>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

NBA marathon: Hajduk vs Magiki vs Olo_13 vs .KB vs porky vs Denser vs Ted

Status
Zamknięty.
porky 104

porky

Użytkownik
Ja oczywiście się piszę na to, dzisiaj powinienem już mieć naprawione łącze więc można ruszać. :razz:

youngmoney 40

youngmoney

Użytkownik
No właśnie gramy?

Co do regulaminu to jestem za tym zeby raz w tygodniu mozna bylo nie podac typu. Czasami sie wyjdzie rano i wroci rano nastepnego dnia :razz: i nie ma mozliwosci podania...

porky 104

porky

Użytkownik
No ja też byłbym za tym bo różnie bywa w życiu. :razz:

Ale jakoś nie widać zaangażowania, co się dzieje z Magiki, gdzie on się podziewa? ????

.kb 31

.kb

Użytkownik
mialem pisac w tej sprawie ale oczywiscie zapomnialem :p Magiki zrezygnowal z udzialu w pojedynku. oczywiscie nie jest nam niezbedny wiec... kiedy zaczynamy? ???? sobota (typy na niedziele) czy jakos wczesniej?

co do tego ze &quot;roznie bywa w zyciu&quot;... dlatego napisalem wczesniej o tym ze mozna 3 razy nie podac typow, wg mnie to wystaczy. obawiam sie ze to co proponujecie doprowadziloby do &#39;taktycznego&#39; odpuszczania kolejek, a to troche nie fair w stosunku do innych :p no ale jak chcecie, trzeba to tak ustalic zeby wszystkim odpowiadalo, mi to obojetne.

oczywiscie jesli ktos czyta ten temat i pomyslal ze tez chcialby z nami powalczyc- moze sie dolaczyc, im wiecej osob tym lepiej ???? szczegoly na pw.

porky 104

porky

Użytkownik
No ok, wystaczy chyba te 3 razy, a tak w ogóle to czemu Magiki zrezygnował?
I ile osób jest chętnych na chwilę obecną? Jak dla mnie możemy zacząć w każdej chwili. :razz:

porky 104

porky

Użytkownik
Skoro niewiele osób jest chętnych grać o COŚ, to może zorganizujemy ten pojedynek FOR FUN i wtedy więcej osób się zainteresuje.. Bo jak widać frekwencja marna.. ???? W ogóle dziwię się ludziom, że nie chcą się zabawić, zwłaszcza że w tym sezonie nie ruszył żaden konkurs związany z NBA..

youngmoney 40

youngmoney

Użytkownik
Skoro niewiele osób jest chętnych grać o COŚ, to może zorganizujemy ten pojedynek FOR FUN i wtedy więcej osób się zainteresuje.. Bo jak widać frekwencja marna.. ???? W ogóle dziwię się ludziom, że nie chcą się zabawić, zwłaszcza że w tym sezonie nie ruszył żaden konkurs związany z NBA..
Moze nie wiedza, chyba nie czesto sie tu zaglada... Jakby Magiki do mnie nie napisal to tez bym nie wiedzial.

.kb 31

.kb

Użytkownik
pisalem do wszystkich pw i nikt nie zrezygnowal, czyli mamy 5 osob ????

start tak jak napisalem wczesniej: sobota. chetnych rzeczywiscie troche malo, ale jak ich zwerbowac.. :p pewnie najlepiej przez pw, piszcie jak znacie kogos kto bylby chetny to piszcie do niego ????

porky 104

porky

Użytkownik
eee, to 5 osób to nie jest tak źle ????

Wiadomo, że mogłoby być więcaj, no ale skoro nikt nie chce to trudno.
Ruszamy już w sobotę. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom