>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Luty 2013

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP

W tym temacie podajemy wszelkie przemyślenia i analizy dotyczące spotkań NBA rozgrywanych w lutym.
Nie podajemy suchych typów bez analiz.
Piszemy poprawnie po polsku, jak ktoś nie umie sam polecam słownik ortograficzny.
I przypominam o kolejnej ważnej zasadzie pisowni polskiej - Nazwiska, nazwy klubów i inne nazwy własne piszemy WIELKĄ literą.
Jeśli chcecie się podzielić informacją o kontuzjach, to koniecznie podawajcie źródło takiej informacji!
Nie podsumowujemy swoich typów w osobnych postach.
Dział tematyczny to nie czat. Nie zadajemy pytań o to co warto grać itd.
Wszelkie występki będą odpowiednio nagradzane.
Zapraszam do dyskusji i podawania typów.​

ajax123 7

ajax123

Użytkownik
Toronto-LA Clippers
Clippers -4.5 kurs 1.97
Clippers może ostatnio ostatnio nie imponowali, ale ważne że Toronto est w fazie przebudowy. Rudy dziś jeszcze nie zagra, zespół musi się też oswoić po stracie Eda Davis&#39;a i cennego zmiennika Lowr&#39;ego Calderona. Starters pewnie punkt za punkt, ale gdy wejdzie ławka Toronto to Clippers mogą troszkę odjechać
Boston-Orlando
Boston kurs 1.4
Boston łapie pomalutku wiatr w żagle. Nie grałbym na nich gdyby nie fakt, że podejmują u siebie Orlando, które może sprawić czasem kłopot, ale fakt utraty PO działa na Boston jak płachta na byka. Orlando zebrało 2x wyjazdowe bęcki.
Denver-New Orlean
Denver kurs 1.4
Ostatnie wyjazdowe spotkania NO dały do myślenia jednak nie na tyle żeby rezygnować z Denver. Ujarzmili Indianę to i dadzą radę z NO, którzy są ambitni, dawali radę z LA i Uta, ale złota w Denver pewnie nie znajdą.
marathonbet

P 51K

person100

Użytkownik
marc gasol over 14.5 @1.85
roy hibbert over 9.5 @1.85
milenium

marc gasol, swietne zaslony wczoraj tj. dzis rano ogarnial, ale jak na moje niewiele rzucal, mial do tego wiecej sposobnosci, jednak swoje 16 pkt wrzucil, dzis rywal jest slabszy zdecydowanie niz wczoraj i sadze po prostu, ze kolo 20 sie zawiesi, jesli wszystkie osobiste wykona, czyli jakies 4-6 i skutecznosc wieksza niz 50% bedzie

roy hibbert troche slabszy center niz gasol, ale trzeba mu uznac, ze cos potrafi, w ostatnich 8 meczach bariere 10pkt lamal, az 6 razy, z czego w meczu gdzie mial 9pkt zabraklo troche szczescia, bo mial 1/2 osobistych, jak dla mnie to jest ogromne value.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Do analizy ajaxa123 nt meczu Bostonu dodam, że ostatnio kość w stopie złamał Glen Davis, niespodziewany lider zespołu w tym roku. Nie wiadomo jeszcze czy zagra Jared Sullinger w Celtach oraz Aaron Afflalo w zespole Magic, niemniej jednak Boston ma przewagę składu. Widać że w obliczu kontuzji Rajona Rondo i jego absencji do końca sezonu, do lepszej gry zmobilizowała się ławka, a i Paul Pierce nie oddaje tylu rzutów.
Gra Celtów bez Rondo naprawdę może się podobać. Myślę, że pokonają dziś Magików. Chyba zagram &quot;całym swoim okazałym bankrollem&quot; ????
Bet dnia to under Randolpha. Co ten facet ostatnio wyczynia to niepojęte.
EDIT: https://twitter.com/WojYahooNBA/status/297441092629057536

easy 3,1K

easy

Forum VIP

Magic to wacki i nic tego obecnie nie zmieni. Jezeli trafi im sie jakis kosmiczny dzien rzutowy tak jak w ostatnim spotkaniu przeciwko Knicks [ pierwsza polowa na kosmicznym procencie] to moga powalczyc, podkreslam powalczyc natomiast gdy procent juz sie unormuje czesto konczy sie to po prostu porazka. Tak jak pisalem wczesniej Celtics naprwade niezle dziela sie pilka po kontuzji Rondla i na takie druzyny, mniej wymagajace jak Magic to w zupelnosci wystarcza. Dodatkowo wlasny parkiet i budzaca sie lawka [ Terry rob to dalej !] wiec czego chciec wiecej. W Magic na pewno nie zagra byly Celt - Glen Davis oraz jedna z jasniejszych postaci Arron Afflalo, w Cs pod znakiem zapytania wystep rookie Sullingera - http://www.covers.com/pageLoader/pageLoader.aspx?page=/data/nba/injury/injuries.html . Gralbym rowniez cos w strone undera Nelsona, poniewaz kombinacja obroncow Celtics a mianowicie Bradley i Lee jest zabojcza. Ci zawodnicy wygladaja jak psy spuszczone ze smyczy, nie odstepujace przeciwnika na milimetr.
Boston -7 1.71 marathonbet
✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
t3jlor 77

t3jlor

Użytkownik
P.George. Total Points over 16.5 @ 1,90 marathonbet⛔
Widzę, że na marathonie pojawiły się już kursy na overy punktowe w meczu Indiana - Miami i od razu rzucił mi się ten typ. Wydaje mi się że linia 17 punktów dla takiego gracza jak George i w takim meczu jest jak najbardziej do grania. W tym sezonie jak dotąd lider Indiany notuje na własnym parkiecie średnią 20.9 PPG, gra przy tym prawie 40 minut w każdym spotkaniu, tak więc sporo. Sporo również oddaje rzutów, w tym za 3 punkty, chociaż w ostatnim meczu przeciwko Detroit troche ceglił i miał 3/11 z gry. Niemniej jednak dziś przeciwnik inny i inna także motywacja. 2 raz w tym sezonie przyjeżdzają do Indianapolis mistrzowie z zeszłego sezonu i pora znowu pokazać, że w powołaniu do ASG nie było przypadku. W poprzednim meczu z Miami Paul George zdobył 27 punktów, mial 12/27 z gry, w tym 4/9 za trzy i zagrał 44 minuty. Dziś może być podobnie.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Zach Randolph under 16.5 points ✅
2.0
bwin
To co ostatnio wyprawia Z-bo przechodzi ludzkie pojęcie. Statystyki z ostatnich meczów:
@Philadelphia 2-7 z gry (3 zbiórki w ataku) i 4 punkty.
@OKC 4-17 z gry (run 0-10!!!) w dodatku z 9 zbiórkami w ataku, zakończył mecz z 9 punktami.
Siłą podkoszową Miśków w ostatnich meczach jest Marc Gasol, Zach niestety jest w wyraźnym dołku w ataku i należy to wykorzystać. Widzę że linia jest ustawiona wg średniej punktowej Zacha w tym sezonie. Jednak spójrzmy na inne statystyki:
Ostatnie 5 meczów - 11.4 points per game
Ostatnie 10 meczów - 11.5 points per game
W 15 meczach w styczniu zdobywał średnio 13.1 punktów.
Kolejny argument to b2b, wczoraj Miśki męczyły się w Oklahomie. Wciąż zabraknie nowych nabytków Memphis, którzy daliby odpocząć Randolphowi czyli przede wszystkim Ed Davis jak i rezerwowy, który odszedł z Memphis - Hamed Haddadi. Myślę, że warto zagrać under Z-bo. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +5
B 11

bandziuk

Użytkownik
Dzisiaj bez zbędnych ceregieli po mojemu trójka faworytów ,a mianowicie Heat, Knicks, Lakers powinni uporać się ze swoimi przeciwnikami.

HEAT - PACERS 1
1,77 Unibet
Mistrzowie ze wschodu podejmować dzisiaj będą na wyjeździe graczy z Indiany, moim skromnym zdaniem jak i bukmacherów faworytem są koszykarze z Miami gdy są w gazie ciężko ich powstrzymać jak są zmotywowani i nie drżą im dłonie są nie do ogrania, a jestem przekonany że motywacja dzisiaj będzie ogromna. 09.01 2013 mecz na hali w Indianie skończył się wygraną gospodarzy 87-77 w ogóle u siebie spisują się rewelacyjnie i mają bilans 17-3 ! Ostatni raz u siebie przegrali 08.12.2012 z Denver Nuggets a więc zaliczają serię 12 meczy z rzędu wygranych na domowym podwórku. Wg mnie dzisiejsza seria zostanie przerwana a 13 mecz okaże się pechowym James i spółka wygra w okolicach 7-9 punktów.

Bucks - NYK 2
1,46 Unibet
Po świetnym początku nowojorczyków przyszedł okres słabszej gry kilku zawodników odpadło ze składu z powodu kontuzji wrócił Felton wg mnie jest kluczową postacią ofensywy NYK oczywiście nie ubliżając dla Anthonego. Świetne penetracje tegoż PG odegranie na obwód open shot 3 i dziękujemy wiadomo że NYK rzucają bardzo dużo za 3 Felton swoimi wejściami potrafi rozciągnąć obronę tak by więcej swobody mieli gracze podkoszowi do tego dochodzi znakomita dyspozycja Anthonego który w końcu chyba dorósł do tego by być liderem zespołu no i Stat który musi się pogodzić z rolą jaką teraz pełni funkcję nie jest najważniejszą opcją gry NYK ma robić swoje i dawać przewagę pod koszem. Nie widzę Millwauke w tym meczu nic innego nie przychodzi mi do głowy jak wysoka wygrana gospodarzy.

LAL - Minnesota
1,76 Bet365
Fatalny początek (a raczej IV kwarta z Suns) tourne wyjazdowego zespołu Jeziorowców. Porażka na sam początek ze Słońcami na własne życzenie przegrali wygrany mecz i na pewno są mocno podrażnieni tacy gracze z charakterem jak Bryant nienawidzą przegrywać zwłaszcza w takim stylu. Przyjeżdżają dzisiaj zmierzyć się z ekipą wilków którzy w ostatnim czasie nie spisują się zbyt dobrze delikatnie mówiąc od jakiegoś czasu szpital w zespole absencja Kevina Love stąd słabe wyniki graczy z Minnesoty seria 5 meczy z rzędu zakończonych porażką (na 11 ostatnich spotkań wygrana tylko w 1... ), ale także i Lakers nie mogą się poszczycić dobrymi wynikami jeżeli chodzi o grę na wyjeździe 8 meczy z rzędu bez wygranej dziś zostanie przełamana jedna z serii mecz może być wyrównany a równie dobrze Lakersi mogą dostać oświecenia i odpalić strzelaninę drzemie w nich wielki potencjał potrafią wygrać z każdym jak i przegrać też tak samo. jeżeli myślą o PO muszą zacząć wygrywać na wyjeździe drużyny pokroju Minnesoty oraz patrząc na ich formę trzeba ogrywać zwłaszcza że coś dobrego zaczęło się dziać w Los Angeles i Kobe zaczął dzielić się piłką. To ode mnie 3 typy które w moim mniemaniu dadzą zarobić życzę wysokich wygranych powodzenia!

S 35

sokker

Użytkownik

Magic to wacki i nic tego obecnie nie zmieni. Jezeli trafi im sie jakis kosmiczny dzien rzutowy tak jak w ostatnim spotkaniu przeciwko Knicks [ pierwsza polowa na kosmicznym procencie] to moga powalczyc, podkreslam powalczyc natomiast gdy procent juz sie unormuje czesto konczy sie to po prostu porazka. Tak jak pisalem wczesniej Celtics naprwade niezle dziela sie pilka po kontuzji Rondla i na takie druzyny, mniej wymagajace jak Magic to w zupelnosci wystarcza. Dodatkowo wlasny parkiet i budzaca sie lawka [ Terry rob to dalej !] wiec czego chciec wiecej. W Magic na pewno nie zagra byly Celt - Glen Davis oraz jedna z jasniejszych postaci Arron Afflalo, w Cs pod znakiem zapytania wystep rookie Sullingera - http://www.covers.com/pageLoader/pageLoader.aspx?page=/data/nba/injury/injuries.html . Gralbym rowniez cos w strone undera Nelsona, poniewaz kombinacja obroncow Celtics a mianowicie Bradley i Lee jest zabojcza. Ci zawodnicy wygladaja jak psy spuszczone ze smyczy, nie odstepujace przeciwnika na milimetr.
Boston -7 1.71 marathonbet
typu co samego wyniku spotkania absolutnie nie neguję ale moim zdaniem jedną z lepszych opcji na dzisiejszą noc jest over Nelsona. jest w niesamowitej formie ostatnio. dzisiaj raczej bez Baby Pig Davisa więc właściwie tylko Redick, Vucevic i właśnie Nelson ciągną Magików. wiem, że Jameer jest chimeryczny ale jak skuteczność nie zawiedzie to linię spokojnie pokryje. uzupełnię jak marathon zaproponuje linie na zawodników.

majesticman 21

majesticman

Użytkownik
Ciekawie się zapowiada dzisiejsza noc, mnóstwo ciekawych typów ale że nie można grać wszystkiego trzeba się zdecydować.
&lt;Wszystkie kursy za Marathonem&gt;
Amir Johnson over 9,5 @1.90 ✅
Bardzo polecam ten typ. Amirowi przy okazji tradu Gaya odpadł największy dotychczasowy kradziej minut na swojej pozycji - Ed Davis z którym dzielili się niemal 50/50. Spodziewać się można więc dużo czasu na parkiecie dla niego. Jedyne ryzyko jakie widzę to ewentualne problemy z faulami na Blake&#39;u od wczesnych minut, ale nawet grając 25-30 min linia powinna zostać pokryta.
Hibbert over 10,5 @1.90 ⛔
Heat pod koszem prezentują się mizernie, więc szansa dla Roya na dużo zbiórek i ponowień spod kosza tym bardziej że ostatnio wyrównuje formę i bierze coraz większy udział w ofensywie zespołu - ostatnie 10 meczy na poziomie 11,5 pkt.
Wizards - Memphis @ 3.55/ (+6 @1.90) ⛔
Zbyt wysoki kurs na Wizards żeby nie zaryzykować. Washington od powrotu Walla grają wyśmienicie a dziś mecz z osłabionymi ostatnimi transferami Grizzlies i których nie zagrają świeże nabytki Davis i Prince a Conley ostatnio borykał się z kontuzją. Szansy dla Wizards upatruje w dużo szerszej rotacji i zabieganiu zdziesiątkowanego przeciwnika.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Gallinari over 17,5 za 1,85 w milenium ✅

Davido ostatnio on fire. 2 x 27 oczek a dzis naprzeciwko NOH, więc spokojnie Denver stac na 110-115 oczek. Liczę , ze superstrzelec miejscowych połknie linię bezproblemowo.

Randolph - Wall 2 za 2,20 w milenium ✅

Opisano już jakie dno gra ostatnio as miśków. Wall też nie zachwyca, ale jego forma idzie powoli do góry, w przeciwieństwie do Randolpha. Będzie pewnie na styk, bo obrona Memphis na obwodzie nie odstawia lipy, ale liczę na asa stołecznych.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Zgadzam się z tym co napisał już bandziuk. Heat i Lakers chyba dziś do gry
Pacers - Heat @ Heat (1.83) Pinnacle
Buki chyba poszaleli z tymi kursami na Miami. Ostatnio są naprawdę mega zawyżone. To prawda, że Indiana na swoim parkiecie ma mega bilans, ale Heat to jednak Heat i jeśli oni wejdą na swój poziom to tak naprawdę mało jest drużyn które potrafiłyby z nimi rywalizować. Miami ostatnio jest w dobrej dyspozycji, blow z Nets, wcześniej z Pistons i pechowa porażka z Bostonem po całkiem niezłym meczu. Tutaj wszystko zależy od podejścia &quot;Żarów&quot; bo jeśli wykorzystają oni wszystkie swoje atuty to tak naprawdę Indiana nie ma czym tego meczu wygrać.
Timberwolves - Lakers @ Lakers (1.84) Pinnacle
Tutaj kurs podyktowany brakiem Howarda, który z powodu kontuzji ramienia nie zagra w dzisiejszym meczu. Jednak nie tylko Lakers mają problem, bo akurat największy szpital w NBA znajduje się w ekipie dzisiejszych gospodarzy którzy są zmuszeni sobie radzić m.in bez swojej największej gwiazdy Love&#39;a. Chyba najwyższa pora na przerwanie żenującej passy porażek Lakersów na wyjazdach, jeśli nie z tak osłabioną Minnesotą to z kim? Wilki które przegrywają ostatnio nawet z Bobkami powinny dziś uznać wyższość Lakersów których dyspozycja wyraźnie zwyżkuje. Myślę, że Gasol na C spokojnie jest wstanie zastąpić Howarda, po prostu większe minuty dostanie Clark który zastąpi Hiszpana na PF.

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Troszkę zdziwiony jestem, jak zobaczyłem, że w ofercie marathonu jest linia dla Prince&#39;a w zespole z Detroit^^ Ostatnie typy świetnie mi weszły, byłoby 100% gdyby Gordon jednak zagrał - wtedy NOH nie powinni mieć problemów ze zwycięstwem ????
Dziś dużo meczów i teoretycznie dużo do grania. Jednak po przejrzeniu możliwych składów, większość z nich stała się trudna do przewidzenia i spodziewam się tam niespodzianek. Dlatego dziś mam najpewniejsze z ryzykownych typów.
Miał wrócić Felton - mieli wrócić Knicks z początku sezonu. Mimo zwycięstwa z Magic, ich gra w pierwszej części nie zadziwiała. Felton punktował, bo Melo był bez błysku. Amar&#39;e gra lepiej niż się spodziewałem ale chyba jest coś na rzeczy z tym &quot;rozwalaniem zespołu od środka&quot;. Od kiedy wrócił, reszta zespołu gra kiepsko. Może ktoś wpadnie na pomysł i go przehandlują? Zadanie na dziś jest proste: zatrzymać Ellisa i Jenningsa. Shumperta czeka trudne zadanie z zatrzymaniem Monte ale mam nadzieję, że sobie poradzi. Melo powinien się przebudzić i od pierwszych minut się wstrzelić.
Miałem grać Clippers, ba! zagrałem ich w ziemniaku przed południem, gdy pojawiły się informacje, że Rudzielec nie zagra... Teraz wracam i jednak ma zadebiutować, co z dalszymi absencjami drużyny z LA, zwycięstwo przyjezdnych nie jest dla mnie już tak pewne. Z drugiej strony spodziewam się otwartego meczu. 193,5 powinno zostać przekroczone. Analogicznie - w drużynie Miśków mieli dziś zadebiutować wszyscy 3, więc poszli w dubelku z LAC. Teraz też się okazuje, że żaden z nich nie zagra... Nie zdziwię się jak będzie 0/2 na kuponie...
Morał: nigdy nie stawiać NBA przed wieczorem!
Trade z Miśkami, wyszedł Cavs na dobre. W końcu i ławka parę punktów zrobi. Uncle Drew ciągnie grę, stał się prawdziwym liderem zespołu. Spróbuję wykorzystać braki Pistons - Calderon załatwia wizę. Nie grali ostatnio dobrze, co innego właśnie Kawalerzyści. Kurs może nie tak wysoki jak przy zwycięstwie w Kanadzie lecz powinien być niższy, więc pobieram.
W Lakers nie zagra dziś Howard i prawdopodobnie Gasol. Z kolei po ostatnich powrotach Pekovica i Shveda, dziś dołączy również Love do Wilczków. [edit Jacques= Love dziś nie wróci, dlaczego wprowadzasz innych w błąd? Proszę sprawdzać informacje zanim się coś takiego napisze] [Zanim udzielisz reprymendy też mógłbyś sprawdzić :p http://www.rotoworld.com/player/nba/1504/kevin-love ok, nevermind, przeczytałem, że wraca do Minnesoty a oni mieli na myśli, że do miasta... ???? ] Seria 5 porażek, czas na zwycięstwo. Ostatnio taka seria i też niespodziewanie wygrali z Rockets przełamując to pasmo. Walczyli z Clippers to i ze słabszymi Lakers powalczą. Myślę, że dziś Kobe będzie też więcej rzucać, skoro odchodzi mu 2 partnerów do kreowania, więc może jakiś rozsądny over?
I zaczynam również od dziś granie na progresję Magic! 7L streak... A dzień nie jest najlepszy, wypada Davis i Afflalo. Nic nie wskazuje na zwycięstwo gości... Jednak tak samo mówiono, gdy wypadł Rondo przed meczem z Heat, osłabionymi Wizards przeciw OKC, szpitalu u Wolves przed rozpędzonymi Rockets. 4 najbliższe mecze z niełatwymi przeciwnikami, tylko raz u siebie - z Clippers. Pierwszy raz wchodzę w progresję, mam nadzieję, że się uda ????
Propozycje:
NYK ML/-4 @1,5/1,8
Raptors - LAC over 193,5 @1,85 ==&gt; marathonbet @1,97!
Cavaliers ML/+5,5 @2,55/1,7
Wolves ML/+4,5 @2,1/1,54
Magic ML/+8,5 @4,5/1,95 ==&gt; progresja na win!

@down
Osobiście, po takim kursie nie brałbym Jazz. Razem z matim uważamy, że PTB wygra dziś ;)

D 17

daniellah

Użytkownik
Oj wstrzymałbym się z obstawianiem Lakersów. Brak Howarda będzie bardzo odczuwalny, co pokazał ostatni mecz z Phoenix. Gdy Superman zszedł końcówce, to LAL kompletnie siedli. Fakt Run Suns zaczął się trochę przed kontuzją Howarda, ale potem to już ich pojechali. Fakt, Lakersi są bardzo zmotywowani. Bryant zmienił się w Magica, Gasol i Clark o dziwo dosyć dobrze grają , ale jednak bez Dwighta nie będzie wartościowego zmiennika dla Gasola ( Sacre , kto to wogle jest? ) . Fakt Minnesota przegrała ostatnio kilka meczy, ale było spowodowane to licznymi kontuzjami. Ale teraz już wrócili Peković i Shved . Zagrali oni bardzo dobre zawody z Clippersami, i mało brakowało im do zwycięstwa. Pekovic to białą bestia pod koszem i na pewno będzie chciał to udowodnić dla Gasola. Poza tym, po tylu porażkach, w NBA często jest przełamanie. A Minnesota będzie bardzo chciała wygrać również dlatego , że przegrali już pod rząd z LAL 19 ! meczy i jest to najdłuższa obecnie seria miedzy jakimikolwiek drużynami. Jeśli już miałbym stawiać to
Minnesota +8,5 1,28 bet365, ⛔ ale radziłbym no bet
Sam postawiłem na
Utah - Portland 1 1,4 Betathome , ✅ ale nie chce mi się rozpisywać czemu.
edit Kobe długo tak nie pociągnie

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Oczywiście do usunięcia ten post, ale jakie są szanse na to że zagra Gasol? Howard na pewno nie zagra? Widzę że jest day-to-day.

S 265

stingnwo

Użytkownik
Broklyn Nets -3,5 vs Chicago Bulls 2,03 Pinnacle ✅✅✅
Bardzo atletyczny backcourt Nets w porównaniu ze skromnymi warunkami fizycznymi graczy z Chicago wyglądał bardzo obiecująco i w pełnych składach. A od rana idą niezbyt korzystne informacje dla Byków. Boozer na 95% nie zagra, przed momentem ogłoszono, że nie będzie grał Heinrich i że kontuzje ma też Noah. Z tym ostatnim wszystko się wyjaśni po północy, ale już wiadomo, że nawet jak zagra, to nie będzie w pełni sił. A Lopez do &quot;miękkich&quot; nie należy i raczej na 100% trzeba na niego grać. Dodać do tego Denga, który dwa mecze po powrocie raczej kiepskie, to obecnie nie ma kto tam grać. Kursy pewnie na łeb na szyję polecą, więc łapać szybko.

Otrzymane punkty reputacji: +6
S 265

stingnwo

Użytkownik
Z kolei po ostatnich powrotach Pekovica i Shveda, dziś dołączy również Love do Wilczków.
Coś kolega pokręcił, wraca to on na trybuny, bo dalsza część rehabilitacji odbywać się będzie w Minneapolis. Ale do gry to najwcześniej w marcu.
Z ESPN &quot;Love is expected to return to Minnesota on Saturday to continue his rehab, the Minneapolis Star-Tribune reports.&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +11
S 35

sokker

Użytkownik
niestety nie pojawił się kurs na zdobycz punktową Nelsona, ale mimo tego jest kilka ciekawych typów na dzisiejszą noc.

B.Griffin over 20,5
@ 1,89 ⛔ 17
marathonbet
Highlight Machine w wybornej formie. nie schodzi poniżej przyzwoitego poziomu pomimo braku Paula. dobrze układa się jego współpraca z Bledsoe, rzuca na dobrym procencie. powinien pokryć linię pomimo tego, że trochę się spóźniłem bo wcześniej można była linia 19 punktów.
N.Robinson over 15,5 @ 1,84 ⛔ 12 (4-16 się nie spodziewałem)
marathonbet
nie mam wątpliwości, że Nate pokryje tą linię. ktoś musi punktować wobec braków w zespole z Wietrznego Miasta. średnia w ostatnich 5 meczach to 18,2 ppg. jestem spokojny o typ i polecam.

B.Lopez over 18,5
@ 1,90 ✅ 20 (still hot)
marathonbet
ostatnio hot! nawet bardzo. zresztą jak narazie całe rozgrywki na równym, wysokim poziomie. nie będzie Boozera, niepewny Noah dlatego myślę, że Brook zdominuje pomalowane i points in paint będą jego.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Dallas Mavericks @ Phoenix Suns / V.Carter. Total Points - Over 13.5 @ 1.88 ✅

Dirk out i automatycznie Carter oddaje jeszcze więcej rzutów. Pkt niemca rozdysponowane zostaną w dużej mierze między trójkę Mayo, Marion i właśnie Carter - na niego linia w Marathonie najniższa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom