>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik - mecze przedsezonowe

Status
Zamknięty.
wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Lakers prawdopodobnie dzisiaj bez Dwighta i Kobasa więc dla mnie tutaj sprawa jest prosta.Nawet jeśli zagrają to zdecydowanie obstaje przy Clippers.LA grają narazie koszmarnie,z biegiem czasu pewnie bedzie coraz lepiej ale jak do tej pory trzeba grać przeciwko LAL.
Clippers(-3) 1.90 ✅
Clippers win 1.60
✅
Betcity

Otrzymane punkty reputacji: +1
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Dzisiaj starterzy Clippers też mają dostać wolne,więc ciężko będzie wytypować zwycięzcę tego spotkania.Chyba lepiej sobie odpuścić bo nie wiadomo kto w końcu zagra.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Minnesota - Detroit✅ - w tym meczu pasuje mi under, najwyższa linia w Pinnacle to 192 punkty chyba się skuszę, bo Pistons raczej underowa ekipa, Minnesota powinna wygrać, ale moim zdaniem żadna z ekip do 100 nie dojdzie. Argumenty żadne, ale takie moje przeczucie i opierając się na statach zaryzykuję po kursie 1,79 ????

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks
Króciutko, bo to preseason, więc tylko konkrety.
Wczoraj widziałem Thunder w starciu z Bulls. W ekipie z Oklahomy, trener Scott Brooks dał odpocząć swoim gwiazdom, czyli Westbrookowi oraz Durantowi. Mimo tego, że oni nie grali cała drużyna wypadał bardzo pozytywnie. Większość meczu przegrywali, ale pokazali charakter oraz mocną defensywę. Bardzo dobrze zagrał Ibaka oraz Maynor, Harden zaliczył słaby występ i po raz kolejny potwierdza się regułą, że ten zawodnik wchodząc z ławki daje drużynie znacznie więcej. Dziś w całym składzie, spodziewam się dobrego meczu w ich wykonaniu.
Mavs, którzy mnie do siebie nie przekonują dziś zagrają dość znacznie osłabienie. Nie ma Dirka, Kamana, Mariona oraz Cartera, więc duże osłabienia. Występ Mayo pod znakiem zapytania (nie znalazłem dokładnych info na jego temat). Trener zespołu z Dallas da szansę swoim młodszym zawodnikom. Jak powiedział spodziewa się szybkiego meczu w ich wykonaniu, ale czy to ma recepta na Thunder ? Wątpię, dlatego, że gospodarze nie raz pokazywali, że szybka gra idealnie im leży. W mojej ocenie nawet z pełnym składem Mavs, faworytem byliby Thunder i mają po swojej stronie lepszy zespół. Ostatnie 6 spotkań to tylko i wyłącznie zwycięstwa Oklahomy, dlatego dziś też powinni wygrać.

Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks # 1.42 Unibet ✅ 88:76

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Dzisiaj zdecydowanie w kierunku Jazz,jestem pod wrażeniem tego co robią w preseason i jak ciekawy team mają.O ile sie nie myle to jest ich ostatnie spotkanie przed regularem i wypada jak najlepiej wejść w sezon wygrywając to spotkanie.Zdecydowanie Utah.
Jazz(-4.5) 1.90 Betcity ✅
i na sucho bo zaraz wychodze
Bobcast(+4) 1.93 Pinnacle ⛔
Bobki to jednak miękkie parówki,przyznajcie mi to ;) mogli wygrać co nie jest dla nich codziennością,wystarcylo kontrolowac mecz do końca to oni wyszli na lajcie na IVQ i zagrali taki piach że głowa boli.

Otrzymane punkty reputacji: +6
harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Utah Jazz - Portland Trailblazers
W tym spotkaniu podobnie jak wilQ upatruję zwycięstwo Jazz. Obie ekipy spotkały się trzy dni temu i wtedy to Blazers wygrali 120:114. Mnie osobiście bardzo zdziwił ten wynik. Jazz w tym sezonie wyglądają bardzo fajnie, a szczególnie pod koszem, aż się roi od dobrych zawodników: Jefferson, Milisap, Kanter czy Favors. Każdy z nich to nie byle kto. Do tego dwóch Williamsów, Foye oraz Hayward i wygląda to ciekawie. Dziś w ekipie gospodarzy zabraknie: Bella, Watsona, Carolla i nie pewny jest występ Kantera.
Co do gości to na wstępie już trzeba powiedzieć, że i dziś zabraknie Aldridga. Ponoć ma wrócić dziś i zagrać parę minut Oden, ale bez oficjalnych info. Blazers to ekipa, która rok w rok z pewnego poziomu nie schodzi. W tym sezonie w mojej ocenie największymi wzmocnieniami tej ekipy będą Lillard oraz Leonard. Jednak co do największego minusa to brak centra. Jak Oden znowu będzie kontuzjowany to czarno to widzę.
W mojej opinii Jazz dziś się zrewanżują i wygrają. Tak, wiem w poprzednim meczu też LaMarcus nie grał i Blazers wygrali. Jednak jak dla mnie dziś będzie zupełnie inny mecz i Jazzmani będą kontrolować spotkanie. U siebie w hali w tym preseason pokonali Thunder i Clippers, zdecydowanie teraz czas na Blazers. Liczę, że ekipa gospodarzy zdominuje tablice i to będzie klucz do sukcesu.

Utah Jazz - Portland Trailblazers # 1.49 Pinnacle ✅ 97:91 trochę się zdziwiłem, że grał Aldridge ;)

J:/// W Preseasonie się nie będę czepiał, ale w regular season jak podajesz jakieś info odnośnie absencji to ZAWSZE podawaj źródło, inaczej post będzie lądował w koszu ...

Otrzymane punkty reputacji: +6
wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Dzisiaj z tego co wiem ostatni dzien preseason i ja wybieram Heat.Jakoś nie chce mi sie wierzyc w druga porażke z rzędu tym bardziej z teamem który może podać co najwyżej grabe bobkom bo prezentują mniej więcej ten sam poziom.Hornet wygrali zaledwie trzy mecze do tej pory(poprawcie jeśli sie myle),dwa razy z bobcast i raz z magic.Dzisiaj ponoć ma wrócić Wade ale nie jestem tego pewny,doczytalem na forach dlatego nie gwarantuje ze jest to prawda.Tak czy siak Heat niedługo grają mecz na start z celtami i dobrze było by sie pozytywnie nastroić przed tym meczem.Uważam że nawet bez LBJ i Wade&#39;a powinni ograć Hornets różnicą przynamniej 10pkt,różnica jest ogormna a Hornet mają ogormne problemy z każdym kto dysponuje głebią na ławce a taką mają Heat.Jest tych spotkań troche na dzisiaj ale odrazu wpadł mi w oko ten mecz
Miami(-8) 1.88
Pinnacle

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Przyznam szczerze, że dopiero to zauważyłem i też robię wielkie WOW. Przecież Oden jest free agentem i został już dawno zwolniony przez Trail Blazers, więc jak dla mnie to jakieś bajki. Centrem oficjalnie już został Hickson i można tylko zrobić hick! ????

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Ponoć ma wrócić dziś i zagrać parę minut Oden, ale bez oficjalnych info.
ee? o czym ty mówisz i skąd masz takie informacje?
i w dodatku nic nie słychać aby Oden miał wracać do gry w niedalekiej przyszłości.
To zdaje się niepierwsza mega głupota napisana przez tego usera - pomijam już Aldridge&#39;a, który miał nie grać, a tu proszę bardzo - grał. Typ trafny czy nie, nie ma znaczenia, posty wprowadzające w błąd, zawierające aż tak wielkie głupstwa, winny być kasowane w trybie natychmiastowym.
Harvey podawaj typy w rankingu, ale analizy sobie oszczędź z kosza, bo sorry, ale po prostu p**** głupoty pan, po raz kolejny już.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom