>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik 2009

Status
Zamknięty.
hasan 0

hasan

Użytkownik
Witam,
W pre-season ciężko coś sensownego napisać bo tak naprawdę to czas dla trenerów by sobie pokombinować i niczego nie można być pewnym. Jednak wydaje mi się że Orlando posiada większy potencjał w zawodnikach jakich ma w kadrze a że to czas prób to jest to spory atut co oddają wyniki. Spoglądając na kadrę jaką ma obecnie Scott nie wydaje mi się by byli oni na wyższym poziomie a niżeli Magic. Może gdyby mecz rozgrywany był w hali Hornets odpuścił bym ten mecz, ale że jest na neutralnym gruncie (w Kansas) gdzie żadna z drużyn nie będzie miała handicapu, stawiam na potencjał Magic.
Orlando Magic -2.5 @ 1.87 (unibet)
Wynik: 121 - 86 ✅

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
????Detroit Pistons - Washington Wizards
Typ:1
Kurs:1.48
Buk:bwin

????New Orleans Hornets - Orlando Magic(-3)
Typ:2
Kurs:1.91
Buk:bwin

Graja na neutralnym &quot;korcie&quot; czyli na start maja równe szanse i dziwi mnie dlatego tak wysoki kurs na Magiki to już ich 5 wczoraj wygrali wysoko z Memphis 102-83 a pozostałe mecze to wygrane 110-105 z Dallas 90-86 z Miami 113-104 z Rakietami.Jak to bywa w meczach przedsezonowych gracze nie są mocno eksploatowanie wiec nie ma co się martwić ze wczoraj grali mecz.Świetnie spisuje się nowy nabytek Magików Vince Carter ( doba formę utrzymuje gwiazda magików Dwight Howard bardzo dobre zmiany daje Marcin Gortat ale również Matt Barnes kupiony z Phoenix Suns czy Matt Barnes który poprzedni sezon rozegrał w Dallas.Szerszenie radzą sobie na razie średnio bilans 1-2 Wygrana z Oklahoma oraz porażki z Atlanta oraz Bobkami.W tym zespole za grę odpowiada rozgrywający i to w maksymalnym stopniu znaczeniu tego słowa gdy mu gra nie idzie nie idzie całemu zespołowi.Jak na razie nie złapali formy i cięzko będzie im dzisiaj pojechać Orlando​

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Boston - NJ Nets || Boston -4.5 || 1.83 Bet365⛔ [3] nie spodziewalem sie, ze bez big 3...
Pierwsz mecz w Garden Arena po mysli gospodarzy. Wygrali siedmioma punktami choc przyznam szczerze do trzeciej kwarty spotkanie bylo bardzo wyrownane. Po tym &quot;widowisku&quot; obie ekipy odpoczywaly i czekaly na kolejne spotkanie. Obie ekipy bez zmian wszyscy co grali zagraja i dzisiaj [chyba ze trenejro nie wpusci na parkiet]. Tak jak zaznaczalem wiele razy obie ekipy zazwyczaj tocza zaciete boje do ostatnich minut i w ostatnich latach nie dochodzilo do jakichs wiekszych wygranych z jednej strony. Bostonczycy graja z meczu na mecz coraz lepiej fajnie funkcjonuje obwod, rondo troche madrzej w rozgrywaniu, Pierce przyzwyczaja do wysokiej formy, martwi mnei tylk Ray RAy bo w tym PS zachowuje sie jak on to zazwyczaj lubi robic w PO czyli slabo. Licze na przelamanie z jego strony! Drugi powod do zmartwien to nadal slaba gra na deskach, malo zbieraja w ataku i czesto nie zbiora w obronie, gracze NJN niestety pod tym wzgledem byli lepis, licze ze Boston poprawi ten element gry i dzisiaj beda juz bardziej wyrownane statystki . Bo Rivers dysponujac graczami typu Perka, KG czy Sheeda powinni walczyc o te pilki. Bardzo cieszy mnie super postawa Kevina, ktora gra tak jak przyzwyczail swoich wszystkich fanow, niezly jumperek, madre podania i doskonale rozumienie sie z zespolem.Boston bedzie mocny w tym sezonie .NJN druzyna oparta na wysokich Yi Iianliana i Broke Lopeza, szczegolnei ten drugi notuje swietne wystepy przeciwko Celtics zatrzymanie go bedzie podstawa do wygranie tego meczu, a mysle ze drugiego tak dobrego spotkania w tak krotkim okresie nie zagra i dlatego obstawiam lekkie handi na Boston .

moneybutcher 22

moneybutcher

Użytkownik
Postawieniem na Cleveland? ???? Wybacz ale nie wiem czy jest osoba w tym temacie ,którą interesuje typ meczowy po kursie 1.30 :jezora: Można pomyślec ale nad linią handicapów.Mam zawsze zasade ,że w koszykówce nie stawiam kursów under 1.50.To się zwyczajnie mija z celem.Tobie też to proponuje.No chyba ,że grasz taśme za 2zł :spokodfhgfh: ale to też się chyba mija z celem.

I tak na marginesie tutaj jest dział z typkami a nie rozmowami na temat ,,co mam dzisiaj postawic?&quot;.

danni 8

danni

Użytkownik
Polecam wysoki kurs na Oklahome, która dzisiaj gra z Miami. Duże prawdopodobieństwo, że nie wystąpią Wade i Beasley.

Poza tym stwierdziłem, że handi dzisiaj zbyt wysokie i dlatego myślę, że można spróbować kuponik na Cleveland, San Antonio i Portland bez handi...

matred21 0

matred21

Użytkownik
Memphis Grizzlies - Atlanta Hawks typ.2 kurs 1.91✅ 96:111
Porażka z Detroit Pistons na ciężkim terenie oraz dwa bardzo wyraźne zwycięstwa nad New Orleans Hornets oraz Charlote Bobcast to dotychczasowy dorobek graczy z Atlanty. Dziś przyjdzie im zmierzyć po raz pierwszy z zespołem z zachodu chodź będzie to drużyna z pewnością najmniejszego kalibru. Memphis dysponują drużyną której największym mankamentem jest różnicą jaką prezentują zmiennicy w porównaniu do graczy pierwszej piątki. Oprócz Mayo i Gaya oraz nowego jednak nieuformowanego jeszcze zawodnika Randolpha nie można z całą pewnością liczyć na pomoc żadnego z graczy. Pod koszem póki co tragedia, Thabet który średnio zdobywa 5 pkt na mecz oraz Gasol który dla mnie do Nba wogóle się nie nadaje. Dalej od kosza Sam Young który niby zagrał dobre dwa mecze z Oklahoma i Orlando ale już z Dallas jedynie 8 minut dwie straty i dwa punkty. Pozatym Carrolli który w dotychczasowych meczach grało dużo... i to wszystko.
Po drugiej stronie parkietu gracze Hawks z Bibbym, Smithem, Johnsonem, Horfordem oraz rewelacyjnym Teague na czele. Pięciu graczy ponad 10 pkt średnio na mecz. Pachulia i Johnson około 60%statystyka rzutów. Do tego zapowiedź przez graczy mistrzowskich aspiracjii. Wszystko to przemawia za jastrzębiami a ja mam nadzieje że nie są to tylko puste słowa, a ten mecz pokaże że Hawks są teamem komletnym I są oni w stanie wygrywac na zachodzie nie tylko z drużynami pokroju Memphis.

Portland Trailblazers - Phoenix Suns (handi -4,5pkt) typ. 1 kurs 1.91 (expect)⛔104:110
Suns oprócz wygranej z Partizanem polegli w dwóch dotychczasowych meczach i nic według mnie nie zapowiada dzisiejszego przełamania. Gościc będą oni w Portland i przede wszystkim dlatego decyduje się na ten typ. Młode chłopaki Odden (1988 rocznik), Batum(1988), Roy(1984), Aldrige(1985) grają genialnie. Mimo wieku grają dojrzały basket połączony z szybkością polotem i finezją ???? Do tego we własnej hali są drużyną która będzie nieosiągalna dla większości drużyn NBA. Wkońcu Odden może wpełni odwdzięczyć się za wybranie z jedynką w drafcie a tego ten niesamowity Roy.
Jak dla mnie handi bardzo niskie.

Pozatym
Clevland 1.3⛔ --- koleżko od przesądów jak od początku wiedziałeś że Lebron. Mo i paru innych nie zagrają to mogłeś się pucować, a nie mydlić nam oczy jakimiś przesądami:pP
Boston 1.4 ✅
Clipers +6,5 1.91 ✅

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Skasowałem mnóstwo postów z przepychankami, bo nic nie wnosiły one do tematu a robiły śmietnik . Proszę na przyszłość starać się unikać takich sytuacji, bo temat ten służyć ma głównie do podawania ciekawych typów lub informacji.
BTW
Cavs zagrają dziś bez LeBrona Jamesa, Jamario Moona, Mo Williamsa i Delonte Westa + paru mniej znaczących graczy.

j.will 150

j.will

Użytkownik
Toronto Raptors - Huston Rockets
typ 1
kurs 1.60
ostatniej nocy Toronto niestety zawaliło ważny sprawdzian ,którym niewątpliwie był pojedynek w Boston Garden na Celtów.Oblali go bardzo wyraźnie bo porażka 15 pkt jest różnicą klasy.Szczerze powiedziawszy spodziewałem się dużo bardziej wyrównanego spotkania szczególnie widząc wczesniejsze wyniki Celtów którzy to męczyli się dwukrotnie z New Jersey Nets. Dzis w Air Canada Centre w Toronto przeciwnikami gospodarzy będą rakiety z Huston osłabione bardzo brakiem Yao Minga i Tracy McGrady czyli bez dwóch najlepszych punktujących w drużynie.Jak dla mnie faworytem w tym spotkaniu i zespołem którego zwycięstwo typuje jest toronto raptors dzieje się tak z wielu powodów. Po pierwsze Raptors przed sezonem poczynili znakomite ruchy transferowe które powinny zaprocentowac w sezonie i mysle ze mają realne szanse na walke w play offach. Kupno Hedo Turkuglu Jareda jacka i Marco Belinelliego jest w stanie to zagwarantować. Po drugie huston w tym sezonie będzie druzyną przeciętną musi się tak stać gdy braknie chinskiej wierzy i Traciego. Włodarze Rockets próbują brak tych zawodników zastąpic obecnością Trevora Arizy jednak czy młody zawodnik będzie w stanie pociągnąc do sukcesów rakiety? wątpie w to. Po trzecie małym handicapem jest zawsze rola gospodarza. Po czwarte kadra która po stronie Toronto jest zdecydowanie mocniejsza , gospodarze dysponują dobrą ławką co już nie jest atutem Huston. Powiem szczerze ,że licze nawet na łatwe zwycięstwo Toronto , gdyby mecz był w Toyota Arena też nie zastanawiałbym się ani minuty i postawiłbym na Raptors. Zwyciestwo Rockets uznam za dużą niespodzianke.

Miami Heat - New Orleans Hornets
typ 1
kurs 2.10
Gracze żaru po wczorajszej dość pechowej porażce z Thunder na swoim parkiecie podejmuja graczy szerszeni którzy we wczesniejszym spotkaniu zostali zmiażdżeni przez Orlando magic 35pkt jeśli dobrze pamietam 86;121. Sądze iż warto postawić na miami po tak wysokim kursie na swojej hali. Ekipa heat dysponuje naprawde niezła młoda kadrą wspartą na Dwyane Wade. żałuje tylko tego że sprzedali mariona do dallas bo z nim byli druzyną dużo lepsza gdyż punktował on na wysokim poziomie około 20 pkt na spotkanie. Od dłuższego czasu uwazam ze New Orleans to zespoł jednego dobrego gracza cris paul wspartego na starym Stojakovicu. Nie oszukujmy się Hornets nie kupili nikogo wartosciowego w przerwie i teraz odczują tego skutki. Jak dla mnie mogą sie nawet w kolejnym sezonie nie dostac do play- off - obecnie mają potencjał New Jersey Nets czy New York Knicks. Szczerze powiedziawszy jestem pozytywnie zaskoczony kursem i biore go w ciemno.Wczoraj Heat przegrali naprawdę pechowo z Thunder na ich parkiecie gdyż prowadzili cały mecz , jednak nie przyrównywałbym tego wyniku do jakiegos tragicznego osiagnięcia gdyż na parkiecie thunder po dogrywce polegli między innymi Phoenix Suns. Warto zagrac na miami gracze Orleans udowodnili swoją wartość przeciwko znakomitemu Orlando - prawie 40 pkt porazki mówi samo za siebie.

Dallas mavericks - Detroit Pistons
typ 1
kurs 1.40
Szczerze Panowie liczyłem na kurs w granicy 1.60...ale 1.40 gdy jest niemalże pewne warto tez postawić.Mavs wreszcie wsparli Dirka Novitzkiego kupujac showna Mariona z Miami heat co było znakomitym posunięciem.Dodatkowo mamy jeszcez Godena pozyskanego z Chicago Bulls. Tłoki kadrowo się znacząco osłabiły gdyż Sheed wallace poszedł do Boston Celtics. Jest co prawda Gordon i Vilauneva z Bucks ale czy są to zawodnicy tej półki co shawn Marion i Dirk Novitzki jeśli chodzi o dokonania ofensywne. Mavs w presezonie jedynie minimalnie ulegli Orlando 110-105 Detroit natomiast przegrało z Wizards u siebie 98 -101 co niewątpliwie jest niespodzianką. Dzis w nocy w American Air lanes arena w pojedynku druzyn w którym jeszcze rok temu nie wiedzielibyśmy na kogo postawic dzis wykrystalizował nam się zdecydowany faworyt którym jest ekipa z Dallas.Detroit straciło 75% druzyny mistrzowskiej , druzyna z The Palace od nowa będzie musiała budować solidną ekipe oparta o Stuckeya hamiltona Gordona gdyz stare Detroit wsparte na Sheedzie i Big shot-cie Biloupsie już nie istnieje.

patriota 0

patriota

Użytkownik
Miami Heat - New Orleans Hornets -
typ 2
kurs:1.65
Moim zdaniem to NOH wygra ten mecz, nie sugerowałbym się tylko tą porażką z Orlando. Poza tym Miami gra 2 mecz pod rząd i to też będzie miało znaczenie plus to, że prawdopodobnie Wade w tym meczu nie zagra(choć to nie jest info pewne na 100%)

Oprócz tego stawiam jeszcze :
Utah Jazz - Portland Trail Blazers +
(Typ) 1
kurs:1,50
Dallas Mavericks - Detroit Pistons +
(Typ) 1
kurs: 1,45

N 0

niedzial

Użytkownik
16.10 3:00 Utah Jazz (-5) - Portland Trail Blazers 1 1.91 Tobet⛔ 99:96

Kolejne spotkanie przedsezonowe.Utah to drużyna która podczas okienka transferowego była najmniej aktywna ponieważ z drużyny nikt nie odszedł a jedynym wzmocnieniem jest pozyskany z draftu Eric Mayron.Z Portland odeszli Frye i Rodriguez,przyszli natomiast z draftu Cunnigham oraz z Philadelphi Miller który zapewne będzie sporym wzmocnieniem drużyny.Więc dlaczego gram na Utah?Jazzmani po tourne po Europie gdzie przegrali z Chicago 102:101 oraz wysoko wygrali z Realem Madryt 109:87 w końcu wracają do Stanów i to do własnej hali gdzie jak wiemy w ostatnich latach grają bardzo dobrze i jest to zdecydowanie drużyna własnego boiska.Drugim powodem jest to że Portland wczoraj grali mecz u siebie gdzie niespodziewanie przegrali z Suns 110:104 i w meczu tym zagrali praktycznie pierwszą piątką gdzie Roy grał 36 minut,Aldrige,Webster i Miller po 34 minuty a Oden 29 także w dzisiejszym meczu spodziewam się że trener da im trochę odpocząć ponieważ taka eksploatacja podstawowych zawodników w preseason po prostu mija się z celem tym bardziej w meczu gdzie zawodnicy mieli nie wiele czasu na regenerację sił,natomiast Jazzmanni mieli aż tydzień przerwy a jedynymi nie obecnymi na tym meczu będą Kirilenko który z powodów osobistych poleciał do Rosji oraz kontuzjowany C.J Miles.Także moim zdaniem gospodarze mający w składzie takich graczy jak Williams,Boozer czy Okur powinni odnieść dość łatwe zwycięstwo

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Utah Jazz - PTB
Gorąco polecam Utah z ujemnym handi, które waha się w okolicach 5 pkt. Generalnie to EnergySolutions Arena i wszystko jasne. Jazzmani na swoim parkiecie są mega mocni. W dodatku zagrają dziś z Portland, które wczoraj u siebie przegrało z Suns, co na pewno powodem do dumy nie jest. W Portland podstawowi gracze pewnie mniej czasu dziś spędzą na parkiecie, więcej pograją rezerwy, bo nie sądzę, żeby w preseasonie trener zbyt mocno eksploatował graczy. Dla mnie mega dobry typ.

N 0

niedzial

Użytkownik
Wczoraj zabrakło dosłownie 0.7 sekundy takze spróbujemy dzisiaj.

17.10 1:30 NY Knicks (-5) - New Jersey Nets 1 @1.93 betsson⛔93:89

Mecz ten zostanie rozegrany w Madison Square Garden czyli na parkecie knicks gdzie obie drużyny spotkały się dość nie dawno bo 4 października w pierwszym przedsezonowym meczu gdzie lepsi okazali się gospodarze wygrywając 115:107.W NY za wielkich roszad przed sezonem nie było i odeszli tylko richardson,Wilcox i zwolniony został Sene a przyszli Milicic i pozyskani z Draftu Jordan Hill (nr.8 ) i Douglas (nr.29).Nets natomiast którzy według analityków będą jedną z gorszych druzyn w tym sezonie (jak na razie to potwierdzają przegrywając wszystkie 4 mecze) zrobili wymianę z Orlando w skutek czego oddali Cartera i Andersona a przyszli Battie.Alston i Lee.W porównaniu z pierwszym meczem z przed prawie dwóch tygodni w dróżynie gospodarzy nic się nie zmieni i wszyscy zawodnicy są zdrowi i gotowi do gry natomiast dość sporo osłabieni będa goście i w dzisiejszym meczu nie zagra Hayes który ma problemy z piszczelem i prawdopodobnie czeka go tydzień przerwy,na pewno nie wystąpi również lider zespołu Devin Harris który ma problemy z pachwiną oraz wątpliwy jest występ Jianlian (bark) który nie trenował w środę,także biorąc pod uwagę że mecz rozegrany będzie w MSG oraz na osłabienia gości (wymieniona trójka w pierwszym meczu z NY zdobyła 30pkt i miała 11 zbiórek i 6 asyst) licze na kolejną wygraną NY Knicks.

EDIT: Faktycznie pierwsze spotkanie rozegrane było na neutralnym terenie w Times Union Center w NY (nie wiem jak sprawdzałem),co moim zdaniem jeszcze zwiększa szansę wejścia tego typu.

EDIT: Tym razem zabrakło 2.8 sekundy ???? jak pech to pech:kwasny4565:

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Poprzedniego meczu nie grali w MSG, ale poza tym wszystko spoko, typ raczej dobry i na dobrą sprawę chyba najlepszy na dzisiejszą noc.
SAS z Cavs nie wiadomo tak naprawdę jak zagrają Kawalerzyści bo nie wiadomo czy zagra LBJ czy nie.
Indiana z Rockets wg mnie mecz wgl nie do grania, Houston jest, przynajmniej dla mnie, póki co zbyt nieobliczalną drużyną, jeszcze ich nie ogarniam.

.kb 31

.kb

Użytkownik
Sixers@Suns @2.6 unibet ⛔ 113:115
Juz wczoraj wspominalem ze napewno ten mecz zagram. Szczerze mowiac nie spodziewalem sie takiego kursu. Nie wiem co bukmacherzy widza w druzynie z Phoenix. W to jeden z lepszych przykladow jak mozna rozwalic druzyne w 2 ruchach transferowych... Steve Kerr najpierw odddal czlowieka ktory jak malo kto pasowal do tej druzyny za kogos, z ktorym jest zupelnie odwrotnie ???? Natomiast na poczatku konczacego sie sezonu offeseason, wymienil tego drugiego zawodnika na... wlasciwie oddal go za darmo. Moge sie zalozyc z kazdym- ten sezon dla Suns najgorszym od lat.
Wracajac do tematu. Dlaczego Sixers wygraja ten mecz? Bo graja lepsza koszykowke, proste xD Widzialem 2 z 4 dotychczasowych meczow przedsezonowych i pierwsze co sie rzucilo mi sie w oczy- koniec problemow z atakiem pozycyjnym. To wspaniala wiadomosc, w poprzednim sezonie wlasnie atak pozycyjny byl zdecydowanie najslabszym puntkem tego zespolu. Jednoczesnie Sixers raczej nie zatracili swoich najwiekszych atutow, czyli szalenie skutecznych kontratakow i naprawde solidnej obrony. To pozwala z duzym optymizmem patrzec w przyszlosc.
Suns po odejsciu Shaqa oczywiscie powracaja do &quot;swojej&quot; koszykowki. Problem w tym ze tym razem brakuje im ludzi. Nie tylko takich ktorzy pasuja do run&#39;n&#39;gun, ale w ogole. Lawka jest zenujaco (nie znalazlem lepszego slowa xD) krotka. Na dodatek kontuzjowany jest Grant Hill. Sixers bija ich tutaj na glowe, wlasciwie brakuje im jedynie rozgrywajacego- dla Holiday&#39;a jest za wczesnie, chociaz od biedy moga poklepac Ivey czy nawet Green. Zreszta to nie jest az tak duzy problem- w taktyce Eddiego Jordana rzeczywiscie nie jest konieczny taki typowy rozgrywajacy.
Warto rowniez dodac, ze zawodnikom Filadelfi szybka koszykowka bardzo pasuje, co niejednokrotnie udowadniali, w poprzednim sezonie czy nawet juz w obcenych rozgrywkach preseason (@NYK). Na koniec oczywiscie powtorze: warto pamietac ze to tylko preseason ????

j.will 150

j.will

Użytkownik
Milwaukee Bucks - Minesota Timberwolves typ 1 kurs 1.70
W tym meczu stawiam na gospodarzy gdyż w moim odczuciu sa druzyną lepsza kadrowo od wilków.Dodatkowym motywującym mnie czynnikiem jest fakt iz Minesota grała wczoraj również na wyjeździe z Chicago i przegrała 94;90 co ukazuje nam skale możliwosci tej ekipy.
Bucks w pre sezonie potrafili pokonać nawet Huston Rockets i choćby Chicago Bulls

Sacramento Kings - Golden State Wariors typ 2 kurs 1.80
Jestem zdziwiony ze kursy w tym meczu sa po 1.80 na obie druzyny. Dla mnie jedynym argumentem krolow w dzisiejszym meczu jest ich parkiet czyli Arco Arena.Nie oszukujmy sie sacramento jest jedna z najsłabszych ekip w lidze w GSW jest druzyna od nich o duzo duzo wyzszym potencjale. typuje zwyciestwo gosci

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dam coś od siebie.
Pierwszy mój typ na dziś to Clippers -2. Bardzo lubię ekipę Jazzmanów, ale poza EnergySolutions Arena niestety prezentują się dużo gorzej, więc nie dziwi, że Clippersi są faworytami w tym meczu. Dodatkowo w Clippersach widać, że po prostu wszyscy chcą naprawdę się pokazać, czego przykładem była np wygrana w San Antonio, gdzie bardzo dobry mecz rozegrał Griffin. Nieźle zaprezentował się też Thornton. Obie ekipy dziś w niemal pełnych składach. W Clippersach brak Telfaira, a w Utah Harpringa, Harrisa i Milesa, więc graczy mniej istotnych. Utah generalnie jest dobrą, solidną ekipą, lubię ich, ale jak grają u siebie, na wyjeździe tracą naprawdę dużo i myślę, że dziś Clippersi sobie spokojnie z nimi poradzą.
Inny typ to win Detroit. Zaczyna się tworzyć tam znowu w miarę solidna ekipa. Stuckey widać, że dojrzał, Gordon zgodnie z oczekiwaniami sporo punktuje, Rip to Rip, swoje rzuci, ostatnio bardzo dobrą formę ma Bynum, może już dziś zagra Villanueva. Podoba mi się ten skład, fajna paka. Dziś grają z Miśkami z Memphis. Nie grają co prawda w Palace, ale myślę, że powinni sobie poradzić. Wraca Tay, może już zagra Villanueva. Personalnie na pewno są lepszą ekipą od Grizzlies i szczerze mówiąc nie wiem czemu kurs na Tłoki aż 2.15.
Ostatni mój typ to win GSW. Golden State prezentuje się ostatnio naprawdę nieźle, grają cały czas swoje i dobrze im to idzie. Królowie wiele nie pokazują i tyle, dla mnie dziś typ po takim kursie warty zaryzykowania i tyle.

j.will 150

j.will

Użytkownik
Dam coś od siebie.

Pierwszy mój typ na dziś to Clippers -2. Bardzo lubię ekipę Jazzmanów, ale poza EnergySolutions Arena niestety prezentują się dużo gorzej, więc nie dziwi, że Clippersi są faworytami w tym meczu. Dodatkowo w Clippersach widać, że po prostu wszyscy chcą naprawdę się pokazać, czego przykładem była np wygrana w San Antonio, gdzie bardzo dobry mecz rozegrał Griffin. Nieźle zaprezentował się też Thornton. Obie ekipy dziś w niemal pełnych składach. W Clippersach brak Telfaira, a w Utah Harpringa, Harrisa i Milesa, więc graczy mniej istotnych. Utah generalnie jest dobrą, solidną ekipą, lubię ich, ale jak grają u siebie, na wyjeździe tracą naprawdę dużo i myślę, że dziś Clippersi sobie spokojnie z nimi poradzą.

Inny typ to win Detroit. Zaczyna się tworzyć tam znowu w miarę solidna ekipa. Stuckey widać, że dojrzał, Gordon zgodnie z oczekiwaniami sporo punktuje, Rip to Rip, swoje rzuci, ostatnio bardzo dobrą formę ma Bynum, może już dziś zagra Villanueva. Podoba mi się ten skład, fajna paka. Dziś grają z Miśkami z Memphis. Nie grają co prawda w Palace, ale myślę, że powinni sobie poradzić. Wraca Tay, może już zagra Villanueva. Personalnie na pewno są lepszą ekipą od Grizzlies i szczerze mówiąc nie wiem czemu kurs na Tłoki aż 2.15.

Ostatni mój typ to win GSW. Golden State prezentuje się ostatnio naprawdę nieźle, grają cały czas swoje i dobrze im to idzie. Królowie wiele nie pokazują i tyle, dla mnie dziś typ po takim kursie warty zaryzykowania i tyle.
zaskoczyłeś mnie tym ze sądzisz ze Clippers sobie poradzą SPOKOJNIE , to znaczy mam nadzieje ze wygraja ale uwazam ze to bedzie bardzo wyrownany mecz. Kurs na Detroit bardzo godny i trzeba brac bo 2.15 na Detroit z takimi przecietniakami jak Memphis jest okazja. Golden graja na słabiuteńkich kings powinni dac rade :spokodfhgfh:

olo 2,4K

olo

Użytkownik
zaskoczyłeś mnie tym ze sądzisz ze Clippers sobie poradzą SPOKOJNIE , to znaczy mam nadzieje ze wygraja ale uwazam ze to bedzie bardzo wyrownany mecz. Kurs na Detroit bardzo godny i trzeba brac bo 2.15 na Detroit z takimi przecietniakami jak Memphis jest okazja. Golden graja na słabiuteńkich kings powinni dac rade :spokodfhgfh:
Po prostu w przypadku Jazz bardzo duże znaczenie ma to gdzie grają, na wyjazdach grają po prostu słabo i tyle, więcej nie trzeba mówić. Wg mnie wygrają spokojnie, mają fajną pakę, w tym sezonie mogą być może nie od razu czarnym koniem, ale lekką niespodzianką wg mnie. Jednak wiadomo, że to preseason i różnie może być, ale mam nadzieję, że pójdzie po mojej myśli :spokodfhgfh:

N 0

niedzial

Użytkownik
19.10 1:00 Phoenix Suns - Philadelphia 76ers 2 @2.3 Bwin ✅ 94:116

Oba zespoły spotkały się dwa dnie temu w US Airways Center w Phoenix gdzie lepsi okazali się gospodarze wygrywając 115:113.Dzisiaj dziwią mnie trochę kursy znowu faworyzujące słońca tylko że tym razem mecz zostanie rozegrany na neutralnym boisku w Arena de Monterrey w Meksyku.76ers w tym preseasonie spisują się bardzo dobrze,wygrali do tej pory 4 spotkania i raz przegrali także dziura po odejściu Millera zostala załatana,do tego zdrowy jest Elton Brand który był kontuzjowany większość poprzedniego sezonu co napewno będzie wzmocnieniem zespołu.Słońca natomiast po oddaniu O&#39;Neala powórcili do swojej starej tektyki czyli run&#39;n&#39;gun jednak kadra już nie jest najmłodsza i liderzy drużyny czyli Nash (35 lat) i Hill (37 lat) najlepsze lata mają już chyba za soba,do tego oczy Stoudemire&#39;a dlaej nie sa zdrowe w 100%.Wielką bolączką słońc jest ławka rezerwowych gdzie poza Barbosą nie ma graczy którzy mogliby godnie zastąpić graczy z pierwszej piątki,także moim zdaniem słońca nie odegrają w tym sezonie jakiejś dużej roli i stawiam dzisiaj na Philadelphie która gra naprawde dobrze i do tego dwa dni temu trener dał odpocząc Dalembertowi i Iguodali którzy grali odpowiednio 9 i 13 minut także pewnie dzisiaj wystąpią trochę dłużej i jeśli tylko zagrają twardo w defensywie nie powinni mieć problemów z pokonaniem Suns dla których liczy się tylko atak i już w poprzednim sezonie gdy trafili na solidną obronę to nie potrafili wygrać meczu.

hasan 0

hasan

Użytkownik
Portland - Denver
Rozpocznę od tego że w ekipie Portland na pewno dziś nie zagrają L. Aldridge oraz Rudy Fernandez. Portland po dwóch &quot;wyjazdowych&quot; porażkach dziś wraca do Rose Garden i zagra z rywalem z dywizji tj. Denver Nuggets. W odróżnieniu od trenera Portland, George Karl ma wszystkich zawodników do swojej dyspozycji. Sezon regularny zbliża się wielkimi krokami także powoli trenerzy będą dawać więcej minut swoim najlepszym zawodnikom. Z racji tego że obie drużyny znajdują się na podobnym poziomie zagram na Denver,bowiem brak wspomnianych dwóch zawodników oznacza brak kilkudziesięciu punktów (20-30), co w pojedynku z renomowanym rywalem wydaje się być wystarczającym powodem.
Denver Nuggets @ 2,38 (unibet)
Wynik: 98 - 96 dla Portland TB

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom