>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA : Newsy, transfery oraz dyskusje ...

Status
Zamknięty.
Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
ziesięć powodów dla których koszykówka jest lepsza od seksu:

10. BALL MOVEMENT IS KEY

9. YOU CAN SET IT UP OR GO FOR THE FASTBREAK

8. IF YOU NEED A BREAK, YOU CAN CALL A 20 SECOND TIMEOUT

7. THERE IS A COACH TELLING YOU WHEN TO &quot;TAKE IT TO THE HOLE&quot;

6. BEING DOUBLE-TEAMED IS COMMON

5. YOU CAN PASS IT OFF, SO YOUR BUDDY CAN SCORE

4. IF SCOUTS LIKE YOUR PERFORMANCE, YOU TURN PRO

3. YOU KNOW YOU ARE DONE WHEN THE HORN SOUNDS

2. YOU ALWAYS TRY TO SCORE WITHIN 24 SECONDS

1. THERE&#39;S ALWAYS SOMEONE WITH A TOWEL TO CLEAN UP ANY WET SPOTS

???? ???? ????

ps. Przykro mi, że po angielsku (uczcie się języków na Boga) ale w tłumaczeniu straciło by dużo smaczków;)

za zryjparkiet

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
ziesięć powodów dla których koszykówka jest lepsza od seksu:

10. BALL MOVEMENT IS KEY

9. YOU CAN SET IT UP OR GO FOR THE FASTBREAK

8. IF YOU NEED A BREAK, YOU CAN CALL A 20 SECOND TIMEOUT

7. THERE IS A COACH TELLING YOU WHEN TO &quot;TAKE IT TO THE HOLE&quot;

6. BEING DOUBLE-TEAMED IS COMMON

5. YOU CAN PASS IT OFF, SO YOUR BUDDY CAN SCORE

4. IF SCOUTS LIKE YOUR PERFORMANCE, YOU TURN PRO

3. YOU KNOW YOU ARE DONE WHEN THE HORN SOUNDS

2. YOU ALWAYS TRY TO SCORE WITHIN 24 SECONDS

1. THERE&#39;S ALWAYS SOMEONE WITH A TOWEL TO CLEAN UP ANY WET SPOTS

???? ???? ????

ps. Przykro mi, że po angielsku (uczcie się języków na Boga) ale w tłumaczeniu straciło by dużo smaczków;)

za zryjparkiet

całkiem niezłe, choć niezbyt oryginalne;)

zielarz 0

zielarz

Użytkownik
Witam mam pytanie. Postawiłęm w nocy w meczu Clippers-Nuggets na poniżej 199.5 pkt. W meczu była dogrywka jednak w regulaminowym czasie gry było poniżej 199.5 pkt. Jednak Expekt mi policzył jako przegrany. Według was powinni zaliczyć czy nie??

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Rekordowy Kevin Garnett by karolsliwa
O tym, ze Kevin Garnett jest graczem wyjatkowym, o nieprzecietnym talencie nikogo przekonywac nie trzeba. Od roku 1995 kiedy zadebiutowal w NBA prosto po szkole sredniej zachwyca znawcow koszykowki swoja niesamowita sprawnoscia i wszechstronnoscia jak na swoj wzrost. Szacunek wsrod fanow basketu z calego swiata zdobyl sobie niespotykana wola walki i wzorowym etosem pracy. Wiecznie glodny sukcesu, wiecznie niezadowolony ze swojej gry. Wysmienity na obu koncach parkietu. Ukoronowaniem wspanialej, kilkunastoletniej kariery, ktora oczywiscie nadal trwa bylo zeszloroczne mistrzostwo z Boston Celtics a indywidualnie tytul najlepszego defensora ligi. Wczoraj &quot;Big Ticket&quot; koleny raz zapisal sie zlotymi literami w historii NBA.
Mecz z Chciago Bulls (wygrany przez Celtow 96:80) byl tysiecznym meczem w karierze Kevina. W wieku 32 lat stal on sie tym samym najmlodszym zawodnikiem w calej historii NBA, ktory w takim wieku legitymuje sie taka liczba rozegranych spotkan.
&quot;To szalone uczucie&quot; - powiedzial K.G. &quot; Mowi to wiele nie tylko o mojej kondycji ale takze o tym, ze musialem wiele razy upasc na parkiet, dbac o swoje cialo i stawac najlepszym zawodnikiem jakim tylko moge byc.&quot;
Garnett w dniu meczu mial 32 lata i 165 dni. Poprzedni rekord nalezal do Shawna Kempa, ktory &quot;przelamal tysiac&quot; 20 grudnia 2002 roku, majac 33 lat i 24 dni.

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Najprawdopodobniej nastąpią następujące transfery
Allen Iverson w Detroit !!!!!!!!!!!!!!!
Chauncey Billups i Antonio McDyess w Denver !!!!!!!!

&quot;Taka wymiana rozwiązałaby problemy Nuggets z pozycją rozgrywającego, natomiast nie wydaje się, by Iverson był najszczęśliwszy z przenosin do Detroit.
Ani Billups, ani Iverson nie wzięli udziału w dzisiejszym treningu rzutowym swojego zespołu, a Stephen A.Smith z ESPN donosi, że umowa powinna zostać potwierdzona w przeciągu kilku minut.&quot;

» Źródło wiadomości: Boston Globe

snap8 12

snap8

Użytkownik
To teraz wiadomo dlaczego kurs na Detroit w przeciągu godziny skoczył na bah z 1,35 do 1,50. Czy to znaczy ze Billups dziś nie zagra :?

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Nie zagrają...
A co do samej wymiany to prze chwilą przeczytałem fajne podsumowanie...
Denver wygrał tą wymianę sportowo Detroit zaś finansowo...

snap8 12

snap8

Użytkownik
Dobra jeśli nie Billups , to na rozegraniu dziś Stuckey, a za McDyess kto ? Maxiell , ale wtedy jaka krótka ławka w meczu z Bobkami bedzie :eek: A ja juz na Pistons zagrałem :?

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Najprawdopodobniej nastąpią następujące transfery

Allen Iverson w Detroit !!!!!!!!!!!!!!!

Chauncey Billups i Antonio McDyess w Denver !!!!!!!!

&quot;Taka wymiana rozwiązałaby problemy Nuggets z pozycją rozgrywającego, natomiast nie wydaje się, by Iverson był najszczęśliwszy z przenosin do Detroit.

Ani Billups, ani Iverson nie wzięli udziału w dzisiejszym treningu rzutowym swojego zespołu, a Stephen A.Smith z ESPN donosi, że umowa powinna zostać potwierdzona w przeciągu kilku minut.&quot;

» Źródło wiadomości: Boston Globe
http://www.nba.com/2008/news/11/03/nuggets.pistons.trade.ap/index.html

warto przeczytać również http://supergigant.blox.pl/2008/11/Iverson-tlokiem-Joe-Dumars-to-geniusz.html

dla fanów Detroit polecam również zobaczyć http://www.nba.com/sixers/features/iverson_injuries.html na pewno już się nie będą tak cieszyć z tego trejdu po tym : )

oj dzieje się w NBA dzieje ! : )))

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Jak ja się cieszę ze w ostatniej chwili wyrzuciłem Detroit z kuponu. Mniej nerwów przynajmniej. czyli dzisiaj Bobki idą po zwycięstwo najprawdopodobniej. Osłabione Detroit + własna hala i brak kontuzji z tego co się orientuje.

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Myślę że ważne info na dzisjeszy mecz Goldenów
Bóle pleców wykluczą dziś w nocy Ala Harringtona z pojedynku przeciw Memphis Grizzlies. Skrzydłowy Golden State Warriors zażądał kilka dni temu wymiany i zarówno klub - jak i trener Don Nelson - szukają mu już nowego pracodawcy.

Don Nelson powiedział dziś, że Warriors aktywnie szukają chętnego do wymiany, w której mieliby pozbyć się Harringtona.
&quot;Umówiłem się wcześniej z Alem, że będzie grał w tym sezonie tyle ile będzie chciał i dotrzymałbym tego słowa,&quot;&quot;Ale gdy on ogłosił mediom, że chce odejść - było to dla mnie zaskoczenie.&quot;
W pierwszej piątce Harringtona zastąpi Ronny Turiaf lub drugoroczniak z North Carolina, Brandan Wright.
mówił Nelson.
» Źródło wiadomości: Contra Costa Times
Tak patrze na ofertę w internetowych bukach to jak narazie kursy bez zmian na Warriorsów

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
2009 NBA ALL-STAR GAME: GŁOSOWANIE CZAS ZACZĄĆ by zawszepopierwsze

We wtorek odbyło się oficjalne rozpoczęcie głosowania na pierwsze piątki do meczu gwiazd 2009. Rozpoczeli je zawodnicy Phoenix Suns, podczas specjalnego... eventu (kocham to słowo). Kibice będą mogli głosowac dopiero od czwartku 13 listpada.

Listę zawodników spośród których będziemy mogli wybierać znajdziecie tutaj. Głosować będzie można raz dziennie. Nie mam pojęcia dlaczego liga nie zdąrzyła zamienić miejscami Allena Iversona i Chaunceya Billupsa. Jeżeli do czwartku NBA nie naniesie korekty, będziemy ich wybierali do zespołów konferencji,w których ich nie ujrzymy. Bez sensu.

Warto przypomnieć, że Phoenix 2- krotnie gościło już Weekend Gwiazd. Po raz pierwszy miało to miejsce w 1975 roku, po raz drugi w... 1995. I jak dla mnie był to niezapomniany Weekend, który prędzej czy później doczeka się osobnej notki na tym blogu.

Trzeba też przyznać, że stworzono bardzo ładne logo. Patrząc na nie mam nieodparte wrażenie, że gdzieś je widziałem. Mimo to, jest bardzo przyjemne dla oka, i od razu wiadomo, gdzie jest rozgrywany All Star game. Pozostawiono chyba nawet czcionkę z 1995 roku... Generalnie jest bardzo dobre. Proste. Co może dziwić, bo tendencja była ostatnio trochę inna... Pozostaje teraz czekać na stroje, wygląd boiska i oczywiście wyłonienie uczestników Weekendu gwiazd. Ale zapowiada się dobrze... jak każdy All - star swoją drogą.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom