>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

NBA marathon: Hajduk vs Magiki vs Olo_13 vs .KB vs porky vs Denser vs Ted

Status
Zamknięty.
hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Teraz ok, zacieśniamy to do pierwszej dwójki. Hajduk jako promotor i tak naprawdę główny organizator stwierdza, że całość zgarnia pierwszy, ale po ostatnim zdaniu daje mi jako współorganizatorowi lekkie pole manewru więc oficjalnie decyduję, że nagrodę 140zł czyli 7 osób bez profa a dokładniej 100 zł nie licząc depozytu wygranych ( .KB, Olo ) dzielimy właśnie na tych dwóch zawodników ;) Moim zdaniem o będzie najsprawiedliwszy werdykt, bo po tak długim pojedynku jeden zwycięzca to co najwyżej lekka przesada ;) z tego co znam .KB to nie będzie wielce obrażony, bo gość jest honorowy więc dwie wygrane będą ok ;)
Organizatorami byliśmy obaj, ja Tobie zaproponowałem bo często proponowaliśmy sobie, ale pojedynki nie dochodziły do skutku. Tylko potem więcej osób było chętnych i do Ciebie się chyba zgłaszali albo Ty im pisałem, także ostatnie zdanie wynika z tego, że nie wiem co im pisałeś do końca, ale jak my ze sobą gadaliśmy to tak miało być wstępnie... Także niech .KB i Olo wyrażą zdanie czy takie rozwiązanie Wam odpowiada - jeżeli tak to sprawa załatwiona.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Organizatorami byliśmy obaj, ja Tobie zaproponowałem bo często proponowaliśmy sobie, ale pojedynki nie dochodziły do skutku. Tylko potem więcej osób było chętnych i do Ciebie się chyba zgłaszali albo Ty im pisałem, także ostatnie zdanie wynika z tego, że nie wiem co im pisałeś do końca, ale jak my ze sobą gadaliśmy to tak miało być wstępnie... Także niech .KB i Olo wyrażą zdanie czy takie rozwiązanie Wam odpowiada - jeżeli tak to sprawa załatwiona.
Dobra mnie pasuje tak jak mówił Magiki, niech .KB powie i już.

A co do następnej edycji punkt o 1 razie w tygodniu taki typ jest ok.

.kb 31

.kb

Użytkownik
ja nie mam nic do powiedzenia, nie bylo to ustalone przed pojedynkiem to co sie bede wtracal w trakcie podzialu nagrody. co mam napisac, ze najbardziej podoba mi sie wersja Hajduka? xD zgadzam sie na wszystko co ustalicie ????

niezłe jaja , .KB wygrał ten co zamykał przez 3/4 pojedynku tabele ????
trzeba bylo grac do konca, moze Ty byc wygral ????

a co do tej roznicy zwyciestwa... ja bym tego w ogole zabronil. to nie ma prawie nic wspolnego z typowaniem, przypadek i tyle. to tak jakbysmy co tydzien losowali osobe ktora zgarnia te 400 pkt, na to samo by wyszlo ????

magiki 42

magiki

Użytkownik
dobra, sprawa pieniężna załatwiona. Kto komu wpłaca też wiadomo więc gitara ;)
teraz .KB piszesz, że co tydzień byśmy losowali osobę, która zgarnia 400 pkt ???? chłopie powiedz ile było trafionych takich typów?? .. Ty miałeś największe szczęście co do tych typów, ale prawda jest, że na chybił trafił tego nie wybierasz, tylko trochę dukasz nad tą różnicą ;) Jeden typ na tydzień w ramach tego punktu chyba będzie ok. Można ten typ potraktować jako bonus, a i co najważniejsze; jak ktoś w danym tygodniu tego nie wykorzysta to nie będzie tak, że za następny tydzień będzie miał dwa typy do wykorzystania, bonus przepada, proste. Piszę, żeby było wszystko jasne, bo czasami to nawet takie pierdoły potrafią przysporzyć problemów :| ... to sadzę, że dwa punkty mamy załatwione czyli raz w tygodniu jeden typ bonusy ( wygra różnicą ) oraz termin tego pojedynku ( po ASW do końca regulara ) ... to jadym dalej ... jakieś kolejne prozopopeje, zastrzeżenia? pisać, żeby wraz ze startem vol. 2 było wszystko jasne. Ja teraz zastanowiłbym się nad listą startową. Oczywiście wszyscy, którzy brali udział w tym pojedynku mogą bez zastrzeżeń grać dalej - .KB,Ted,Hajduk,Olo,Magiki,Denser,Porky ... jest siódemka, a raczej przydałaby się parzysta liczba minimu 8 i teraz pytanie czy powiększamy lstę startową, jak tak to do ilu osób i kolejne pytanie- czy robimy formę turnieju ( grupy, półfinały, finał ) czy gramy otwarty pojedynek jak to miało miejsce ostatnio? Jeżeli chodzi o moje zdanie to jest za tym, żeby powiększyć liczbę startową do max 12 osób. Więcej nie ma sensu bo i tak raczej będzie ciężko znaleźć wiarygodne osoby - nie bierzemy żadnych pionków typ prof ( sorry, ale tak jest w istocie, nie będę grał z profem w żadnym pojedynku ) i jestem również za tym, żeby zrobić turniej ;) .. pisać co myślicie ????

