B
434
boca-juniors
Użytkownik
Według wielu niesprawdzonych przecieków LBJ wyląduje jednak w LA...
To się zacznie zaraz zlot weteranów do LA żeby grac z Lebronem. Obawiam się że na niewiele się to zda i sezon na przeczekanie chyba. Bo sam nic nie zrobi na zachodzie, nawet z Leonardem (ewentualnie), bo Lakersi będą musieli dać za niego połowę drużyny i to tę połowę która cokolwiek potrafi grać.Lebron w Lakers!!!
Odnośnie trade Leonarda to myślę że jakieś picki i jeden solidny gracz + jeden zadaniowiec by wystarczyły, jako że Kawhi w przyszłym sezonie będzie z tego co kojarzę free agentem.To się zacznie zaraz zlot weteranów do LA żeby grac z Lebronem. Obawiam się że na niewiele się to zda i sezon na przeczekanie chyba. Bo sam nic nie zrobi na zachodzie, nawet z Leonardem (ewentualnie), bo Lakersi będą musieli dać za niego połowę drużyny i to tę połowę która cokolwiek potrafi grać.
W każdym razie Boston już może się szykować do finału w przyszłym sezonie.
Ważniejsze moim zdaniem że Paul George wybrał jednak OKC, co mnie mówiąc szczerze bardzo cieszy. Widać bardzo mu się spodobało w Oklahoma City, skumał się z Westbrookiem, który wydaje się miał duży wpływ na jego decyzję, rozsądny klub, świetny GM, dobry trener i nie najgorszy skład. Westbrook, George, Carmelo, Adams, Roberson. Pierwsza piątka nawet na zachodzie będzie contenderem, na wschodzie walczyliby o finał.
Lakers juz podpisali Stephensona na rok/4.5mln, świr, ale może przy Lebronie się ogarnie, byłby dobry zadaniowiec tanim kosztem. Tylko to by znaczyło że to raczej ten sezon na przeczekanie, zwłaszcza jak Spurs będą grymasić. Ale w przyszłym Leonard przychodzi do Lakers (przynajmniej tak mówi, choć Georgea tez wszyscy juz przypisali do LAL) jako freeagent, do tego może być szansa na Cousinsa, który tez będzie chyba restricted free agent, a że teraz kontuzjowany i planowany powrót dopiero w styczniu to może być tańszy niż w normalnych warunkach. Gdzieś tam jeszcze jest zapasowa opcja z Kembą Walkerem. No i wtedy takie trio to ja bym rozumiał, zwłaszcza jakby udało się zatrzymać Kuzmę, Balla i Rundle/Ingrama, bo są na pierwszym kontrakcie, więc tani a jednak coś grają. Ale będzie ciężko, ponoć Kuzma jest wyłączony z tradeów, ale reszta plus picki to może być łakomy kąsek dla wielu. Raczej wszystko się nie uda, ale opcji tyle że przez lato i pewnie sezon zasadniczy będzie burzliwie. No zobaczymy.Odnośnie trade Leonarda to myślę że jakieś picki i jeden solidny gracz + jeden zadaniowiec by wystarczyły, jako że Kawhi w przyszłym sezonie będzie z tego co kojarzę free agentem.
A z tym OKC to trudna sprawa bo Melo w formie z zeszlego sezony się nadaje na minimum weterańskie, a Westbrook by musial trochę przystopować swoje ego i nie rozstawiać kolegów z parkietu po katach, gdy jemu brakuje 3 zbiórek do TD.
On wyleczy się dopiero w styczniu/lutym, więc te 5 baniek to na 4-5 miesięcy zaledwie i tylko do końća sezonu, żeby mistrz zdobyć. Potem będzie wolny i dostanie pewnie 5 razy więcej, a GSW nie będzie na niego stać. Teraz wzięli okazję cenową, więc klub zadowolony, Cousins też bo sobie będzie miał tytuł właściwie za friko, a po sezonie i tak będzie królem wolnego rynku i pójdzie tam kto da więcej.Boogie w Warriors !!! Co tam sie bedzie dzialo na tym zachodzie to nie mam pytan ???? ale naprawde szanuje takie cos , sportowe ambicje wygraly z chęcią dużych pieniędzy ????
Jak Rondo in, to chyba Ball out? Czyżby szykowała się jakaś wymiana na dniach?A przy okazji Lakers podpisali Rondo na rok 9 baniek.
Tyreke Evans idzie do Pacers.
Wiem , podobno sukcesem bedzie jesli wróci przed ASG . Teraz wojownicy mogą pewnie beda sobie grali na spokojnie w RS niska piatka z Greenem pod koszem a końcówke sezonu juz beda przygotowywać pod play offy grając z Boogie'm pod koszem i Iggym z lawki . Taka druzyna jest skazana na sukces.On wyleczy się dopiero w styczniu/lutym, więc te 5 baniek to na 4-5 miesięcy zaledwie i tylko do końća sezonu, żeby mistrz zdobyć. Potem będzie wolny i dostanie pewnie 5 razy więcej, a GSW nie będzie na niego stać. Teraz wzięli okazję cenową, więc klub zadowolony, Cousins też bo sobie będzie miał tytuł właściwie za friko, a po sezonie i tak będzie królem wolnego rynku i pójdzie tam kto da więcej.
Jak Rondo in, to chyba Ball out? Czyżby szykowała się jakaś wymiana na dniach?
Bo po co dwóch startowych PG jak mają jeszcze Lebrona?
tak mi się przypoomnialo, nie wiem czy fejk ????Tak. Roczny kontrakt na 5.3 miliona, on cały czas przechodzi rehabilitację po zerwanym achillesie.
I Warriors pokazało fuck'a kolejny raz całej lidze...
A przy okazji Lakers podpisali Rondo na rok 9 baniek.
Tyreke Evans idzie do Pacers.