A
531
albuquerque
Użytkownik
Bardziej o to, jakie statystyki uzyskuje grając na przeciwko kryjącego go zawodnika. Chociaż to też mi się przyda. Dziękuję.
Bardziej o to, jakie statystyki uzyskuje grając na przeciwko kryjącego go zawodnika. Chociaż to też mi się przyda. Dziękuję.
czyli o cos takiego?Bardziej o to, jakie statystyki uzyskuje grając na przeciwko kryjącego go zawodnika. Chociaż to też mi się przyda. Dziękuję.
Też nad tym myślę i to dość intensywnie, niestety nie widziałem żadnego meczu PTB, więc w głowie mam te same argumenty co Ty, że Rose Garden (Moda Center nie przechodzi mi przez gardło), że McCollum, że Lillard itp. Widziałem za to GSW w starciu z SAS i rzeczywiście chłopakom ewidentnie brakuje drugiej piłki. Nad tym meczem jeszcze pomyślę ale 2.75 na PTB to ciekawa opcja i dość dobry dog na dzisiejszą noc.Typ: Portland @ 2.75
Oferta dzisiaj bardzo fajna i po króciutkiej analizie pojawiło się u mnie parę betów. Nie przedłużając moje propozycję na dziś + krótka analiza.
Pelicans - Bucks
Giannis Antetokounmpo powyżej 5 asyst - 1.85/unibet
Cały czas wierzę w drużynę Bucks choć Ci sezon zaczęli naprawdę bardzo przeciętnie. Dwie porażki w tym z Detroit, które nie zagrało dobrze oraz wymęczona wygrana z Nets, którzy będą bardzo słabi. Jest jednak dobra nowina dla drużyny Kidda a mianowicie wysoka forma Antka. Do tej pory trzy dobre spotkania i średnie na poziomie 23 pkt 9.3 reb 5.3 ast 2 blk 1 stl. Ufam mu od początku sezonu i stopniowo gram sobie na jego overki. Dzisiaj idę w stronę asyst. W poprzednim spotkaniu rozdał swoim kolegom aż 8. Dzisiaj bardzo możliwe, że będzie defensorem dla Davisa, więc większą uwagę będzie przykładał do obrony, a przecież w ataku każda piłka powinna przez niego przechodzić. Cały czas przygotowywany jest do roli Playmaykera i od początku sezonu bardzo to widać. Dzisiaj jestem zdania, że więcej piłek będzie oddawał do swoich kolegów, którzy będą zdobywać punkty za niego.
Portland - GSW
Damian Lillard powyżej 28 pkt - 1.85/unibet
Czytałem już parę wypowiedzi, gdzie idziecie dzisiaj w stronę Portland. Byłbym się wstanie z tym zgodzić jednak kurs jest moim zdaniem bardzo kuszący. GSW co prawda się dopiero rozkręca jest to jednak maszyna, która niedługo odpali, a może nawet i dzisiaj? Problemem może być właśnie Damian Lillard, który póki co gra fenomenalną koszykówkę. Rzuca na poziomie 35 pkt na mecz co daje mu miejsce w top5 ligi jak na ten moment. Dzisiaj przeciwko sobie będzie miał najprawdopodobniej Curry'ego, który nie jest za dobrym defensorem. Warto także wspomnieć, że mecz powinien być bardzo szybki, a taka gra powinna leżeć Lillardowi. Linia dosyć niska jak na taki mecz, więc próbuję.
LA Lakers - Indiana Pacers
Paul George powyżej 23.5 pkt - 1.87/betano
Gwiazda Pacers obiecywała, że zdetronizuje hegemonię Lebrona na wschodzie, a także powalczy o MVP jednak póki co wygląda to dość niemrawie. Jestem fanem umiejętności PG a jego powrót po kontuzji jest naprawdę podziwu i wspieram go w tym co powiedział. Żeby jednak wejść na poziom chociażby bliski MVP trzeba grać na bardzo wysokim poziomie i zdobywać dużo punktów. Dzisiaj okazja ku temu bardzo dobra, bo naprzeciw Lakers... Lakers, które raczej najlepszej obrony w lidze nie ma. Moim zdaniem idealny mecz na dużą ilość pkt.
Detroit - NYK
NYK win - 2.63/betano
Bardzo dziwnie wystawiony kurs przez bukmacherów na drużynę NYK. W mojej opinii jest to typowe spotkanie 50:50 a nawet powiedziałbym, że jako faworyta postawiłbym drużynę z Nowego Jorku. Ostatnio oglądałem spotkanie Detroit z Bucks i mimo, że wygrali oni bez jakiegokolwiek problemu to samą grą nie zachwycili. Ekipa "Tłoków" jest wreszcie drużyną zbudowaną pod Drummonda jednak ten nie jest jeszcze na tak wysokim poziomie aby stawiać go w top3 Centrów jeżeli chodzi o ofensywę. Do tego dzisiaj naprzeciwko sobie będzie miał świetnego obrońcę jakim jest Jaokim Noah. Jestem sympatykiem Bulls i liczę na to, że Noah odzyska świetną formę chociażby sprzed 3 lat gdzie był wybierany obrońcą roku. Jak wiadomo taka nagroda to spore wyróżnienie, a także podkreślenie wielkich umiejętności obronnych centra NYK, moim zdaniem Drummond dzisiaj łatwo mieć nie będzie a to przecież on jest główną gwiazdą drużyny Detroit poza kontuzjowanym Jacksonem. Siły ofensywnej NYK nie trzeba przedstawiać, bo każdy wie co potrafi Melo, a przecież Porzignis także się mega rozwija i ma dobry początek sezonu. Jak dla mnie mega wielkie Value dlatego jak najbardziej próbuję.
ANALIZE DO RESZTY DODAM GDY WRÓCĘ! PROSZĘ NIE KASOWAĆ.
Nie zgodzę się, że Chicago ma mocniejszy roster od Bostonu. Wg. mnie to spore nadużycie. Wg. mnie Bulls brakuje przede wszystkim outside shooterów i pytanie czy na przestrzeni sezonu to nie będzie spory problem tej ekipy. Pod koszem też trochę brakuje, bo Lopez to dla mnie taki solidny gracz, ale nic poza to a zastępstwo w postaci Felicio to jednak opcja bardzo słaba. Problem też wg. mnie w trochę zbyt podobnej charakterystyce graczy i braku możliwości rozrzucenia gry na obwód.Osobiście uważam że już że lepszym typem było by granie Bulls z hendi podwyższonym dla pewności. Moim zdaniem faworytem powinno być tu Bulls aż patrzyłem właśnie w kontuzje i tylko Carter Williams jest kontuzjowany, nie rozumiem tego kursu, Bulls nie grają B2B i fawortytem personalnie słabszy Boston? Widziałem ich pierwszy mecz które byki wygrały i jeśli już nawet Bullsi przegrają to po wyrównanym meczu dlatego warto dla pewności z dodatnim Hendi aczkolwiek ja będę mocno zdziwiony jeśli Boston to wygra. Sam under również nie wydaje się złą opcją i też będę się nad nim jeszcze zastanawiał. Jedyny atut Bostonu to gra u siebie, innego nie widzę. Byki wyglądają nieźle i na przekór wielu ekspertów wystarcza jedna piłka żeby pograł Wade, Rondo oraz Butler, fajnie się ich ogląda.