.kb 31

.kb

Użytkownik
Jak to zalatwiona, dopiero 3 osoby sie wypowiedzialy na ten temat :p Dla mnie to jest loteria, w wiekszosci przypadkow. Jedynie typ 1-5 z bwina mozna jakos tam przewidziec, reszte- nie. I pisze to mimo tego ze wygralem dzieki takim typom ????

Im wiecej osob tym lepiej, ale forma taka jak byla. To ma byc maraton, a w takim zawsze zdarzaja sie gorsze i lepsze momenty. Turniej musi byc krotszy.

Ewentualnie mozemy sie zastanowic nad inna forma punktowania. Kazdy dostaje 1000j i gra typy za ile chce, czy cos takiego. Chyba jakis konkurs na tym forum byl w ten sposob przeprowadzony. Chociaz te nasze stare zasady wydaja sie najlepsze.

Roznica zwyciestwa: nie
Turniej: nie
Wieksza ilosc uczestnikow: tak

magiki 42

magiki

Użytkownik
no załatwiona. Olo pasuje Tobie też a napisałem kto komu wpłaca więc nie co więcej pisać ma na ten temat.
Teraz też sobie myślę i turniej dla mnie też odpada. Pojedynek otwarty, maraton był nawet bardziej emocjonujący. Czyli dla mnie maraton ;)
dalej. KB dlaczego nie nie chcesz chociaż jednego typu z równicą zwycięstwa? Mówię, żeby najlepiej traktować ten zakład jako bonus to fajnie nawet to wygląda : D tak rozmaicie ???? ... jeden typ na cały dzień chyba nie jest problemem ...
nom, YoungMoney zagra z Nami, właśnie się zgodził. Z YM nie będzie problemów bo grałem z Nim nieraz i żadnych konfliktów nie było ????
kto w ogóle z tej całej paczki co grała się pisze na vol.2 ?
Na razie widzę .KB, Magiki, YM, Hajduk pewnie porky, Olo a co na to Ted i Denser? : D ...
ale z tym przydziałem punktów na start to dla mnie to już w przedsionku odpada... Jest kilka serwisów, an których można w taki sposób grać, więc .KB możesz spróbować tam sił ???? ... Ja pozostaje przy tradycyjnym podliczaniu czyli płaska stawka 100j, 2 typ dziennie, typy bez powtórek itd.
kolejne pytanie z mojej strony ???? nietrafiony typ liczmy tak jak ostatnio -50 czy wrócimy do podstawowej wersji -100 ?... co prawda to różnicy żadnej nie robi, więc nawet nie wiem po co to zmienialiśmy ( chyba tylko po to , żeby bilanse ładnie wyglądały ???? ) bo czy zagramy jako -100 czy -1000 to i tak każdego obejmuje ten sam typ podliczania.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
-50 a -100 robi roznice, przy -50 mozna sprobowac zaryzykowac zagrac wyzszy kurs(i wiecej j zgarnac) ???? bo strata -50 a 100 robi roznice.

magiki 42

magiki

Użytkownik
ale jak dla każdego jest takie same podliczanie to jak -50 Tobie pomoże? mówisz, że można zagrać wyższy kurs i więcej zgarną no czyli tak jak mówiłem, że bilansy ładnie wyglądały ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Mi ta różnica zwycięstwa raz w tyg nie przeszkadza, może być. Typy po -50 nietrafione, lepiej to wygląda :razz:

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Ja podziękuje z vol.2, dużo konkursów, wyjazdów prawdopodobnie mnie czeka, zależy jeszcze jaki plan będe miał, ponadto mniejszy dostęp do neta to odpuszczam tą edycje raczej, może w vol.3 jak dojdzie do skutku ;) Także powodzenia dalej i miłej gry życze.

.kb 31

.kb

Użytkownik
no załatwiona. Olo pasuje Tobie też a napisałem kto komu wpłaca więc nie co więcej pisać ma na ten temat.
oczywiscie nie doczytalem ze chodzi o sprawy finansowe ???? myslalem ze piszesz o tej roznicy zwyciestwa i do tego odnosi sie moj post ????

z tymi ujemnymi stawkami jest tak jak napisal Ted- gdyby ostatnio bylo -100 nie byloby az tak duzo typow lotto ???? oplacalo sie ryzykowac, np podajac jeden normalny typ ktory wchodzi i drugi z kosmosu ktory nie wchodzi bylismy na plus :p jestem normlanym podliczaniem typow, tj. -100

dalej. KB dlaczego nie nie chcesz chociaż jednego typu z równicą zwycięstwa? Mówię, żeby najlepiej traktować ten zakład jako bonus to fajnie nawet to wygląda : D tak rozmaicie
no wlasnie, komus raz wejdzie i odskakuje na 400 pkt... a zreszta i tak wyjdzie na wasze, bo jestem sam :p tylko zeby potem nie bylo pretensji ze mi wchodza a wam nie*

Jest kilka serwisów, an których można w taki sposób grać, więc .KB możesz spróbować tam sił
az tak uzalezniony i biedny nie jestem zeby grac za wirtualna kase ???? tak tylko zaproponowalem ????

moze zaczekamy te kilka dni po weekendzie? nie kazdy zaglada na forum codziennie a moze ktos sie jeszcze skusi na pojedynek ????

*zartuje oczywiscie jakby ktos nie zczail... ????

magiki 42

magiki

Użytkownik
widzę, że cisza... jest ktoś w ogóle zainteresowany kolejną częścią czy nie ? :| ... trzeba w końcu zacząć działać, a tu totalna posucha ;/

youngmoney 40

youngmoney

Użytkownik
widzę, że cisza... jest ktoś w ogóle zainteresowany kolejną częścią czy nie ? :| ... trzeba w końcu zacząć działać, a tu totalna posucha ;/

ja jestem :] juz gadalem z toba na gg... tylko te zasady ogarnac trzeba.

porky 104

porky

Użytkownik
Ja jestem zainteresowany ale nie będę się tu za bardzo udzielał bo mam problemy na razie z netem i piszę z tela..

.kb 31

.kb

Użytkownik
przypomnialy mi sie jeszcze 2 rzeczy:

1) mozemy wprowadzic braku np 3 typow- roznie bywa, czasami nie mamy czasu nawet wejsc na forum. przy podliczaniu &quot;-50&quot; nie mialo to wiekszego znaczenia, ale teraz troche szkoda ????

2) zwroty... na poczatku bylo z tym troche problemow wiec proponuje to od razu ustalic: mozna grac linie bez polowek, jednak zamiast zwrotu jest przegrana

podsumowujac:

- nagroda: ????
- typy: max. 2 na dany dzień, min. 1 typ (+ bonus w postaci jednego zaklad tygodniowo na roznice zwyciestwa*)
- brak typu: -100 (mozliwosc braku 3. typow)
- trafiony typ jak w TD np. 1,85 = +85
- nietrafiony typ = -100
- nie gramy live oraz zwrotów**
- okres gry: do konca regular season, nie chce mi sie sprawdzac daty :p
- kurs: min 1,4, max.5,00
- nie powtarzamy typów

*bonus oczywiscie nieobowiazkowy
**mozna grac typy bez polowek, ale zwrot=porazka

kiedy startujemy? proponuje... niedziele? moze sie ktos jeszcze skusi na pojedynek, moze porky do tego czasu naprawi neta, a poza tym nigdzie nam sie nie spieszy ????

chyba to wszystko? jesli komus cos nie pasuje to niech pisze.

magiki 42

magiki

Użytkownik
okok trzeba to ruszyć ???? ... na chwilę obecną jest kilku graczy- .KB, YM, Olo, Magiki i probable porky .. ktoś jeszcze jest zainteresowany? tak ósemka byłaby ok ????

zasady:

- ruszamy w Niedzielę czyli 21.02.2009 ( już na Niedzielę podajemy typy, a nie na Poniedziałek jakby większość zrobiła ) a gramy do końca sezonu regularnego czyli do 14.4.2009 .. sporo grania ????
- - typy: max. 2 na dany dzień, min. 1 typ (+ bonus w postaci jednego zaklad tygodniowo na roznice zwyciestwa*)
- brak typu: -100 (mozliwosc braku 3. typow)
- trafiony typ jak w TD np. 1,85 = +85
- nietrafiony typ = -100
- nie gramy live oraz zwrotów**
- kurs: min 1,4, max.5,00
- nie powtarzamy typów

*bonus oczywiscie nieobowiazkowy
**mozna grac typy bez polowek, ale zwrot=porazka

tak by to wygladalo, jak .KB przedstawil

ktos jeszcze chętny?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
w sumie to ja moglbym sprobowac ????
a nagroda tez jest w tej edycji i &quot;wpisowe&quot; ? ????
i zostawilbym jednak te roznice zwyciestwa ????

magiki 42

magiki

Użytkownik
siema Yogurt ???? &quot;nagroda&quot; oczywiście, że jest ???? ... regulaminu już nie ruszamy. Grasz czy nie grasz? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom