>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

NBA Październik - mecze przedsezonowe

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP

Zabawę z NBA zaczniemy tradycyjnie od rozgrywek przedsezonowych. W tym sezonie poza corocznymi rozgrywkami w Europie, koszykarze zmierzą się również w Meksyku i Chinach. Dodatkowo z drużynami NBA zmierzą się drużyny Ulkera, Alby, Armani Jeans, Montepaschi, Maccabi, Realu oraz Barcelony. A pod koniec miesiąc już zacznie się sezon regularny.
MECZE PRZEDSEZONOWE
Start: 5 października
Koniec: 26 października
Terminarz:
http://sports.yahoo.com/news/2012-nb...0146--nba.html
Mecze poza USA

Oct. 5 -- NBA Europe Live 2012 (Boston Celtics @ Ulker Fenerbahce in Istanbul, Turkey at Ulker Sports Arena)
Oct. 6 -- NBA Europe Live 2012 (Dallas Mavericks @ Alba Berlin in Berlin, Germany at O2 World)
Oct. 7 -- NBA Europe Live 2012 (Boston Celtics @ EA7 Emporio Armani in Milan, Italy at Mediolanum Forum)
Oct. 7 -- NBA Mexico Games 2012 (N.O. Hornets vs. Orlando Magic in Mexico City, Mexico at Mexico City Arena)
Oct. 9 -- NBA Europe Live 2012 (Dallas Mavericks @ FC Barcelona in Barcelona, Spain at Palau Sant Jordi)
Oct. 11 -- NBA China Games 2012 (Miami Heat vs. L.A. Clippers in Beijing, China at MasterCard Arena)
Oct. 14 -- NBA China Games 2012 (Miami Heat vs. L.A. Clippers in Shanghai, China at Mercedes-Benz Arena)
Oct. 19 -- NBA Canada Series (Toronto Raptors vs. New York Knicks in Montreal, Canada)
Oct. 24 -- NBA Canada Series (Minnesota Timberwolves vs. Detroit Pistons in Winnipeg, Canada)
W tym temacie podajemy wszelkie przemyślenia i analizy dotyczące spotkań NBA rozgrywanych w październiku.

Nie podajemy suchych typów bez analiz.

Piszemy poprawnie po polsku, jak ktoś nie umie sam polecam słownik ortograficzny.

I przypominam o kolejnej ważnej zasadzie pisowni polskiej - Nazwiska, nazwy klubów i inne nazwy własne piszemy z WIELKIEJ litery.

Nie wypisujemy też żadnych kłamstw i głupot.

Wszelkie występki będą odpowiednio nagradzane.​

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Już jutro o godz. 20 początek pre-season (mecz w C+ Weekend)
Pierwsze buki wystawiły już kursy i linię handicapu na poziomie ~ 8 pkt.
Gospodarze tego meczu mają całkiem niezły skład z takimi zawodnikami jak McCalebb, Batiste czy znany z NBA D. Andersen. Są już po pierwszych poważniejszych meczach sprawdzających formę, ale też trudno pewnie mówić by byli już w optymalnej formie.
Goście dopiero co wznowili treningi, aczkolwiek 1 mecz PS zawsze zespoły chcą wygrać. Zwłaszcza, że kilku graczy walczy o minuty.
Jakieś przemyślenia na ten mecz?

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Pytanie czy mowa o luźnych przemyśleniach czy o rozważaniach ewentualnych betów. Generalnie, według mnie nie ma mowy o stawianiu czegokolwiek w Preseason. Ciężko stwierdzić w jakiej dyspozycji poszczególne zespoły, w jakim stadium przygotowań itp. Z pewnością mogą to być ciekawe mecze, ale sprawa wyników chyba pozostaje otwarta. Pozdrawiam ????

