Główny bet:
Miami Heat vs Minnesota Timberwolves Under 197,5 pkt. @1,80 Sportingbet
W moim odczuciu Wilki grają na prawdę ciekawie w obronie, ( w przeciwieństwie do ubiegłego roku ).
Po rozczarowującej porażce ze Trail Blazers, a zarazem emocjonującej grze...
Czemu ??
Wilki zaczęli doskonale, ale później coś się zjeb.. i czar prysł nie mniej jednak zaprezentowali się dobrze.
Jest to bardzo młody zespół o świetlanej przyszłości. Zwłaszcza, Karl-Anthony Towns z Kentucky robi spektakularną robotę w zakresie blokowania.
Gościu robi ogromna robotę.
Zawodnicy rywali tzn. (Bosh, Wade, Dragic) połączone z kimś takim jak Whiteside lub Deng daję poważnego przeciwnika. Przez lata, drużyna budowała grę w obronie, i bądź co bądź grają w niej na bardzo wysokim poziomie. Celem tego stylu jest oczywiście zmniejszenie sprawności oddawania rzutów przez rywala. W ich meczach często padają wyniki underowe.
Chris Bosh wyglądał dobrze w poprzednich meczach, na pewno trzeba się liczyć z Whiteside, który powinien dużo korzyści przynieść w tym sezonie.
Tak po za tym jego styl gry mi bardzo leży...
To będzie walka w obronie między tymi dwoma zespołami.
Szczególnie liczę na pojedynek po między Towns a Whiteside.
Gospodarzę będą mieli ciężką przeprawę, ale jak dla mnie najlepszym betem w tym spotkaniu to under.
Ja uderzam grubo tą linie ????
Polecam też zagranie tego:
Hayward Over 16,5 pkt. @1,85 Unibet
Dla mnie najlepszy zawodnik Utah, a linia 16,5 spokojnie do ugrania, szczególnie w tym pojedynku.
Hayward rozpoczął sezon średnio, 13pkt. przeciwko Detroit, 12 przeciwko Philli i 11 na Indianie.
No i ostatnio przeciwko Portland 19pkt.
Zdobywa niską średnią 35,3 % co jest mizernym wynikiem, rzuca 11 razy na mecz ( 3 mniej niż w poprzednim sezonie ).
Ale ważnym czynnikiem bd. to że Derrick Favors ma jakieś problemy więc jeśli zagra to nie bd. to długi okres czasu.
Więc Gordon bd. mieć pole do popisu, i bd. oddawać dużo rzutów.
Nuggets z pewnością narzucą duże tempo a to tylko sprzyja mojemu typowi...
Westbrook Over 25,5 pkt @1,85 Unibet
Bez wątpienia będzie to najciekawsze spotkanie dziś z NBA, ja idę w stronę overa jednego z zawodników...
Mianowicie w jednego z najlepszych zawodników w lidze..
W tym sezonie zdobywa średnio 28,6 pkt. 7 zbiórek, 10,6 asyst, 2 przechwyty, 0,2 bloki, na mecz.
On robi wszystko aby być liderem zespołu i obok Duranta jest najlepszy zawodnikiem drużyny.
Dobrym spostrzeżeniem jest to iż tego drugiego ( wyżej wymieniony ) bd. kryć Butler, jeden z najlepszych obrońców w lidze.
Z drugiej strony Russela bd. kryć Rose który nigdy nie był dobrym obrońcom, na pewno nie w tym sezonie, ( ma inne zadania )...
To bd. trudny pojedynek dla obu ekip, i różnice powinni dać gwiazdy, a tu liczę na Westbrooka...
Jego zespół nie może pozwolić sobie na porażkę, on bd. prowadzić zespół i jak dla mnie zdobędzie coś koło 30 pkt.