.kb
Użytkownik
zgadzam sie w 100% z toba, seria Utah dzisiaj sie nie skonczy: skonczy sie za pare dni w meczu z Philadelphia 76ers ???? 2 dobre mecze, 2 zwyciestwa i bukmacherzy juz uwazaja ze Knicks sa godnym przeciwnikiem dla tak mocnego zespolu jak Utah. takze uwazam ze linia jest zdecydowanie za wysoka i overa tym razem nie bedzie. za to wygrana Jazz prawie na pewno tak.A zapem moja propozycja na dzisiaj, szkoda chorera, że dopiero teraz wsiadlem za kompa... bo mozna bylo puscic bardzo fajnego dubelka...
New Y. K. - Utah jazz
Jakkolwiek troszeczke martwi mnie, seria 5-0 utah, zwlaszcza ze podejmowali kliku powaznych przeciwnikow, i zastanawiam sie, czy nie zadziala tutaj prawo seri i fakt, ze kazda seria musi sie kiedys w koncu skonczyc... ale pomijajc ten fakt.
Obie druzyny maja pewne braki, ale w obu przypadkach, jakos strasznie z tego powodu druzyny nie ucierpia. Nowo-jorczycy podejmuja dzis jazzowcow, wiem jedno, knicksi nie poloza sie na deskach i nie zaczna plakac, bo oni nie maja szans, tyle wiem napewno. Utah przewaznie daje overki, dlatego tez limit ustawiony i przezemnie wziety na poziomie 207. Jednak mozna mowic, ze jestem szurniety, ale moim zdaniem mimo usilnych zmagan koszykarzy z NY, polegna oni dzisiaj okolo 15-20 pktami. w wyniku +/-100 do okolo 80. Utah graja dobrze, a nawet bardzo dobrze w defensywie, niewatpliwie nie odpusci mimo wszystko slabszym knicksom. dlatego moje dwa typy na ten mecz to
wygrana utah z handi
under 207
osobiscie zagralem takiego dubelka w toto-mixie.
mozna pomyslec takze o jakiejs nie za wielkiej staweczce na przewage 17-20 @ 13.0 //bet365
a ode mnie
Detroit Pistons - Boston Celtics 76:88
typ: 2
kurs: 2.02
buk: betsafe
Z kursami na to spotaknie moze bym sie zgodzil, ale nie w sytuacji gdy z zespolu odchodzi jego mozg, najwazniejsza postac od kilku lat. Chodzi oczywiscie o Chancey'a Billupsa. To on kierowal gra zespolu gdy zdobywali grali w finalach NBA i gdy zdobywali mistrzostwo w 2004. Teraz jest Allen Iverson, czlowiek ktorego jestem wielkim fanem, ale niestety musze obiektywnie przyznac, ze Pistons nie chca opierac na nim gry przez dluzszy czas. Sprowadzlili go przede wszystkim dla jego konczacego sie kontraktu po tym sezonie. Pozniej beda kontynuowac swoja rewolucje. Poki co rozegrali jeden mecz w nowym skladzie, przegrali z NJ Nets. Nie wiem dlaczego, bo jeszcze nie widzialem tego meczu. Wiem natomiast, ze troche czasu musi uplynac zanim druzyna pozbiera sie po utracie tak waznego zawodnika jakim byl Billups. Tego nie da sie przeskoczyc. A dzisiaj ich przeciwnikiem beda mistrzowie NBA, Boston Celtics. Oni takich problemow nie maja, Big 3 w komplecie, Rajon Rondo ma juz jakies doswiadczenie, cala druzyna gra swoje, a przegrana z Pacers byla tylko wypadkiem przy pracy czego kolejnym dowodem bedzie dzisiejszy mecz.