>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik 2009

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Polecam na dziś granie PTB, grają u siebie z Utah, które jak wiadomo na wyjazdach prezentuje się słabo. Handicap nie jest wysoki, bo tylko 4 punkty więc można spokojnie to grać, jak dla mnie nawet z handi to jeden z lepszych do grania i pewniejszych typów na dziś.

kkslec 459

kkslec

Użytkownik
Ja skłaniam się bardziej do gry na Utah +4 Owszem grają słabo na wyjazdach ale ostatnio wygrali. Co prawda z Bobkami ale od czegoś trzeba zacząć. Do gry powrócił Kirilenko i od razu zanotował bardzo dobry występ. Z tego co wyczytałem to w dzisiejszym meczu Blazers bez Baylessa, Odena i Aldridge. Nie wiem czy to są 100% pewne informacje i też mam pytanie do was z jakich stron korzystacie żeby dowiedzieć się o kontuzjach ?

kkslec 459

kkslec

Użytkownik
Wie ktoś jakim składem zagra dzisiaj Cleveland ? Kursy na Mavericks 2.50 kuszą. W ostatnim meczu nie grali LeBron, O&#39;Neal, Williams, West, Varejao, Powe, Hickson, Green, Gibson, Barnett. Jak dzisiaj ?

danni 8

danni

Użytkownik
Wie ktoś jakim składem zagra dzisiaj Cleveland ? Kursy na Mavericks 2.50 kuszą. W ostatnim meczu nie grali LeBron, O&#39;Neal, Williams, West, Varejao, Powe, Hickson, Green, Gibson, Barnett. Jak dzisiaj ?
http://www.nba.com/cavaliers/news/probable_starters.html
Przeważnie na stronach oficjalnych zespołów, klikasz na odnośnik dotyczący danego meczu i tam masz game notes w pdf. Nie zawsze jednak startuje taka piątka jak oni podają, bo to są tylko &quot;probable startes&quot;. Już raz dałem się nabrać. Napisali, że Artest i Jamison będą w starting 5, a nie grali w ogóle...
Jeśli chodzi o dzisiejsze mecze to też postawie na Denver, Phile i Boston ;). Może oprócz tego zaryzykuje drugi kupon na Lakers i Phoenix a moze jeszcze Bobcats...
Jednak na LAL nie zagram bo kontuzje mają Odom , Gasol i Walton. Może z mniejszą stawkę na Bobki + Phoenix.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Polecam polską stronę Cavs ;] Tam zawsze przed meczem są informacje.
Jak informują źródła związane z NBA w Cleveland dalej trwa grypa i to właśnie przez nią mogą dziś nie wystąpić: Andre Barret, Danny Green i J.J. Hickson. Przez delikatne kontuzje może też zabraknąć Daniela Gibsona (stłuczona kość ogonowa) i Andersona Varejao (kontuzja nadgarstka). Wszyscy z tych zawodników mówią, że gdyby był to mecz sezonu regularnego, to byliby gotowi do gry, ale z uwagi na o wiele niższą (a właściwie żadną) stawkę dzisiejszego spotkania wolą wziąć sobie wolne.
Dziś nie zagrają oczywiście zwolnieni wczoraj przez Cavaliers: Luke Nevile i Rob Kurz.
W składzie Mavs może dziś zabraknąć: Shawna Mariona, Josha Howarda i Tima Thomasa.
Nie zagra też Delonte West. Leon Powe ma jeszcze z 4 miechy pauzy więc też go nie zobaczymy ale LeBron ma dziś wrócić do gry.

N 0

niedzial

Użytkownik
21.10 3:00 Denver Nuggets (-8.5) - Minnesota Timberwolves 1 @1.91 Bwin ✅129:100

Postanowiłem postawić na gospodarzy ponieważ dla Denver będzie to dopiero drugie spotkanie przed własną publicznością jednak po raz pierwszy przeciwnikie będzie druzyna z USA ponieważ pierwszym przeciwniekiem był Partizan który przegrał 102:70 i zapewne będą chcieli pokazać się z dobrej strony.Do tej pory Denver grało z różnym rezultatem jednak forma powoli chyba przychodzi bo w dwa dni temu bardzo dobrze zaprezentowali się na bardzo trudnym terenie w Portland przegrywając 98:96.Minnesota natomiast zapewne będzie jedną z gorszych drużyn w tym sezonie i w preseazon wygrali tylko jedno na pięc spotkań.Dzisiaj Wilki wystąpią dość poważnie osłabione ponieważ nie wystąpi młody Love który w poprzednim sezonie (jego pierwszym) zdobywał aż 11.1pkt i miał 9.1 zbiórki na mecz,nie wystąpi również lider i największa gwiazda zespołu Al Jefferson który miał srednio 23.1pkt i 11 zbiórek więc strata takich dwóch zawodników dla takiego zespołu jak wilki jest poważny ciosem i w składzie nie mają graczy którzy prezentowaliby chociażby zbliżony poziom (może poza Session&#39;em i omes&#39;em) i moim zdaniem nie będą w stanie powtrzymać bardzo dobrze grających Nuggets z Billupsem na czele kóry w preseazon zdobywa średnio 22.6pkt.

j.will 150

j.will

Użytkownik
wczoraj niestety było troche niespodzianek. Zaskoczył mnie wynik Bostonu i ich porażka z NYK oraz wynik 76ers czyli ich minimalna porażka z wizards - szczególnie po miażdżącym zwycięstwie z Phoenix wydawali się pewnymi faworytami.
Na dzis zagrałbym po wysokim kursie 2.30 NYK przeciwko NJ a pozostałych dwóch spotkań po tak niskich kursach bym nie ruszał można się tylko przejechać na tym a jak się juz zarobi to grosze

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Na dziś myślę, że Miami -5, z Miśkami u siebie powinni spokojniutko sobie poradzić, Memphis to będą raczej kelnerzy w tym sezonie więc dla Wade&#39;a i spółki nie powinni być wielkim problemem. Jeżeli tylko Wade zagra na swoim normalnym poziomie, a reszta będzie robiła swoje to nie ma opcji, żeby Miami nie wygrało.
Ciekaw jestem jak dziś pokażą się rezerwy Bostonu, bo ma nie grać wielka trójca. Tak przynajmniej mówi ich oficjalna strona.

1000 post xDDDD
beka

kkslec 459

kkslec

Użytkownik
Miami bez Magloire, Quinna, Haslem, Beasley i Wade. Wade najprawdopodobniej nie będzie grał do końca pre-season więc nie pisz że Wade i spółka nie powinni mieć problemów.
Olo a to pewne info o Bostonie ?

gred 6

gred

Użytkownik
Clev - Boston

Nie wiem dlaczego buki rano tak zaszalaly wystawiajac kurs 1.85 na Clev.. obecnie mamy juz ponizej 1.3 a ze to ostatni mecz przedsezonowy wierze ze M.B odpowiednio zrotuje skladem i Clev zdecydowanie wygra z Bostonem, tymbardziej ze BC graja w &quot;nieco&quot; okrojonym skladzie jednak glowne strzelby w pelni sprawne (choc na stronce pojawily sie informacje ze trio ma nie grac). Jak dla mnie ten mecz ma smaczek starcia &quot;gigantow&quot; (jezeli zagraja wszyscy aktorzy) oba teamy zdecudowanie zalicza sie do grona faworytow do wygrania ligi, szkoda tylko ze Brown pozostawil Varejao drazni mnie ten chlopak z pewnoscia mozna bylo znalezc wartosciowszego gracza(to moja opinia wiem ze ktos moze sie nie zgadzac ale jak widze go w pierwszej piatce to grrr...). Ciekaw jestem jak &quot;Diesel&quot; potraktuje ten sezon mam nadzieje ze zobaczymy kilka ciekawych meczy w jego wykoaniu bo w Phoenix czesciej &quot;byl&quot; obecny niz gral jak potrafi. Wiem ze wiek robi swoje jednak ma niezlego zmiennika ktorego bardzo cennie i jestem pod wrazeniem dobrej starej europejskiej szkoly, mowa oczywiscie o Zydrunasie zapewne swietnie beda sie uzupelniac. Gdyby Shaq mial chociaz w 50% tak &quot;ulozony&quot; nadgarstek to fiu fiu...:] W tym sezonie zapewne bede czesto rozwazal opcje under over z udzialem Clev... dlaczego? w zeszlym sezonie James mial czesta tendencje do cofania sie pod linie srodkowa boiska i grania pod koniec 24 sekund. Ma taki styl jezeli West czy Mo nie rozgrywa albo wynik zagrozony Le Bron zawsze tak robil. Do tego gra przez srodek do Shaqa dodatkowo spowolni gre dobrze pewnie sporo underow padnie:] Dzisiaj widze win Clev.. fajnie by bylo gdyby Brown jednoczesnie w pierwszej piatce wystawil Shaqa (Perkins bez szans:]) a na 4-ke &quot;falszywego skrzydlowego&quot;, czyli Zydrunasa taka opcja mogla by zamieszac a KG moglby miec problem z bronieniem na dystansie tymbardziej ze doskonale znamy zapedy Zydrunasa na obwod:] Kibicuje Clev i mam nadzieje ze ich gra nie bedzie opierala sie jedynie na grze Bronka a on sam nie bedzie bral sie za rozgrywanie (mega zawodnik ale jesli chodzi o decyzje zwiazane z asystowaniem DRAMAT! czeste podania sygnalizowane w poprzek boiska nie ejst od tego a sie pcha :])

