S. Ibaka over 9.5 (zbiórki+asysty) 1.78 1xbet
( mało minut zagrał i nie udało się )
Po pierwsze linia na zbiórki to 8.5, a na asysty to 1.5 więc na samym starcie jesteśmy jedno oczko na plus.
Ibaka na ostatnie 7 meczów za każdym razem pokrywał tą linię i to samymi zbiórkami!!
Czemu dzisiaj ma tego nie zrobić?
Toronto dodatkowo na dzisiejsze spotkanie z Atlantą ma dostępnych tylko 8 graczy, więcej minut szykuję się dla każdego.
Obecnie w drużynie Toronto nie zagra jeszcze Gasol oraz dwaj kolejni środkowi ( Monroe i Valanciunas przeszli do innych zespołów dzisiaj)- na pozycji środkowego zostaje tylko Ibaka. Sporo minut i zbiórek to dzisiaj obowiązek, a linia bardzo niska.
Leonard OUT to już obowiązek żeby to zagrać ????
A. Horford over 4 asyst 2.06 dafabet
( W 1 i 2 kwarcie skuteczność Irvinga po podaniach Horforda to około 20%, pierwszy taki mecz odkąd jest w Bostonie )
W 1xBecie jest linia 4.5 asyst po 2.10, ja jednak wole 4 grosze mniej, a jednak troche bezpieczniej.
Na ostatnie 7 spotkań tylko raz nie pokrył tej linii, w meczu z GSW, gdzie już w wywiadach przedmeczowych trener się wypowiadał, że Horford to najważniejsze ogniwo Bostonu i na nim trzeba się skupić. Dzisiaj jednak o wiele gorsza defensywa i krycie, więc o asysty jestem spokojny.
O Dominikańczyku pisałem wiele w poprzednich postach, nie chce mi się tego kopiować. Z Irvingiem, który dzisiaj ma wystąpić, rozumie się genialnie, spokojnie te asysty dzisiaj do ugrania, dodatkowo OUT jest drugi środkowy Bostonu, co sprzyja dodatkowemu czas na boisku ????
J. Jackson Jr. over 23.5 ( pkt + zbiórki) 1.75 1xbet
( 32 )
W Memphis pustki, na dzisiejszy mecz dostępnych na ten moment jest tylko 8 graczy.
Jackson Jr to nadzieja Memphis po odejsciu Gasola, na nim wszystkie media są skupione.
Pierwszy mecz bez Gasola w Memphis wykręcił 29 pkt i zbiórek. Dzisiaj naprzeciwko grająca o wiele szybciej OKC, dlaczego ma tego znowu nie powtórzyć?