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
przypomnę tylko, że dla Fener będzie to 4 mecz w ciągu.. 4 dni, bo od wtorku toczyli boje w Pucharze Turcji. Dziś polegli z Galatą. Ciekawe jak potraktują mecz z C&#39;s.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Dokładnie,Fener gra 4 mecz w ciągu 4dni i dodatkowo nie wygląda to różowo jeśli chodzi o ich dyspozycje.Nie wiadomo też jak Boston potraktuje to spotkanie ale wydaje mi sie że handi w granicach 8pkt można pobierać.Cztery mecze w cztery dni wyjdą szybko na parkiecie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Rzeczywiście handi wydaje się dobrym pomysłem.Ja zagrałem na Boston do połowy/końca. Przypuszczam,że Celtowie będą ogrywać nowych zawodników(Terry,Green) ze starym trzonem. Ci dwaj wspomniani zapewne zagrają długie minuty a potrafią zdobywać punkty.Przewaga atletyzmu też zdecydowanie po stronie Bostonu. Tak jak wspominaliście Turcy pewnie będą mocno zmęczeni a Rondo jest bardzo inteligentny i we właściwych momentach będzie to wykorzystywał.

Otrzymane punkty reputacji: +1
money 52

money

Użytkownik
popieram bet z tym handi,dobrą opcja jest tez under 186,5 pkt,Pre season jest,wiec szansa dla glebszej rezerwy a to dobrze dla widowiska i zdobyczy punktowych druzyny nie wrozy,zreszta nawet w lidze gdzie gral Boston czesto warto bylo grac undery to teraz tym bardziej bo po drugiej stronie parkietu zespol niezbyt ofensywny,zreszta Turecka liga slynie z meczow w ktorych sa niskie wyniki

mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
no i macie granie takiego czegos nie rozumiem jak mozna grac tekie mecze zawsze w presezonie druzyny z nba maja problemy w europie tym bardziej takie jak boston ktory z racji wieku oszczedza 3 z 4 najlepszych zawodnikow. poza tym te mecze to dla nich tylko przerwa w treningu tam nie chodzi o wysokie wygrane tylko o cwiczenie zagrywek i ustawien

money 52

money

Użytkownik
no i macie granie oczegos nie rozumiem jak mozna grac tekie mecze zawsze w presezonie druzyny z nba maja problemy w europie tym bardziej takie jak boston ktory z racji wieku oszczedza 3 z 4 najlepszych zawodnikow. poza tym te mecze to dla nich tylko przerwa w treningu tam nie chodzi o wysokie wygrane tylko o cwiczenie zagrywek i ustawien

no to po raz kolejny zagram under progresją;)bo to co napisales to prawda,w zeszlym sezonie moje overy wchodzili ze skutecznoscia 25% wiec wiadomo co warto grac

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Dziś chyba już zdecydowanie warto pograć handi na Dallas. Raz, że Alba to zwykły Europejski przeciętniak i tak naprawdę nie ma czym zagrozić Mavs, a dwa, że linia jest naprawdę niska. Wczoraj przy Bostonie mieliśmy handi po 10pkt, a dziś jedynie 12, mimo, że Alba może tyko marzyć o takim składzie jaki mają Turcy. Drużyna z Berlina nawet w swojej lidze nie jest dominującym zespołem, bo tam Brose i ostatnio Ulm wypadają od nich zdecydowanie lepiej, nie ma tam zawodników typu McCalebb którzy mogliby zrobić krzywdę drużynie z NBA. Moim zdaniem Dallas na luzie rozbije ich +20 pkt.
Mavericks -12.5 pkt (1.85) WillHill

ajax123 7

ajax123

Użytkownik
Tak wczoraj też się wydawało, że 5 z Bostonu to nieosiągalny poziom dla Turków, ale dzień konia wypadł paru zawodnikom Fener i co? sami widzieliśmy ..
Ja bym tu uważał na granie handi na dallas, może i wygrają ale na pewno nie 20pkt
pzdr
Asekuracyjnie bo to jednak preseason:
Alba +18.5 1.41 Bet365

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
właśnie Alba to zespół, który swoją specyfiką może sprawić wiele problemów ekipie Mavs na początku przygotowań. To dla Dallas pierwszy mecz, a przypomnę, bo chyba kolega zapomniał, że dołączyło do składu wielu nowych graczy. W koszu zgranie, szczególnie w defensywie to naprawdę rzecz najważniejsza i granie takiego handi na Nowika i resztę jest bez sensu. Jeśli już to radzę szukać Alby z handi.
Alba zgodnie z przewidywaniami powalczyła. Jutro mecz w którym tym bardziej widzę duże szanse europejskiej drużyny, a jest nią Real Madryt.
Królewscy spotykają się z Memphis Grizzlies. Nie ma sensu analizować rosteru &quot;Niedźwiadków&quot;. Najistotniejszą kwestią jest to, że to pierwszy mecz w pre-seasonie dla nich, a widzicie sami jak to na razie wyglądało w przypadku silnych Celtics czy Mavs. Nie chcę się powtarzać, ale naprawdę żeby gra jakoś wyglądała, w obronie szczególnie, to potrzeba przede wszystkim czasu i zgrania. Na dziś podobnie jak Alba mógłby z Dallas zawalczyć Stelmet przykładowo.
Dzisiaj dodatkowo przeciwko ekipie zza oceanu staje naprawdę silny przeciwnik - najsilniejszy prawdopodobnie ze wszystkich europejskich rywali drużyn NBA. Real Madryt, który w swoich szeregach ma takich koszykarzy jak Rudy Fernandez, Nikola Mirotic, Marcus Slaughter czy Sergio Rodriguez. Nie dość, że bardzo silny kadrowo jak na europejskie warunki, to w dodatku zespół już na początku sezonu w naprawdę znakomitej formie, co udowodnił zwycięstwem w Superpucharze Hiszpanii i bardzo pewnymi wygranymi, a nawet wręcz pogromami nad Malagą i Valladolid w lidze ACB.
Dało radę Fener to tym bardziej może Real. Ja atakuję czysty win Hiszpanów + handi.
Real Madryt @ 5,50 Bet365⛔
Real Madryt (+10) @ 1,83 Bet365⛔
o fuck, panowie, ale wpadka. sorry jeżeli ktoś zagrał.
Nie spojrzałem na czas meczu i byłem przekonany, że oni grają na naszym kontynencie.. a tu w Memphis grali.. Urodziny miałem członka rodziny i trochę na szybkości to robiłem (i w stanie po spożyciu :p) ;/

ajax123 7

ajax123

Użytkownik
Noi stało się..Dallas ledwo ledwo wygrało z Albą +1.41
Co do typy blaise&#39;a to tu zagrałem asekuracyjnie też na real ale +17.5 za 1.31
Zagrałbym wyżej gdyby to Memphis grało w Hiszpanii..
San Antonio rozklepało Monte, zgodnie z przewidywaniami, dziś kolejne mecze, typy
zapodam wieczorkiem

twojprzyjaciel 70

twojprzyjaciel

Użytkownik
Panowie czy wy to piszecie na poważnie? przecież to preseason. Niektore zespoly nie widzialy sie po 4-5 miesiecy, dwa tygodnie temu zaczeli campy a wy chcecie przewidzieć wyniki? dajcie im zagrac kilka meczy, zobaczcie jak podchodzą do spotkań, jakimi skladami wychodzą. Kase zarobić jeszcze zdażycie. Sezon w tym roku dlugi i bedzie co grać. Proponuje jeszcze troche sie wstrzymac ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Może i zagra, ale nie spodziewałbym się wielkiego przemęczania jego i Nasha, bo sezon długi, a oni najmłodsi już nie są. GSW ma fajną rotację na obwodzie, dobrych strzelców, także będą z pewnością groźni.

harvey 967

harvey

Użytkownik
Comment: Bryant (foot) will play in Sunday&#39;s preseason opener against the Warriors, Lakers.com reports.
Jack, Lee, Bogut występ nie pewny więc u GSW też różowo nie jest, jak Lee i Bogut wypadną to pod koszem jest nie fajnie ...
źródło

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom