>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

NBA - marzec

Status
Zamknięty.
slander 10

slander

Użytkownik
Spotkanie: Golden State Warriors - Los Angeles Lakers
Typ: Golden State
Kurs: 2,10
Analiza: Ostatniej nocy Warriors pokonali Lakers 115:111 w LA. Dziś rewanż w Oakland i myślę, że gospodarze po raz kolejny pokonają Jeziorowców. Wydają się to trochę za wysokie progi dla GSW, ale śledząc przebieg wczorajszego meczu jestem gotów na nich postawić.
Brak wysokich Gasola i Bynuma znacznie obniża jakość gry Lakers, którzy mimo, że grali u siebie mieli straszne problemy. Kompletnie nie radzili sobie z Montą Elissem i na przerwę schodzili przegrywając 23 punktami. Potem Warriors przysnęli i dzięki fenomenalnemu Bryantowi(27 z 36 pkt w drugiej połowie) Lakersom udało się objąć prowadzenie 99-97 na ok. 5 min przed końcem. Na szczęście dla GSW w nerwowej końcówce lepszy od Kobiego okazał się Captain Jack i celnymi trójkami przechylił szalę zwycięstwa na korzyść Warriors.
I to wszystko na wyjeździe w Staples Center skąd niewiele drużyn w tym sezonie wychodziło jako zwycięzcy. Teraz akcja przenosi się do jednej z najgorętszych hal w lidze. Można też liczyć, że w związku z tym nieco wzrośnie skuteczność(i tak niezła) GSW, a nieco spadnie Lakersom.
Skoro GSW pokonali Lakers na wyjeździe, to czemu miałaby im się nie udać ta sztuka u siebie???

L 0

losyart

Użytkownik
Detroit Pistons-Phoenix Suns +4.5
Typ 2
kurs 1.7
Buk: Betgun

Arcyciekawe spotkanie zapowiada się na Palace of Auburn Hills gdzie miejscowe Detroit podejmię ekipę z Phoenix. Phoenix już od 7 spotkań pozostaje niepokonane w wyśmienitej formie strzeleckiej jest Amare SToudamire nie wiele od niego odstaje Steve Nash który popisuje się swoimi asystami jak i potrafi trafić w ważnym momencie za 3 Shaq też już się wkomponował sporo zbiera jak i rzuca. Naprzeciw nich stanie drużyna Pistons która ostatnio poniosła 2 porażki co prawda nie u siebie bo u siebie są niezwykle mocni 27-6 ale jednak ostatnia forma nie świadczy najlepiej bo porażka z Washingtonem i Cavaliers które do najlepszych drużyn nie należą to raczej jest powód do zmartwień.W ostatnim meczu zupełnie zawiódł Rasheed Wallace i jak zagra na podobnym poziomie jak dziś może nie być wesoło.Handicap dla pewności choć powinna być czysta 2

slander 10

slander

Użytkownik
Na dziś polecam 3 mecze. Kursy z bwin.
Spotkanie: Orlando Magic - San Antonio Spurs
Typ: San Antonio Spurs
Kurs: 2,00
Analiza: Bez wątpienia najciekawiej zapowiadające się dziś spotkanie pomiędzy czołowymi drużynami konferencji. Orlando zajmują 3 miejsce w konferencji wschodniej. Zapewnili już sobie miejsce w playoff, a utrzymanie pierwszego miejsca w Southeast division wydaje się być formalnością. Zespoły sąsiadujące w tabeli z Orlando dzieli 5 meczy różnicy. Oczywiście gdy gra się przeciwko aktualnemu mistrzowi NBA to chodzi głównie o prestiż, więc nie ma mowy o jakimkolwiek odpuszczaniu ze strony Magic, którzy są ostatnio w niezłej formie(bilans ostatnich 10 meczy: 7W 3L). Należy jednak zwrócić uwagę na obniżkę formy Dwighta Howarda, który w ostatnich meczach oddaje mniej rzutów i zdobywa średnio jedynie 9pkt/game!! Zwycięstwa Orlando są głównie zasługą świetnej dyspozycji strzelców Lewisa, Turkoglu i Bogansa.
Z kolei sytuacja nie wygląda zbyt różowo. Zajmują dopiero 6 miejsce w konferencji, ale są jedynie 1 mecz za prowadzącymi w Southwest division New Orleans Hornets. Bilans ostatnich 10 meczy to 4W i 6L, ale gdyby nie wygrane w ostatnich 3 meczach byłoby gorzej.
Stawiam na San Antonio ponieważ mają najlepszą defensywę w lidze. Pozwalają przeciwnikom zdobyć średnio 91pkt/mecz i co najważniejsze przeciwnicy SAS mają średnio jedynie 33,7% za 3pkt. Orlando aby wygrać będzie musiało grać więcej na Howarda, który ma ostatnio problemy w ataku i z obroną Spurs nie będzie miał łatwiej niż z innymi. Myślę, że SAS nie są zadowoleni ze swojej pozycji w tabeli i są na tyle doświadczonym teamem żeby wygrywać mecze w decydującej fazie regular season.

Spotkanie: Portland Trail Blazers - Washington Wizards
Typ: Washington Wizards
Kurs: 1,73
Analiza: Portland ostatnio nie prezentują się tak dobrze jak w grudniu i z powodu ostrej rywalizacji na zachodzie nie mają już raczej szans na playoffy. Natomiast Wizards wygrali ostatnie 7 z 10 meczy w tym ostatnie 4 na wyjeździe(z Orlando!) i walczą z 76ers i Raps o 5 miejsce na wschodzie.
Jest to jeden z meczy &quot;must win&quot; dla Wizards i myślę, że będą bardziej zdeterminowani by wygrać.
BTW. kurs na Washington spada od rana.
Spotkanie: Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers
Typ: under 188,5
Kurs: 1,91
Analiza: Dallas bez Nowitzkiego nie ma już takiej siły ognia i będą musieli lepiej bronić, bo sami za dużo nie rzucą. Clips są przedostatni w lidze jeśli chodzi o ilość pkt/mecz i ostatnio przegrali 9 z 10 spotkań. Dallas powinni kontrolować sytuację na boisku i nie dadzą przeciwnikom zbyt wiele swobody w ataku.

L 0

losyart

Użytkownik
Chicago Bulls-Atlanta Hawks+5.5
Typ 2
kurs 1.7
Buk: betgun

Pomimo,że bilanse obu ekip wskazują jednoznacznie na ekipę Bulls 16-18 to jednak w grze Atlanty Hawks 9-26 można zauważyć wyraźny progres ostatnie mecze:
Atlanta Hawks Orlando 98:90
New Jersey Nets Atlanta Hawks 125:117
Washington Wiz. Atlanta Hawks 96:105
New York Atlanta Hawks 98:109
Atlanta Hawks L.A.Clippers 117:93
natomiast w grze Bullsów wyraźny regres i to nawet na własnym parkiecie:
Chicago Bulls Indiana 101:108
Chicago Bulls San Antonio 80:102
Chicago Bulls New Jersey Nets 112:96
New Orleans Chicago Bulls 108:97
Chicago Bulls Philadelphia 76ers 106:110
Obie ekipy nadal walczą o miejsce w playoffach Atlanta jednak jest znacznie bardziej zmotywowana bo nie występowała już w nich od 9 sezonów co w zestawieniu z formą daje dwójkę,ale ja jednak się &quot;zabezpieczę&quot; handicapem

logic 0

logic

Użytkownik
Cleveland - New Orleans
Typ: Cavaliers
Kurs: 1.75 &quot;sts&quot;

&quot;Mini mecz o mvp&quot; w wykonaniu Lebrona Jamesa i Chrisa Paula, obaj napewno będą chcieli pokazać który jest lepszy ale..

Na początek suche statystyki:

Cleveland:
Bilans u siebie: 24-10
Bilans na wyjezdzie: 16-21
Ostatnie wyniki:
D - Portland - W 88-80
W - Nets - P 99-104
W - Wizards - P 99-101

D - Bobcats - W 98-91
W - Magic - P 90-104
D - Detroit - W 89-73
D - Raptors - W 90-83

W - Bucks - P 98-108

Jak widać ostatnie osiem meczy u siebie same wygrane, na wyjezdzie same porażki.

Hornets:
Bilans u siebie: 27-10
Bilans na wyjezdzie: 21-11
Ostatnie wyniki:
D - Chicago Bulls - W 108-97
D - Houston Rockets - W 90-69
D - Boston Celtics - W 113-106
W - Indiana Pacers - W 114-106

Ostatnio 4 zwycięstwa z rzędu drużyny Hornets, Cleveland jakoś nie potrafi złapać takiego rytmu.

Chris Paul dzieli i żądzii w swojej ekipie podobnie jak James w swojej wszystko będzie w tym meczu zależeć od ich gry.
Myślę jednak, że dzisiaj Lebron, pokarze, że ma większe doświadczenie, że potrafi bardzo dużo &quot;więcej od Paula&quot;, i że jest po prostu lepszy od CP3.
Lebron jest po prostu najlepszym strzelcem w historii klubu on pisze jego historię.

To moja pierwsza analiza mam nadzieje, że się podobała.

gunman 0

gunman

Użytkownik
New Orleans Hornets u Cleveland Cavaliers

TYP: Over 190 PKT ✅

Analiza :

Dzisiaj Na Halę Kawalerzystow przylatują Szerszenie. Uważam, że to jedno z ciekawszych spotkan dzisiejszego wieczoru w NBA.

Statystki Zespołów:
Cleveland

23/03/2008 NBA Milwaukee vs. Cleveland L - 108:98
22/03/2008 NBA Cleveland vs. Toronto W - 90:83
20/03/2008 NBA Cleveland vs. Detroit W - 89:73
18/03/2008 NBA Orlando vs. Cleveland L - 104:90
16/03/2008 NBA Cleveland vs. Charlotte W - 98:91
14/03/2008 NBA Washington vs. Cleveland L - 101:99

Jak widac kawalezysci przez ostatnie 6 meczy tylko raz rzeszli ponizej 90 punktow, co jest dosc niezla statystyka punktową jak na NBA.

New Orlean:
/03/2008 NBA Indiana vs. No/Okla. City W - 106:114
23/03/2008 NBA No/Okla. City vs. Boston W - 113:106
20/03/2008 NBA No/Okla. City vs. Houston W - 90:69
18/03/2008 NBA No/Okla. City vs. Chicago W - 108:97
16/03/2008 NBA Detroit vs. No/Okla. City L - 105:84
15/03/2008 NBA No/Okla. City vs. L.A. Lakers W - 108:98

Z tego co widac Szerszenie w swoich ostatnich spotkaniach nieczesto schodza ponizej 100 zdobytych punktow. Najslabszym wynikiem Jest 84 punkty zdobyte w grze z Detroit ktorzy maja jedna z lepszych obron w lidze.

Sądzę że Over dziś bardzo prawdopodobny. Liderzy zespolow (Lebron James i Chris Paul) napewno będą chcieli zagrac dobre mecze i motywowac drużynę do zdobywania punktow.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
nom over w tym meczu wielce prawdopodobny, ale jeszcze pewniejszy dla mnie under 207,5
w meczu c&#39;s-suns. Na nockę dziś stawiam 2 kupony, jeden walnę na noh, bo ładny kurs i są w gazie + under w bos-phx + atlanta, na drugim na suns, super kurs i po pierwszym meczu tych drużyn zdaję mi się, że suns mogą mieć patent na boston i może to się zakończyć 2-0, + over w
cavs-noh + np.sacto

logic 0

logic

Użytkownik
... Patrzysz jedynie na liderów obu drużyn ale oni sami nie zdobędą 90 pkt dla swojej ekipy. W Cavs nie zagra raczej Ben Wallace co jest sporym osłabieniem i ułatwieniem dla Chandlera. No i nie zgadzam się, że padnie tu over, zerknicje na 3 ostatnie mecze h2h
Oczywiście, że patrze na to głównie przecież jest 2 zawodników którzy są bardzo blisko MVP &quot;jeszcze Bryant&quot;, nie patrzyłem na to jako cała drużyne oczywiście Hornets ma Stojakovica - snajpera, Chandlera - podkoszowca, WESTA &quot;kończącego wszystko co tylko mu pual zagra&quot;! to jest DRUŻYNA przez duże &quot;D&quot;, sporo role players wokół świetnego rozgrywajka, ale ja patrzyłem bardziej na drużynę Cleveland chodziło mi o to, że James będzie chciał pokazać, że to on rządzi uwierz mi, że Lebron może wygrać sam mecz 30pkt&#39;ow + 8 asyst, reszta to rola &quot;role playersów&quot; oraz Ilguauskas rzucą swoje o to bym był raczej spokojny, ciągle stoję przy typie na Cavs.

gunman 0

gunman

Użytkownik
I to jest niestety Ogromna Słabośc Cleveland. Ta drużyna skupia się wokół jednego zawodnika. Jak Lebron ma słabszy dzień albo nie daj bog ma kontuzję to statystyki Kawalerzystow drastycznie spadają

juancarlos 0

juancarlos

Użytkownik
Ja nie wiem czemu tu widzicie over. Dla mnie underek pewniejszy. Staty za underem, Big Ben nie zagra, Kto jak kto ale Cavs i Hornets motywują sie do waznych spotkan w grze obronnej, a nie szaleją po parkiecie.

ms89 0

ms89

Użytkownik
Spotkanie : Boston - Phoenix
Typ : 2
Kurs : 3.30
Buk. : Expekt
Boston fakt najlepszy w lidze NBA ale ostatnio przegrało dwa mecze w tym u siebie z
Philadelphią... Phoenix ma sie dobrze przegrałi ostatni mecz na wyjezdze to z Detriot co
nie bylo szokiem ale ogladalem ten mecz i mogli spokojnie wygrac poniewaz w 4 kwatre
prowadzili nawet 6 pkt co do koszy na ostatnie 6 meczy to maja +65 a Boston juz nie tak
dobrze bo tylko +36 w tym 4 wygrane i 2 porażki. i jescze takei coś: :]
09/12-06 NBA Boston vs. Phoenix 111:116
02/02-06 NBA Boston vs. Phoenix 94:102
29/01-05 NBA Boston vs. Phoenix 119:128
06/12-03 NBA Boston vs. Phoenix 106:110
12/12-02 NBA Boston vs. Phoenix 94:103
POZDRAIWAM

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
dzisiaj fajny meczyk do typowania.
Denver Nuggets 1,2 - Dallas Mavericks 4,5
mecz w denver, ale super kurs na mavs i nie wiem czy się nie skuszę.
Denver nie jest w najlepszej formie, ale nie może sobie pozwalać na porażki we własnej w kontekście walki o po. Dallas po przyjściu Kidda nie polepszyli zdecydowanie jakościowo swojej gry, ale powinni liczyć się w walce (o finał WCF?). Ostatnio trochę przegrywali, ale były to minimalne porażki z czołowymi zespołami (2pktami z LAL, 4 z c&#39;s, 7 ze spurs)
myślę, że powinni dzisiaj powalczyć, nawet dla mnie chyba leciutkim faworytem jest właśnie Kidd, Nowik, Howard i reszta. Co wy na to?
Ja zamierzam spróbować takiego singielka za niewielką stawkę.
ps. no i faktycznie over w meczu boston-phoenix. dla mnie osobiście olbrzymie zaskoczenie i zniesmaczenie z powodu tak wysokiej porażki suns, bo im kibicuję, no ale bez obrony wygrać się da najwyżej z miami..

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
dzisiaj fajny meczyk do typowania.
Denver Nuggets 1,2 - Dallas Mavericks 4,5
mecz w denver, ale super kurs na mavs i nie wiem czy się nie skuszę.
Denver nie jest w najlepszej formie, ale nie może sobie pozwalać na porażki we własnej w kontekście walki o po. Dallas po przyjściu Kidda nie polepszyli zdecydowanie jakościowo swojej gry, ale powinni liczyć się w walce (o finał WCF?). Ostatnio trochę przegrywali, ale były to minimalne porażki z czołowymi zespołami (2pktami z LAL, 4 z c&#39;s, 7 ze spurs)
myślę, że powinni dzisiaj powalczyć, nawet dla mnie chyba leciutkim faworytem jest właśnie Kidd, Nowik, Howard i reszta. Co wy na to?
Ja zamierzam spróbować takiego singielka za niewielką stawkę.

ps. no i faktycznie over w meczu boston-phoenix. dla mnie osobiście olbrzymie zaskoczenie i zniesmaczenie z powodu tak wysokiej porażki suns, bo im kibicuję, no ale bez obrony wygrać się da najwyżej z miami..
ja myślę nad underem w tym meczu.
217 to wysoki próg. Gracze mavs bez Novitzkiego, ale bronić oni potrafią, jeśli przegrają to myśle że niedużą różnicą ptk.

mody4 743

mody4

Użytkownik
Możesz się mocno zdziwić, blaise, Dallas grają bez Nowitzkiego. W meczu z Denver Zdecyduje ofensywa, a bez Dirka zdobywanie punktów przychodzi Dallas ciężko.
Denver ostatnio gra na wyjazdach:
25/03-08 NBA Memphis vs. Denver 106:120
23/03-08 NBA Toronto vs. Denver 100:109
22/03-08 NBA New Jersey vs. Denver 114:125
20/03-08 NBA Philadelphia vs. Denver 115:113
19/03-08 NBA Detroit vs. Denver 136:120
Teraz wracają do własnej hali, gdzie mają bilans 28-7, Dallas na wyjazdach ma z kolei 15-19, ostatnie mecze:
16/03-08 NBA Miami vs. Dallas 73:98
04/03-08 NBA Utah vs. Dallas 116:110
02/03-08 NBA L.A. Lakers vs. Dallas 93:93 108:104 (n.V.)
29/02-08 NBA San Antonio vs. Dallas 97:94
25/02-08 NBA Minnesota vs. Dallas 83:99
23/02-08 NBA Memphis vs. Dallas 83:98
Moje typy:
Denver Nuggets(-8.5) @ 1.85 ✅
Over 217.5 @ 1.85
✅

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Przecież Mavs jest jedną z tych drużyn które preferują grę obronną. więc nielicze że w tym meczu Dever narzuca 120ptk albo więcej. Mavs bez Dirka również potrafią sobie radzić. Może niema teraz prawdziwego lidera ale grać potrafią. Napewno będzie trudno zdobywać punkty ale z drugiej strony Nuggets w defensywie niczym nieimponują.
Moim typem na ten mecz jest under

mody4 743

mody4

Użytkownik
Denver potrafili ostatnio rzucić 120 pkt świetnie broniącym u siebie Pistons i 109 pkt również świetnie broniącym we własnej hali Raptors. Poza tym argumentując, że Denver nie pokazuje nic w obronie, przeczysz swojemu typowi na under ???? Ale ja tego na szczęście nie obstawiam, więc powodzenia :spokodfhgfh:

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Pistons niesą ostatnio w najwyższej formie. Denver niegrają dobrze w obronie, ale Mavs grają bez Nowitzkiego więc Dallas traci w ataku wiele.

mody4 743

mody4

Użytkownik
Nie chce mi się już tu co chwilę nabijać postów, ale zobacz jak często Pistons mimo &quot;braku formy&quot; pozwalają ostatnio rzucić komuś na własnym parkiecie ponad 100 pkt ???? Życzę powodzenia i pozdrawiam :spokodfhgfh:

remisiek 48

remisiek

Użytkownik
Tak się przypatruję tej bardzo ciekawej dyskusji na temat meczu w którym jest wszystko możliwe, a ja wypatrzyłem według mnie ciekawszy pojedynek, a mianowicie Golden State Warriors - Portland Trail Blazers. Myślę, że over 209,5 pkt jaki został wystawiony przez expekt zostanie spokojnie przekroczony. Może szanowni koledzy napiszą swoje opinie na temat tego meczu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom