@ arkadius86
Zauwaz, ze w tej chwili maja wynik 0-6, nawet jak na clipsow jest to slaby wynik... bycmoze dallas nie jest idealnym przeciwnikiem do przerwania passy, ale spojzmy z kim wczesniej grali...
30 paz, Lakersi, przeciwnik potezny,
1 lis, denver, w sumie sredniak ligowy, porazka po dogrywce
2 lis, @ utah, no jazzownicy na wlasnych deskach... chyba wiecej nie trzeba nic mowic...
4 lis, utah, wymeczeni 3 grami w ciagu 5 dni, plus widzacy 2 raz w ciagu 2 dni jazzowcow ktorzy rozniesli ich 2 wieczory wczesniej.. jednak pozostawia jakieś pekniecia na psychice.
6 lis, @ lakersi, po raz drugi spotykaja sie te dwie druzyny.. podobnie jak z utah, napewno nie bez zadnego wplywu na psychike pozostaje pamiec o porazce z ta druzyna na wlasnym parkiecie, plus.. nie oszukujmy sie... to są w końcu LAKERSI...
8 lis, houston, rakiety... no co tu duzo pisac, jak sam napisales, to druzyna gwiazd, sa naprawde mocna druzyna.
Dlatego niemozna spojrzec na bilans 0-6 na sucho moim skromnym oczywiscie zdaniem, nalezy zauwazyc, ze praktycznie wszystkie te spotkania rozegrane byly z naprawde ciezkimi przeciwnikami... dlatego chociazby na przekór puszcze sobie za jakas moze nie za wielka stawke... ale jednak na clipsów.
żeby jednak nie bylo, że tylko i wylacznie marudze i narzekam, to wypadaloby cos napisac od siebie.
A zapem moja propozycja na dzisiaj, szkoda chorera, że dopiero teraz wsiadlem za kompa... bo mozna bylo puscic bardzo fajnego dubelka...
New Y. K. - Utah jazz
Jakkolwiek troszeczke martwi mnie, seria 5-0 utah, zwlaszcza ze podejmowali kliku powaznych przeciwnikow, i zastanawiam sie, czy nie zadziala tutaj prawo seri i fakt, ze kazda seria musi sie kiedys w koncu skonczyc... ale pomijajc ten fakt.
Obie druzyny maja pewne braki, ale w obu przypadkach, jakos strasznie z tego powodu druzyny nie ucierpia. Nowo-jorczycy podejmuja dzis jazzowcow, wiem jedno, knicksi nie poloza sie na deskach i nie zaczna plakac, bo oni nie maja szans, tyle wiem napewno. Utah przewaznie daje overki, dlatego tez limit ustawiony i przezemnie wziety na poziomie 207. Jednak mozna mowic, ze jestem szurniety, ale moim zdaniem mimo usilnych zmagan koszykarzy z NY, polegna oni dzisiaj okolo 15-20 pktami. w wyniku +/-100 do okolo 80. Utah graja dobrze, a nawet bardzo dobrze w defensywie, niewatpliwie nie odpusci mimo wszystko slabszym knicksom. dlatego moje dwa typy na ten mecz to
wygrana utah z handi
under 207
osobiscie zagralem takiego dubelka w toto-mixie.
mozna pomyslec takze o jakiejs nie za wielkiej staweczce na przewage 17-20 @ 13.0 //bet365