>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

NBA marathon: Hajduk vs Magiki vs Olo_13 vs .KB vs porky vs Denser vs Ted

Status
Zamknięty.
hajduk 124

hajduk

Forum VIP
CLE Cavaliers wygra różnicą 3-6 punktów 4,75 bet365 ⛔
DEN Nuggets -3.5 1,66 bet365 ⛔
bilans końcowy ✅2477

oj gdyby nie te 1 punkty to bym ładnie Was pojechał:razz: ;) Gratuluje, szczególnie .KB, który z 0 albo i minusa się zdołał podnieść. No i tym co dotrwali do końca ???? Teraz jak ktoś Was zapyta czy uczestniczyliście w maratonie śmiało może powiedzieć, że tak ????

magiki 42

magiki

Użytkownik
pojedynek był i po pojedynku. dzięki wszystkim za udział, rywalizowało się godnie i przyjemniej było co robić ???? startowało nas 8:
Ted
porky
Olo 13
Hajduk
.KB
prof
Denser
Magiki

czyli w puli 160zł licząc całość. na mb mam wpisowe Densera a prof zobowiązał się też wpłacić, ale jego raczej nie będę liczył a co więcej czekał na wpłatę (bez urazy oczywiście) czyli w puli 140zł i teraz najważniejsze pytanie- jak dzielimy? ????
co prawda z Hajdukiem na początku obgadaliśmy wszystko, ale kwestii wynagrodzeń nie rozwiązaliśmy ????
ja tylko mam pomysł na 3 miejsce, że będzie 20zł czyli wyjdę na 0 ???? no na tyle chyba mogę liczyć ;) ??
dobra, na poważnie to rozliczamy się raz dwa, uczciwie, żeby nikt ni płakał i stratujemy z vol. 2 czyli po ASW od pierwszego dnia do końca sezonu regularnego ? a potem może vol. 3 z PO, ale PO lepiej nie obstawiać ????
jadym, jadym !

porky 104

porky

Użytkownik
Hehe, jeżeli rusza jakaś druga seryjka to się piszę. :razz:
Możnaby zacząć tak jak piszesz po ASW ale ja bym tu zmodyfikował trochę zasady bo mi to &quot;wygra różnicą&quot; strasznie działa na nerwy. :jezora:

magiki 42

magiki

Użytkownik
będziemy gadać porky, wszystko obgadamy, cały regulamin, kropka po kropce + kwestia wynagrodzeń. Wszystko będzie tylko najpierw się rozliczmy z tego i potem zaczniemy działać. Z tym &quot;wygra różnicą&quot; jak to przedstawiłeś też się coś zrobi ;) nawet .KB coś narzeka na te zakłady, a przecież tyle mu wchodzi ???? ????

magiki 42

magiki

Użytkownik
Hajduk może niech zabierze głos ;)
1. 70 zł czyli 50 zł ( nie licząc swojego depozytu !)
2. 50zł - 30zł
3. 20zł - 0
całość 140zł licząc nawet swoje depozyty.
?? kto za kto przeciw? czyli dzieli się pierwsza dwójka a może całość zgarnia zwycięzca?
Hajduk niech się wstawi ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
No ja z Tobą gadałem przed rozpoczęciem pojedynku mówiłeś, że 2 osoby zgarniają kasę.

magiki 42

magiki

Użytkownik
tak? jeżeli tak to w porządku. z hajdukiem też gadaliśmy na początku i chyba też była mowa o 2 osobach, ale dokładnie tego nie uzgadnialiśmy. Ok, to jak 2 dwie osoby to macie 100 zł ( nie liczę waszych depozytów ) do podziału. Ja proponuję 60-40 i chyba będzie gitara?

porky 104

porky

Użytkownik
Ja jestem przekonany na 100% że pisałeś mi na PM o 3 pierwszych miejscach..
Może nie była to jeszcze wersja ostateczna.. Nie wiem..

W każdym bądź razie KB daj namiary to Ci podeślę co należy. ;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Magiki (27-10-2009 20:50)
tylko, że kazdy wrzuca w gre 20 zł
idziesz na to?
symbiliczna oplata
Ja (27-10-2009 20:50)
ale to dopiero pod koniec wtedy tak??
no Ty jestes raczej wiarygodny więc na koniec pojedynku sie rozliczysz
Ja (27-10-2009 20:51)
ale to wtedy jedna osoba zgarnia wszystko czy jak?
Magiki (27-10-2009 20:51)
2 osoby zgarniają kasę
Ja (27-10-2009 20:51)
no ok pasuje mi
Magiki (27-10-2009 20:51)
to jak się zgadzasz to podajać typy w temacie akceptujesz cały regulamin
Ja (27-10-2009 20:52)
no lajtowo

.kb 31

.kb

Użytkownik
bilans: 5791

#182 12.02.10
San Antonio@Denver ⛔
typ: 2 (-10.5) kurs: 2.75 buk: bet365

#183 12.02.10
Orlando@Cleveland ✅
typ: Cavs wygraja roznica 6-10 pkt kurs: 4.50 buk: bwin
bilans: 6091

no i na zakonczenie plus przy kolejnym typie z wysokiem kursem, zeby nie bylo watpliwosci kto jest najlepszy... ???? zartuje oczywiscie, gdyby nie fart przy takich typach to na pewno bym tego nie wygral, musimy sprobowac jakis rewanz, ale juz z normalnymi typami ????

Magiki, oszukali nas z tymi Nuggets, inaczej mialo byc ;D

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Widze spór mały... To było tak z tego co pamiętam:
Głównie zwycięzca zgarnia kase, osoba co zajęła 2 miejsce ma zwrot jakby. Czyli Olo ma spokój, reszta wpłaca kase .KB z racji, że wygrał. Co do profa się obawiałem i niestety tak może być, ale cóż, różni są ludzie... Jeżeli da to da, jeżeli nie to trudno. Bez honoru gość i tyle.
Hajduk --&gt; 20zł .KB
porky--&gt; 20zł .KB
Ted --&gt; 20zł .KB
Denser --&gt; 20zł .KB
magiki --&gt; 20zł .KB
prof --&gt; 20zł .KB (?)
Olo - 0
czyli .KB powinien dostać 120zł. Ale to tyle co z Magiki to obgadywałem, nie wiem jak reszcie pisał, także piszcie jak coś nie pasuje.

magiki 42

magiki

Użytkownik
heh, widzę, że jest mały kłopot, ale w trakcie pojedynku wiedziałem, że on nastanie ???? ... Ja jako trzeci nie robi żadnych komplikacji i odwołuje jakakolwiek nagrodę za 3 lokatę ;) palnąłem tak po prostu bo nie pamiętałem jak dokładnie to miało być, a pojedynek wiadomo kiedy się zaczął, mogło się tak zdarzyć. Teraz ok, zacieśniamy to do pierwszej dwójki. Hajduk jako promotor i tak naprawdę główny organizator stwierdza, że całość zgarnia pierwszy, ale po ostatnim zdaniu daje mi jako współorganizatorowi lekkie pole manewru więc oficjalnie decyduję, że nagrodę 140zł czyli 7 osób bez profa a dokładniej 100 zł nie licząc depozytu wygranych ( .KB, Olo ) dzielimy właśnie na tych dwóch zawodników ;) Moim zdaniem o będzie najsprawiedliwszy werdykt, bo po tak długim pojedynku jeden zwycięzca to co najwyżej lekka przesada ;) z tego co znam .KB to nie będzie wielce obrażony, bo gość jest honorowy więc dwie wygrane będą ok ;)

teraz podział; myślę, że najodpowiedniejszy będzie podział 7:3 lub 6:4 ale tu musimy podyskutować ???? bo nie mam jednolitego zdania na ten temat ;P przykro mi, błąd organizatorki, że nie ustaliliśmy tego na początku, ale sądzę, że takie grono porządnych userów dojdzie do konsensusu ;) pozdro.

magiki 42

magiki

Użytkownik
dobra, przemyślałem co i jak i żeby już to zakończyć tą dyskusję i pojedynek decyduję, że wygraną dzielimy na 6:4. Moim zdaniem to uczciwy podział i koniec. .KB wdarł się tak naprawdę przebojem na pozycję lidera i udało mu się to utrzymać ???? Olo grał konsekwentnie, ale kilka typów &quot; wygra różnicą&quot; także Go poratowało ... sądzę, że przebieg pojedynku jasno to wyjaśnia.
teraz tak; napiszę kto komu wpłaca, żeby wszystko było jasne i klarowne.
Magiki, Denser, porky - 3 x 20zł do .KB
Hajduk, Ted - 2 x 20zł do Olo
i sprawa rozwiązana. Już nie wnikam, czy ktoś będzie opóźniał wpłatę, rozwiązujcie to między sobą. Na początku był pomysł, żeby był jednen depozyt, ale graliśmy w znanym i ogólnie szanowanym gronie więc tego depozytu nie robiliśmy i teraz mam nadzieję, że nikt nie będzie robił problemów z wpłatą 20zł :| ..

dla pewności, każdy kto wpłaci swoją należnosć może to wpisać do tego tematu, żeby nie było ;)
sprawa mam nadzieję rozwiązana ;)

teraz czas na dyskusję na temat vol. 2 czyli od razu po ASW do końca regulara startujemy na nowo. Podyskutujmy na temat regulaminu. Wszystko ma być na dobrze rozwiązane. Mamy kilka dni więc sądzę, ze wszystko będzie na tip top.

pierwsze moje spostrzeżenia na temat &quot;wygra różnicą&quot; prawdą jest, że już przekraczając połowę pojedynku te zakłady stały się pewną rutyną i graliśmy mając na uwadze - jak się uda to się uda co było głupi rozwiązaniem bo z typowaniem to ma mało wspólnego. Ja jestem zdania, że i taki punkt regulaminu byłby stosowny, że na tydzień, każdy może podać jeden typ uwzględniający tego typu zakłady. Kto za kto przeciw? Jeżeli chodzi o podwyższenie limitu to jestem od razu przeciw :|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom