dobra, przemyślałem co i jak i żeby już to zakończyć tą dyskusję i pojedynek decyduję, że wygraną dzielimy na 6:4. Moim zdaniem to uczciwy podział i koniec. .KB wdarł się tak naprawdę przebojem na pozycję lidera i udało mu się to utrzymać ???? Olo grał konsekwentnie, ale kilka typów " wygra różnicą" także Go poratowało ... sądzę, że przebieg pojedynku jasno to wyjaśnia.
teraz tak; napiszę kto komu wpłaca, żeby wszystko było jasne i klarowne.
Magiki, Denser, porky - 3 x 20zł do .KB
Hajduk, Ted - 2 x 20zł do Olo
i sprawa rozwiązana. Już nie wnikam, czy ktoś będzie opóźniał wpłatę, rozwiązujcie to między sobą. Na początku był pomysł, żeby był jednen depozyt, ale graliśmy w znanym i ogólnie szanowanym gronie więc tego depozytu nie robiliśmy i teraz mam nadzieję, że nikt nie będzie robił problemów z wpłatą 20zł :| ..
dla pewności, każdy kto wpłaci swoją należnosć może to wpisać do tego tematu, żeby nie było
sprawa mam nadzieję rozwiązana
teraz czas na dyskusję na temat vol. 2 czyli od razu po ASW do końca regulara startujemy na nowo. Podyskutujmy na temat regulaminu. Wszystko ma być na dobrze rozwiązane. Mamy kilka dni więc sądzę, ze wszystko będzie na tip top.
pierwsze moje spostrzeżenia na temat "wygra różnicą" prawdą jest, że już przekraczając połowę pojedynku te zakłady stały się pewną rutyną i graliśmy mając na uwadze - jak się uda to się uda co było głupi rozwiązaniem bo z typowaniem to ma mało wspólnego. Ja jestem zdania, że i taki punkt regulaminu byłby stosowny, że na tydzień, każdy może podać jeden typ uwzględniający tego typu zakłady. Kto za kto przeciw? Jeżeli chodzi o podwyższenie limitu to jestem od razu przeciw :|