>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Luty 2010

Status
Zamknięty.
magiki 42

magiki

Użytkownik
Toronto vs. NJN
Toronto -19,5⛔⛔⛔
4,65
Centrebet

Linia wysoka, ale do pokrycia. Raptors obecnie grają dobry, ofensywny basket. Bargnani + Bosh ciągną team do przodu tworząc dobrą linię defensywną, a do tego oboje umieją świetnie punktować. Do tego team jest zasilony w Turka Hedo, Calderona i Rookie DeRozana którzy w dzisiejszym spotkaniu są quest, ale moim zdaniem ich absencja aż tak wiele nie osłabiłaby potencjału Toronto. Jest dobry, młody rozgrywający Jack a z drugiej strony Belinelli i Weems, ale ten pierwszy pewnie zagra z przodu, więc luki są już dobrze załatane. Z przodu oprócz śmietanki czyli Bargnaniego i Bosha teoretycznie nikogo nie ma, ale obaj są wszechstronnymi graczami bo mogą grać jak i na PF, SF czy na Centrze. Toronto mając taki skład jaki mają teraz są w stanie walczyć z każdym bez wyjątku, a u siebie są bardzo groźnym rywalem, więc niby dlaczego słabiutkie NJ miałoby im dzisiaj przeszkodzić zrobić sobie piknik w Air Canada Centre gdzie prawie 20 tyś kibiców będzie siedzieć na trybunach? ... ja osobiście nie widzę takiego powodu i standardowe hc- jakie dają buki jest praktycznie pokryte. NJ jest w rozsypce. Może to nic szczególnego bo od początku sezonu radzą sobie jak mogą mając kilku graczy w obwodzie, ale bardziej chodzi mi tutaj o atmosferę w teamie. Jest fatalna, a sam trener jest mocno skonsternowany. Nie dziwię się skoro bilans 4:43 pokazuje czarno na białym jaką kaszankę obecnie grają Netsi. W tym spotkaniu po powrocie Harrisa mając świetnego Centra Lopeza +Lee z tyłu i tak wiele nie są w stanie zdziałać bo nic ewidentnie nie działa jak powinno. Wczoraj powinna być wygrana z równie słabiutkim Detroit a i tak przegrali, więc jak dzisiaj mają zagrozić rewelacji z Toronto ? ... naprawdę nie wiem. Może patrzę trochę subiektywnie, bo &quot;umniejszam&quot; potencjał NJ, ale moim zdaniem dzisiaj nie mają najmniejszych szans na wygraną, a czy dotrzymają w ogóle kroku Raps? w to również wątpię.

co tu taka pajda? :| ... tyle widzę, że ludzie grają a tutaj totalne pustki ;| szkoda ...

C 37

chmg

Użytkownik
Atlanta-LA Clippers
typ- Atlanta-9,5 ⛔⛔⛔
6/10

A więc tak
Clippersi kończą swoja serie wyjazdową, w której ugrali dwa zwycięstwa, ograli Washington i wczoraj Chicago, a w moich oczach ofiarami miały paść New Jersey i Minnesota, ale mniejsza z tym. Na dwóch zwycięstwach to turne ich się skończy, bo nie widzę najmniejszych szans w starciu z zespołem z Atlanty.
W poprzednim sezonie Hawks można powiedzieć polegli u siebie z LAC 97-121 , a takie porażki przed własną publicznością się zapomina. Więc nie liczę na taryfę ulgową. No i rzecz oczywista, drużynie aspirującej o co najmniej dojście do finału konferencji nie wypada przegrywać 3 meczy pod rząd, a taką drużyna jest Atlanta.

Jeszcze dwa luźne typ pod nawet fajny dubelek
New York 1,46 i Boston 1,41

asus2008 0

asus2008

Użytkownik
mecz: Cleveland Cavaliers - Miami Heat
typ: (-7,5, 0) 1✅✅✅
kurs: 1,66

Dziś w nocy polskiego czasu odbędą się tylko 2 spotkania NBA. Uważam, że mecz w Cleveland jest bardziej warty obstawienia. Cavaliersi są jednym z głównych faworytów do mistrzostwa, a od początku tego sezonu na 23 mecze grane u siebie przegrali jedynie 3-krotnie, w tym 2 razy na samym początku sezonu. Ostatnie 7 spotkań u siebie wygrali, a w tym aż pięciokrotnie różnicą conajmniej 8 punktów. Miami co prawda na wyjazdach radzi sobie przyzwoicie, ale seria 3 porażek z rzędu nie świadczy zbyt dobrze o ich formie. Biorąc pod uwage bezpośrednie starcia tych drużyn na tym terenie to typ na Cleveland wydaje się atrakcyjny, dzisiejsi goście już od dłuższego czasu nie byli w stanie nawet powalczyć o zwycięstwo.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Cleveland - Miami
handicap na kwartę Cleveland -3 ⛔
1,91
GB:

Krótko i na temat, nie popisała się za bardzo wczoraj obrona Boston i dali porzucać Dwane Waydowi, stąd wczoraj zacięty mecz ale wygrał ten kto miał wygrać. Z obserwacji ostatnich meczów Cleveland powinni ich puknąć 2 koszami w 1 kwarcie, nie będę się rozpisywał dlaczego ale grają u siebie, nie oszczędzają się zbytnio mieli 1 dzień przerwy, Miami 3 mecz w ciągu 3 dni.
Bardzo niewygodna drużyna na wyjazdach. Cleveland ma wysokich graczy pod koszowych i bardzo dobrze bronią strefą co sprawia że gracze drużyny przeciwnej muszą szybko oddawać rzuty lub rzucać z nieprzygotowanych pozycji. Bilans Cleveland mówi sam za siebie, najlepsza drużyna we własnej hali. Nie spodziewam się by Miami rozstrzelało się w 1 kwarcie lub grało kosz za kosz jak to było w meczu z Boston, tutaj tak się nie da :!: Dodatkowo gracze Cleveland doskonale rzucają za 3, nie tylko Le Bron rzuca. Jedyne co mnie martwi to skuteczność przy rzutach osobistych Shaquille O&#39;Neala, on ma wręcz tragiczną skuteczność, ale gdzie znajdą 2 metrowego dęba o masie 130 kg ???? z potężnym zasięgiem :?:

Portland-SA Spurs
typ: handicap Portland +2,5 ✅
kurs: 1,91 ✅

Nie wiem czemu buki faworyzują Spurs, na wyjazdach oni rozegrali mało spotkań (18, bilans 9-9). Co prawda Spurs pokonali Sacramento Kings ale Portland to zupełnie inna drużyna, bardziej wymagająca. Co prawda jest kilka absencji ale bez przesady. Dzisiaj pod znakiem zapytania stoi występ Tonego Parkera z Spurs. W Protland to samo niewiadoma co do Brandona Roy -a. Wg mnie mecz wyrównany ale faworytem jak dla mnie są gracze z Portland. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest tutaj granie jakiegoś under-a ale linia musi być rozsądnie ustawiona (198 w tych granicach)

Dziś posucha w NBA - tylko 2 mecze ale mam nadzieję że coś jeszcze ktoś wyczai dobrego i napisze,
cammon ludzie rozruszajmy ten dział wiele jest osób co gra NBA

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Aldridge (Portland ) powyzej 19.5 pkt✅✅✅
Kurs:1.83
Bet365
Wczoraj ogladalem mecz PTB przeciwko Utah , swietna gra gospodarzy ale i Portland ktorzy przez dlugi czas utrzymywali kontakt , przede wszystkim jest to zasluga Aldridge&#39;a ktory gral fenomenalnie - 8-18 z gry , 11-15 z wolnych 12 zbiorek w tym 5 w ataku i 5 asyst(z powodu swojej znakomitej dyspozycji strzeleckiej byl pozniej podwajany i dlatego czesto podawal do wolnych kolegów) . Plaga kontuzji w Portland , pod koszem bieda , Aldridge ostatnio praktycznie nie schodzi na odpoczynek , ostatnie 5 spotkan to srednia 42 min ,43-92 z gry a wiec oddaje sporo rzutow , 24-36 z wolnych . Jego ostatnie 5 meczy to - 25 pkt , 20 , 21 , 17 , 27. Portland ewidentnie ustawia swoja gre pod niego, nie ma Roya ktory zabieral sporo rzutów dlatego powinien dzis znow solidnie punktowac.

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Cleveland - Miami ( handicap na Miami +9.5 ) ⛔⛔⛔ taaa rzeczywiscie nie pozwolił ,że hej????

Wątpie żeby Wade puścił Jamesa na więcej niż 9 pkt :p Poza tym Miami ostatnio dobry mecz z Bostonem. Cavaliers to wiadomo że ma ładna serie. Ale mecze Wade-James nie kończą sie ostatnio wynikami z taka różnica punktów ( handicap dużawy :p ) mam nadzieję ,że i tym razem tak się stanie. Pozdro :]

C 37

chmg

Użytkownik
Atlanta - Chicago
Atlanta -8 1.91
Bwin ✅✅✅

Poprzednio mnie Atlanta troszkę zawiodła, szczególnie w pierwszej fazie meczu, kiedy to mieli fatalną skutecznośc gracze podkoszowi. Camby z Kamanem dobrze w miarę bronili, ale co najważniejsze zbierali wszystko w obronie, a co przy ofensywnej grze Hawks jest kluczem do sukcesu. Biorą pod uwagę dzisiejszą nieobecnośc Noaha, który zbierał 12 piłek na mecz, strefa podkoszowa Byków jest bardzo mocno osłabiona. Co mam nadzieje bez problemów wykorzystają wysocy Atlanty, a w szczególności Smith i Harford. Trochę mnie martwi wysoka forma DR1, ale jednak to nie jest jeszcze Kobe Brayant żeby w pojedynkę mecze wygrywac.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Zakłady specials na zawodników
Dwight Howard &gt;32,5 points+ rebounds (punkty i zbiórki)
1,75. ✅
TOBET

Dzisiaj Orlando podejmuje u siebie Washington Wizz. Orlando u siebie nie zawodzi i wygrywa sporą różnicą punktów, handicap na kwartę niestety w ofercie nie mam. Czemu skłaniam się do takiego typu, otóż Dwight Howard jest potężnie zbudowanym wysokim koszykarzem( 211 cm wzrostu) o bardzo dużym zasięgu ramion. Może w ataku często psuje akcje (głównie wyjazdy gdy grają tylko na niego), ale w defensywie robi swoje, chodzi głównie o zbiórki. Jeżeli chodzi o graczy pod koszowych Orlando ma przewagę. Ja głównie liczę na to że dziś Howard zdobędzie ok 22-23 punktów i będzie miał sporo zbiórek (szczególnie w obronie, gdyż tam miał po 12-18 zbiórek, w ataku różnie od 2-5).

Z oferty meczowej rzuciło mi się takie coś (sorki że bez analizy - brak czasu)

Indiana-Detroit

1-1,63 ✅
New York-Milwaukee --&gt;1; 1,75 ⛔
ślepy sędzia w ostatnich minutach faul w ataku MIL + 2 punkty a on to uznał

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
na dzis 2 single

Bynum (Lakers) powyzej 8.5 zbiorki

Kurs:1.71
Bet365⛔⛔⛔

Bynum to jeden z najbardziej niedocenianych centrow ligi, kiedy jest zdrowy i gra na swoim poziomie to jest prawdziwa podkoszową bestią. W Denver brak Melo wiec Nuggets nie bedzie mialo łatwo w ataku. Licze na dobra obrone i sporo zbiorek, a ataku Bynum takze potrafi zbierac i 9 zbiorek nie wydaje sie duzym progiem . Center Lakers czesto grajac przeciwko dobrym druzynom ,,nabija&#39;&#39; dobre cyferki jakby chcial pokazac ze jest w czolowce wysokich NBA. Licze na double-double Bynuma a w meczu stawialbym minimalnie na Lakers.

Joe Johnson(Atlanta) powyzej 24.5 pkt

bet365⛔⛔⛔
Gwiazdor Hawks gra bardzo rowno , ostatnie 2 mecze to znakomita dyspozycja rzutowa i odpowiednio 37 i 34 pkt, licze dzis na podtrzymanie swietnej passy i prznajminej 25 pkt. Johnson to pewny wykonawca wolnych (84%) , rzuca sporo i celnie za 3 a co najwazniejsze oddaje w meczu najwiecej rzutow ze wszystkich graczy Atlanty, zazwyczaj powyzej 20 , wystarczy ze polowa bedzie celna , dorzuci pare wolnych i 25 pkt zdobyte. Chicago nie ma dobrego obroncy na Johsnona i watpie aby dzis nie rzucil sporo. Dodatkowo Atlanta czesto po slabym meczu , jakim byl niewatpliwe mecz z Clippers , sprezaja sie przed wlasna publicznoscia i wygrywaja efektownie zdobywajac sporo pkt .

Baqu 1,4M

Baqu

Forum VIP
????Milwaukee Bucks @ New York Knicks
typ: 1
kurs: 2.13
buk: pinnacle
✅✅✅

nad takim kursem na kozły przeciwko miernym NYK nie mogę przejść obojętnie. tak, wiem ze dzieiejsi goście wygrali tylko 6 na 25 wyjazdowych spotkań ale jak widzę tą ich ułożoną grę + zbilansowany cały team.. to aż muszę to zagrać :) dodając do tego Bucks are 5-1 ATS in their last 6 vs. Eastern Conference oraz Bucks are 8-0 ATS in their last 8 vs. NBA Atlantic. +hc powinien siąść spokojnie, ale jest tak mały, że zaryzykują całe ML.

p.s.
jak widac wzrost nie gra ;)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Dla mnie NYK , nie widze kompletnie Bucks, przegrywaja na kazdej pozycji z zawodnikami knicksow :p z innych meczów dopiero patrze

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Podzielam zdanie TED-a Knicks ich pojadą. Porównanie jeżeli chodzi o wzrost u Knicks i Milwaukee.
(Jeffriers 208cm , Gillnari 205cm, Lee 204cm, Chandler 200cm, Duhon 186cm
kontra Delfino 196cm, Mboah 200cm, Bogut 210cm, Bell 188cm + Jennings 184 cm )
Znów kolejna noc zarwana o NBA :]

.kb 31

.kb

Użytkownik
Jak spojrzalem pierwszy raz na dzisiejsza oferte od razu w oczy rzucil mi sie jeden mecz- Sixers-Hornets. Ci pierwsi w wielu meczach w tym sezonie zawodzili, przegrywali nawet mecze w ktorych prowadzili 20 pkt, w ogole nie przypominaja druzyny z zeszlego sezonu i sa w tym momencie jedna z najbardziej nie przewidywalnych druzyn w NBA... Ale tego meczu nie moga przegrac. Hornets graja dzisiaj nie tylko bez Chrisa Paula, ale najprawdopodobniej rowniez bez Marcusa Thorntona, ktory pod nieobecnosc tego pierwszego jest liderem druzyny, wspolnie z Davidem Westem. To oznacza ze Hornets beda mieli do dyspozycji zaledwie 2 obroncow (nie licze J. Posey&#39;a, bo wg mnie obecnie bardziej nadaje sie do krycia czworek niz dwojek). A wlasciwie 1.5 obroncy, bo jednym z nich jest Morris Peterson... ???? Historie o tym jak to wspaniale graja Hornets bez Paula mozna spokojnie wlozyc miedzy bajki. Tak bylo kiedys, a konkretnie w grudniu, gdy mieli do dyspozycji wieksza liczbe graczy na pozycjach 1-2. Mecz Memphis byl przypadkiem, a Darren Colllinson mial poprostu swoj dzien. W takim stanie Hornets nie sa w stanie wygrac z druzyna z Filadelfi, ktora ma bardzo mocny backcourt i tak naprawde powinno to wystarczyc do odniesienia zwyciestwa w dzisiejszym spotkaniu. Nie ukrywam ze jest to bardziej typ przeciwko Hornets, niz na Phile. 76ers zagraja bez Iversona i pewnie bez Dalemberta*, ale to nie powinno byc duzym problemem, maja swietnych zmiennikow w osobach Lou Williamsa i Mareese&#39;a Speightsa.

Phila @2.20 bet365 ✅✅✅

*jednak Sammy bedzie gral ????

Baqu 1,4M

Baqu

Forum VIP
dzisiaj nocny deserek czyli dubelek :]

typ: San Antonio Spurs + Los Angeles Lakers
kurs: 2.55
buk: pinnacle
✅✅✅

obie druzyny przegrały swoje ostatnie spotkania, obie druzyny to doswiadczone ekipy grajace przeciwko a) zbieraninie niezłych graczy bez trenera b) zawodnikom rozbitym kontuzjami i krótką ławką rezerwowych. patrząc na coachów, całą filozofię gry oraz mozliwosci zawoników te dwa typy na dziś są dla mnie bardzo mocne, tym bardziej, że obie druzyny wypoczęły mając dzien przerwy, a kolejne spotkanie mają za dwa dni, więc powinni grać ze zwiększoną energią i mobilizacją po ostatniej przegranej, czuje, że Kobie dzisiaj wreszcie się przebudzi i troszke tych oczek mu wpadne.

p.s.
jak to mówią izzi
Ron Ron świetny mecz, a Lakers wygrali mimo braku Kobiego.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Rose Garden Arena to Ostatnimi czasy Twierdza dla Jeziorowców;) PTB podchodzą do tych spotkań conajmniej jak do meczu o PO a Kobe jest dość skutecznie wyłączany,obserwuje juz od kilku sezonów szczególnie te spotkania i ja dziś zaryzykuje typ na Blazers.Aldridge w gazie myślę że pociągnie dziś mecz;)

B 0

benjaminxxxxxx

Użytkownik
Toronto--&gt; under 216
Dzisiejsze jedynie dwa spotkania - czy Marcin wyciągnie polski młot z szafy ? ;)

kontuzje &amp; osłabienia

Wczorajsze TOP 10 :

http://www.youtube.com/watch?v=HzrSqKsW4Yo&amp;amp;feature=player_embedded

Zapraszam do dyskusji i podawania typów.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Witam

Hitem dzisiejszego dnia jest z pewnością SUPER BOWL, jednak świat nie kręci się tylko wokół footballu. Tej nocy rozegrane zostaną również dwa mecze ligi NBA. Póki co linie wystawiono tylko na mecz Raptors.
Toronto jest prawie 9 punktowym faworytem, a linia Total wynosi 215,5 u większości buków. O ile zagranie Toronto z handicapem -8,5 punktu jest dobrym choć bardzo ryzykownym pomysłem, tak zagranie under 215 zdaje się być mniej ryzykowne.
Sacramento miało ciężki tydzień, ani jednej wygranej, a dziś zagrają z wypoczętą ekipą Raptors. W historii h2h między tymi zespołami linia 215 ptk. tylko raz została przełamana, było to 29 stycznia 2006 r., kiedy to po dogrywce Toronto wygrało 124-123. Kings na wyjazdach nie rzucają dużo. Toronto u siebie jest w stanie rzucić dużo punktów, ale nie sądzę żeby suma przekroczyła 215.
Obecność Turkoglu i Calderona stoi pod znakiem zapytania. Obydwoje byli kontuzjowani, i nawet jeśli zagrają nie powinni się dziś żyłować. Jeśli do wieczora handicap spadnie to spróbuje również postawić na Toronto -8/-7 . Kings ostatni mecz z Phoenix spokojnie mogli przegrać dwudziestoma punktami, a ich ogólna forma pozostawia wiele do życzenia.
Sacramento Kings- Toronto Raptors bet: UNDER 216 @ 1,92 w CANBET⛔⛔⛔

B 0

benjaminxxxxxx

Użytkownik
Dzisiaj rownież mało spotkań - jedynie trzy - ale może uda wyłowyć się jakąś perełkę ;)

kontuzje &amp; osłabienia

Wczorajsze TOP 5 :

http://www.youtube.com/watch?v=6LUKEyQm-j4&amp;amp;feature=player_embedded

Zapraszam do dyskusji i podawania typów.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Po wczorajszej nieudanej nocce na dziś wypuszczam tylko dwa bety za minimalną stawkę.
Pierwszym z nich jest over 194,5 w meczu New Orleans Hornets- Orlando Magic. Magic grają dzień po dniu, ale wracają na własny parkiet. U siebie każda ekipa lepiej rzuca, a Vince Carter obiecuje, że w lutym pokaże swoje nowe/stare oblicze. We wczorajszym meczu rzucił dla Orlando 20 ptk. Ekipa Hornets mimo osłabień nadal ma potencjał ofensywny, poza tym są młodą i waleczna ekipa. Dziś mają okazję, a i motywacje po wygranej z Bobcats na pewno mają większą.
Zarówno Dallas Mavericks jak i Golden State Warriors obniżyli loty. Jednak w tym pojedynku nie widzę innej opcji jak wygrana Dallas. Faktem jest, że Dallas jest przecenioną przez buki ekipą, ale Golden State do postępowych też nie należy. Ostatni mecz miedzy tymi drużynami skończył się wygrana 110-101 dla Mavericks, ale wtedy Ellis rzucił dla Warriors aż 45 ptk i nie sądzę, żeby dziś powtórzył ten wyczyn. Dodatkowo Warriors borykają się z wieloma kontuzjami. Dziś prawdopodobnie doskłada powróci C. Maggette.
Hornets- Magic bet: over 194,5 @ 1,95 stawka: 1j ✅✅✅
Dallas Mavericks- Golden State Warriors bet: Dallas -4 @ 1,92 stawka: 2j ✅✅✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom