Jazz point guard Deron Williams (ankle) is expected to make his season debut on Tuesday, though he described himself as a game-time decision.
Coach Jerry Sloan said that if Williams does play he will be used "sparingly" and fantasy owners might want to keep him sidelined for one more game. The Jazz finish their current road trip with four games in five nights, so how Williams ankle responds after tonight could determine his workload this week. Keep those fingers crossed. Nov. 11 - 12:53 pm et
Source: Salt Lake Tribune
Linia juz spadla do -3.5 @ 1.91, wszyscy graja PHI, ja tez zagralem ale tera sie boje. Moze byc wiecej pkt z Williamsem dlatego jak dla mnie OVER, w tym meczu. A jezeli w Utah brak Okura to moze lepszym rozwiazaniem bylby PHI O 96.5. Utah stracilo z NYK 107, Phila powinna do setki sie przblizyc, u siebie napewno zagraja lepiej niz te dwa wyjazdy. Cos kolo 104-98 moze sie powtorzyc
po co piszesz analizy jak w ogole nie orientujesz sie w sytuacji danego zespolu...? Curry nie gra w Knicks od poczatku sezonu, tzn pare minut zagral juz nie pamietam z kim, ale on nie jest zadnym wzmocnieniem zespolu. nie dosc ze ma nadwage, nie jest przygotowany do sezonu to jeszce nie pasuje do filizofi gry D'Antoniego. Houtson to w ogole zostal zwoloniony przed rozpoczeciem sezonu, zakonczyl kariere i ma jakies inne stanowisko w Knicksach, nie wiem jakie. nawet jakby byl w skladzie i bylby zdrowy do gry nie lapal by sie do skladu. za stary juz jest. Jeffries jest kontuzjowany od zeszlego sezonu, nie wiele kibicow Knicks pamieta jego ostatni mecz. jedynym oslabieniem Knicks jest decyzja D'Antoniego o nie wystawianiu Stephona Marburego, bo jest naprawde w niezlej formie, tym razem nei klamal ???? no ale ze sie starales :spokodfhgfh:2# San Antonio Spurs-NY Knicks @ Under 196.5 @ 2.00 @ PinnacleSports
Bardzo ciekawy typ na noc po świetnym kursie. Spursi grają bardzo słabo na początku sezonu bilans 1-4 mówi wszystko. Zespół z Nowego Jorku spisuje się lepiej, bo ma bilans 4-2. Oba zespoły mają spore problemy z kontuzjami, bo w San Antonio zabraknie: Parkera, Oberto i Ginobliego, a w drużynie Knicks nie zagrają Curry, Jared Jeffries i Houston. Braki tych zawodników powodują problemy w ataku zarówno w Spurs jak i Knicks. Co ciekawe w ostatnich 3. spotkaniach tych zespołów 3. razy zawodnikom nie udało się przekroczyć tej linii i teraz powinno być tak samo.
Julez, wg mnie nie warto grac Lakers dzis. Bukmacherzy nie sa glupi i nie wystawiaja wysokigo kursu 1.40 bez powodu...jutro Lakers gra wazniejszy mecz..z Hornets o psychologiczne miano lidera NBA. Wiec jesli tylko Lakersi nie przegraja 1 połowy to powinni wygrac ale gdy zdarzy sie cos podobnego jak wczoraj Bostonowi z Toronto po pierwszej połowie, to watpie że za wszelka cenę będą gonić wynik. Mavs w jakiej formie jest wiadomo, ale w drugiej połowie tamtego sezonu też n ie grali za ciekawie ale jednak w meczu z LA i to w Los Angeles byli blisko wygrania...Jakby nie grał... to byś nie miał kursu 1.10, tylko większy ????
Ja dziś sobie spróbuje postawić LAL -12,5 w Bet365, nie jestem zwolennikiem Dallas, jak dla mnie to tam gra 3 zawodników, do tego muszą mieć dobry dzień by wygrywać, a jakoś nie widzę ich w ogóle w starciu z LAL, kurs 3.25 więc dla mnie warto zaryzykować.
znowu sie czepiam no ale musze ???? Andre Miller nie jest zadnym strzelcem. tzn on czasami mysli ze nim jest, ale to nie prawda. z jednego prostego powodu- poprostu nie umie rzucac. jest swietnym playmakerem i tego sie trzymajmy. to ze mial takie a nie inne liczby przy srednich punktowych w zeszlym sezonie wynikalo z tego ze Sixers brakowalo wlasnie strzelcow. teraz sytuacja sie poprawila i Miller jesli nie musi, nie rzuca tyle co wczesniej. a ty poprostu pojechales po nazwiskach, nawet nie patrzac kto jest w tym momencie liderem Sixers jesli chodzi o pkt. ten koles nazywa sie Young- nowa nadzieja 76ers, takze w tym meczu. jesli Sixers dzisiaj wygraja (wierze w to ze sie uda) to jestem przekonany ze wlasnie m.in. dzieki temu zawodnikowi. a co do twojego typu... kluczem do zwyciestwa w dzisiejszym meczu bedzie przede wszystkim dobra gra w obronie, Maurice Cheeks doskonale zdaje sobie z tego sprawe wiec watpie zebysmy zobaczyli 3-cyfrowa liczbe w dorobku ktorejkolwiek z druzyn ???? btw ponad 100 pkt Sixers naprawde sie rzadko zdarza.12.11.2008 - 01:00
Spotkanie: Philadelphia 76ers-Utah Jazz
Typ: Philadelphia - Powyżej 96,5 pkt
Kurs: 1.85
Bukmacher: betgun
Analiza:
Philadelphia w tym meczu jest faworytem a to dlatego że wciąż grać nie może ich najlepszy rozgrywający Deron Williams oraz środkowy Mehmet Okur. Jednak postanowiłem postawić że gospodarze rzucą ponad wyznaczonej granicy ponieważ mają dobrych strzelców A. Miller , A. Iguodala czy też E. Brand a dzięki temu że bardzo dobry środkowy Okur nie zagra wiele punktów może również narzucać w takim razie środkowy Philadelphii S. Dalembert. Po za tym gospodarze właśnie u siebie odnieśli 2 wygrane w tym sezonie rzucając przy tym 125 i 116 punktów. Ogólnie u siebie właśnie Philadelphia to mocna drużyna i dziś przy takich osłabieniach rywali powinna pokazać z dobrej strony. Granica 96,5 pkt nie jest duża i przyznam szczerze ze jak uruchamiałem betgun a to myślałem że ona wyniesie ok. 105 punktów ale widocznie się pomyliłem moim zdaniem na moją korzyść. Obstawiam że Philadelphia rzuci spokojnie ponad 100 pkt. Polecam