>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA : Newsy, transfery oraz dyskusje ...

Status
Zamknięty.
magic_ 0

magic_

Użytkownik
Czy ktoś sie orientuje jak wygląda sprawa Boozera, Kirilienki i Harpringa,czy wystąpią w dzisiejszym meczu przeciwko Raptors ?

V 0

vip_madame

Użytkownik
Hej,moze ktos wyjasnic co sie dzieje ze prawie kazdego dnia sa zawieszone kursy na nie ktore zdarzenia z nba.
Na przykld dzis mecze utah jazz,atlanta nie mozna ani handiego ani niczego,jest godzina 15.00 i nic nigdzie tego nie moge postawic,to jakies kpiny.
Wie ktos moze czy takie zdarzenia oni odblokowuja wieczorem,przed meczem itp.podobnie bylo kilka dni temu na ilosc pkt utah.do polnocy wszedzie byl po blokowany,nie moglam tego postawic i przez to nie wygralam! Jak cos wiecie o co w tym chodzi to na piszcie,dzieki

petra2008 0

petra2008

Użytkownik
myślisz że buki to idioci ! mylisz się nie ma kursów ponieważ pewnie jacyś ważni zawodnicy są kontuzjowani i tyle w utah jest plaga kontuzji w ziemniakach takich jak fortuna możesz to zagrać bo w toto-mixie chyba ktoś się zorientował i takie mecze zdejmują z oferty pozdro

V 0

vip_madame

Użytkownik
No to niech zrobia adekwatne kursy a nie bloki calkowite.tak samo z linia hendi i iloscia pkt.
Jak dla mnie jak nie odblokuja meczow utah jazz-toronto i atlanta-n.y.kinicks to zenada po calosci,no to co wychodzi ze
Tak codzienie jest
ze blokuja chociaz jedno spotkanie bo brakuje kilku zawodnikow?

julez 27

julez

Użytkownik
Blokują do momentu, aż nie będzie więcej wiadomo nt. absencji danych zawodników, nie jest to żadna kpina, tylko czysty biznes. A jak ci zależy by mieć mecz od rana, to Fortuna jest otwarta ????

V 0

vip_madame

Użytkownik
W fortunie tez nie widze tego meczu.,
No dobra czyli jest szansa ze odblokuja, a orjetujesz sie ile przed meczem zwykle odblokuwuja przede wszystkim linie ilosci pkt?
I czy zawsze odblujuwuja,juz nie chodzi mi jaka ta linia bedzie ale czy w ogole bedzie taki mecz do obstawienia?
Grunt aby wystawili linie i aby sie zdazylo zagrac.

julez 27

julez

Użytkownik
Jeżeli obstawiasz w necie, to większość buków będzie miało ten mecz w ofercie najpóźniej o 22. W bet365 często tak jest że kurs na jakiś mecz się pojawiają ok 22 najpóźniej, ale zawsze przed meczem możesz obstawić dany mecz. W bet-at-home często się zdarza że jakiś spotkań nie wystawiają, dlatego nba tam nie polecam stawiać. Większość buków ma prędzej czy później w ofercie dane spotkanie.

V 0

vip_madame

Użytkownik
A to super jak by kursy na te mecze wystawili tak jak mowisz do tej 22.00 .no w bah na szczescie nie gram. W unibet mam nadzieje ze wystawia kursy.
A ostatnio to taka sprawa byla ze meczu utah ilosc pkt nie bylo do polnocy w chyba wszystkich bukach,mam nadzieje ze byl to osobny przypadek.
Dobra dzieki za wyjasnienie.

the-maro 8

the-maro

Użytkownik
J Rich w Phoenix. W drugą stronę, do Charlotte poszli Diaw i Bell. Imo Charlotte zrobiło dobry biznes.

C. Mobley z NYK ( nie zagrał ani jednego spotkania po wymianie z Clippers ) ogłosił dzisiaj, że kończy karierę z powodu choroby serca.

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Ale wczoraj zamieszania wprowadzil kurs na LAkersow. Chyba sie udzielilem temu gdyz postawilem tylko stowke. Prowadzili oni od samego poczatku az do konca nie oddajac nawet na moment inicjatywy rywalom. Dla tych ktorzy uwazaj ze bez Bryanta zespol nie istnieje powiem tylko ze wczoraj nie gral przez wiekszosc 1 i 2 kwarty. Rozczarowanie wieczoru to postawa Denver. Jeszcze dzien wczesniej wygrali wiem ze Portland sa wrecz niepokonani u siebie ale przyjdzie i na to czas. Dallas wedlug planu z miskami se poradzili. No i mecz dnia. Yao sie dwoil i troil ale pozniej zostal wypunktowany za faule musial uwazac, jeszcze sporo namieszal w koncowce gdzie Cavaliers prowadzilo juz 11 pkt. 10 min przed koncem meczu by z biegu stracic 8 pkt. i zrobilo sie nerwowo. Wyglada jednak na to ze Lebrom to aktualnie bog koszykowki i tego sezonu. Houston jednak z azjata w skladzie jeszcze duzo namieszaja i pewnie zadna druzyna nie bedzie ich chciala trafic w Playoffach.

everlast 0

everlast

Użytkownik
Kobe regularnie odpoczywa koncowki pierwszej kwarty i polowe (lub wiecej w zaleznosci od sytuacji na boisku) drugiej. Daje mu to lacznie z time-out&#39;ami i przerwa miedzy kwartami +/- 20 min odpoczynku. Wtedy do gry wchodzi drugi sklad, ktory jest nizszy i zmienia gre lakersow, ktorzy proboja grac z kontry. Swoja droga wie ktos co sie stalo z Okur&#39;em, ze wczoraj nawet na lawce nie byl ?

.kb 31

.kb

Użytkownik
Okur did not play Tuesday night. His lower back locked up on him following shootaround in the morning the Deseret News reports.

everlast 0

everlast

Użytkownik
Ma problemy po meczu z T&#39;volves, Pop mowi ze prawdopodobnie jest to tylko &#39;scar tissue&#39; po rehabilitacji, ale znajac coacha, da wiecej czasu na dojscie do siebie Manu bo wie, ze to jest kluczowy gracz dla jego druzyny, a ma w zwyczaju oszczedzanie swoich gracze przed play-off&#39;ami. Do tego jest stosunkowo zadowolony z dotychczasowego bilansu i na pewno nie bedzie ryzykowal dluzszego urazu dla jednego spotkania.

M 15

maciekgks

Użytkownik
Oglądałem wczoraj cały mecz LAL-Boston Celtics i chciałbym się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Mianowicie uważam, że Boston tego meczu poprostu nie mógł wygrać. Nie chciałbym używać zbyt mocnych słów, ale sędziowanie w tym meczu było troche hmm... naciągane. Wszystkie, absolutnie wszystkie decyzje były na korzyść gospodarzy. Faule Rondo czy Pierca wzięte z kosmosu, inne &quot;faule w ataku&quot; których wcale nie było. Strasznie dziwni sędziowie. Zresztą 2 czy 3 razy kompletnie sie zagubili przez co były 2-3 minutowe przerwy w grze poświęcone konsultacją z sędziami stołkowymi/komisarzami(?). To wszystko wprowadziło ogromny chaos w gre Celtów i widać było ogromną frustracje na ich twarzach. Przez to długimi momentami nie grali swojej koszykówki i stąd ta porażka.

lakomov 0

lakomov

Użytkownik
Oglądałem wczoraj cały mecz LAL-Boston Celtics i chciałbym się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Mianowicie uważam, że Boston tego meczu poprostu nie mógł wygrać. Nie chciałbym używać zbyt mocnych słów, ale sędziowanie w tym meczu było troche hmm... naciągane. Wszystkie, absolutnie wszystkie decyzje były na korzyść gospodarzy. Faule Rondo czy Pierca wzięte z kosmosu, inne &quot;faule w ataku&quot; których wcale nie było. Strasznie dziwni sędziowie. Zresztą 2 czy 3 razy kompletnie sie zagubili przez co były 2-3 minutowe przerwy w grze poświęcone konsultacją z sędziami stołkowymi/komisarzami(?). To wszystko wprowadziło ogromny chaos w gre Celtów i widać było ogromną frustracje na ich twarzach. Przez to długimi momentami nie grali swojej koszykówki i stąd ta porażka.
Mój krótki komentarz do tego meczu, mogli go wygrać. Owszem fakt faktem widać było przychylność sędziów do gospodarzy ale jeżeli Celtics przyłożyli by się bardziej do gry a mniej do kłótni między sobą to wszystko pewnie wyglądało by lepiej. Zresztą musze przyznać że osobiście jestem zadowolny z tego obrotu spraw bo jakoś za Piercem i spółką nie przepadam.
Pozatym czy Rivers czasami nie przesadza z ilością czasu jaką ławka spędza na parkiecie, bo co jak co ale poziom tej ławki to mają słabiutki.

fernando-torres 0

fernando-torres

Użytkownik
Według dziennikarzy gazety New York Daily News Eddy Curry jest ponoć bliski odejścia z New York Knicks. Nowym zespołem środkowego nowojorczyków mieliby zostać Charlotte Bobcats.

W przeciwną stronę powędrowaliby wówczas najprawdopodobniej świeżo pozyskani z Phoenix Suns Raja Bell oraz Boris Diaw, których trener D&#39;Antoni zna doskonale jeszcze z czasów wspólnej pracy w klubie z Arizony. Być może w wymianie uczestniczyłby również David Lee.
Podobna sytuacja tyczy się Eddy&#39;ego Curry&#39;ego, który w przypadku przenosin do Bobcats odnowiłby współpracę z byłym szkoleniowcem Knicks Larrym Brownem. - Nie mam pojęcia co się wydarzy, ale bardzo lubiłem grać dla trenera Browna kiedy był jeszcze tutaj w Nowym Jorku - powiedział ten mierzący 211 cm środkowy.
Tego typu transakcja pozwoliłaby także Knicks na dodatkowe oszczędności w puli wynagrodzeń (chodzi o kwotę rzędu 2 milionów dolarów - przyp. red.) na rok 2010, w którym nowojorczycy zamierzają &quot;upolować&quot; jedną z gwiazd na rynku wolnych agentów na czele z LeBronem Jamesem.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
nie sądze że taka transakcja dojdzie do skutku..Larry Brown ma dobrego SF/PF w osobie Borisa Diawa i świetnego SG i obrońcę w postaci Raja Bell&#39;a, ledwo po transferze minęło kilku tygodni zawodnicy dopiero co się zaaklimatyzowali w drużynie, widać że z pozytywnym skutkiem...i mieliby się ich pozbywać teraz za Curry&#39;ego? bzdura jakaś , David Lee jest niezłym centrem ale NY w takim wypadku właśnie centra by stracił bo Diaw jest za niski na centra...a co do płacy to nie sądze że w/w zawodnicy Cats dostaliby mniej pieniędzy niż Curry i Lee. Jak dla mnie to to jest plotka dziennikarska, nie ma w tym żadnej logiki
co do LeBrona i ewentualnego przejścia do NY sam zawodnik niedawno oświadczył że po sezonie rozważa przedłużenie kontraktu z Cavaliers

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom