Troszkę zdziwiony jestem, jak zobaczyłem, że w ofercie marathonu jest linia dla Prince'a w zespole z Detroit^^ Ostatnie typy świetnie mi weszły, byłoby 100% gdyby Gordon jednak zagrał - wtedy NOH nie powinni mieć problemów ze zwycięstwem ????
Dziś dużo meczów i teoretycznie dużo do grania. Jednak po przejrzeniu możliwych składów, większość z nich stała się trudna do przewidzenia i spodziewam się tam niespodzianek. Dlatego dziś mam najpewniejsze z ryzykownych typów.
Miał wrócić Felton - mieli wrócić Knicks z początku sezonu. Mimo zwycięstwa z Magic, ich gra w pierwszej części nie zadziwiała. Felton punktował, bo Melo był bez błysku. Amar'e gra lepiej niż się spodziewałem ale chyba jest coś na rzeczy z tym "rozwalaniem zespołu od środka". Od kiedy wrócił, reszta zespołu gra kiepsko. Może ktoś wpadnie na pomysł i go przehandlują? Zadanie na dziś jest proste: zatrzymać Ellisa i Jenningsa. Shumperta czeka trudne zadanie z zatrzymaniem Monte ale mam nadzieję, że sobie poradzi. Melo powinien się przebudzić i od pierwszych minut się wstrzelić.
Miałem grać Clippers, ba! zagrałem ich w ziemniaku przed południem, gdy pojawiły się informacje, że Rudzielec nie zagra... Teraz wracam i jednak ma zadebiutować, co z dalszymi absencjami drużyny z LA, zwycięstwo przyjezdnych nie jest dla mnie już tak pewne. Z drugiej strony spodziewam się otwartego meczu. 193,5 powinno zostać przekroczone. Analogicznie - w drużynie Miśków mieli dziś zadebiutować wszyscy 3, więc poszli w dubelku z LAC. Teraz też się okazuje, że żaden z nich nie zagra... Nie zdziwię się jak będzie 0/2 na kuponie...
Morał: nigdy nie stawiać NBA przed wieczorem!
Trade z Miśkami, wyszedł Cavs na dobre. W końcu i ławka parę punktów zrobi. Uncle Drew ciągnie grę, stał się prawdziwym liderem zespołu. Spróbuję wykorzystać braki Pistons - Calderon załatwia wizę. Nie grali ostatnio dobrze, co innego właśnie Kawalerzyści. Kurs może nie tak wysoki jak przy zwycięstwie w Kanadzie lecz powinien być niższy, więc pobieram.
W Lakers nie zagra dziś Howard i prawdopodobnie Gasol. Z kolei po ostatnich powrotach Pekovica i Shveda, dziś dołączy również Love do Wilczków. [
edit Jacques= Love dziś nie wróci, dlaczego wprowadzasz innych w błąd? Proszę sprawdzać informacje zanim się coś takiego napisze] [
Zanim udzielisz reprymendy też mógłbyś sprawdzić http://www.rotoworld.com/player/nba/1504/kevin-love ok, nevermind, przeczytałem, że wraca do Minnesoty a oni mieli na myśli, że do miasta... ???? ] Seria 5 porażek, czas na zwycięstwo. Ostatnio taka seria i też niespodziewanie wygrali z Rockets przełamując to pasmo. Walczyli z Clippers to i ze słabszymi Lakers powalczą. Myślę, że dziś Kobe będzie też więcej rzucać, skoro odchodzi mu 2 partnerów do kreowania, więc może jakiś rozsądny over?
I zaczynam również od dziś granie na progresję Magic! 7L streak... A dzień nie jest najlepszy, wypada Davis i Afflalo. Nic nie wskazuje na zwycięstwo gości... Jednak tak samo mówiono, gdy wypadł Rondo przed meczem z Heat, osłabionymi Wizards przeciw OKC, szpitalu u Wolves przed rozpędzonymi Rockets. 4 najbliższe mecze z niełatwymi przeciwnikami, tylko raz u siebie - z Clippers. Pierwszy raz wchodzę w progresję, mam nadzieję, że się uda ????
Propozycje:
NYK ML/-4 @1,5/1,8
Raptors - LAC over 193,5 @1,85 ==> marathonbet @1,97!
Cavaliers ML/+5,5 @2,55/1,7
Wolves ML/+4,5 @2,1/1,54
Magic ML/+8,5 @4,5/1,95 ==> progresja na win!
@down
Osobiście, po takim kursie nie brałbym Jazz. Razem z
matim uważamy, że PTB wygra dziś