>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA Październik - mecze przedsezonowe

Status
Zamknięty.
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
La Lakers to juz jest niezla kompromitacja zeby taka druzyna przegrala 6 mecz z rzedu!. 11 pkt przewadi do HT z Kings i wtopa...
Mecze przed sezonowe są kompletnie nie ważne jeśli chodzi o wynik. Ćwiczone są zagrywki, wpuszczani są i sprawdzani zmiennicy, itd itd. Nie ma co przywiązywać uwagi do wyników przed sezonowych.

prof 39,9K

prof

Użytkownik
Mecze przed sezonowe są kompletnie nie ważne jeśli chodzi o wynik. Ćwiczone są zagrywki, wpuszczani są i sprawdzani zmiennicy, itd itd. Nie ma co przywiązywać uwagi do wyników przed sezonowych.
Tylko ze teraz byl debiut Howarda wiec napewno chcieli wygrac. Niewiem jak poprzednie mecze ale 0-6 nawet w PRE Season to nie przystalo takiej druzynie. Zreszta zobaczymy czy bedzie to mialo jakies przelozenie na regular seasson. Zobaczymy jak &quot;mocni sa Lejkers&quot;.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
no lakersi slabo wygladaja takie mecz jak wszyscy s5 zargrali 30+ min jeszcze z sacramento to musza wygrywac nawet jak to tylko presezon
śmieszni jesteście,wybaczcie. &quot;Lakersi muszą wygrywać&quot;,dobre. Takiego zwrotu w kontekście NBA można używać w lutym-marcu gdy drużyna ma ujemny bilans i ucieka im pierwsza ósemka w Konferencji. Takiego zwrotu można używać gdy w play-off przegrywają w serii 1-3 i grają kolejny mecz u siebie. No ale wybaczcie,nie w meczach przedsezonowych! Bo i po co? To że wyglądają słabo oznacza tylko jedno- nowy rozgrywający i nowy center-tu potrzeba trochę czasu, żeby to zaczęło funkcjonować tak jak się tego spodziewa każdy. A zacząć musi,bo skoro Nash potrafił sprawić że Gortat w sezonie rzucał średnio 15 pkt to boję się pomyśleć ile punktów zdobywał będzie Howard;)
W preseason trzeba grać kursy rzędu 2,5 i wyżej.Ja tak zrobiłem w 2 ostatnich meczach 76ers i oba wygrali..Oczywiście gramy za rekreacyjne stawki panowie!!!

Otrzymane punkty reputacji: +4
bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
&quot;Muszą wygrywać&quot; ? Bez żartów, że w preseasonie ktoś cokolwiek musi. Statystyki z ostatnich lat pokazują, że zazwyczaj wyniki w przedsezonie a w regularze to 2 różne bajki. Lakers grali dopiero pierwszy mecz pierwszą piątką, więc o jakimkolwiek zgraniu mowy być nie mogło. W ogóle dziwie się, że tak wiele typów pojawia się na preseason, który jest bardzo nieobliczalny.
Nicholson, Crowder, Copeland, Scott - to najlepsi strzelcy ostatnich meczów dla Magic, Mavericks, Knicks i Hawks. Znacie ich możliwości, znacie ich wykorzystanie w taktyce, rotacji? Znacie w ogóle te nazwiska? Śmiem wątpić, nikomu nie umniejszając - ja sam widzę ich pierwszy raz w akcji.
Więc jak tu mówić o pewnych typach, czy że ktoś coś musi lub nie? To jest totalny poligon, niekiedy mniejszy, niekiedy większy. I nawet podawanie informacji o pierwszych piątkach nie jest do zbyt pomocne, bo czasami ci gracze są na parkiecie jakieś 15 minut.
Ja osobiście obserwuje preseason jednym okiem, dla mnie preaseason to będzie pierwszych 5-7 spotkań sezonu zasadniczego. Wtedy poznamy mniej więcej siłę i potencjał drużyn, które będą już tak obdzielać minutami zawodników, jak będą to w większości robić przez następne miesiące.

Otrzymane punkty reputacji: +3
bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Nikt w pre-season nie musi wygrywać. Jak tutaj ktoś dobrze powiedział, tutaj jest wszystko testowane.
Oglądając mecz mogę powiedzieć, że bardzo podoba mi się gra LAL. Rozmaitość zagrań, różnorodność, wychodzenie na pozycje - to wszystko na pewno pomoże w meczach o stawkę. Zagrali całkiem fajny mecz, trochę wiecej zgrania i mogą nam wyrosnąć na przyszłych mistrzów NBA.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Sacramento-Phoenix
Sacto +5,5⛔
1,8 Pinnacle

Całkiem niezrozumiała linia wg.mnie Sacto w preseason radzi sobie bardzo dobrze,chyba w dużym stopniu dlatego, że w tym zespole jest kilku zawodników potrafiących zdobywać dużo pkt i zawsze któryś ma dobry dzień.Suns nie przemęczają się podstawowy skład gra max 1 kwartę a resztę już sobie dogrywają zmiennicy.
S5 Kings gra dłużej więc jest szansa że wypracują sobie przewagę,a na ławce siedzi jeszcze Thornton,Brooks,Fredette i Thompson,Garcia,Hayes,Outlaw którzy w NBA anonimowi nie są.
W Suns wygląda to słabiej. Jest O&#39;Neal,Johnson,Morris jest też rookie Marshall który nie może się odnaleźć w NBA póki co.
Myślę,że młodzi zawodnicy Sacramento mają większy &quot;głód gry&quot; niż ich rywale i trener potrzyma ich trochę dłużej na boisku,ponadto kilku z nich ma sporo do udowodnienia
i będą rywalizować między sobą o minuty gry.
Moim zdaniem Kings są faworytami tego spotkania, i mimo że jest preseason i ciężko typować, to jestem przekonany że ten handicap wejdzie.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Ja tu wybieram Suns z handi.Z całym szacunkiem dla tego co narazie ugrali a mają 4-1 o ile sie nie myle ale to jest b2b po dwóch wygranych z LAL i jeszcze ich trzeci mecz w ciągu czterech dni.Więc bez jaj,to nie są maszyny a biroąc pod uwage wypoczęte Suns i jakby nie było niezbyt dobrze grających mimo wszystko Sac na wyjazdach to ja pobieram Suns.Coś za coś.
Suns(-3.5) 1.93 3/10 ✅✅✅ 103:88
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +2
semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
a co myslicie o 76ers ? Wiem ze b2b , ale sklad na prawde maja dobry i szeroki. Knicksi kompletnie bez obrony, do tego wyjazdowo no i caly czas szpital. Poza skladem Brever , Davis , Shumpert , J.R Smith , Camby i Stou . Nie wiadomo czy zagra Chandler bo cos czytalem ze przeziebiony. A jezeli chodzi o mecz w Phoenix to ja zdecydowanie za Suns. Wilq napisal wszystko co trzeba

Otrzymane punkty reputacji: +7
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Ale przecież nawet jeszcze sezon się nie zaczął i teraz mają najwięcej siły.Poza tym to są młodzi zawodnicy,cała s5 to średnia wieku sporo poniżej 25 lat,poza tym wcale starterzy nie grali po 40 minut żeby mówić o zmęczeniu.
Tam jest spora rywalizacja o miejsca w s5 więc pewnie zawodnicy z ławki nie będą odpuszczać.
Jak do tej pory Słońca nie przemęczają swoich starterów i jeśli nadal będą grali krótko to Kings to wygrają na lajcie.
Zresztą Sacramento to najzwyczajniej w świecie bardziej utalentowany zespół z interesującymi zawodnikami.
Na Słoneczka nie opłaca się grać,ale wiadomo że to tylko preseason więc mozliwy jest wynik w każdą stronę ale value zdecydowanie po stronie gości.

K 195

kosmos111

Użytkownik
Mi tam po głowie chodzi Utah mówiąc szczerze. Nie wiem jakim składem planują wyjść Jazzmani, ale prawdę powiedziawszy pod koszem wielkiej różnicy nie odczują, Kanter z Faworkiem potencjał i tak mają na s5, a na obwodzie raczej wielkich experymentów chyba robić nie ma sensu, panowie Williams i Williams muszą się zgrać z resztą ekipy. Portland z tego co wiem bez LA, Jeffries ma wyjść w podstawowym, więc pod koszem realną siłą będzie w zasadzie Hickson (Freelanda i Clavera nie liczę, bo póki co nic wielkiego nie pokazali). No i do tego Batum, Wes i Lillard (najprawdopodobniej). Wielkiej przewagi tu gospodarzy nie widzę, a na Mormonów kurs ładny;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Mi tam po głowie chodzi Utah mówiąc szczerze. Nie wiem jakim składem planują wyjść Jazzmani, ale prawdę powiedziawszy pod koszem wielkiej różnicy nie odczują, Kanter z Faworkiem potencjał i tak mają na s5, a na obwodzie raczej wielkich experymentów chyba robić nie ma sensu, panowie Williams i Williams muszą się zgrać z resztą ekipy. Portland z tego co wiem bez LA, Jeffries ma wyjść w podstawowym, więc pod koszem realną siłą będzie w zasadzie Hickson (Freelanda i Clavera nie liczę, bo póki co nic wielkiego nie pokazali). No i do tego Batum, Wes i Lillard (najprawdopodobniej). Wielkiej przewagi tu gospodarzy nie widzę, a na Mormonów kurs ładny;)

W końcu ktoś zwrócił na to uwagę. Jazzmani bardzo fajnie w preseason póki co grają. Pod koszem prawdziwa moc, jakiej dwójki by nie złożyć z kwartetu Jefferson, Millsap, Kanter, Favors to i tak bardzo mocna. Mo dostał w końcu swoją drużynę na poziomie, której może przewodzić i nieźle mu to idzie. Drugi z Williamsów też prezentuje się bardzo fajnie póki co. A mają przecież jeszcze kilku ciekawych zawodników.

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Chicago Bulls vs Oklahoma City Thunder @ 2.63 MarathonBet
Przeglądając sobie ofertę na jutrzejszy dzień z koszykówki w Stanach Zjednoczonych przystopowałem na jednym meczu, mianowicie &#39;byki&#39; kontra &#39;durant i spółka&#39;. Według mnie te kursy to jakieś nieporozumienie, powinny być odwrotne, dlaczego? W Chicago nie zagra jak już wiemy podstawa drużyny - Derrick Rose. Kontuzja kolana wykluczyła go w play-off&#39;s poprzedniego sezonu na kilka miesięcy z gry. OKC ma wyjść dobrym, pewnym składem, mianowicie : Westbrook, Sefolosha, Perkins, Ibaka, Durant. Taki skład przeciwko zespołowi byków? Ławę grzeje jeszce Harden, który potrafi i wejść pod kosz i w decydujących momentach rzucić za trzy. Westbrook, który jest znany z typa &#39;samoluba&#39; też dużo potrafi, porozgrywa, poodbija, dorzuci na layup&#39;a. Chicago według mnie bez Rose&#39;a nie istnieje, nie rzucą już tyle punktów jak z nim, gra nie będzie tak płynna jak z nim. Jak wróci - inna bajka, wtedy mógłbym typować tutaj gospodarzy do zwycięstwa. Jedynym właśnie atutem &#39;dającym przewagę bykom&#39; jest to, że spotkanie rozgrywane jest w Chicago. Przewagę pod koszem mają zdecydowanie goście, Ibaka powinien dobre i czyste zbiórki robić, jak ktoś z jego drużyny nie trafi. Ogółem wszystko przemawia po stronie gości i nie widzę innej możliwości niż wygrana kilkoma punktami dziś w nocy ????
Brać, aż miło, typ oceniam 9/10 , gdyż 1/10 daje ten atut własnego boiska, ale co on może...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom