>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec

Status
Zamknięty.
rondo 23

rondo

Użytkownik
Nowy miesiąc, nowy temat. Tutaj podajemy typy na Marzec. Zapraszam serdecznie do podawania typów, analiz oraz udziału w dyskusji!

N 0

niedzial

Użytkownik
Odradzam granie na under w tym meczu.3 dni temu padło 238pkt a dzisiaj Suns niesieni dopingiem kibiców zapewne bedą grali jeszcze bardzie ofensywnie a Lakers raczej nie będa mieli problemów ze zdobywaniem punktów.Do tego w tamtym meczu Lakers większość meczu grali ławką więc wynik pewnie byłby jeszcze wyższy.Zamiat grać na under moim zdaniem lepiej zagrac na Lakers -4.

Mam pytanko.Co sądziecie o meczu Dallas - Toronto bo jak dla mnie handi na Dallas niskie bo tylko -6

makaveli23 702,3K

makaveli23

Użytkownik
Indiana - Denver

Typ: Indiana Pacers ML ✅✅✅
Kurs: 2.220
Buk: Pinnacle
Indianka to taki nie przyjemny zespol ktory jak sie zlekcewazy to potrafi wiele napsocic wielkim faworytom, dlatego ze Denver uchodzi za druzyne ktora dosc czesto potrafi zlekcewazyc rywala takiego jak Pacers (kto pamieta mecz Denver / Nets, czy Denver/Bucks ten wie o co chodzi) stawiam dzisiaj na Indiane, ktora juz pokonala nie gorszego przeciwnika u siebie, grajac z duzym zaangazowaniem i pomyslem na gre. Denver juz jest skoncentrowane na meczu z Detroit i tak naprawde jezeli ma przegrac z Indianą, kosztem wygranej z Detroit to lepiej niech tak zrobi... Indiana to pamietliwa druzyna i lubi sie rewanzowac druzynom ktore pokonaly ja u siebie wysoko i dzisiaj jako slodki DOG zapewne znowu nie oszczedzi swojemu rywalowi litosci! Ostatnio byla podobna sytuacja w meczu Denver jak grali z Bucks, wszyscy mowili &quot;jak Bucks moze wogule konkurowac z Nuggets&quot; i kusili sie na Denver -2 jak na swieze buleczki. Fajnie sie zlozylo ze dzisiaj znowóz dostaniemy na nich -2 i znowu, ktozby nie bral takiego kąsku :grin: Publika po tym niesamowitym wyczynie Denver nad Lakers, jest oczywiscie za faworytem, ale ja bede uparty i stawial bede na Indiane, ktora swoim zaangazowaniem i solidna grą sprawi ze Denver zapomni co gralo z Lakers i przegra ten mecz, a najprawdopodobniej zepnie sie na wazniejszego przeciwnika czyli Detroit juz za dwa dni.

rondo 23

rondo

Użytkownik
Spotkanie: Suns - LA
Typ: Under 238.5 ✅
Kurs: 1.9
Buk: bet365

Analiza:

Krótko i na temat. Dziś zabiegany dzień, znalazłem chwile czasu na analizę, ale napisanie jej już tak w biegu. Suns dziś bez Nasha ich podstawowego rozgrywającego. Widać że bez dobrze dogranej piłki od Steve&#39;a mają problemy z wysokim scoringiem. Napewno nie będą się cofać do obrony bo to nie wstylu Słoneczek. Jednak owa absenscja, do tego brak Stoudmire&#39;a sprawiają, że Suns w ofensywie mogą naprawdę dużo mniej. Jak wiemy grają słabo przeciw defence teamom co było widać w meczu w LA czy też z Bostonem. W osatanim meczu z Toronto Oneal zagrał naprawdę długo więc dziś może aż tyle nie pociągnąć, co jeszcze bardziej osłabia PHX. Licze na niższy wynik niż w meczu w LA z tego względu, że Lakers na wyjeździe jeszcze wiekszy nacisk kłada na defensywe. Powinni załatwić PHX pracą w obronie a co za tym idzie, nie pozwolą sobie wrzucić zbyt wielu punktów. Linia 238 trochę przesadzona jak na moje oko. Miejmy nadzieje, że nie zostanie przekroczona.

stibi 0

stibi

Użytkownik
Postawiłem na live under 236,5pkt w meczu Lakersów ze Słońcami. Kurs 1.72 nie wiem czy był warto.Przekonamy sie za godzinke ;).
jest 18:25 dla suns. 3 min to go Szanse że wejdzie zakład rosną bo kurs spadl do 1.45 na bwin ????
Po pierwszej kwarcie 26:34 dla Suns.1 kwarta 60pkt.Jak tak dalej beda rzucac to bedzie over 236,5 ????
Następne kwarty muszą być poniżej 58pkt wtedy bede sie cieszyl.Kurs na under 236,5 zmienil sie na 1.85 czyli więcej niż zagrałem ????
A jak tam Wasze typy?
UNDER 236,5PKT trafiony ???? LAKERS 111 : 118 SUNS✅:jupi:

F 0

fankultu

Użytkownik
Spotkanie:Golden State Warriors - Utah Jazz ✅
Typ: Utah -4,5 (104-112)
Kurs:1,91
Bukmacher:Expect
Analiza:
Mecz o godzinie 3.00 czasu polskiego.
Po pierwsze swietna forma druzyny utah,7 zwyciastw z rzedu(min Hornets,Celtics,Lakers) w ciagu ostatnich 10 spotkan tylko 1 porazka.Do gry wracaja kontuzjowani gracze:Carlos Boozer i Mehmet Okur,wreszcie mormoni zagraja w najsilniejszym skladzie.
GSW ma na koncie 2 porazki z rzedu i to wcale nie z potentatami ligi:LAC i Bobcast...poza tym z pewnoscia nie wyjda dzis w najmocniejszym skladzie,trener Don Nelson prawdopodobnie da odpoczac Stephenowi Jacksonowi(27PPG w 10 ost.meczach w lutym),Monta Ellis nie wyjdzie na parkiet z powodow pozasportowych(sprawy rodzinne)..wiec zobaczymy dzis w akcji mlodszych graczy..rozpedzone Utah nie powinno mieć problemów z pokonaniem GSW i pokryciem niewielkiego handycapu.

Co myslicie ??

magiki 42

magiki

Użytkownik
Fankultu:
Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że GSW grając u siebie nie ma tego zwyczaju, że daje się nawet lepszym. Grają już na spokojnie i przed własną publiką nie sposób ich zatrzymać. Punktują jak głupki i kręcą score, a dzisiaj grając z Utah, która przecież nie zachwyca na wyjazdach i czasami odpuszcza takie spotkania, myślę, że Golden z nimi może wygrać. Ponadto Utah w ostatnim spotkaniu nieźle się męczyła z Sacramento i na pewno to spotkanie dało im trochę popalić, a przecież miało być tak pięknie. Jazzmani mieli odskoczyć i kontrolować wynik, a tymczasem do 3Q walczyli o przewagę. To, że mówisz o 2 porażkach. Można je jakoś usprawiedliwić. Tak jak i LAC, które było na lekkiej falce i Charlotte oraz gra na ofensywnym poziomie to poskutkowało takimi a nie innymi wynikami. GSW przegrali małą ilością punktów. Gra punkt za punkt zawsze rozgrywa się w końcówce. Jedynym osłabieniem będzie właśnie absencja Jackosona, ale rotacja ławką tym bardziej młodą zazwyczaj przynosi dobre skutki. Młodziki zawsze chcą się wykazać i wątpię, żeby grali z jakimiś oporami. Dalej Utah ma taki dobry bilans wygranych bo ostatnio miała serię spotkań u siebie, a u nich nie sposób wygrać. Podsumowując; jak dla mnie dzisiaj GS powinno się przełamać, a jak już by mieli przegrać to nieznaczną ilością punktów i ten handik raczej zrobiłbym na + niż - na Utah. Ja tego raczej nie stawiam, ale życzę powodzenia. Sport zawsze jest nieobliczalny i każdy wynik jest możliwy.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Golden State Warriors - Utah Jazz ✅
UTAH Jazz -5.5 2.00
✅

I kolejne spotkanie NBA. Naprzeciw siebie stana zespoly Golden State Warriors i Utah Jazz. GSW z bilansem 20W-38L zajmuja 24 lokate, u siebie radza sobie troche lepiej niz na wyjezdzie bo bilans 15W-14L. Jazzmani obecnie zajmuja 10 pozycje z bilansem 36W-23L, na wyjazdach maja gorszy bilans bo 10W-17L.
Ostatni mecz 09.02.2009 miedzy Golden State Warriors a Utah Jazz zakonczyl sie wynikiem 116 : 96 - moglo by sie wydawac wiec ze granie znowu na gosci jest bez sensu, ale: Utah jest w bardzo dobrej formie teraz - wygrali siedem ostatnich meczy pokonujac m.in. NOH,LAL czy Boston. Dzis nie bedzie tez zadnych oslabien w przeciwienstwie do gospodarzy u ktorych nie zagra Monta Ellis i Stephen Jackson, niepewny jest tez wystep Andrisa Biedrinsa i Jamala Crawforda. GSW ostatnie dwa mecze to porazki z LAC i Bobkami. Mysle ze Jazzmani podtrzymaja serie zwyciestw pokonujac conajmniej szescioma punktami druzyne GSW.
Golden State Warriors 104 - 112 Utah Jazz

magiki 42

magiki

Użytkownik
Spotkanie: Dallas Mavericks vs. Toronto Raptors ✅ wynik: 109:98
Typ: Dallas handi -6,5
Kurs: 1,95
Buk: bet365

Spotkanie, które jak dla mnie najbardziej prawdopodobne i bez oporów stawiam na ten handik. Po pierwsze Indywidualiści grają u siebie co przemawia już za nimi w 100% nawet jakby grali z o wiele lepszym przeciwnikiem niż Toronto. Po drugie grają składem, którym trzymają już się pewien czas. Jedynym mankamentem jest absencja Terry’ego, ale on jest kontuzjowany już dłuższy czas i team lekko rozwiązał ten problem wrzucając na jego miejsce Kidda, który robi co do niego należy. Dalej, Mavericks grają z wypalonymi rutyniarzami jakimi są zawodnicy Toronto. Kupili Mariona i myśleli, że będzie za nich wszystko robił. Shawn sam nie jest młodzikiem, robi co może ale to nie przekłada się na wyniki. Bosh, także gra jak tylko może, lata jak głupek i punktuje, a dalej Calderon rozgrywa jak potrafi i punktuje jeżeli jest sposobność. Jeszcze Bargnani grając na swojej pozycji pod koszem punktuje w miarę możliwości w pomalowane. Mimo to jako team grają poniżej oczekiwań i ich gra przekłada się na mierne wyniki, więc dzisiaj na podwórku Dallas mieliby im zagrozić? Coś mi się nie chce w to wierzyć tym bardziej, że gospodarze nie grzeszą obroną i defensywa jest ich dosyć mocną stroną. Ponadto mając w obiegu takich zawodników jak Nowitzki, który rzuca średnio 25,2 punktu na spotkanie, Howarda i Kidda to raczej nie boję się o ten handik. Jak będzie przekonamy się nad ranem, ponieważ spotkanie rozpoczyna się o godzinie 3:00 polskiego czasu.

rondo 23

rondo

Użytkownik
Fankultu:

Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że GSW grając u siebie nie ma tego zwyczaju, że daje się nawet lepszym. Grają już na spokojnie i przed własną publiką nie sposób ich zatrzymać. Punktują jak głupki i kręcą score, a dzisiaj grając z Utah, która przecież nie zachwyca na wyjazdach i czasami odpuszcza takie spotkania, myślę, że Golden z nimi może wygrać. Ponadto Utah w ostatnim spotkaniu nieźle się męczyła z Sacramento i na pewno to spotkanie dało im trochę popalić, a przecież miało być tak pięknie. Jazzmani mieli odskoczyć i kontrolować wynik, a tymczasem do 3Q walczyli o przewagę. To, że mówisz o 2 porażkach. Można je jakoś usprawiedliwić. Tak jak i LAC, które było na lekkiej falce i Charlotte oraz gra na ofensywnym poziomie to poskutkowało takimi a nie innymi wynikami. GSW przegrali małą ilością punktów. Gra punkt za punkt zawsze rozgrywa się w końcówce. Jedynym osłabieniem będzie właśnie absencja Jackosona, ale rotacja ławką tym bardziej młodą zazwyczaj przynosi dobre skutki. Młodziki zawsze chcą się wykazać i wątpię, żeby grali z jakimiś oporami. Dalej Utah ma taki dobry bilans wygranych bo ostatnio miała serię spotkań u siebie, a u nich nie sposób wygrać. Podsumowując; jak dla mnie dzisiaj GS powinno się przełamać, a jak już by mieli przegrać to nieznaczną ilością punktów i ten handik raczej zrobiłbym na + niż - na Utah. Ja tego raczej nie stawiam, ale życzę powodzenia. Sport zawsze jest nieobliczalny i każdy wynik jest możliwy.
Magiki - Po pierwsze, jak możesz pisać, że Utah męczyli się z Kings? Grali sobie spokojnie rotacją składu, caly mecz kontrolowali grę. Gdy przyszla na to pora weszli główną piątką odskoczyli i grali do końca swoje. Co do GSW, to oni grają już tylko pod draft. Bez szanms na PO myślą już tylko o jakimś młodym nabytku. Mówisz, że jedynie nieobecność Jacksona może być widoczna. Z info które posiadam wynika, że dziś wieczór nie zobaczymy w ekipie GSW także Crawforda. Warriors grają już tylko pod draft tak więc dziś bezsprzecznie na Utah.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Crawford gra, a Ty nie masz zielonego pojęcia o budowaniu składu jeśli gadasz takie rzeczy...grają pod draft:kwasny4565:

rondo 23

rondo

Użytkownik
a Ty nie masz zielonego pojęcia o budowaniu składu jeśli gadasz takie rzeczy...grają pod draft:kwasny4565:
@ Miodzik, to już przesada. Bezpodstwne słowa krytyki z Twojej strony przekrczyły granice moralności. Dostajesz za to ostrzeżenie, gdyż już raz upomniał Cię Jacques w dziale luty, zaledwie dzień wcześniej. Zabierz się za analizy a nie ataki słowne na userów i modów.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Magiki - Po pierwsze, jak możesz pisać, że Utah męczyli się z Kings? Grali sobie spokojnie rotacją składu, caly mecz kontrolowali grę. Gdy przyszla na to pora weszli główną piątką odskoczyli i grali do końca swoje. Co do GSW, to oni grają już tylko pod draft. Bez szanms na PO myślą już tylko o jakimś młodym nabytku. Mówisz, że jedynie nieobecność Jacksona może być widoczna. Z info które posiadam wynika, że dziś wieczór nie zobaczymy w ekipie GSW także Crawforda. Warriors grają już tylko pod draft tak więc dziś bezsprzecznie na Utah.
Mam chwilę czasu to odpiszę. Po pierwsze powiedz mi w którym miejscu była rotacja ławką? Bzdura... pierwsza piątka grała cały czas i czasami do gry wchodziła ławka. Co do &quot;męczyli się z Kings&quot;. Męczyli się, Sac&#39; tak naprawdę zaskoczyli Utah i to odbiło się na grze. Tak jak mówiłem SAc&#39; trzymali się dzielnie prawie do końca 3Q często wyrabiając przewagę. A to, że Jazzmani wygrali to tylko i wyłącznie zasługa lepszej skuteczności w ostatniej kwarcie, bardziej spiętej grze z ich strony oraz tego,że Kings wymiękli.... A co do spotkania GSW. Tak jak pisałem, GSW grało na swoim poziomie grając dobry basket i Utah tak naprawdę nie miało łatwo. Tutaj również zdecydowała ostatnia kwarta i w/w powody wygrania. Co do absencji Crawforda się nie wypowiadam bo nie czytałem info o nim. Dalej kolejny aspekt, który też mnie trochę śmieszy ( oczywiście bez obrazy), ale GS wątpię, żeby podchodząc do spotkania zakładali z góry że przegrają. Fakt myśl o drafcie przechodzi im przez głowę, ale bez przesady, żeby odpuszczać mecz co z resztą wynik wczorajszego spotkania wszystko odzwierciedla ;)
p.s.....Teraz zaczął się marzec i mam od cholery obowiązków, więc moja aktywność na forum osłabnie, ale będę wchodził tu regularnie i komentował oraz zamieszczał swoje typy. Pozdrawiam ????

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Dlaczego kursy na NOH są takie wysokie? Wydaje mi się, że to oni są faworytem dzisiejszego spotkania, a kurs na ich zwycięstwo ponad 2. Czy to nie prezent ze strony buków?

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Panowie nie potraficie dyskutować o typach tylko się ciągle przekrzykujecie,wyśmiewacie itd. Ostrzegałem Was a Wy dalej swoje. Skoro tak to od tej pory nie komentujcie typów innych tylko podawajcie swoje. Po prostu zachowajcie swoje uwagi dla siebie lub dyskutujcie sobie z Rondonem lub innymi osobami na PW. Tutaj mają być z Waszej strony tylko typy. I od tej pory każda kolejna &quot;napinka&quot; lub łamanie regulaminu kończyć się będzie ostrzeżeniami lub nawet gorszymi konsekwencjami. Gdybyście chociaż z 20 % czasu spędzili na analizach i typach zamiast zaczepek to byłoby tu 100 typów dziennie.

N 0

niedzial

Użytkownik
Spotkanie: Oklahoma City Thunders - Dallas Mavericks
Typ: Under 202.5 ✅ Wynik: 96:87
Kurs: 1,91
Buk: Bwin

Obie drużyny w tym sezonie spotkały się już dwukrotnie i oba mecze były rozgrywane w Dallas.Pierwsze spotkanie odbyło sie 14 grudnia i wtedy zwyciężyła drużyna z Teksasu 103:99.Drugie spotkanie odbyło się niedawno bo 3 dni temu i w regulaminowym czasie padł remis 95:95 a po dogrywce znowu lepsi okazali się gospodarze wygrywając 110:108.Dzisiaj oba zespoły zmierzą się w Ford Center w Oklahomie.Porównując mecze wyjazdowe i mecze u siebie drużyny z Oklahomy to na własnym parkiecie gra ona o wiele bardziej defensywniej i co za tym idzie zdobywa średnio 2 pkt mniej oraz traci aż 8 pkt mniej niż na wyjazdach.Drużyna Dallas na wyjazdach gorzej za to radzi sobie z ofensywą i zdobywa średnio aż 7 pkt mniej niz na własnym parkiecie.Dzisiaj w drużynie gospodarzy nie wystąpi kontuzjowany lider zespołu Kevin Durant (26.0pkt 6.6zb 2.9as) co bardzo osłabi siłę ataku.Dodatkowo za niskim wynikiem przemawiają wypowiedzi trenera Scott&#39;a Brooks&#39;a ktory w wywiadach mówi że nie do końca podoba mu się gra zespołu w defensywie i szczególnie nad tym elementem bedą teraz pracować.Obie drużyny zbyt często nie przekraczają lini jaka jest dzisiaj wystawiona i w meczach Thunder u siebie tylko w 10 na 30 spotkań padło wiecej punktów,natomiast w meczach wyjazdowych Dallas tylko w 9 na 29 spotkań był over 202.5 i dzisiaj spodziewam się że zobaczymy defensywną koszykówkę i obie druzyny nie przekroczą łącznie 200pkt.

Jeśli chodzi o NOH to kursy nie wydają mi się przesadzone bo Szerszenie ostatnio nie zachwycaja szczególnie na wyjazdach i niewielkie wygrane z Kings (105:112) czy Nets (96:99) nie robią jakiegoś wielkiego wrażenia przynajmniej na mnie,a Phila po ostatnich dwóch przegranych we własnej hali bardzo będzie chciała wygrać dzisiajszy mecz i bardzo możliwe że będzie to close game

slander 10

slander

Użytkownik
Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks Typ: Dallas-13 ⛔⛔⛔ (96-87) ????
Thunder słyną z tego, że potrafią postawić się każdemu w tej lidze i mimo kiepskiego bilansu rzadko przegrywają dużą różnicą punktów. Jednak dziś będą musieli sobie radzić bez dwójki swoich liderów. Ten lepszy - Kevin Durant nie gra już od kilku meczy i w jego miejsce dobrze radził sobie Jeff Green. Niestety dla OKC dziś także nie zagra.
Oklahoma to młody, perspektywiczny zespół. Posiadają kilku niezłych graczy, ale to właśnie ww. duet stanowi o ich sile. Reszta miewa gorsze i lepsze występy, ale nie ma tej stałej dobrej formy. Brak Duranta i Greena to mniej o średnio 43pkt/mecz. Dziś pierwsze skrzypce może grać Russel Westbrook, ale z pewnością nie poprowadzi on Thunder do zwycięstwa.
Dallas z kolei gra coraz lepiej. Tego wymaga od nich sytuacja w tabeli i walka o play-offy. W ostatnim meczu wrócił do gry Jason Terry. Będą więc punkty z ławki i powinien być szybki odjazd na bezpieczny dystans.
Głównym argumentem za tym typem jest brak 2 czołowych graczy Oklahomy. Buki póki co mają linie ustawione na mecz z udziałem Greena, więc radzę szybko łapać okazję. Handi podwyższone wielce prawdopodobne.

rondo 23

rondo

Użytkownik
Rondo skasowales moje typy bo byly dobre??? Ja wole podawac same typy niz wypisywac takie glupoty jak ty jezeli bedziesz marudzil ze nie bylo analiz.
Chyba trochę się zapędziłeś ze słowami. Po pierwsze, gdzie usunąłem Twoje &quot;analizy&quot;? Przepraszam bardzo, podałeś suche typy wczoraj, które łamią regulamin, a moderator Jacques widząc to poprostu skasował post. Po drugie, łamiesz regulamin dziś po raz kolejny podając po pierwsze suche typy ( takie coś możesz sobie wkleić w swoim temacie w dziale &quot;Kupony&quot; ), po drugie bezpodstawnie nazywasz moje analizy &quot;pisaniem głupot&quot;. Napisz cos od siebie, wtedy porozmawiamy kto co pisze...

jokker 0

jokker

Użytkownik
a co sądzicie o Atlancie warto grać ?? Jak dla mnie trochę ryzyko...mimo chęci zmazania plamy po tak frajerskiej porażce jakiej wczoraj doznali...to jak tu ktoś pisał wczesniej Wizzard mogą sie zmobilizować na ten mecz...;&gt; Ja dzisiaj zagram Handi na Dallas i na Spurs

N 0

niedzial

Użytkownik
Co do absencji w meczu Clippers-Spurs jak juz pisałem w dziale z kontuzjami nie zagra Randolph i Gorgon.W Spurs wystąpi Duncan.Co do meczu OKC-Dallas to gospodarze bez Duranta,Greena i Joe Smitha.Dallas z Jasonem Terry.Myślę że warto grać na spurs i Dallas,zastanawia mnie tylko jedna rzecz.Czemu buki nie reagują na te newsy?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom