazał, że dojrzał do roli lidera, widać to było w meczach reprezentacyjnych. Jest też kilku bardziej doświadczonych zawodników jak Varejao, Miles, Gibson, a do tego utalentowani rookies i sophomores. Naprawdę ciekawa ekipa, z bardzo dużą ilością talentu i takie ekipy jak Siena powinni wg mnie spokojnie pokonywać.

ajax123 7

ajax123

Użytkownik
Jakie parę dni, to gracze Realu od razu z lotniska wejdą na parkiet, raptem 2 dni bedą mieli na treningi i to też chyba niecałe, a &quot;przestawić się&quot; na Europę też trzeba? Poza tym grają z nie byle kim tylko z Panathinaikosem.
Handi jak dla mnie warte zagrania, ale to mój pierwszy post więc zaraz mi się oberwie zapewne, ale jestem za tym -5. :grin:
Nie muszą sie na nic przestawiać xd Przeciez oni juz są w rytmie sezonowym znowu sie nad nimi tak nie rozczulaj...Przestawic to sie musiał Boston i Dallas w Europie...Po za tym w Toronto tez lekkie przemeblowanie, po obozie przygotowawczym są..
Grajcie tego - na Toronto ja sie trzymam tezy +16 na Real, zobaczymy;d
P.S Witamy na forum

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Toronto Raptors (Usa) - Real Madrid (Esp)
Różnice poziomów między NBA, a basketem z Europy widać na każdym kroku. Dziś w nocy Hiszpański Real Madryt znowu postara się zaistnieć w świecie. Dla Królewskich będzie to drugie starcie z ekipą zza oceanu. Trzy dni temu polegli w rywalizacji z Memphis Grizzlis 93:102.
Drużyna z Madrytu we wspominanym meczu pokazała się z dobrej strony. Dzielnie walczyła, a wyróżniającymi się postaciami byli: Fernandez (16 pkt.) oraz Mirotic (14 pkt.). Ekipa z Memphis podeszła do meczu z Realem dość poważnie i dlatego Gay, Randolph czy Gasol spędzili na parkiecie ponad 30 minut. Jak na pierwszy mecz przedsezonowy wypadli dość dobrze. Co do ekipy z Kanady to w mojej opinii mają oni bardzo fajny skład i nie będą już jedną z najgorszych ekip w całej NBA. Do mocnego trzonu Raptorsów, czyli Bargnianiego, DeRozana czy Calderona dołączyli ciekawi zawodnicy. Przyszedł Lowry, który pewnie będzie pierwszym playmakerem tej ekipy, bo nadaje się do tego i udowodnił to grając w Houston. Między innymi są jeszcze Fields z Knicks, pierwszoroczniak Ross czy bardzo dobrze zapowiadający się Valanciunas. Co jak co, ale na papierze wyglądają bardzo ciekawie. W końcu ekipa Raptors będzie mogła powalczyć o awans do play-off, tak jak było zza czasów Bosha.
Ze stawką lepiej nie szaleć bo jak to w meczach przedsezonowych wszystko jest możliwe. Jednak w mojej opinii ekipa z Toronto powinna dobrze zagrać i pokonać rywali z Europy.

Toronto Raptors (Usa) - Real Madrid (Esp) # 1.40 Bet365 ✅ 102:95
Toronto Raptors (-5.5)(Usa) - Real Madrid (Esp) # 1.90 Bet365 ✅ 102:95

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Nie moge pojąć skąd taki kurs na Jazz,GSW są b2b i nie chce mi sie wierzyć by na tym etapie preseason coach miał nadmiernie wymęczać swoich grajków.Ten kurs to jakieś nieporozumienie,będe w szoku jeśli Jazz mający naprawde fajna paczke,bez kontuzji przegrają to spotkanie.Preseason to kopalnia dogów,tak mieliśmy wczoraj tak jest też dzisiaj.
Jazz 2.40 3/10
Pinnacle

omlygoryl88 121

omlygoryl88

Użytkownik
Barcelona - Mavs
Dallas ostatnio z Albą nie grali jakiegoś wielkiego kosza. To dopiero Preseson więc wszystko się może zdarzyć. Barcelona rozegrała już pare meczów o punkty, co z pewnością jej pomoże. Amerykanie muszą się jeszcze rozegrać. Szanse oceniam dziś 50 na 50. Mecz odbywa się w Hiszpani więc trybuny powinny sprzyjać Katalończykom.
Myśle że mecz będzie wyrównany ale skłaniam się raczej w kierunku Barcy.
W tym meczu Proponuje:
Barcelona 2.75✅
Barcelona +5.5 1.85✅

Kursy Bwin

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Minnesota Timberwolves - Indiana Pacers # 1.64 Bet365 ✅ 84:70 IZI ????
Jak wiadomo preseason to preseaon i lepiej nic nie grać. Jednak ja jak co roku gram płaską stawką to co się wydaje pewniejszego. Dziś kilka spotkań, mnie w oko wpadł mecz w którym Wilki podejmą na swoim parkiecie przyjezdnych z Indianapolis.
Ekipa Timberwolves w tym sezonie ma bardzo interesujący skład. Do najlepszego zbieracza w lidze Love dołączyli ciekawi zawodnicy, między innymi: Kirilenko oraz Shved z CSKA Moskwa, z pewnością będzie to duże wsparcie dla całej drużyny. Oprócz nich do kadry dołączyli jeszcze: Stiemsma oraz Roy, który w ubiegłym roku zawiesił buty na kołku, ale teraz wraca. Jak dla mnie niezła paczka i z pewnością coś ugrają w tym sezonie. W tym meczu raczej nie wystąpią Rubio oraz Ridnour, którzy mają jakieś urazy.
Co do Pacers to na wstępie dodam, że:
Comment: Granger (knee) is not expected to play in Indiana&#39;s preseason opener Wednesday night against the Timberwolves, the Indianapolis Star reports.
Chyba najważniejsza informacja, bo najlepszy zawodnik nie zagra. Z ciekawszych informacji, trzeba wspomnieć, że Collison przeszedł do Mavs, ma go zastąpić D.J. Augustin, którzy przywędrował z Bobcats. Fakt, w drużynie są jeszcze West, Hill, Hibbert czy George, jednak w mojej ocenie w tym meczu oni dużo nie pograją. Nowy rozgrywający bo spodziewam się, że Augustin wyjdzie w pierwszej piątce, brak Grangera oraz dobra paczka ze strony Wilków. To wszystko jak się zbierze do jednej kupki to wniosek nasuwa się sam, dziś to gospodarze powinni być górą. Good Luck !

// Jakoś czułem, że w tym meczu najlepsi Pacers nie pograją i się sprawdziło. Hill oraz West po za kadrą meczową gdzie przed meczem nic o tym nie pisali, a po za tym Hibbert oraz George zaledwie po 22 minuty na parkiecie. Za mało na Wolves, którzy zagrali bardzo fajnie, jedynie skuteczność jednych i drugi by powala na kolana.

Otrzymane punkty reputacji: +12
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Nie przekonałeś mnie nawet w 1% ???? Skąd założenie że podstawowi gracze Indiany dziś dużo nie pograją? Czemu takiego samego założenia nie robisz przy ekipie Wilków? Pomijam już kwestię tego że to mecz przedsezonowy i z zasady nie powinno się ruszać takich meczów. Trzeba brać pod uwagę dużo więcej czynników niż w regular, dochodzi tu przecież to na jakim etapie przygotowań jest dana ekipa,czy akurat przez ostatnie 3 dni nie zapieprzali na siłowni i dziś będą mieć problemy z normalnym poruszaniem się itp. A abstrahując od tych czynników,to dla mnie na papierze lepszy roster mają Pacers,nawet bez Grangera. Wymiana Augustina na Collisona może przynieść tylko plusy w mojej ocenie,bo mając w minionym sezonie w składzie Hill&#39;a i tegoż Collisona Indiana miała jakby dwie kopie PG. Augustin to inny gracz,częściej rzucający niż asystujący(co nie znaczy że o tym zapomina). No ale to dopiero pierwszy mecz preseason,więc nie ma się co rozpisywać;)
Powodzenia z tym typem mimo wszystko;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Indiana z brakami to fakt.

Minnesota bez Ridnoura i Rubio, ale przecież jest Barea, który pod ich nieobecność może zrobić dobry grunt pod własne występy. Jest Roy, który też umie rozgrywać i który z pewnością będzie chciał od 1 występu udowodnić, że nie powiedział ostatniego słowa w NBA. Ja tam szczerze powiem, że win Minnesoty też mi się podoba.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Nando De Colo już zdobył serca fanów SAS,dzisiaj w nocy trafił buzzera który dał wygraną San Antonio z Hawks.Swoją drogą zazdrosze mu,być w takim klubie i jeszcze mieć kolegów w postaci Parkera i Diawa którzy jeszcze pomogą mu sie wproadzić w klimat NBA.Dobrze trafił skubaniec.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Orlando - Philadelphia 2 za 1,95 w Fortuna ✅

Nie lubie preseason, ale kurs kusi.... Przebudowywane Orlando, podejmuje chyba jeszcze bardziej przebudowane 76. Orlando już grało w niedzielę i dostało w łeb od NOH, a ja mimo wszystko cenię wyżej dzisiejszych gości. Fakt, w niedzielę nie grał jeszcze Harrington i Afflalo oraz Q.Rich, ale nawet jak dziś zagrają ( Affalo nie zagra na 100% ), to nie bedą jeszcze wkomponowani w zespół. Oczywiście nie wiadomo co nam zaproponuje personalnie trener gości, ale ekipa jest mocna. Jeżeli będzie siedziała trójka ( a mają kosmiczny potencjał z tyłu ) to pojadą dziś gładko. Ciekawe czy zagra Bynum i Brown ( jest day to day ) - jeżeli zagrają to pod koszem także zapowiada się dominacja gości.
Delikatnie spróbuję.

Otrzymane punkty reputacji: +1
harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Brooklyn Nets - Boston Celtics

Mecz za nie całe dwie godziny. Kursy lekko się wahają, jednak ciągle według bukmacherów faworytem jest ekipa Nets i mają rację.

Obie ekipy spotkały się dwa dni temu w Boston Garden i górą była ekipa z Brooklynu 97:96, mimo tego, że grali w bardzo rezerwowym składzie, a przewaga Celtów momentami sięgała ponad dziesięć oczek . Fakt, Doc Riwers swoich najlepszych też na parkiet na długo nie posyłał, bo między innymi Garnett 14 minut, Pierce 27, ale już Rondo pograł trochę dłużej bo 26 minut. W ostatnią kwartę ekipa Nets wygrała 23:13.

Dziś jak można poczytać między innymi na stronie ekipy gospodarzy, Avery Johnson ma w planie wystawić w pierwszej piątce swoich najlepszych, czyli pierwsza piątka powinna tak wyglądać: Williams, Johnson, Wallace, Humphries oraz Lopez. Ta piątka wygląda na prawdę fajnie jak do tego dołożyć takich zawodników na ławce jak: Evans, Blatche, Watson, Bogans oraz Teletovic to mają fajną ekipę. Jak narazie w preseasson Nets mają 3:0, natomiast drużyna z Bostonu 1:4 a jedyna wygrana miała miejsce w meczu z Armani.

Jak dla mnie to dziś gospodarze wygrają ten mecz. Będą chcieli po raz kolejny w swojej nowej hali Barclays Center wygrać. Z pewnością kadrę do tego mają, między innymi ostatnio wygrali z Philą na wyjeździe 108:105, z tą samą drużyną Celtowie ponieśli sromotną porażkę przegrywając 75:105. Dziś w ekipie gospodarzy zabraknie: Stackhouse&#39;a (kontujza), Brooks (uraz) oraz Watson (odpoczynek), natomiast u gości raczej nie zagra Bradley, Milicic oraz Wilcox. W mojej opinii to Netsi dziś wygrają i powinni zrobić to w niezłym stylu.

Brooklyn Nets - Boston Celtics # 1.65 Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +5
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Sacramento-Lakers
Sacramento +5,5✅
1,9 sportingbet
Zainteresowało mnie to spotkanie.Sacto gra nieźle,a Lakersi wszystko wyraźnie w plecy.Kings mają spora liczbę zawodników potrafiących zdobywać punkty.Lakers nie przemęczają zbytnio kluczowych zawodników.Pewnie pod koniec spotkania wyjdą już rezerwami i wtedy Sacto będzie mogło ich dogonić i prawdopodobnie nawet wygrać.
Wydaje mi się,że to jest niezły typ mimo,że spodziewany już jest powrót Howarda,ale nie sądzę żeby zagrał dużo,bo jest po kontuzji.

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Boston Celtics - NY Knicks @ 1.80
Wystawiłbym tutaj raczej kursy coś ala 1.40 - 2.70, a nie takie wysokie jak ten. Najprawdopodobniej w pierwszej piątce &#39;zielonych&#39; wyjdzie najlepsza trójca, jak mogę tak nazwać, czyli rondo, pierce i garnett. Brak allena nie będzie jakimś tam dużym zmartwieniem, bo bez niego tez potrafia wygrywac i dzis to pokaza na boisku. Garnett powinien swoje zrobic pod koszem, rondo dobrze porozgrywa pilke a pierce porzuca nieraz trojeczki. Kurs do pobrania, boston powinien sobie poradzic, tym bardziej ze w NYK punktuje jedynie Anthony. Grali ze sobą już w pre-season, minimalnie wygrali pany z NY, tutaj na taki wynik nie liczę, tym bardziej ze ostatnia porazka z Toronto nie napawa optymizmem.
Biorę, 8/10.

prof 39,9K

prof

Użytkownik
La Lakers to juz jest niezla kompromitacja zeby taka druzyna przegrala 6 mecz z rzedu!. 11 pkt przewadi do HT z Kings i wtopa...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom