>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - marzec

Status
Zamknięty.
mody4 743

mody4

Użytkownik
Zgadzałbym się z overem, Warriors u siebie dużo rzucają, ale nie przywiązują za dużo uwagi do obrony ???? Ze strony Portland trudno coś stanowczo powiedzieć, bo na wyjazdach grają w kratkę i raczej chyba dostosowują się do przeciwnika.

L 0

losyart

Użytkownik
Denver-Dallas+7.5
Typ 1
kurs 1.75
Buk:betgun

Hej Hej tu NBA ;-) będące &quot;w gazie&quot; szczególnie na Pepsi Center(28-7) i walczące nadal o playoffy Denver podejmie Dallas(15-19) które w dodatku musi się zmagać z brakiem Dirka Nowitzkiego_Obie drużyny walczą o playoffy bo w konferencji zachodniej jest ciasno jednak to Denver ma do nich dłuższą drogę i takie wygrane mecze jak ten napewno by tą drogę przybliżyły Bez Dirka pod koszem beda królowali Kenyon Martin i doświadczony Marcus Camby co w połączeniu z dobrze punktującymi Allenem Iversonem i Carmelo Anthonym powinno dać upragnione zwycięstwo przy najmniej w takim rozmiarze jaki jest handicap.Szczególnie jak swoje &quot;trójki&quot; uruchomi J.R.Smith.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Denver - Dallas
Co do tego iż Denver dzisiaj wygra chyba nie ma żadnych wątpliwości... Nawet z Dirkiem na czele wątpię aby dali radę ekipie Nuggets która jest w wyraźnym gazie... Rzucają ostatnio regularnie bardzo dużo... Jednak co z tego jak bukmacherzy wystawili kurs na gospodarzy w okolicach 1,20 - 1,30 :?: Biorąc pod uwagę, że jest to bardzo, ale to bardzo ważny mecz dal przyszłego układu tabeli to myślę, że 1,45 byłoby sprawiedliwym rozwiązaniem... Jednak wracajmy do meczu :] Ostatni mecz z Clippersami to świetny występ Howard&#39;a, Stackhouse&#39;a i Dampier&#39;a... Szczególnie ten pierwszy udowodnił, że potrafi pociągnąć zespół gdy ten potrzebuje pomocy... Jednak to był mecz z Clippersami którzy nie oszukujmy się grają bardzo przeciętnie włączając do tego ogromne luki w składzie wychodzi na to, że te zwycięstwo nie ma znaczenia... Denver po długich wojażach po kraju wraca do siebie gdzie ostatnie mecze wygrywali różnicą średnio gdzieś 22 punktów ???? Do gry wróci dzisiaj Nene i oczekuje się, że trener da mu zagrać kilka minut... W Dallas wciąż nie potrafi tak do końca odnaleźć się Kidd co pokazują jego ostatnie statystyki. Dzisiaj gra będzie zapewne pod dyktando gospodarzy którzy mam nadzieję zagrają na swoim przyzwoitym poziomie i tempie gry... Jeśli narzucą od początku szybkie tempo i odskoczą na kilka punktów to później powinno pójść gładko... Dlatego też typuję na pewne zwycięstwo gospodarzy którzy mam nadzieję wygrają różnicą co najmniej 9 pkt bo taki mam właśnie handicap po kursie 1,90... ✅✅✅✅✅

slander 10

slander

Użytkownik
Detroit-Miami
typ: Detroit powyżej 100,5 pkt
Pewność typu: 10/10
Jak dla mnie prezent od buków. W tym spotkaniu zanosi się na pogrom. Detroit ostatnio przegrało z Toronto i zechce powetować sobie tą porażkę i tym samym zapewni sobie 2 miejsce na wschodzie. Bardzo prawdopodobny jest też powrót po 2 meczowej absencji Ripa Hamiltona, który z chęcią sobie porzuca po przerwie. Detroi nie przekracza 100 pkt tylko wtedy gdy gra z dobrze broniącymi teamami, a Heat do takich nie należy.
Inne ciekawe(czyt. mniej pewne) typy na to spotkanie:
Over 179,5
Miami +21,5 pkt

gunman 0

gunman

Użytkownik
Denver jest bardz oprawdopodobnym typem z tym chyba każdy sie zgodzi ], Jednak ja znalazlem dużo ciekawszy (według mnie oczywiscie typ).

Miami Heat u Detroit Pistons - Over 178,5 ⛔

Statystyka

Miami

27/03/2008 NBA New York vs. Miami L - 92:92
103:96 (OT)
25/03/2008 NBA Miami vs. Milwaukee W - 78:73
23/03/2008 NBA Charlotte vs. Miami L - 94:82
22/03/2008 NBA Miami vs. Washington L - 86:103
20/03/2008 NBA Toronto vs. Miami L - 96:54
19/03/2008 NBA Milwaukee vs. Miami W - 106:112

Jak widac miami przez ostatnie 6 meczy rzuca srednio 80 punktów, co wedłg mnie na nich wystarczy.

Detroit

27/03/2008 NBA Toronto vs. Detroit L - 89:82
25/03/2008 NBA Detroit vs. Phoenix W - 96:96
110:105 (OT)
24/03/2008 NBA Washington vs. Detroit L - 95:83
20/03/2008 NBA Cleveland vs. Detroit L - 89:73
19/03/2008 NBA Detroit vs. Denver W - 136:120
16/03/2008 NBA Detroit vs. No/Okla. City W - 105:84

Detroir ostatnie mecze dosyc w kratke, w tym ostatni przegrany z Toronto.

Uważam że Over ma bardzo duze szanse na wejscie. Ważnym argumentem jest Brak Wade w miami (ciężar gry skupia się na weteranie Rickim Davisie), oraz to, że obecnie miami jedną z najsłabszych (o ile nie najsłabszą) obronę w lidze co zawodnicy z Detroit (mam tutaj namysli głównie R.Wallace&#39;a, C. Billups&#39;a i R Hamiltona) powinni wykorzystac. Over według mnie jest bardzo prawdopodobny. Oczywiscie Pistons to druzyna ktora bardziej skupia sie na ataku niz obronie ale sądze że z miami powinni rzucic ponad 100 PKT.

slander 10

slander

Użytkownik
Denver-Dallas
typ: Dallas +9
Spotkanie między bezpośrednimi rywalami o playoff. Zdecydowana przewaga w ataku Denver. Natomiast obrona to raczej wizytówka Dallas, którzy praktycznie mają nóż na karku. Mają trochę podobną sytuację jak Houston - stracili wysokiego lidera. Widzieliśmy czego dokonało Houston. Po Dallas oczywiście nie spodziewam się pobicia rekordu zwycięstw z rzędu(bo już za mało meczy do końca sezonu zostało), ale dobrej gry. W takich sytuacjach drużyna szczególnie się mobilizuje, gdyż jedyną drogą do zwycięstwa jest agresywna obrona i zbilansowany atak.
Oczywiście nie wątpię w zwycięstwo Denver, ale handi powinno pokryć różnice punktów.
Na BetGunie można postawić nawet Dallas +11,5 jak ktoś ma większe ode mnie wątpliwości.

fito85 0

fito85

Użytkownik
Sam teraz w ogóle nie obstawiam za kasę, ale wypatrzyłem świetny typ

Golden State - Portland pewna 1 w każdej postaci z ujemnym handicapem dla Golden State nawet do 15 pkt przewagi ✅

Argumenty? Do tej chwili zakładałem wygraną Warriors powyżej 10 pkt, ale widzę, że do Oakland nie poleciał ani Aldridge (serce tego tworu o nazwie Blazers), ani Roy (mózg zespołu). O grze Golden State u siebie nie trzeba dużo mówić, jest znakomita. Bez tych dwóch zawodników Portland cała gra zespołu leży na łopatkach-od zdobywania koszy zostaje tylko Martell Webster, Jarett Jack i Travis Outlaw-a to zdecydowanie za mało. Z ciekawszych pozytywnych zjawisk można stwierdzić fenomenalną grę na deskach Przybilli
(w jednym meczu nawet 25 zbiórek-średnia kilkanaście na mecz w ostatnich kilku), tylko nie będzie miał kto tych zbiórek przełożyć na punkty. Szkoda, że nie mam kasy na necie, z chęcią postawiłbym grubsza kasę na typ np. Warriors (-10,5 pkt.). Inny wynik, niż bardzo wysoka wygrana Wojowników będzie dużą niespodzianką.

ps. Aldridge zagrał (a był day-to day i napisane, że nie poleciał z drużyną) co jednak nie zmieniło obrazu meczu

L 0

losyart

Użytkownik
Toronto Raptors-New York Knicks+12.5
Typ 1
kurs 1.7
Buk:Betgun

7 w konferencji zachodniej Toronto podejmuje przedostatnią ekipę tejże konferencji.Ekipa Dinozaurów po powrocie uczestnika meczu gwiazd Chrisa Bosha wyraźnie odzyskała wigor dowodem tego ostatnie zwycięstwo nad 2 drużyną konferencji Detroit 89:82. Wcześniej dobry mecz ale niestety przegrany z Denver 100:109.Naprzeciw Dinozaurów stanie ekipa z Nowego Jorku która spisała sezon na straty i zapewne trener będzie eksperymentował co powinna skrzętnie wykorzystać drużyna Raptors.Jeszcze tylko bilanse Raps(21-14) i NY (7-27).

gunman 0

gunman

Użytkownik
Orlando Magic u Milwaukee Bucks[/ ✅SIZE] 1

Analiza:

Dzisiaj Na hali w Millwaukee zmierzą się Buck z Magic. Niby magicy mają zapewnione miejsce w play-offach ale uwazam ze ten mecz powinni wygrac bez wiekszych trudnosci. Dla bucks liga sie niebawem konczy, więc uwazam ze nie beda chcieli wygrac za wszelka cene tego meczu. W dodatku Rywal jest bardzo silny.

Uwazam ze takze ciekawym typem jest:

How many points will Milwaukee score? ✅

Poniżej 108,5

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
na dzisiejszą noc spróbowałem czegoś takiego:
625330 Philadelphia 76ers - Phoenix Suns (Typ) 2
625360 San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves (Typ) 1
626085 Milwaukee Bucks - Orlando Magic (+8.5/-8.5) (Spread) 2

1)suns jeżeli zagrają na swoim normalnym poziomie raczej nie powinni mieć problemów z sixers, chociaż ci ostatnio gromią faworytów, min. Celtics w Bostonie. Ostatnie porażki słońc służą wysokim kursom na ekipę D&#39;Antoniego i mam nadzieję, że uda mi się na tym skorzystać.
2) tutaj nie ma dużo co komentować. Zażarta walka o po i jak najlepsze miejsce przed nim, więc SAS nie mogą pozwolić sobie na wpadkę u siebie ze słabymi wilkami.
3)porażce z heat, dochodzę do wniosku, że bucks to chyba aktualnie najgorzej grający team. Nie mają o co grać i przegrają również wysoko dzisiaj. Magic mimo pewnego awansu do PO walczą żeby wejść z 3 bilansem, więc myślę, że wygrają spokojnie ponad 10 oczkami.

makaveli23 682,8K

makaveli23

Użytkownik
Nie powinni miec problemow z Sixers??? Ty chyba zartujesz i nie doceniasz tej druzyny... Kiedy Suns wygrali mecz na wyjezdzie z jakas dobra druzyna? Ja sobie tego nie przypominam bo wygrane nad min Seattle I 2 razy Portland o niczym nie swiadcza, ostatnio przegrali z Tłokami i Bostonem czyli z tymi druzynami ktore Sixers pokonali na wyjazdzie! Sixers nalezy w tym momencie do scislej czolowki i niewidze powodu zeby stawiac przeciwko nim gdy graja u siebie ! Slonca ostatnio w defensywie nie zachwycaja bo w ostatnich 5 spotkaniach srednio tracili 107 ppg ; Sixers ze skutecznoscia sredno w ost 5 meczch 48 % i dzisiaj nie powinni miec problemow ze zdobyciem pkt w granicy 115-120 sa za silni i dzisiaj wycieza po raz 5 z rzedu w hali Wachovia Center !!

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Toronto - NY Knicks Under 195,5 1,90 ⛔⛔⛔
Typował będę tutaj ilość punktów tak więc nie ma co zbytnio się rozpisywać bo jak wiadomo to czysta loteria... Toronto u siebie gra niezła koszykówkę potrafią dobrze bronić a i sami dobrze rzucają... NY w ostatnich meczach kiedy to w drużynie jest &quot;szpital&quot; ekipa ta prezentuje się jak by to powiedzieć żeby ich nie urazić ;) dość przeciętnie... Toronto zapewne rzuci coś w okolicach 100 pkt może trochę więcej a NY w takiej dyspozycji może z 80 ukłuje jeśli będzie dobrze... Tak więc linia wydaje się dość wysoka jak na ten mecz, ale pozory często mylą :]
San Antonio - Minnestoa Under 186,5 1,90 ✅✅✅
Tutaj podobnie jak wyżej napisałem... Spotyka się ekipa dobrze grająca u siebie a przede wszystkim genialnie broniąca no i baaaaardzo przeciętna ekipa która w ofensywie spisuje się dość dobrze, ale z przeciwnikami którzy nie bronią twardo... San Antonio właśnie do tego sprowadza całą swoją ideę gry, czyli do obrony i jak sam trener mówi obroną wygrywa się mecz... Tak więc dzisiaj liczę na solidną obronę i zwycięstwo gospodarzy bez żadnych fajerwerków, czyli dużo rzucić nie powinni... Wiem, że analiza dość lakoniczna i mało wyjaśniająca, ale wierzcie mi, że do ilości punktów analizę trudno napisać :]
Milwaukee - Orlando Under 211,5 1,90 ✅✅✅
Na początek tak... W tym sezonie obie ekipy grały ze sobą dwukrotnie... I dwukrotnie padł under ;) Dziwi mnie fakt iż linia jest &quot;zawieszona&quot; na tak wysokim poziomie punktowym... W poprzednich meczach było to 202,5 i 197 pkt tak więc dzisiejsze 211,5 wygląda jak prezent od buków... Przy ostatnich wynikach Milwaukee i grze Orlando w dużej mierze opartej na punktowaniu za 3 (często im nie wychodzi) i graniu na lżejszym &quot;gazie&quot; przed zbliżającymi się PO typ ten wydaje się bardzo prawdopodobny...

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
Witam:)

Co sądzicie o dzisiejszym meczu Denver-Golden?

Ja proponuje postawić na gospodarzy z jednej przyczyny. A mianowicie z takiej, iż pozostało do końca rundy zasadniczej tylko 10 spotkań. Jak nie wygrają dzisiaj tego spotkania to będą tracić do 8 drużyny konferencji zachodniej (Golden State) już 2 wygranych- jak pisałem wcześniej zostało tylko 10 sptokań, a bez tego 9. Więc Iverson i spółka nie mogą sobie pozwolić na porażkę, gdyż oznaczło to by zmniejszenie się szans na awans do pla off.

Kurs: 1,35 Denver wygra

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
ja chyba jednak skusze sie na golden state..mam nadzieje ze zagraja taki mecz jak w la z lakersami i wygraja w denver...swoja droga mam nadzieje ze w play-off nie zobacze dallas...to takie moje male marzenie;p

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Makaveli kibicuję suns, oglądam niemal każdy mecz tej drużyny i wiele innych teamów. Znam suns na wylot, od paru meczy zazębiła już się gra z shaqiem i wiedziałem, że nie powinni mieć problemów, mimo świetnej gry sixers ostatnio.
Dzisiaj jak widać mogliśmy się przekonać, że miałem rację:jezora:
cały kuponik luźno wszedł
a na dzisiaj bym proponował coś takiego:
Spread 1 2
New Jersey Nets - Phoenix Suns (+5.5/-5.5) 1,85 1,85 2
Spread 1 2
Denver Nuggets - Golden State Warriors (-7.5/+7.5) 1,85 1,85 2
suns w cienkimi nets powinni spokojnie z +20 zrobić, a GSW myślę, że stoczy wyrównany pojedynek z denver, więc nawet jeżeli minimalnie przegrają to kuponik wejdzie

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
blaise..myslalem o takim samym kuponie..tyle ze na betwayu jest handi na phoenix -6 ale mysle ze spokojnie wejdzie ten kuponik

natomiast drugi kuponik ktory mysle ze wejdzie to:
Denver Nuggets - Golden State Warriors
Poniżej
(Punktów 238.5) 1.91
New Jersey Nets - Phoenix Suns
Poniżej
(Punktów 220.0) 1.91

oczywiscie granica punktów bez dogrywki

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
myślałem nad o/u w meczu denver-gsw, buki wyznaczyły wysoką linię, no ale w meczu tych drużyn może paść wynik po 120 parę oczek dla obu teamów.
co do drugiego Twojego typu..
jak suns dobrze zagrają w ofensywie i jak zwykle oleją obronę to może to się skończyć ze 125-105..
podsumowując oba zakłady dość dla mnie ryzykowne.
ja czekam jeszcze aż BAH da kursy na Detroit-Cleveland, bo na pewno będą wysokie dla obu drużyn, a pistons nie powinni u siebie przegrać
edit: na pistons tylko 1,3 , ale myślę, że under 184,5 powinien wejść. Detroit u siebie z dobrymi drużynami gra na ok.90 pktów

gunman 0

gunman

Użytkownik
Dzis ciekawie zapowiada sie spotkanie Nuggets- Warriors. W szczegolnosci typy Under/Over. Jednak jak dla mnie jest No Bet. 2 drużyny typowo overowe jednak w tym meczu co do punktow moze wydarzyc sie wiele.

Jednak jeszcze jedno spotkanie jest wedlug mnie godne uwagi

Cleveland Cavaliers u Detroit Pistons 1 ⛔

Dzisiaj w palacu tlokow powtorka z ubieglorocznych finalow konferencji wschodniej. Smaczku spotkaniu dodaje to ze tloki sa 1 w dywizji a kawalerzysci 2. Mimo bardzo wysokiego kursu sadze ze Cleveland będzie sie bardzo starac wygrac to spotkanie.
Ostatnie 2 przegrane spewnoscia nie zmotywowaly kawalerzystow jednak ten pojedynek jest byc moze najwazniejszym meczem dla kawalerzystow w konczacym sie pomalu sezonie zasadniczym.

Cleveland Cavaliers u Detroit Pistons :Under 183,5 ✅

Granica punktowa niby dosyc mala jednak te 2 ruzyny graja bardzo mocno w obronie.
w ostatnim meczu tych klubów padlo zaledwie 162 PKT, sądze ze dzisiaj będzie podobnie

Ponadto uwazam ze duze szanse na wejscie ma typ

How many points will Detroit score?: Under 96,5 ✅

B 0

bukol87

Użytkownik
Co myślicie o meczu Los Angeles Clippers z Memphis ? Zastanawiam się nad postawieniem na Memphis. Czy wczorajsza wygrana z Lakersami to przypadek? Czy Clippersi w końcu się przełamią?

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
słabe drużyny, nigdy nic nie wiadomo, dla mnie no bet
ja do swojego kuponu dodałem jeszcze bulls z bucks, myślę, że u siebie z łatwością byki rozprawią się z jeleniami..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom