Oferta dzisiaj bardzo fajna i po króciutkiej analizie pojawiło się u mnie parę betów. Nie przedłużając moje propozycję na dziś + krótka analiza.
Pelicans - Bucks
Giannis Antetokounmpo powyżej 5 asyst - 1.85/unibet
Cały czas wierzę w drużynę Bucks choć Ci sezon zaczęli naprawdę bardzo przeciętnie. Dwie porażki w tym z Detroit, które nie zagrało dobrze oraz wymęczona wygrana z Nets, którzy będą bardzo słabi. Jest jednak dobra nowina dla drużyny Kidda a mianowicie wysoka forma Antka. Do tej pory trzy dobre spotkania i średnie na poziomie 23 pkt 9.3 reb 5.3 ast 2 blk 1 stl. Ufam mu od początku sezonu i stopniowo gram sobie na jego overki. Dzisiaj idę w stronę asyst. W poprzednim spotkaniu rozdał swoim kolegom aż 8. Dzisiaj bardzo możliwe, że będzie defensorem dla Davisa, więc większą uwagę będzie przykładał do obrony, a przecież w ataku każda piłka powinna przez niego przechodzić. Cały czas przygotowywany jest do roli Playmaykera i od początku sezonu bardzo to widać. Dzisiaj jestem zdania, że więcej piłek będzie oddawał do swoich kolegów, którzy będą zdobywać punkty za niego.
Portland - GSW
Damian Lillard powyżej 28 pkt - 1.85/unibet
Czytałem już parę wypowiedzi, gdzie idziecie dzisiaj w stronę Portland. Byłbym się wstanie z tym zgodzić jednak kurs jest moim zdaniem bardzo kuszący. GSW co prawda się dopiero rozkręca jest to jednak maszyna, która niedługo odpali, a może nawet i dzisiaj? Problemem może być właśnie Damian Lillard, który póki co gra fenomenalną koszykówkę. Rzuca na poziomie 35 pkt na mecz co daje mu miejsce w top5 ligi jak na ten moment. Dzisiaj przeciwko sobie będzie miał najprawdopodobniej Curry'ego, który nie jest za dobrym defensorem. Warto także wspomnieć, że mecz powinien być bardzo szybki, a taka gra powinna leżeć Lillardowi. Linia dosyć niska jak na taki mecz, więc próbuję.
LA Lakers - Indiana Pacers
Paul George powyżej 23.5 pkt - 1.87/betano
Gwiazda Pacers obiecywała, że zdetronizuje hegemonię Lebrona na wschodzie, a także powalczy o MVP jednak póki co wygląda to dość niemrawie. Jestem fanem umiejętności PG a jego powrót po kontuzji jest naprawdę podziwu i wspieram go w tym co powiedział. Żeby jednak wejść na poziom chociażby bliski MVP trzeba grać na bardzo wysokim poziomie i zdobywać dużo punktów. Dzisiaj okazja ku temu bardzo dobra, bo naprzeciw Lakers... Lakers, które raczej najlepszej obrony w lidze nie ma. Moim zdaniem idealny mecz na dużą ilość pkt.
Detroit - NYK
NYK win - 2.63/betano
Bardzo dziwnie wystawiony kurs przez bukmacherów na drużynę NYK. W mojej opinii jest to typowe spotkanie 50:50 a nawet powiedziałbym, że jako faworyta postawiłbym drużynę z Nowego Jorku. Ostatnio oglądałem spotkanie Detroit z Bucks i mimo, że wygrali oni bez jakiegokolwiek problemu to samą grą nie zachwycili. Ekipa "Tłoków" jest wreszcie drużyną zbudowaną pod Drummonda jednak ten nie jest jeszcze na tak wysokim poziomie aby stawiać go w top3 Centrów jeżeli chodzi o ofensywę. Do tego dzisiaj naprzeciwko sobie będzie miał świetnego obrońcę jakim jest Jaokim Noah. Jestem sympatykiem Bulls i liczę na to, że Noah odzyska świetną formę chociażby sprzed 3 lat gdzie był wybierany obrońcą roku. Jak wiadomo taka nagroda to spore wyróżnienie, a także podkreślenie wielkich umiejętności obronnych centra NYK, moim zdaniem Drummond dzisiaj łatwo mieć nie będzie a to przecież on jest główną gwiazdą drużyny Detroit poza kontuzjowanym Jacksonem. Siły ofensywnej NYK nie trzeba przedstawiać, bo każdy wie co potrafi Melo, a przecież Porzignis także się mega rozwija i ma dobry początek sezonu. Jak dla mnie mega wielkie Value dlatego jak najbardziej próbuję.
ANALIZE DO RESZTY DODAM GDY WRÓCĘ! PROSZĘ NIE KASOWAĆ.