Zagralem rano win Clev po 1.85
Ale mysle ze handi -7.5 tez znosne :]

Pozdro i czekamy na 27. VAMOS NBA !!!

N 0

niedzial

Użytkownik
22.10 1:00 Orlando Magic (-8 ) - Indiana Pacers 1 1.91 Bwin ✅ 117:87

Dzisiaj postawię na pewne zwycięstwo Orlando które do tej pory w preseason spisuje się znakomicie i wygrało wszystkie 6 spotkań.Trener van Gundy w tym sezonie stworzył naprawdę bardzo mocną druzynę.W dzisiejszym meczy nie będzie mógł skorzystać z Lewisa,Pietrusa i Foyle a pierwsza piątka na dzisiejszy mecz jest bardzo imponująca i prawdopodobnie zaczną Barnes (pozyskany z Phoenix)-Andersen-Carter (obaj pozyskani z Nets),Howard i Nelson a na ławce do dyspozycji będą tacy gracze jak Bass,JJ Redick czy nasz Marcin Gortat.Indiana natomiast to młoda drużyna która jak na razie w preseason wygrała dwa spotkania i trzy przegrała.W dzisiejszym meczu goście jednak wystąpią dość poważnie osłabieni ponieważ zabraknie takich graczy jak Dunleavy(w poprzednim sezonie 15.1PPG 3.8RPG),T.J Ford (14.9PPG 5.3APG) czy Foster (6.1PPG 6.9RBP),zabraknie również Dienera i Heada a pierwsza piątka na dzisiejszy mecz prawdopodobnie wyglądac będzie Granger-Murphy-S Jones-Watson-Rush także prawdopodobnie Magicy dalej zostaną nie pokonana drużyną w tym preseason i moim zdaniem odniosą dzisiaj pewne zwyciestwo.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Na dziś polecam Detroit -8.5. Handi może wydawać się duże, ale Detroit dziś zagra najprawdopodobniej najmocniejszym składem (tylko Prince jest probable, ale pewnie zagra), w dodatku grają w The Palace, co jest ich niewątpliwym atutem. Minnesota już pokazała, że w tym sezonie nie będą mocni i nie sądzę, żeby dziś nastąpił jakiś przełom.
Inne ciekawe typy to Oklahoma -5 i GSW -3.5. GSW pokazało w tym preseasonie już, że będą starać się walczyć z najlepszymi, co było widać w meczach z Lakersami. NOH nie prezentuje się jakoś bardzo dobrze i myślę, że dziś na wyjeździe przegrają z Warriorsami. Co do Oklahomy, to widać, że zespół jest coraz bardziej poukładany i dojrzalszy. Taka ekipa jak Kings nie powinna stanowić dla nich żadnego problemu.

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Inne ciekawe typy to Oklahoma -5 . (........) Co do Oklahomy, to widać, że zespół jest coraz bardziej poukładany i dojrzalszy. Taka ekipa jak Kings nie powinna stanowić dla nich żadnego problemu.

Zdecydowanie popieram ten typ, swietnia graja u siebie, bardzo dobry szybki basket, duzo energii, doskonale transition - gram z HC. -6.0 za @2.00

A na Lakersow trzeba uwazac , srednio przykladaja sie do meczow przedsezonowych, Sasha Vujacic powiedzial , ze priorytetem nie jest do konca wygrywanie meczowprzedsezonowych ale sprawdzenie wielu wariantow.
Denver natomiast gra na pelnej mobilizacji , wszystkie pre-sezon, i na 100% beda dzis w nocy pamietac o porazce w finale konferencji, wiec czynnik motywacji zdecydowanie po stronie gosci a i forma doskonala.
Ciezko powiedziec...

EDIT: Mecz jest rozgrywany na neutralnym boisku Honda Center in Anaheim , w takim wypadku zagram +6 Denver za 1.85 BEDZIE WALKA!!

EDIT2: Oklahoma miala tragiczna skutecznosc a SACRAMENTO PONAD 60% caly mecz, Durant i rewszta mnostwo strat, niestety, tak sie nie da wygrac.

Lakersow ogladalem, niezle gralo Denver dopoki w 4 kwarcioe nie graly juz rezerwy , U Lakers trafiali wszyscy a w Denver hmm, Anderson graal przyzwoicie, nie bylo walki, teraz denver polozylo lache na mecz, jednak pre-sezon to pre-sezon.

N 0

niedzial

Użytkownik
24.10 1:00 Indiana Pacers - San Antonio Spurs (-4.5) 2 @1.91 Bwin ⛔

Po pierwsze mecz ten co prawda odbedzie się w Indianapolis jednak nie w Conseco Fieldhouse gdzie Indiana rozgrywa swoje mecze a w oddalonej o ok. 70 kilometrów Assembly Hall co w jakimś stopniu odbiera przewagę boiska dla Pacers.Po drugie taj jak wcześniej pisałem Indiana ma nie małe problemy kardowe i w dzisiejszym meczu ponownie nie wystąpią Travis Diener,Tyler Hansbrough,Luther Head,Jeff Foster,T.J. Ford i Mike Dunleavy co w szczególności nieobecność trzech ostatnich to duża strata dla zespołu.Po trzecie Spurs w tym sezonie zapewne będą walczyć o najwyzsze cele i pozyskali kilku bardzo dobrych graczy takich jak jefferson,McDyess czy Theo Ratlif.Prawdopodobnie dzisiaj zespoły rozpoczną w składach: Indiana: Granger - Murphy - Hibbert - Watson - Rush.Spurs: Jefferson - Duncan - Boner - Mason Jr - Parker więc pierwsza piątka Spurs wydaje się dużo mocniejsza i do tego na rezerwie pozostają tacy gracze jak Finley,Ginobili,McDyess,Hill czy Ratliff i moim zdaniem Duncan i spółka pewnie wygrają dzisiejsze spotkanie.

24.10 2:00 Minnesota Timberwolves - Toronto Raptors (-4.5) 2 @1.91 Bwin ⛔

Drugim moim typem na dzisiejszą noc jest spotkanie które róznież odbędzie się na neutralnym w Sioux Falls Arena w Południowej Dakocie.Z Toronto przed sezonem odeszli m.in Marion,Parker czy Kapono jednak dziura została załatana i w ich miejsce przyszli m.in Jack i Nesterovic z Indiany,Bellineli z GSW i przedewszystkim z Orlando Turkoglu w którym zespoł pokłada spore nadzieje.W przedsezonie Raptors jednak nie zachwycają i mają bilans 2-5 i serię 3L którą zapewnę będą chcieli przerwać i prawdopodobnie wystąpią w składzie Calderon - DeRozan - Turkoglu - Bosh - Bargnani.Wilki jak już pisałem we wcześniejszych typach muszą sobie radzić bez swoich dwóch najlepszych graczy czyli Jeffersona i Love&#39;a i pierwsza piatka prawdopodobnie będzie wygralądała tak samo jak we wczorajszym wygranym spotkaniu z Detroit czyli Wilkins - Gomes - Pecherov - Brewer - Flynn.Jak juz wspomniałem Wilki wczoraj grały mecz z Detroit także za wiele czasu na odpoczynek nie miwli tym bardziej że grali praktycznie tylko pierwszą piątką i tak Wilkins,Gomes i Pecherov grali po 32 minuty,Brewer 33 a Flynn 34 minut także stawiam na Toronto które moim zdaniem jest drużyną o wiele lepszą i mieli więcej czasu na odpoczynek ponieważ ostatni mecz grali w niedzielę.

patriota 0

patriota

Użytkownik
Cleveland Cavaliers - Boston Celtics -4.5/+4.5 typ: 2
Bardzo ciekawy pojedynek na samo rozpoczęcie sezonu. W moim typie nie sugeruje się niedawnym zwycięstwem bostonu w pre, bo wiadomo ze regular to inna bajka. Ten typ jest troszkę asekuracyjny ponieważ wydaję mi się, iż Boston powinien sobie poradzić z Cleveland nawet bez handi. Jest to mecz wyjazdowy, ale jak dla mnie Boston ma silniejszy skład i większą motywacje, w końcu Garnet musi coś udowodnić i sobie i kibicom.
Portland - Houston typ : 1
Tu wybór znacznie prostszy, Portland drużyna z dużym potencjałem i dobrym składem grająca mecz otwierający u siebie przeciwko osłabionym rakietom.

Dallas - Washington typ : 1
Tu podobnie choć washington to drużyna mocniejsza od Houston, jednak przewaga własnego boiska i przewaga w składzie skłania mnie na typowanie Dallas.

T 0

themaniek

Użytkownik
27.10.09 Cleveland Cavaliers - Boston Celtics typ: 1 buk: sts kurs: 1.50
Ostatni sezon: Cleveland (66-16) - Boston (62-20)
Dwie drużyny walczące o mistrzostwo już w pierwszym meczu będą miały okazje pokazać która jest lepsza/lepiej się przygotowała. Obie drużyny się wzmocniły Cavs - Shaq,Parker,Moon Boston - Sheed,Daniels. Wracając do sedna, Celtics ostatni raz wygrali w Ohio w 2004 roku po dogrywce, 11 ostatnich &quot;domowych&quot; zwycięstw Cavsi odnosili różnicą śr.12,8pkt. Oczywiście Cleveland było też najlepszą drużyną własnego parkietu w minionym sezonie, liderowaną przez MVP ostatniego sezonu Lebrona Jamesa który w tym roku ma być jeszcze lepszy.
Mimo wielkich aspiracji Celtics uważam, że dla Cleveland uda się utrzymać swoją dobrą passę w spotkaniach przeciwko &quot;koniczynkom&quot;.
W Cavs nie wystąpi Delonte West, który robi kolejne wybryki i nie wiadomo kiedy tak naprawdę zagra.
Celtics natomiast przystąpią w pełnym składzie &quot;o ile mi wiadomo&quot;.

Polecam również:

27.10.09 LA Lakers - LA Clippers typ: 1
buk: sts kurs: 1.22
oraz

27.10.09 Portland - Houston typ: 1
buk: sts kurs: 1.25

Moim zdaniem są to po prostu murowani faworyci.

easy 3,1K

easy

Forum VIP

Zaczynamy ! W pierwszym dniu rozgrywek szlagier, Cavsi na wlasnym parkiecie podejmuja Celtics. W obu zespolach przed tym sezonem kilka zmian, ale chyba tageo nie musze opisywac, poniewaz koledzy wyzej mnie wyreczyli. Mecz odbedzie sie w Q arena czyli teren nie zdobyty przez Boston od dobrych kilku/nastu spotkan. Kiedys trzeba sie przelamac, moim zdaniem moment maja znakomity, Sheed szybko &quot;wszedl&quot; w druzyne i ten caly system zdaje sie &quot;grac&quot;. Inaczej ma sie sytuacja w Ohio . Do druzyny przeszedl Shaq, ktory nadal glodny tytulow- ale taka para defensorow jak KG z Perkiem moim zdaniem bedzie kluczowa w tym pojedynku, dodatkowo jedna z mocniejszych lawek powinna tylko byc atutem Bostonu w tym pojedynku. Nie wiem co sie dzieje z Westem ?[ta slynna gitara i KFC 8) ] Patrzac, ze jest to poczatek mysle , ze mozemy wlasnie w tej fazie upatrywac zwyciestwa Celtics, poniewaz im dalej w sezon tym moze byc trudniej wygrac w Q arena.
Typ : Boston +4.5 ~1.89✅

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Moim zdaniem dobrym typem na dziś jest under 205.5 w meczu w LA. W obu ekipach osłabienia, nie zagrają m.in. Gasol i Griffin, a są to gracze, którzy potrafią sporo punktować. Myślę, że w 1 meczu sezonu dla obu ekip nie zobaczymy jakiegoś mega ofensywnego spotkania. W preseasonie obie ekipy nie powalały ilością zdobywanych punktów, a wiadomo, że obrona w regular season będzie na pewno w większości ekip dużo mocniejsza. Wiem, że typowanie under/over w pierwszych meczach sezonu jest dość trudne, ale wydaje mi się, że ten under to dobry typ.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Znalazłem w bwinie jeszcze jeden bardzo fajny wg mnie zakład, który uważam, że ma naprawdę bardzo duże szanse na wejście. W meczu Boston - Cavs, jaka będzie przewaga zwycięzcy. Na under 10.5 jest kurs 1.60, co moim zdaniem jest bardzo dobrym kursem na to zdarzenie. Mecz nie będzie obfitował w punkty, może dobiją do tych 190, ale przekroczenia 200 to się bym nie spodziewał, no chyba, że będzie OT. Nie sądzę więc, że któraś z ekip wypracuje sobie 11-punktową przewagę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom