>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik/Listopad 2015

Status
Zamknięty.
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Drużyna Marca Cubana gra w kratkę. Porażki przeplata zwycięstwami i dziś w nocy wiele wskazuje na to, że odniosą sukces - przynajmniej tak mi się wydaje. Ostatnie spotkanie z mocna ekipą z Toronto przegrali w końcowej fazie meczu - na 6 min przed końcem prowadzili 86:82 i wtedy się posypało jak kozie...No cóż Hornets to nie będzie w tym sezonie Raptors, sporo im brakuje zatem Mavs powinno mieć nieco łatwiejszą przeprawę z drużyną Michaela Jordana. Jeśli tylko zagrają na dobrej skuteczności to jestem spokojny o końcowy wynik. Williams, Mathews, Parsons, Nowitzki jak widać jest komu punktować, wystarczy, że zagrają na 45-50% skuteczności to będzie git.

Dallas - Charlotte =&gt; Dallas/Dallas =&gt; 2,05 ⛔⛔⛔
Dallas - Charlotte =&gt; Dallas -4 =&gt; 1,83
⛔⛔⛔ Sieczka, tej ekipy nie będzie w Playoff...

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Główny bet:
Miami Heat vs Minnesota Timberwolves Under 197,5 pkt. @1,80 Sportingbet ✅
W moim odczuciu Wilki grają na prawdę ciekawie w obronie, ( w przeciwieństwie do ubiegłego roku ).
Po rozczarowującej porażce ze Trail Blazers, a zarazem emocjonującej grze...
Czemu ??
Wilki zaczęli doskonale, ale później coś się zjeb.. i czar prysł nie mniej jednak zaprezentowali się dobrze.
Jest to bardzo młody zespół o świetlanej przyszłości. Zwłaszcza, Karl-Anthony Towns z Kentucky robi spektakularną robotę w zakresie blokowania.
Gościu robi ogromna robotę.
Zawodnicy rywali tzn. (Bosh, Wade, Dragic) połączone z kimś takim jak Whiteside lub Deng daję poważnego przeciwnika. Przez lata, drużyna budowała grę w obronie, i bądź co bądź grają w niej na bardzo wysokim poziomie. Celem tego stylu jest oczywiście zmniejszenie sprawności oddawania rzutów przez rywala. W ich meczach często padają wyniki underowe.
Chris Bosh wyglądał dobrze w poprzednich meczach, na pewno trzeba się liczyć z Whiteside, który powinien dużo korzyści przynieść w tym sezonie.
Tak po za tym jego styl gry mi bardzo leży...
To będzie walka w obronie między tymi dwoma zespołami.
Szczególnie liczę na pojedynek po między Towns a Whiteside.
Gospodarzę będą mieli ciężką przeprawę, ale jak dla mnie najlepszym betem w tym spotkaniu to under.
Ja uderzam grubo tą linie ????
Polecam też zagranie tego:
Hayward Over 16,5 pkt. @1,85 Unibet ✅
Dla mnie najlepszy zawodnik Utah, a linia 16,5 spokojnie do ugrania, szczególnie w tym pojedynku.
Hayward rozpoczął sezon średnio, 13pkt. przeciwko Detroit, 12 przeciwko Philli i 11 na Indianie.
No i ostatnio przeciwko Portland 19pkt.
Zdobywa niską średnią 35,3 % co jest mizernym wynikiem, rzuca 11 razy na mecz ( 3 mniej niż w poprzednim sezonie ).
Ale ważnym czynnikiem bd. to że Derrick Favors ma jakieś problemy więc jeśli zagra to nie bd. to długi okres czasu.
Więc Gordon bd. mieć pole do popisu, i bd. oddawać dużo rzutów.
Nuggets z pewnością narzucą duże tempo a to tylko sprzyja mojemu typowi...
Westbrook Over 25,5 pkt @1,85 Unibet ⛔
Bez wątpienia będzie to najciekawsze spotkanie dziś z NBA, ja idę w stronę overa jednego z zawodników...
Mianowicie w jednego z najlepszych zawodników w lidze..
W tym sezonie zdobywa średnio 28,6 pkt. 7 zbiórek, 10,6 asyst, 2 przechwyty, 0,2 bloki, na mecz.
On robi wszystko aby być liderem zespołu i obok Duranta jest najlepszy zawodnikiem drużyny.
Dobrym spostrzeżeniem jest to iż tego drugiego ( wyżej wymieniony ) bd. kryć Butler, jeden z najlepszych obrońców w lidze.
Z drugiej strony Russela bd. kryć Rose który nigdy nie był dobrym obrońcom, na pewno nie w tym sezonie, ( ma inne zadania )...
To bd. trudny pojedynek dla obu ekip, i różnice powinni dać gwiazdy, a tu liczę na Westbrooka...
Jego zespół nie może pozwolić sobie na porażkę, on bd. prowadzić zespół i jak dla mnie zdobędzie coś koło 30 pkt.

Otrzymane punkty reputacji: +8
kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Chicago Bulls - Oklahoma City Thunder
Gasol over 15.5 pkt @ 2.05 marathonbet 3/10⛔
Rose over 5 asyst @ 1.83 william hill 1/10
✅

Ciężki mecz,do typowania 1x2 ,na pewno warty obejrzenia.OKC 2 przegrane z rzędu,na pewno są wkurzeni, Chicago zaś zgarnęło konkretny oklep od Bobków.Wg mnie szykuje się szybki mecz bo to że OKC preferuje &#39;radosny&#39; basket to wiedzą wszyscy,Byki zaś pod wodzą nowego trenera mają grać szybciej i lepiej w ofensywie (moim zdaniem widać już pierwsze efekty).Ja dzisiaj typuje staty zawodników.Kiedy zobaczyłem kurs na over 15.5 Gasola,to lekko się zdziwiłem,Gasol dostaje po 30+ min na mecz (poza ostatnim meczem gdzie nie było sensu go męczyć przy takim wyniku oraz meczem z Orlando)w tym sezonie średnia na poziomie 12.6 PPG, ale jest strasznie zaniżona przez pierwszy mecz w którym zdobył 2 oczka,nie wyszło mu,zdarza się.Gasol jest w formie od dłuższego czasu,z OKC w tamtym sezonie spokojnie przekraczał tą linie.Co prawda mam pewne obawy ze względu na to że Byki oddają teraz więcej rzutów za 3,a Gasol kiepsko sobie radzi w zbiórkach ofensywnych,to jednak uważam że w tak prestiżowym meczu wykręci tego overa,zwłaszcza że Rose kiepsko punktuje ostatnio ze względu na kontuzje o której nie może zapomnieć, Mirotic miewa słabsze momenty,więc tak na dobrą sprawę są tylko 2 solidne opcje w ofensywie ,Butler i Gasol.
Próbuję też delikatnie over 5 asyst Rose,ze względu na to iż OKC gra szybki basket jak już wspominałem wcześniej,potrafią konkretnie ceglić a wiadomo jak to wtedy wygląda , zbiórka-&gt; piłka do Rose&#39;a no i normalnie to byłby sprint i lay-up,a teraz widać że trochę się boi i woli podać piłkę do kolegi z drużyny,linia wystawiona jest na prawidłowym poziomie,ale przeczucie mówi mi że D-Rose ogarnie dzisiaj te asysty.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Chicago Bulls - Oklahoma City Thunder -&gt; Thunder | @1.95 | Betano ⛔
Grzmoty poleciały do Chicago, by zmierzyć się z Bulls. Obie drużyny w swoich ostatnich meczach poniosły porażki. Thunder wczorajszej nocy przegrali z Toronto Raptors po fatalnej końcówce. Natomiast jeśli chodzi o Byki, to tutaj sprawa ma się znacznie gorzej. Fatalny mecz z Hornets, na skuteczności poniżej krytyki. D-Rose zawiódł jak zwykle, ale co dopiero powiedzieć o Miroticiu i Gasolu? Też nie było zbyt kolorowo. Nie rozumiem trochę kursów wystawionych na to spotkanie. Wiem, że Bulls mają przewagę własnej hali, ale Thunder na papierze pod względem skuteczności wyglądają lepiej. Westbrook z Durantem pewnie zadecydują o losach tego spotkania. Jeśli nie będą zbytnio ceglić, to jak na moje wywiozą z Windy City zwycięstwo.
Damian Lillard over 24.5 pkt | @1.87 | Betano ✅
Drużyna ze stanu Oregon podejmie na własnym parkiecie Memphis Grizzlies. Na celownik biorę rozgrywającego Portland. Lillard do spółki z McCollum&#39;em ciągnie pociąg z inicjałami &quot;PTB&quot;. Średnia Damiana z tego sezonu wynosi 27.4 pkt. Linia zawieszona na pułapie 25 punktów. Jak na moje Lillard na spokojnie jest w stanie osiągnąć ten wynik. W poprzednim meczu zanotował 35 oczek, gdzie Portland pokonało Utah Jazz. Oczko mniej rzucił w spotkaniu przeciwko Leśnym Wilkom. W pozostałych trzech meczach notował kolejno 23, 24 oraz 21 punktów na początku sezonu. Jego match-up&#39;em będzie Mike Conley. W statach H2H nie wygląda to za różowo, a Lillard przekroczył tę linię zaledwie dwukrotnie, ale też trzeba dodać, że obecnie Lillard ma bardzo wysoką średnią, stąd taka linia. Jak dla mnie do gry. Jestem przekonany, że zarówno Lillard, jak i McCollum przekroczą w tym meczu 20 punktów, a Lillard jest w stanie zrobić ten over.
Bez analizy:
Ricky Rubio over 8.5 asyst @1.75 ⛔
Kevin Durant top scorer @2.25 ✅
Portland Trail Blazers @2.40 ✅
CJ McCollum over 18.5 @1.87 ✅
[Wszystkie kursy z Betano]

Otrzymane punkty reputacji: +12
qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Zach Randolph under 27.5 P&amp;R&amp;A @1.83
hehe 28, dobrze ze nie gralem ????
Przesada wystawiac Zacha w takim formacie P&amp;R&amp;A, nie mowie ze zbiera bardzo malo czy punktuje, ale to jeszcze nie jest dobra, zelazna obrona Miskow. I nie warto sie pchac powaznie w jakies underki, do czego mnie przyzwyczaili w tamtym sezonie. Zach pokryl raz taka linie co wystawil nam caloroczny. Moze i wykreci nam Double-Double, ale nie licze na cos &quot;wiecej&quot;
zdecydowanie pobieram.
Dodatkowo biore dubelek
Hornets +12
OKC +9

@1.50

Byc moze Marc nie wystapi, dlatego gram tylko dubelek, pozdrawiam ;)

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Zach Randolph under 27.5 P&amp;R&amp;A @1.83

Przesada wystawiac Zacha w takim formacie P&amp;R&amp;A, nie mowie ze zbiera bardzo malo czy punktuje, ale to jeszcze nie jest dobra, zelazna obrona Miskow. I nie warto sie pchac powaznie w jakies underki, do czego mnie przyzwyczaili w tamtym sezonie. Zach pokryl raz taka linie co wystawil nam caloroczny. Moze i wykreci nam Double-Double, ale nie licze na cos &quot;wiecej&quot;
zdecydowanie pobieram.

Dodatkowo biore dubelek
Hornets +12
OKC +9

@1.50
Odnośnie Randolpha,Gasol jest game-time decision więc nawet jak zagra to i tak nie dostanie niewiadomo ile minut bo nie ma sensu go zajeżdżać w takim meczu,wiadomo co to oznacza dla Randolpha,więc nie pchałbym się w żadne undery Zacha.

sl@vecod 13

sl@vecod

Użytkownik
Memphis Grizzlies vs Portland Trail Blazers
Memphis Grizzlies under 99 points@ 1,85? Bwin✅ Gasol zagrał ja nie:;/:
Na wstępie zaznaczam, że gram ten typ głównie dlatego bo liczę bardzo mocno na absencję Marka Gasola, gdyż jak wiadomo jego występ stoi pod znakiem zapytania ( game-time decision). A jaka jest jego rola w zespole nie muszę chyba nikomu przypominać. Dodam tylko,że wcale mu źle nie życzę ????

Forma miśków na początku tego sezonu pozostawia wiele do życzenia. Na inaugurację sromotna porażka z Cleveland 76:106, później kiedy wydawało się że wszystko wraca na właściwe tory (dwa zwycięstwa z Indianą i Brooklynem) klęska z Golden State Warriors 69:119 i ostatnio pewna wygrana z Sacramento na wyjeździe 89:103. Wniosek nasuwa się jeden: dobre mecze przeplatają katastrofalnymi co prawda z bardzo silnymi drużynami ale jednak grają w kratkę.
Naprzeciw nich stanie młoda drużyna z Portland, która dla wielu po odejściu La Marcusa Aldridga była skazywana na łapanie ogona w Western Conference. Być może tak będzie i wcale tego nie neguję bynajmniej na początku sezonu zbyt wiele na to nie wskazuje głównie dzięki postawie Damiana Lillarda. Liczę tutaj na kolejny jego bardzo dobry występ i zacięty meczyk, w którym pomimo sytuacji back to back ekipy Trail Blazers (po zwycięstwie nad Utah) nieobecność młodszego z braci Gasol okaże się kluczowa i drużyna z Memphis zdobędzie satysfakcjonującą mnie sumę punktów.
Osobiście czekam na potwierdzenie składów meczowych. Początek około godz. 4 30 czasu polskiego.

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Miejmy nadzieję, że przysłowie kto &quot;rano wstaje temu pan BUK daje&quot; dzisiaj mi da zarobić. Kursy ode mnie z Unibetu choć chociażby w betano można znaleźć wyższe kursy.

Milwaukee Bucks win - 2.02/Unibet ✅
Stawka: 2/10j
Zysk/strata: ✅ 2.04j

Najgrubiej grany przeze mnie bet wynaleziony na dzisiaj. Wielu może popukać się w czoło, bo Knicks zrobili z Bucks co chcieli, do tego w ich hali. Nie mniej jednak warto wspomnieć o tym, że w tamtym spotkaniu nie mieliśmy: Giannisa Antetokounmpo, Jabariego Parkera oraz Tylera Ennisa. Dziś nie wystąpią tylko Henson, OY Mayo oraz nie wiadomy jest występ MCW. Nie mniej jednak Bucks wygrali 2 ostatnie spotkania. Mimo, że ich gra nie wyglądała nadzwyczajnie to w końcówce zachowali zimną krew i pokazali, że są co raz bardziej doświadczoną drużyną. W pierwszym spotkaniu tych zespołów ławka Bucks nie dostarczyła punktów. Dzisiaj powinno być inaczej, bo z ławki pojawią się naprawdę dobrzy zawodnicy. Copeland, Vasquez to bardzo dobrzy strzelcy, którzy w meczu z 76&#39;s dołożyli od siebie 19 pkt. Warto także wspomnieć, że Melo nie będzie miał łatwego zadania w ataku gdy będzie broniony przez Antka i jeżeli młody Grek wytrzyma presję i szybko nie nałapie fauli to naprawdę nie widzę opcji aby zespół Knicks oraz Melo mieli wygrać to spotkanie.
LA Lakers win - 2.30/Unibet ✅
Stawka: 1/10j
Zysk/strata: ✅ 1.6j
Szczerze, bez bicia mówię, że nie oglądałem jeszcze ani jednego spotkania Lakers. Często widzę ich za to w NBA Top 10 gdzie Randle albo któryś z obwodowych zawodników robią &quot;coś dobrego&quot;. Oglądałem za to dwa spotkania w, których grało Nets. Nie wiem czy słowo &quot;żałosny&quot; jest wystarczająco mocne aby określić ich grę. Gdyby nie Brook Lopez to nie można by było mówić o jakiejkolwiek jakości. Jack i Johnson są słabi a reszta zawodników to już wgl. Z drugiej strony mamy fajny młody zespół przeplatany zawodnikami pokroju Boozer czy Hibert. Jak na moje źle to nie wygląda. Na ich czele stoi Kobe, który pewnie jeszcze porzuca trochę punktów w tym sezonie. Obie drużyny bez zwycięstwa jednak LA Lakers chcieli o coś grać w tym sezonie. I nie mowa tutaj o pickach. Więc jeżeli chcą wygrywać to takie spotkania jak mecz z żałosnymi Nets muszę wygrywać. Jak na moje kurs zachęcający, więc pobieram.

Detroit Pistons win - 2.70/Unibet ✅
Stawka: 1/10j
Zysk/strata: ✅ 1.7j

I na koniec moja ulubiona drużyna tego sezonu. Nie grałem na nich w spotkaniu z Pacers, bo kurs był za niski. Dzisiaj za to mi się dużo bardziej podoba. Kadra w pełni zdrowa, na czele z Drummondem, który kręci linijki nie z tej ziemi. Do tego MCP i Reggie Jackson. Wiele już o tej drużynie wspominałem, bo jak na moje bardzo fajnie to wygląda. Jak na razie wszystkie spotkania drużyna Tłoków grała na wschodnim wybrzeżu, więc dzisiaj mamy prawdziwy test. Mecz z Pheonix może pokazać jak silna jest na razie drużyna trenera Van Gundyego. Jak do tej pory jedno spotkanie po za własną halą i wygrana w Atlancie. A co w drużynie Pheonix? Jak zwykle u nich zajmą pewnie 9 lub 10 miejsce i nie dostaną się do PO. Wzmocnieni przez Chandlera oraz oparci na sile obwodu. Bardzo fajna drużyna jednak dla mnie mecz nadal 45:55 dla Pistons, więc widzę tutaj ogromne Value. Bardzo fajny mecz ze względu na pojedynek braci Morrisów oraz Drummonda z Chandlerem. Polecam obejrzeć!
Win (LA Lakers✅ + Bucks ✅+ Pistons✅)
AKO: 12.54/Unibet
Stawka: 0.5/10j
Zysk/strata:✅ 5.77j

Całość połączona w AKO ????

Otrzymane punkty reputacji: +25
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Phoenix Suns
: Detroit Pistons
Pistons +5.5 @1.83 Bet365
✅
Dla mnie linia do grania na już. Otwarcie to 5.5, a spodziewam się, że do samego meczu zjedzie do 4 lub 3.5. Już u niektórych buków mamy 4.5.

Obie drużyny prezentują się bardzo dobrze na początku sezonu, ale czy Suns nie są tu przeceniani? Rozegrali oni jak do tej pory 5 spotkań. Odnieśli 3 W i 2 L. Jednak warto zastanowić się czy ich rywale byli aż tak bardzo wymagający? Oczywiście Portland jest teraz na fali, ale czy ich skład komuś imponuje? Wydaje mi się, że nie i są oni drużyną która prawdopodobnie nie awansuje do PO. Wygrana z Sacramento w dodatku bez Cousinsa na mnie nie robi wrażenia.

Jeśli chodzi o Detroit to SVG ma w końcu taki skład jaki chciał. Talent w tym rosterze jest wystarczający aby spokojnie awansować w słabej konferencji do PO. Niesamowicie prezentuje się Drummond, ale również dobrze wyglądają Morris, czy Jackson. Wszyscy w 4 spotkaniach notowali double digits jeśli chodzi o zdobyte pkt. Na pewno większe wrażenie robią wygrane z Hawks,Jazz i Bulls niż z PTB i Kings. Jedyna porażka zawodników z Mo Town to spotkanie z Pacers w którym gracze z Detroit pozwolili rywalom na run 20:0. Problemem jest ławka, która nie dostarcza wystarczającej ilości punktów i liczę tu na zdecydowaną poprawę.

Wydaje mi się, że większy talent jest po stronie gości i jeśli uda im się upilnować silny backcourt gospodarzy to możemy liczyć nawet na wygraną Pistons. W poprzednich rozgrywkach ostateczny wynik to 103:105. Ja osobiście spodziewałem się tu linii 3.5, więc widzę value w tym typie.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
W spotkaniu Cavs z Sixers nie liczyłbym na jakiś pocisk 20 punktami i więcej. Gospodarze pewnie odskoczą na początku na kilkanaście punktów i będą kontrolować wydarzenia na boisku. Warto przypomnieć wyniki ostatnich spotkań:
Sixers - Cavs =&gt; 100:107
Cavs - Sixers =&gt; 87:86
Cavs - Sixers =&gt; 97:84
Sixers - Cavs =&gt; 95:92
Jak widać nie było miażdżącej przewagi Kawalerzystów. Wydaje się, że gracze startowi wicemistrzów NBA dostaną mniej minut, należy pamiętać iż sezon jest długi i dopiero się zaczyna, zatem po co eksploatować najlepszy zawodników, jeśli można w inny sposób osiągnąć zamierzony cel...

Cavs - Sixers =&gt; Sixers +18,5 =&gt; 1,52 ✅✅✅ 108:102

Do dubla dorzucam Detroit. Kolega wyżej ładnie opisał to spotkanie.

Phoenix - Detroit =&gt; Detroit +9,5 =&gt; 1,44 ✅✅✅ 92:100

AKO =&gt; 2,18

Postanowiłem zagrać w kolejnej serii spotkań na Nowojorczyków z kilku względów. Po pierwsze przegrali dwa spotkania z rzędu z Cavs i Spurs, a więc czas na przełamanie. Ekipy spotkały się już w tym sezonie gdzie Knicks ograli na wyjeździe Milwaukee 122:97. Nie było w składzie człowieka, który wyrósł na lidera - Andetokunmpo co zapewne będzie dużym wzmocnieniem Bucks. Nie sądzę jednak, żeby to wystarczyło na Knicks, którzy całkiem nieźle prezentują się do tej pory. Możliwe, że dziś będzie gotowy do gry Arron Affalo świetny shooter, który swoje kilkanaście punktów może dorzucić.
Należy zaznaczyć iż Bucks będą grać b2b i ich kolejnym rywalem będzie Brooklyn, który wydaje się łatwiejszym do ogrania rywalem i możliwe, że większość sił będą chcieli przeznaczyć na spotkanie domowe. Przykładowo powalczą dziś mocno z Knicks i w końcu powiedzmy przegrają, a następnego wieczora czeka ich kolejne starcie gdzie przy teoretycznie słabszym rywalu, mogą mieć problemy ze zmęczeniem i może być kolejny klops z Brooklynem. Wiadomo jest to początek sezony, sił nie brakuje, są profesjonalistami aczkolwiek granie dzień po dniu może się odbić na dyspozycji w danym meczu. Często obserwowałem sytuację w której drużyna A odpuszczała w pewnym stopniu spotkanie z drużyną B, bo wiedziała że większe szanse ma na zwycięstwo z drużyną C. Jeszcze jedno nie wydaje mi się, żeby Milwaukee wygrało 2 kolejne spotkania i miało streak 4 wygranych z rzędu.

New York - Milwaukee =&gt; New York -2 =&gt; 1,98 ⛔⛔⛔ 92:99

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 183

kamil_bdg

Użytkownik
Toronto @1.44
Detroit +10.5 @1.40

AKO @2.02
Bukmacher:
Betano

Toronto @1.44

Raptors wystartowali wyśmienicie i pokazują, że nie tylko w Kanadzie są groźną ekipą. Orlando gra fajnie, ale ciągle czegoś brakuje. Udało się pokonać rozbite Pelikany. Teraz wypada im Vucević, czyli jedna z pierwszych opcji w ofensywie. W wysokiej formie jest Fournier czy Oladipo, ale o zbiórkę będzie ciężko. Toronto powinno kontynuować swój zwycięski marsz.

Detroit +10.5 @1.40

Zapowiada się ciekawe spotkanie. Przed sezonem Tłoki zyskały kosztem Słoneczek Marcusa Morrisa i kilku rezerwowych. Mimo wszystko obie ekipy opierają swoją grę na startowcach. W Detroit fajnie wkomponował się Ilyasova, a rzeźnię na deskach robi Drummond (29 zbiórek ostatnio!). Moim zdaniem niesłusznie gospodarze są faworytem (nie twierdzę, że nie wygrają), ale bardziej skłaniałbym się ku Pistons. Linia zdecydowanie zawyżona.

*_______
NBA w sezonie 2015/16
Knicks 14.5+Spurs 13.5+Wizards+Boston @2.84 +++
Miami 15.5+OKC+Utah+GSW 7.5 @2.70 +++
GSW (vs. Houston) @1.75 +++
GSW (vs. NOP) @1.57 +++
Atlanta 7.5+SAS 4.5+Toronto+Bulls @2.85 +++
GSW+Cavs+LAC+SAS @1.96 +++

Bulls+Memphis 4.5 @2.04 ---
Bucks+Atlanta+SAS 4.5 @1.96 +++
Toronto+Detroit 10.5 @2.02 ???

Otrzymane punkty reputacji: +4
xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
New York Knicks - Milwaukee Bucks 1 1,74 Bet365 92:99 ⛔⛔

Biorę dzisiaj na tapetę spotkanie w Madison Square Garden, ponieważ gra tutejszych gospodarzy robi na mnie spore wrażenie. Niewątpliwie byli jednymi z większych przegranych lata, kiedy to nie udało się podpisać żadnego allstara zatrudniając ostatecznie zawodników takich jak: Robin Lopez, Derrick Williams, Arron Afflalo, Sasha Vujacic (dwukrotny mistrz NBA z Los Angeles Lakers) i numer 4 tegorocznego draftu Kristaps Porzingis, na temat którego w sieci pojawiało się mnóstwo memów, szydzili z niego sami fani NYK, jednak wygląda on bardzo obiecująco. O ich grze można powiedzieć dużo dobrego: na inaugurację sezonu rozbili swoich dzisiejszych rywali 25 punktami, następnie przegrali ze świetnie zorganizowaną Atlantą, wygrali w Waszyngtonie z Wizards i walczyli jak równy z równym z samą elitą czyli Spurs i Cavaliers. Nareszcie w pełni zdrowy jest Carmelo Anthony, który jak ma swój dzień w pojedynkę może wygrać każde spotkanie. Co do Bucks, kompletnie mnie nie przekonują a najbardziej w pamięci utkwiła mi ich mega frajerska porażka z Czarodziejami, prowadzili przez ok. 40 minut, nawet 15 punktami i w końcówce dali ciała. Ograli jedynie na ten moment dwie najsłabsze ekipy Nets i 76ers, więc nie sądzę żeby dali radę NYK, którzy zrobią wszystko żeby odnieść pierwsze zwycięstwo we własnej hali.

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik
Toronto Raptors win @1,43
Toronto Raptors -5,5 @1,83

Zaczynając od spotkań, dzisiaj bardzo fajna opcja do dubla to zwycięstwo Raptors. Gospodarze dziś bez Vucevicia, więc w obronie może być ciężko. Pomimo tego, że w dobrej formie jest Fournier, to jednak Raptors mają więcej armat, DeRozan, Lowry, swoje potrafi dołożyć też Valanciunas. CJ Watson i Oladipo na początku sezonu grają poprawnie, ale nic ponadto. Poza tym w drużynie gości jest też zawsze Terence Ross czy Cory Joseph, którzy także mogą w każdym momencie wejść z ławki i zrobić różnicę. Orlando od początku sezonu wyglądają bardzo fajnie, jednak patrząc co wyrabiają gracze Raptors, którzy rozpoczęli sezon od 5 zwycięstw i to nie z byle kim, przecież na rozkładzie mieli m.in OKC czy Pacers. Dzisiaj oczekuję, że gracze z Toronto będący na fali spokojnie zwyciężą w Orlando i swój typ kieruję w ich stronę, ponieważ brak takiego gracza jak Vucevic będzie widoczny zarówno w ofensywie, jak i w defensywie, a to tylko zostawia otwartą furtkę dla Jonasa, o którym jeszcze później.
Indiana Pacers +4,5 @1,50
Indiana Pacers win @1,95

Druga ciekawa opcja, to mecz w Indianapolis, gdzie Pacers będą podejmować Heat. Jak na razie może i Indiana nie szaleje, ale w meczu z Celtics można było zaobserwować parę pozytywów w ich grze. Paul George wygląda coraz pewniej, i dodając do tego aspekt własnej hali, dzisiaj może poprowadzić Pacers do zwycięstwa. Gracze z Miami także b2b, wczoraj kontrolowali całe spotkanie, pomogli także sami gracze Minnesoty, którzy nie zachwycali wczoraj skutecznością. Cóż, dzisiaj graczy Heat czeka o wiele trudniejsze zadanie, bo ofensywa Pacers wygląda naprawdę groźnie, patrząc na skład, jest to tykająca bomba, która jeszcze nie wybuchła. Dzisiaj wyczuwam dobre spotkanie właśnie George&#39;a. Wiemy też, że Pacers u siebie są mocni. Myślę, że więcej do zaoferowania mają dzisiaj gospodarze i idę w ich kierunku.
Milwaukee Bucks win @2,15
Milwaukee Bucks +4,5 @1,57

over 194,5 pkt @1,74

I ostatnia opcja jeśli chodzi o spotkania, do Nowego Jorku zawitają gracze Bucks, osłabieni jedynie brakiem MCW. Vasquez czy Bayless to jednak doświadczeni zawodnicy i powinni godnie go zastąpić. Do tego wracają Henson oraz Jabari Parker, co tylko wyrównuje skład i zwiększa możliwości rotacyjne. Middleton, Antetokounmpo, Monroe, widać tutaj bardzo mocny trzon drużyny która dzisiaj moim zdaniem wywalczy zwycięstwo w spotkaniu z Knicks. Carmelo jak na razie jako tako nie zachwyca, a poza nim i Lopezem czy też Porzingisem ciężko szukać jakichkolwiek pozytywów w drużynie z Nowego Jorku. Bardziej podoba mi się drużyna Bucks i to ona posiada lepszy jakościowo zespół. Jeśli uda im się zatrzymać Anthony&#39;ego, to spokojnie są w stanie zwyciężyć w dzisiejszym spotkaniu.

Paul George over 19 pkt @1,90

Lider, to jest to czego potrzebują gracze Indiany do jeszcze lepszej gry. Paul już w meczu z Celtics pokazał, że forma sprzed kontuzji wraca, 26 punktów to bardzo dobry rezultat. Dzisiaj liczę na niego równie mocno i wydaje mi się, że w matchupie z Dengiem więcej przemawia właśnie za liderem drużyny Pacers. Oczekuje kolejnego dobrego spotkania przed własną publicznością całej drużyny Indiany, a szczególnie właśnie George&#39;a.

Jonas Valanciunas over 16,5 pkt @1,87
Betano
szybkie 3 pfy załatwiły sprawę
Tutaj mój typ podpieram głównie poprzez dziurę, jaką niewątpliwie stworzy nieobecność Vucevicia. Jonas powinien w tym wypadku być często wykorzystywany i dzisiaj myślę, że 17 punktów jak najbardziej w jego zasięgu. Jak na razie w 5 spotkaniach linię przekraczał 3 razy, raz był blisko, miał 16 punktów. Od początku sezonu Jonas wygląda solidnie, dzisiaj powinien tylko to potwierdzić.

Bez analizy:
Anthony Davis double-double @1,60
Betano
Khris Middleton over 15 pkt @1,81
LeBron James under 24,5 pkt @1,85
Nerlens Noel over 12,5 pkt @1,90
over 211,5 pkt Golden State Warriors - Denver Nuggets @1,96

Otrzymane punkty reputacji: +11
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Główne 2 typy:
Wizards win @1,80 Unibet
Wizards -4,5 win @2,50 Unibet
Poboczne:
Toronto -1,5 win @1,40 bet365
Toronto -5,5 win @1,75 bet365
Atalanta win @1,66 bet365
Atalanta -3,0 win @1,90 bet365
Bucks vs Knicks Under 196,5 pkt. @1,90 bet365
Pistons vs Suns over 199,5 pkt. @1,90 bet365
Brook Lopez over 20,5 pkt. @1,85 Unibet
Marcus Morris over 14,5 pkt. @1,85 Unibet
Boston rozpoczął sezon od wygranej z Phillą co było dość oczywiste, a następnie przegrał 3 gry z rzędu -10 przez Raptors, -7 przez Spurs i -2 na wyjeździe ze Pacers. Teraz grają z powrotem u siebie, i zmierza się z jednym z najlepszych obrońców w lidze, mianowicie Beal, oraz z kocurem Wallem.
Ich skład wyjściowy jest inteligentny, i bardzo przemyślany, Bradley, Crowder, Lee i Zeller (średnia wieku 26,4), ale zmieniają wielu graczy, szczególnie tych z przodu.
Mają mocnego Issaiah Thomasa, który średnio zdobywa 22 pkt.
Oprócz wspomnianego wyżej gracza mają też, Turnera, Sullingera i Johnsona.
Ważnym punktem w moim typie jest możliwy brak Marcusa Smarta...
Waszyngton doznał nieoczekiwanej porażki u siebie z Knicks i wygrał trzy mecze +1 nad Magic, +5 Bucks i +3 Spurs.
Więc wydaję się oczywiste że, oni nie dominuje przeciwko swoim rywalom, przy najmniej na razie , ale wiedzą, jak wygrać.
Najmocniejsze punkty Wizards to Beal i Wall, którzy zdobywają średnio 46 punktów, 8 zbiórek i 10 asyst na mecz razem.
Ich skład wyjściowy to Wall, Beal, Porter, Humphries i Gortat (średnia wieku wynosi 26 lat).
Mają solidną ławkę z Nene, Dudley, Sessions i Neal.
Bradley jest dobrym obrońcą, który będzie starał się zatrzymać zarówno Walla i Beala (Beal ponad 20 punktów w każdym meczu i Wall średnio 21 punktów i 8 asyst), ale ciężko mu bd. odnieść sukces, gdy jeszcze lepszy gracz Leonard próbował i mu się ta sztuka nie udała.
Jedyny plus na korzyść Bostonu jest to że, grają w domu.
Gortat czy Nene powinni zagrać agresywnie, i pokazać, że, łatwej drogi to Boston na pewno nie bd. mieć....

H 187

h778

Użytkownik
Gospodarze dziś bez Vucevicia, więc w obronie może być ciężko
Samego typu nie neguję, ale z tym nie da się zgodzić. O ile Nik faktycznie wygląda jakby zrobił latem spory krok w grze w D, to jednak Dedmon jest dwa poziomy wyżej. 42% przy obręczy vs 53% Vucevicia, a w tamtym sezonie nawet (sic!) 59%. Niestety przepaść jest w skillach ofensywnych i to może zabić Magic w najbliższych spotkaniach, chyba że Skiles pokombinuje coś z ustawieniami z młodym Gordonem. Z powyższych względów nie popieram typu na over Jonasa, nie wiem jak wygląda aktualnie, bo jeszcze ani razu nie oglądałem Raptors, ale w tamtym roku miał problemy z grą przeciwko dobrym rim-protectorom.

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik
Samego typu nie neguję, ale z tym nie da się zgodzić. O ile Nik faktycznie wygląda jakby zrobił latem spory krok w grze w D, to jednak Dedmon jest dwa poziomy wyżej. 42% przy obręczy vs 53% Vucevicia, a w tamtym sezonie nawet (sic!) 59%. Niestety przepaść jest w skillach ofensywnych i to może zabić Magic w najbliższych spotkaniach, chyba że Skiles pokombinuje coś z ustawieniami z młodym Gordonem. Z powyższych względów nie popieram typu na over Jonasa, nie wiem jak wygląda aktualnie, bo jeszcze ani razu nie oglądałem Raptors, ale w tamtym roku miał problemy z grą przeciwko dobrym rim-protectorom.
Faktycznie, ale Jonas widać, że ciągle robi progres i moim zdaniem patrząc czysto na umiejętności jest lepszym graczem niż w poprzednim sezonie, widać, że nie próżnował przed sezonem. Pytanie czy potwierdzi to w tym meczu i oglądając ostatni mecz Raptors jestem zdania, że Jonas gra jeszcze mądrzej, i wygląda lepiej fizycznie. No cóż, powtórzę się, ale ile osób, tyle zdań. Pozdro! ????
A wariowanie z Gordonem moim zdaniem wyjdzie jeszcze gorzej.

jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
Milwaukee Bucks win @2,15
Milwaukee Bucks +4,5 @1,57
over 194,5 pkt @1,74

I ostatnia opcja jeśli chodzi o spotkania, do Nowego Jorku zawitają gracze Bucks, osłabieni jedynie brakiem MCW. Vasquez czy Bayless to jednak doświadczeni zawodnicy i powinni godnie go zastąpić. Do tego wracają Henson oraz Jabari Parker, co tylko wyrównuje skład i zwiększa możliwości rotacyjne. Middleton, Antetokounmpo, Monroe, widać tutaj bardzo mocny trzon drużyny która dzisiaj moim zdaniem wywalczy zwycięstwo w spotkaniu z Knicks. Carmelo jak na razie jako tako nie zachwyca, a poza nim i Lopezem czy też Porzingisem ciężko szukać jakichkolwiek pozytywów w drużynie z Nowego Jorku. Bardziej podoba mi się drużyna Bucks i to ona posiada lepszy jakościowo zespół. Jeśli uda im się zatrzymać Anthony&#39;ego, to spokojnie są w stanie zwyciężyć w dzisiejszym spotkaniu.
Czy Ty człowieku oglądałes chociaż po 1. meczu obu ekip? Żebyś nie podważył czy ja oglądałem to od razu odpowiem: wszystkie mecze Knicksów( tak jestem fanem, aczkolwiek postaram się napisać subiektywnie ) i 4 mecze Bucks. Zacznijmy od obalenia Twoich &quot;argumentów&quot;, aby grać na Milwaukee.
1. &quot;jedynie brakiem MCW&quot;, jak dla mnie jednak spora strata. Jedynie w meczu z marnymi Nets zagrał słabiej. W pozostałych meczach swoje rzucał i można powiedzieć, że i tak więcej niż powinien, bo kiedy grał w 76rs to do niego należało zbodywanie punktów, a tu są od tego inni goście, ale nadal jak dla mnie spora strata.

2. Yyy, Vasquez i Bayless? To jakiś żart rozumiem? Punkty tych zawodników w 5. meczach: Vasquez: 15, 0, 9, 0, 11( dziś powinno być 0 (żart)) Bayless: 4, 14, 2, 5, 26( z marnymi Nets i gdyby nie jego 6/10 za 3 to możliwe, że by ten mecz przegrali, żenada). Co do asyst, panowie również nie szaleli więc hmm..

3. Powrót Parkera prawdopodobnie pomoże, ale to niewiadoma. Wiadomo jak to jest, kiedy zawodnik wraca po przerwie, a mecz nie będzie z tych łatwych więc mogą mieć problemy.

4.&quot;Anthony nie zachwyca&quot;. To, że chłopak nie rzuca 40 punktów co mecz nie znaczy, że gra źle. W meczach z Spurs i Cavs notował bardzo przyzwoite noty( mogła się podobać obrona i duże zaangażowanie), a z Wizards i Hawks 37 pkt i bodaj 25 więc jest dobrze i o niego się nie martwię. Poza Lopezem i Porzingisem nie ma komu grać? Trzymajcie mnie. Galloway, Vujacic, O&#39;Quinn, Grant - wszyscy Ci &quot;nieudolni&quot; zawodnicy ogarniają i co najważniejsze zmiany są niezłe. Ławka rzuca, jedynie Calderon zawodzi od początku sezonu więc Knicks to nie drużyna, która polega tylko i wyłącznie na s5.

5. Podsumowując, mecz będzie wyrównany, chyba, że wydarzy się jakiś run 15-20:0 i jedni uciekną drugim. Wtedy może być trudno, ale moim zdaniem i zapewne zdaniem osób, które oglądały mecze obu ekip dziś zwycięsko wyjdą Nowojorczycy. Obie drużyny grają kiepsko w obronie. To przyznam, że u Knicksów zawodzi. Nadrabiają to małą ilością strat. Knicks grali bardzo równe mecze z Spurs i Cavs i dopiero pod koniec przeciwnicy im uciekali. Dziś grają u siebie w MSG. Czas wygrać 1. mecz u siebie, mają ku temu doskonałą okazję więc polecam:

New York Knicks -2 @ 1.90 w Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +6
kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Nikt nie wspomina o meczu Pelicans - Hawks, a ja uważam, ze to mecz, któremu warto się bliżej przyjrzeć.
Pelicans zaczęli sezon fatalnie. Mają 0-4 w plecy i jeszcze wszyscy kwestionują &quot;zaje**ość&quot; Davisa, bo gra na fatalnej skuteczności i wgl wszystkim wydaje się, że wzięcie Gentrego do stosunkowo dobrze broniącej ekipy jeszcze z czasów Montego Williamsa to błąd. Może i tak jest, ale pamietajmy że nie gra Evans a także Perkins, i tworzą się przez to pewne ciężkie do załatania dziury w rotacji. Jednak dziś szedłbym w stronę gospodarzy. Atlanta póki co nie miała solidnego przetarcia z jakąś ekipą z Zachodu. Póki co bilans robi wrażenie, ale spójrzmy na ekipy z jakimi Hawks grali. Szedłbym w stronę przełamania Pelicans i całkiem przejemnego @ 2.25.

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik
Czy Ty człowieku oglądałes chociaż po 1. meczu obu ekip? Żebyś nie podważył czy ja oglądałem to od razu odpowiem: wszystkie mecze Knicksów( tak jestem fanem, aczkolwiek postaram się napisać subiektywnie ) i 4 mecze Bucks. Zacznijmy od obalenia Twoich &quot;argumentów&quot;, aby grać na Milwaukee.
1. &quot;jedynie brakiem MCW&quot;, jak dla mnie jednak spora strata. Jedynie w meczu z marnymi Nets zagrał słabiej. W pozostałych meczach swoje rzucał i można powiedzieć, że i tak więcej niż powinien, bo kiedy grał w 76rs to do niego należało zbodywanie punktów, a tu są od tego inni goście, ale nadal jak dla mnie spora strata.
2. Yyy, Vasquez i Bayless? To jakiś żart rozumiem? Punkty tych zawodników w 5. meczach: Vasquez: 15, 0, 9, 0, 11( dziś powinno być 0 (żart)) Bayless: 4, 14, 2, 5, 26( z marnymi Nets i gdyby nie jego 6/10 za 3 to możliwe, że by ten mecz przegrali, żenada). Co do asyst, panowie również nie szaleli więc hmm..
3. Powrót Parkera prawdopodobnie pomoże, ale to niewiadoma. Wiadomo jak to jest, kiedy zawodnik wraca po przerwie, a mecz nie będzie z tych łatwych więc mogą mieć problemy.
4.&quot;Anthony nie zachwyca&quot;. To, że chłopak nie rzuca 40 punktów co mecz nie znaczy, że gra źle. W meczach z Spurs i Cavs notował bardzo przyzwoite noty( mogła się podobać obrona i duże zaangażowanie), a z Wizards i Hawks 37 pkt i bodaj 25 więc jest dobrze i o niego się nie martwię. Poza Lopezem i Porzingisem nie ma komu grać? Trzymajcie mnie. Galloway, Vujacic, O&#39;Quinn, Grant - wszyscy Ci &quot;nieudolni&quot; zawodnicy ogarniają i co najważniejsze zmiany są niezłe. Ławka rzuca, jedynie Calderon zawodzi od początku sezonu więc Knicks to nie drużyna, która polega tylko i wyłącznie na s5.
5. Podsumowując, mecz będzie wyrównany, chyba, że wydarzy się jakiś run 15-20:0 i jedni uciekną drugim. Wtedy może być trudno, ale moim zdaniem i zapewne zdaniem osób, które oglądały mecze obu ekip dziś zwycięsko wyjdą Nowojorczycy. Obie drużyny grają kiepsko w obronie. To przyznam, że u Knicksów zawodzi. Nadrabiają to małą ilością strat. Knicks grali bardzo równe mecze z Spurs i Cavs i dopiero pod koniec przeciwnicy im uciekali. Dziś grają u siebie w MSG. Czas wygrać 1. mecz u siebie, mają ku temu doskonałą okazję więc polecam:
New York Knicks -2 @ 1.90 w Bet365
Oglądałem 3 spotkania obu drużyn, w tym spotkanie w Milwaukee i :
1)2) Spokojnie rotując oboma zawodnikami Bucks jakoś załatają ten brak, może nie w całości, bo jednak MCW to gracz indywidualnie lepszy od nich obu, ale ogólnie jako jakiś wielki brak tego nie widzę. Po prostu więcej gry w ofensywie będzie przechodzić przez Antka czy też Middletona.
3) Zgadzam się, ale zawsze jest to jakaś dodatkowa opcja ;)
4) Nie chodzi tu o to, że nie ma komu grać, a raczej o to, co dają drużynie, Galloway jeszcze może wygląda nieźle, za to O&#39;Quinn, Grant w ogóle mnie nie przekonują. Carmelo sam tego wózka nie pociągnie, a co do &quot;zachwycania&quot;, to skuteczność na razie po prostu jest mocno średnia, 36,5 % zawdzięcza głównie dzięki występowi przeciwko Wizards. Wiem, że stać go na dużo więcej i po prostu obiektywnie stwierdzam, że gra jeszcze nie na tym poziomie, jaki od niego się oczekuje, przynajmniej w ofensywie, w obronie wygląda całkiem całkiem ;)

Otrzymane punkty reputacji: +30
kd35 156

kd35

Użytkownik
W 100% zgadzam sie z Krzynowkiem. To, ze do skladu wracaja wczesniej kontuzjowani zawodnicy nie gwarantuje natychmiastowej poprawy gry. Milwaukee na poczatku sezonu gra po prostu slab i kompletnie nie zmieniaja tego 2 ostatnie zwyciestwa. Powiedzmy sobie szczerze; z Nets i 76ers kazda szanujaca sie druzyna musi po prostu odniesc zwyciestwo. O ile Bucks zaskakuja in minus to Knicks sa na przeciwnym biegunie. Nikt raczej nie spodziewal sie tak solidnej postawy z ich strony. Bilans obydwie druzyny maja taki sam, lecz nie to powinnismy porownywac a styl w jakim te zespoly wygrywaly jak i przegrywaly. W tym aspekcie jak juz wczesniej wspominalem, widze spora przewage po stronie Knicks.
Jesli chodzi o sklady, to wiadomo ze na papierze lepiej prezentuje sie Milwaukee. Wielu mlodych, perspektywicznych zawodnikow z ktorych wiekszosc bardzo dobrze pokazala sie juz w tamtym sezonie. S5 Knicksow z Calderonem i Vujaciciem nie prezentuje sie zbyt imponujaco ale duzo jakosci wprowadzaja zawodnicy z lawki. Galloway, O&#39;Quinn, Grant, Williams a nawet Thomas pokazuja, ze nie sa jakimis no name&#39;ami a wartosciowymi zmiennikami.
Pierwszy mecz miedzy tymi zaspolami zakonczyl sie 25pkt zwyciestwem Knicks ale mysle ze w dzisiejszym spotkaniu nie ma mowy o takiej roznicy zwyciestwa ktorejs z druzyn. Zapowiada sie na bardzo wyrownany mecz, w ktorym wieksze szanse daje ekipie z Nowego Jorku.
New York Knicks win @1,74 Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom